View Full Version : Final Fantasy Fan Club
Capcom
10-08-2006, 12:07 AM
با سلام.
من هرچی گشتم تاپیکی در مورد سری بازیهای فاینال ندیدم...به جز فاینال 7 که سینا توش داستانش رو می نوشت...
از این رو گفتم یه تاپیک بزنم و با کمک عاشقان سری فاینال در مورد این بازیها،داستانشون،و....مطلب بنویسیم..
از دوستداران فاینال تقاضا دارم که بیان داستان کامل نسخه های فاینال رو بنویسند...تا بقیه هم با خوندن این داستانهای زیبا فاینال(مثل داستان بسیار زیبا فاینال7 یا داستان رومانتیک فاینال 8 و فاینال X-2) خور بشن!!!تا حداقل یکم طرفداران این بازی تو ایران زیاد شه..!!!
من خودم تازه به جمع فاینالبازان پیوستم و تنها نصف فاینال X-2 و یکم از فاینال 7 رو بازی کردم...برای همین اطلاعات چندانی ندارم....
با سپاس
PeaCe
10-08-2006, 12:09 AM
thnx much :)
من خودم یکی از طرفداران پر و پا قرص فاینال یه جورایی دیوونشم الان هم هر روز کار من شده فکر کردن به شماره 12 مطمعن باشید اگه بیاد میترکونه و بهترین بازی سال لقب میگیره من بازی به این کیفیت و زیبایی هیچ جا ندیدم
اما این میشه سومین تاپیک فاینال یکی تاپیک شماره 12 بعدی 7 اینم که برای طرفداران
دوستان هر جا هستید موفق باشید اما همیشه به فکر فاینال 12 باشید
عشق است فاینال 12
White_Gandalf
10-08-2006, 08:55 AM
منم از طرفدارای تیفوسی فاینالم.البته فقط فاینال X ,X-2 رو بازی کردم.بقیه فاینالا رو هم نتونستم پیدا کنم.هر چی هم که بود دانلود و تورنت و از این چیزا بود که با دایل آپ گازوییلی ما شونصد سال دانلودش طول میکشه..:(
یه خواهشی داشتم اگه کسی فاینال 7 و 8 رو برای پیسی داره لطف کنه یه پیام کوتاه بده.تا عمر دارم ممنونش میشم.:love:
راستی یه سوال فاینال های 7 و8 که برای Ps1 هستن روی PS2 هم اجرا میشن یا نه؟
Capcom
10-08-2006, 10:17 AM
من خودم یکی از طرفداران پر و پا قرص فاینال یه جورایی دیوونشم الان هم هر روز کار من شده فکر کردن به شماره 12 مطمعن باشید
اره منتظرت بودم حسام..!!
دوستان هر جا هستید موفق باشید اما همیشه به فکر فاینال 12 باشید
اره هستیم...ولی برای ما که تازه شروع کردیم فاینال های قدیمی هم خوبه...!
راستی یه سوال فاینال های 7 و8 که برای Ps1 هستن روی PS2 هم اجرا میشن یا نه؟
اره اجرا میشه...برای اجرای بازیهای PS1 روی Ps2 وقتی سی.دی رو گذاشتی دکمه ریست رو 6 بار پشت سر هم بزن تا بیاد...میتونی تو تنظیمات PS2 هم سرعت خواندن دیسک رو بیشتر کنی برای بازیهایی مثل متال1 یا فاینال8 بهتر میان...
در ضمن فاینال 9 هم مال PS1 هست...
Capcom
10-08-2006, 12:03 PM
من برام چندتا سوال پیش اومده:
یکی اینکه آیا شماره های 4و5و6 فاینال برای PS1 هم اومده؟؟
و اینکه این Final Fantasy Origins و Final Fantasy Anthology جریانش چیه؟؟
Morrigan
10-08-2006, 01:25 PM
من فينال X-2 رو داشتم كه چون هيچي ازش نفهميدم فقط ميزارم دموي اولشو نگاه ميكنم!
تاپيك داستانش كه به روز نميشه ديگه يه آدم از جان گذشته اگه تونست لطفا فقط در مورد نقش كاداج تو ادونت چيلدرن توضيح بده ممنون ميشم....:blushing:
عزیزم فاینال 7و8و9 برای Ps1 بود البته میتونید از تو پیشنمایش فاینال 12 که نوشتم تاریخچه ی شماره های اصلی فاینال رو که به طور خلاصه نوشتم بخونید
بازم میگم فقط بیاد فاینال 12 باشید
Capcom
10-08-2006, 08:44 PM
عزیزم فاینال 7و8و9 برای Ps1 بود البته میتونید از تو پیشنمایش فاینال 12 که نوشتم تاریخچه ی شماره های اصلی فاینال رو که به طور خلاصه نوشتم بخونید
بازم میگم فقط بیاد فاینال 12 باشید
حسام اگه میشه به سوال های من هم جواب بده...
راستش تا اونجا که یادم میاد به جز 7و8و9 فاینال 1و2 برا یps1 اومده بود.
در مورد سوال دوم جوابی ندارم چون بازی نکردم میتونی از سینا بپرسی اون باید بدونه
arash_13
10-08-2006, 10:56 PM
بله اومدن . در واقع همون Final Fantasy Anthology شامل همین نسخه هایی هست که برای SNES اومده بودن .
Final Fantasy Origins شامل دو نسخه اولی این سری هست برای PlayStation یعنی فاینل فانتزی 1و 2 ( که برای NES بودن ) که البته از نظر گرافیکی پیشرفت کردن و در حد نسخه های SNES هستند
خودمم در حال حاضر منتظر نسخه 12 هستم .
بازسازی شماره 3 هم برای DS خواهد اومد . هر کی DS داره حالشو ببره :(
Capcom
11-08-2006, 01:20 PM
ممنون از جوابهات....
بازسازی شماره 3 هم برای DS خواهد اومد . هر کی DS داره حالشو ببره
چه موقع میاد؟؟
راستی من می خوام دی.اس بخرم....جایی رو سراغ ندارین تو ایران دی.اس لایت داشته باشه؟
خودمم در حال حاضر منتظر نسخه 12 هستم
اره ما هم هستیم...!!!راستی 1 دی.وی.دی هست نسخه us ش؟
و اینکه اخرش این نسخه ی انگلیسیه DoC FF VII اومده یا نه؟
اره ما هم هستیم...!!!راستی 1 دی.وی.دی هست نسخه us ش؟
و اینکه اخرش این نسخه ی انگلیسیه DoC FF VII اومده یا نه؟
نسخه 12 1 دو وی دی است انگلیسیش
و Dirge of cerberus هم 5 روز دیگه ریلیز میشه ایول یه بازی درست و حسابی داره میاد تازه میتونه تا مدتی فراغ شماره 12 رو اسون کنه ;)
Capcom
11-08-2006, 02:31 PM
Dirge of cerberus هم 5 روز دیگه ریلیز میشه ایول یه بازی درست و حسابی داره میاد تازه میتونه تا مدتی فراغ شماره 12 رو اسون کنه
واقعا ایول...!
من که یه مدت بود که PS2 رو برداشته بودم....ولی یه مدتیه دوباره به خاطر فاینال رفتم سراغش...
ولی ما که همچنان منتظر می مونیم برای فاینال 12....
البته من یه جورایی منتظر crisis core هم هستم...
راستی من چندتا جا که گشتم به جز 3-4 عکس و یه فیلم چیزی دیگه ای از این بازی ندیدم...کسی عکس های بیشتری از این بازی سراغ نداره؟؟
Cloud
09-11-2006, 03:31 PM
تاپيك داستانش كه به روز نميشه ديگه يه آدم از جان گذشته اگه تونست لطفا فقط در مورد نقش كاداج تو ادونت چيلدرن توضيح بده ممنون ميشم....:blushing:
kadaj ye ensane masnoee ba jene jenova hast.in ensanha ro dc.hojo to ffVII tolid mikarde.mamoriyatesham bargardondane sefirothe.
Cloud
09-11-2006, 03:35 PM
FFA serie kartoniye ffVII be hamrahe chocomo hast.
baraye ettela ate bishtar va aks boro be
www.gamewallpapers.ru
Cloud
09-11-2006, 03:37 PM
baraye didane tamame cg haye kole ff ha boro be
www.finalfantasyxtream.com
test84
09-11-2006, 04:42 PM
به browser خود دست نزنيد لينك خراب بيد.
?????????????????? (http://www.ffextreme.com/)
Roxas
04-04-2007, 06:53 PM
اگر ممکنه یک توضیح کامل از وینسنت بزارین. http://qsmile.com/qsimages/20.gif
ممنون میشم
ببخشيد تاپيكي ديگه براي final fantasy وجود داره؟ اگه نه پس چرا اين تاپيك خوابيده؟
Roxas
12-04-2007, 01:07 PM
یک تاپیک دیگه هست (فاینال فانتزی 7 و مکمل هاش) که اونم تو خواب زمستونیه!
خودم هم تعجب میکنم چرا اینجا خوابیده!
m_g_s
12-04-2007, 03:39 PM
یک تاپیک دیگه هست (فاینال فانتزی 7 و مکمل هاش) که اونم تو خواب زمستونیه!
خودم هم تعجب میکنم چرا اینجا خوابیده!
خب من اومدم این تاپیک نخوابیده هر چیزی یا سوالی از FF های 1 , 2 , 3 , 4 ,5 , 10 , 12 , Tactics , Tactics Advance
داره من می تونم جواب بدم مخصوصا نسخه مورد علاقم X و Tactics
بعد اون تستی رو که تو امضام هست رو انجام بدین جوابشو همین جا بزارن یا تو ااضماتون بزارین واسه من همون اولین بار اکه اینو امتحان کردم واسه من شخصیت مورد علاقم یعنی Auron افتاد:love:
Roxas
12-04-2007, 04:48 PM
ای کاش از شماره 7 هم اطلاع داشتین.:(
مال من اولین بار paine دراومد.یک مدت هم تو امضام بود.
اما بار دوم که باز با اون مشخصات رفتم،سفیروت در اومد!:confused:
James Bond 007
12-04-2007, 04:50 PM
بعد اون تستی رو که تو امضام هست رو انجام بدین جوابشو همین جا بزارن
من خیلی وقت پیش انجام دادم Kefka اومد :
http://www.ff-fan.com/chartest/banners/kefka.jpg
البته یدفه هم یه جواب رو عوض کردم Squall اومد:
http://www.ff-fan.com/chartest/banners/squall.jpg
حالا یه چیزی تو همین مایه ها دیگه :biggrin1:
من FF7 رو بازي نكردم ولي تا جاي كه تونستم داستانش رو فهميدم اما يه سوال:
تو انيميشن advent child اريس كه تو ff7 مرده بود يه جاهايي روحش (يا.....) ميومد به cloud كمك ميكرد تو اخر انيميشن كه آخرين بار اريس رو نشون ميده يه پسر باهاش بود اون كيه؟
Roxas
13-04-2007, 08:30 PM
اون پسر zack است.
نامزد آریس و دوست کلود که برای نجات کلود مرد.
زک یک سربازه مثل سفیروت(البته سفیروت قوی تره!)
http://i18.tinypic.com/4dxi9w3.jpg
James Bond 007
13-04-2007, 11:14 PM
کسی می دونه Ff 7 , 8 , 9 رو از کجا میشه پیدا کرد!؟
Roxas
16-04-2007, 04:00 PM
فکر کنم هر جا که بشه ps1 یا بازیهاشو پیدا کرد،FF7 هم بشه پیدا کرد!
توی بازی Dirge of Cerberus Final Fantasy VII
این خانوم کی باشن؟
http://i14.tinypic.com/34o1zjq.jpg
فکر کنم هر جا که بشه ps1 یا بازیهاشو پیدا کرد،FF7 هم بشه پیدا کرد!
توی بازی Dirge of Cerberus Final Fantasy VII
این خانوم کی باشن؟
http://i14.tinypic.com/34o1zjq.jpg
خوب اصلا يه جورايي كل بازي روايت داستان اون و وينسنته.اسمش هم به انگليسي نميدونم چجوري نوشته ميشه ولي به فارسي ميشه "لاكرسيا":biggrin1:
من داستان رو بطور كامل نفهميدم ولي اوني كه دستگيرم شد اينه:
اون دانشمندي بوده كه پدر vincent استادش بوده و با اون روي يه سري پروژه ها كار ميكرده.
مدتها بعد از مرگ پدر vincent ، خود vincent كه يكي از اعضاي مجموعه بوده بعنوان محافظ اون انتخاب ميشه و اين دو به هم علاقمند ميشن. اما سرانجام تو يه آزمايش اون باعث ميشه كه يك نيروي شيطاني وارد وجود vincent بشه و از اونموقع vincent به اين شكل درمياد وگرنه قبلش از نظر ظاهر يه آدم معمولي بوده. البته فكر ميكنم اون مجبور به انجام اين كار ميشه به هر حال اينجاش رو كامل نميدونم ولي vincent هميشه علاقه خودشرو به اون حفظ ميكنه لاكرسيا در طول بازي فقط تو ذهن vincent هستش و ديگه مرده . به هر حال اون بعد از اتفاقي كه براي vincent ميافته عليرغم ميل خودش مجبور به همكاري (و فكر كنم ازدواج) با يه دانشمند جاه طلب ميشه كه تمام دردسرها زير سر اون بوده
البته من اون بخش مهم رو كه چرابا vincent اون كار رو كرد درست نفهميدم
اون پسر zack است.
نامزد آریس و دوست کلود که برای نجات کلود مرد.
زک یک سربازه مثل سفیروت(البته سفیروت قوی تره!)
http://i18.tinypic.com/4dxi9w3.jpg
من الان 2-3 روزه هنگ كردم. رابطه اريس با كلود چيه؟
Roxas
17-04-2007, 03:09 PM
اولین بار که اریس و کلود همدیگرو میبینن،اریس میخواست به کلود گل بفروشه.
از همون جا کلود به اریس علاقه مند میشه.ولی خوب اریس عاشق زک بوده.
اریس نمیدونه که زک برای نجات کلود میمیره ولی احساس میکنه که زک مرده.
اگر هم علاقه ای به کلود داره دلیل اساسیش شباهت کلود به زک بوده.
-------
حالا سر اینکه اریس زنده میشه یا نه شک هست.
از یک طرف مرده و به عشقش تو اون دنیا رسیده و از یک طرف زمانی که در Final fantasy:Advent children کلود رو دوباره به زندگی برمیگردونه کلود بهش میگه جای تو اینجا نیست،یعنی برگرد!
ممنون.
شيطونه ميگه برم بازيش رو بگيرم با امولاتور ps1 بازي كنم. عجب داستاني داره من هر چي در موردش ميخونم باز يه چيزايي مونده.
Roxas
17-04-2007, 09:21 PM
شما اگر برین بازی برای psp رو بگیرید هم(البته امسال میاد)میتونید از اوایل ff7 باهاش همراه بشین،یعنی زمانی که زک و کلود تازه با هم دوست شدن.
من اول فیلمشو دیدم و هیچی نفهمیدم،آدم اول باید بره شناسنامه بازی رو بخونه.
---------
یکی از خصوصیت هایی که فاینال فانتزی داره و من ازش خیلی بدم میاد،موضوع عشق و عاشقی.وینسنت هم عاشق از آب درومد...به کی بگم:(
البته بگم vincent خيلي سنگين رنگين بود حتي بخاطر اينكه محافظ لاكرسيا بود يه جورايي رسمي برخورد ميكرد ولي خوب ديگه...........:biggrin1:
James Bond 007
17-04-2007, 11:19 PM
شيطونه ميگه برم بازيش رو بگيرم با امولاتور ps1 بازي كنم.
شما اگه پیدا کردی کجا دارن به من یه خبر بده لطفا!
یکی از خصوصیت هایی که فاینال فانتزی داره و من ازش خیلی بدم میاد،موضوع عشق و عاشقی.
به نظر من این بهترین خصوصیت این بازی هست مثلا سر همون FF10 آخرش داشت گریم می گرفت:biggrin1: :(( :biggrin1: اصولا م بیشتر از داستان FF ها خوشم میومد نمی دونم چرا!:confused: :-"
من Ff7-8-9 رو دارم ولی سی دی هاش انقدر قدیمیه داغون شده اگر کسی از دوستان پیدا کرد به ما هم بده اگر این بازی تو ارشیو نباشه خیلی بد میشه;)
Roxas
18-04-2007, 03:01 PM
من خودم فاینال ها فقط یکم درباره 7 میدونم،بقیه رو هیچی نمیدونم!
من نمیگم که بده ماجرا عشقی توش باشه،ولی چندتا؟
همه دوتادوتا عاشق همن!بعضی هام مخلوط،خیلی ها فقط به خاطر عشق افسردن!
شما اين رو داشته باش:
تو Dierge of cerberous بعد از اينكه تموم ميشه و همه معرفيها و تشكرها وسازندهها و ..... رو ميزاره يه دمو داره اينجور كه ازش بر ميومد vincent دوباره عاشق ميشه.................. :biggrin1:
Roxas
19-04-2007, 04:15 PM
میشه بیشتر توضیح بدی،نفهمیدم یعنی چی!:biggrin1:
Zelda
19-04-2007, 09:52 PM
،خیلی ها فقط به خاطر عشق افسردن!
خب این واقعیته دنیای خودمونه .. الآن شما یه عاشق بیار واسه من که عشق افسردش نکرده !؟ ( حالا اگه طرف رو نده دیگه یارو تا حده مرگ میره )
از من بپرسیییییییییید :-"
خوب يكي از شخصيت هاي بازي يه دختر كه در نگاه اول بنظر مياد بچه باشه اما در حقيقت فقط از نظر فيزيكي اونجوره .اون داراي قدرتهاي زياديه و جرو شخصيتهاي منفي هست والبته خواهرش هم در جناح وينسنت هستش كه بعدا ميميره و بين اين دو تا سوء تفاهم وجود داره. در طول بازي بارها وينسنت با اون روبرو ميشه و البته هيچ وقت نميتونن درست و حسابي با هم مبارزه كنن. بعلت يه سري اتفاقات از جمله مرگ خواهرش اون متوجه حقايق ميشه و مياد طرف گروه وينسنت...............
آخر بازي نشون ميده وينسنت جاييه كه لا كرسيا رو دفن كردن بعد از صحبت كردن با روح لاكرسيا هستش و حالا حقايق براش روشن شده و قتي مياد بيرون همون دختره رو نشون ميده كه ظاهرا اونجا منتظرشهفقط ميتونم بگم وينسنت يه جوري نگاهش ميكرد.......:biggrin1:
حالا معنيش چيه من نميدونم
مثلا سر همون FF10 آخرش داشت گریم می گرفت اصولا م بیشتر از داستان FF ها خوشم میومد نمی دونم چرا!
درست مثل من
Roxas
20-04-2007, 11:15 AM
چقدر شخصیت کلود و وینسنت شبیه همه!
روح لاكرسيا حق داشت آخر سر گریه کنه!
من می تونم واستون دانلود کنم چون واسه خودم می خواهم دانلود کنم من عاشق فاینال 10 هستم دوباره دارم بعد از 5 سال بازیش می کنم هیچی فاینال 10 نشد واسم هیچ بازی!!! داستان فاینال اند رومانس هست اما فاینال 10 به بعد دیگه گند زدن بهشون!!!
Cloud Strife
20-04-2007, 06:00 PM
من Ff7-8-9 رو دارم ولی سی دی هاش انقدر قدیمیه داغون شده اگر کسی از دوستان پیدا کرد به ما هم بده اگر این بازی تو ارشیو نباشه خیلی بد میشه;)
MGS عزیز من کل فاینا فانتزی ها رو دارم!! از 1 تا 12.شماره یه 7 و 8 و 9 هم که برایه PC امد رو هم در یک CD دارم.شما بگو چه جوری من بهت بدم.
James Bond 007
20-04-2007, 06:15 PM
MGS عزیز من کل فاینا فانتزی ها رو دارم!! از 1 تا 12.شماره یه 7 و 8 و 9 هم که برایه PC امد رو هم در یک CD دارم.شما بگو چه جوری من بهت بدم.
آقا می تونی همشو رایت بزنی؟
ایول چه جوری اونوقت 7 و 8 و 9 رو در یه سی دی داری می شه توضیح بدی ؟ در ضمن فاینال 11 هم داری ؟
در شمن واسه پی اس 1 هم داری ؟ آخه می خواهم با پی اس 2 بازیشون کنم رویه پی سی زیاد حال نمی ده چون کنسول بازم!!
SepehrR
20-04-2007, 10:18 PM
آقا من یه سوال مهم داشتم.به غیر از Dirge of Cerbrius دیگه بازی در رابطه با FF به صورت اکشن نیومده؟؟؟ چون نوبتی به نظر من اصلآ حال نمیده...
Roxas
20-04-2007, 11:17 PM
فاینال های 7 میشن
Advent Children • Before Crisis • Crisis Core • Dirge of Cerberus • Last Order • Lost Episode
last order فکر کنم سریال بوده.
lost Episode برای مبایل بوده که با وینسنت سر و کار داریم.
Advent Children که فیلم بوده.
Before Crisis که درباره کارخانه شینرا بوده.
Crisis Core برایpsp و شخصیت اصلی زک است.
Dirge of Cerberus که باز وینسنته و برای ps2.
آقا من یه سوال مهم داشتم.به غیر از Dirge of Cerbrius دیگه بازی در رابطه با FF به صورت اکشن نیومده؟؟؟ چون نوبتی به نظر من اصلآ حال نمیده...
عزیز فاینال واسه همین نوبتی بودنش طرفدار داره اون اکشن که می گی طرفداراش نصف فاینال های دیگه نیست!!!
فاینال های 7 میشن
Advent Children • Before Crisis • Crisis Core • Dirge of Cerberus • Last Order • Lost Episode
last order فکر کنم سریال بوده.
lost Episode برای مبایل بوده که با وینسنت سر و کار داریم.
Advent Children که فیلم بوده.
Before Crisis که درباره کارخانه شینرا بوده.
Crisis Core برایpsp و شخصیت اصلی زک است.
Dirge of Cerberus که باز وینسنته و برای ps2.
لادن جان از اینا کدوم واسه پی اس 1 و پی سی اومده بود ؟ در ضمن فاینال 10 رو تموم کردین؟ در مورد داستانش چیزی می دونین ؟
Roxas
21-04-2007, 03:10 PM
خود فینال 7 که اصلیشونه مال ps1
شرمنده ولی فکر نکنم برای pc باشن(فکر کنم)
در ضمن فاینال 10 رو تموم کردین؟ در مورد داستانش چیزی می دونین ؟
من هیچ فینالی رو تموم نکردم،از فاینال 7 یکم میدونم از فاینال 1،2،3...12 هیچی نمیدونم:biggrin1:
خود فینال 7 که اصلیشونه مال ps1
شرمنده ولی فکر نکنم برای pc باشن(فکر کنم)
من هیچ فینالی رو تموم نکردم،از فاینال 7 یکم میدونم از فاینال 1،2،3...12 هیچی نمیدونم:biggrin1:
نه واسه پی سی هم به طور رسمی عرضه شده!! اما فاینال 10 که سرور همه فاینال ها هست فقط واسه پی اس 2 عرضه شده و همینطور 11 و 7 دوباره بازسازی شده!!! این دوستمون هم که جواب نمی ده فاینال ها رو واسه پی اس 1 داره یا نه اگه داره ما دانلود نزنیم اگه نداره دانلود کنیم!!! فاینال 1 تا 9 واسه پی اس 1 هم پیدا می شه و هم واسه پی سی!!! 11 هم واسه پی سی و پی اس 2 و 360 هست که به صورت آنلاین هم هست!!!
Roxas
21-04-2007, 06:39 PM
راستی این فاینالFF Versus XIII داستانشو کسی میدونه؟
راستی سپهر جان فاینال 13 ورسوس هم انگار سبکش اکشن هست و مثله فاینال های دیگه نوبتی نیست چون عکساش اینجوری نشون می ده!!! بچه ها دارم عکس های جدید اسکن شده فاینال 13 رو می بینم دیوونه کنندست شخصیت های بازی بدجور واقعی و طبیعی هستن!!!
Cloud Strife
21-04-2007, 09:58 PM
ایول چه جوری اونوقت 7 و 8 و 9 رو در یه سی دی داری می شه توضیح بدی ؟ در ضمن فاینال 11 هم داری ؟
من در یک CD دارم اگه می خواهی مثل MGS پیغام بده بهت بگم چه جوری تهیه کن.فاینال فانتزی 11 هم هست.(هم برایه PC و هم برایه PS هست .در ضمن کاملا اینگلیسی هم هست )شما جون بخواه....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سپهر خوان گل یک بازیه اکشن از حضرت کلود استرایف (ع) هم برایه PS3 تقریبا در حاله ساخته.اگه شما به تاپیک اخبار داغ کنسول ها بری من این خبر رو کامل دادم و می تونی از جزئییاتش سر در بیاری.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
خانوم لادن FFVII Before Crisis برایه موبایل بود و Lost Episode یک انیمه هست که تقریبا ادامه AC هست و به کسانی که AC رو خریدن(با قیمت اصلی!!)فرستاده شد.(البته همین الان دیدم یک بازی هم با همین نام هست که بازیه همین انیمه هستش) اگه این انیمه رو می خواهی و پیغام بده با پست سفارشی برات یفرستم.
در ضمن اگه شما به سایت w3.FinalfantasyversusXIII.com برید میتونید اطلاعاتی از داستان بازی بدست بیارید.البته به صورت جزئی و به زبان انگلیسی.
در ضمن MGS3 محترم سبک این بازی اکشن نیست و یک بازیه RPG است!! با این موضوع:
New Cristal World For The PS3
تازه شما میتونید داستان کامل این بازی ها رو به همراه اهنگ هاش رو هم از این سایت دانلود کنید:www.ffextreme.com
در این سایت بیوگرافی کامل کلود و وینسنت هم هست با خوندن اون متوجه تفاوت هایه اساسیه شخصیت کلود و وینسنت میشید!! نه تشابح انها!!
دوسته عزیز من منظورم از اکشن اون اکشنی نیست که شما فکر می کنید منظورم سبک بازی مثل فاینال 7 پی اس 2 هست!!! در ضمن فاینال 11 افلاین نیست نه فقط انلاین داره ؟ اگه فقط انلاین داره سروری سراغ داری بشه بازی کرد ؟
آقا من فاینال 1 تا 9 رو بخواهم چند تا سی دی می شه ؟
اگه ممكنه دوستان نظرشون رو در باره اين دو مورد بگن:
1- بنظرتون با رفتن ساكواگوچي از square enix سري فاينال فانتزي ميتونه همون موفقيتهاي سابق رو بدست بياره؟
2- بازيهايي كه ساكواگوچي داره روشون كار ميكنه مثل bluedragon و ... ميتونن موفقيت فاينال فانتزيها رو تكراركنن؟
James Bond 007
22-04-2007, 10:33 PM
آقای Cloud Strife من هم فاینال 1 تا 9 رو میخوام می تونی رایت بزنی ازت می خرم!
1- بنظرتون با رفتن ساكواگوچي از square enix سري فاينال فانتزي ميتونه همون موفقيتهاي سابق رو بدست بياره؟
نه نمی تونه بهیچوجه!
2- بازيهايي كه ساكواگوچي داره روشون كار ميكنه مثل bluedragon و ... ميتونن موفقيت فاينال فانتزيها رو تكراركنن؟
بله 100%
Lost Oddysey + Blue Dragon
Cloud Strife
22-04-2007, 10:37 PM
اگه ممكنه دوستان نظرشون رو در باره اين دو مورد بگن:
با رفتن ساکاگوچی پروژه یه FFXIII تعتیل شد و یک کارگردان دیگه پروژه رو به عهده گرفت.بازی از لحاظ گرافیکی کلی پیشرفت کرد و سیستم گیم پلی بازی عوض شد و .... . نتیجه چی شد؟فاینال فانتزی شکست خورد؟ نخیر!!بازیی شد که حتی فامیتسو هم بهش امتیاز کامل داد!!اگه کل اینترنت رو بگردی یک کلمه یه بد از این بازی نمیشنوی!!
تنها سری از فاینال ها شد که تونست از لحاظ داستان با FFVII برابری کنه و .... .
این ها نشون داد که SE تنها به یک نفر وا بسته نیست!! فاینال فانتزی بدون ساکاگوچی هم بهترینه............
بازی هایه شرکت ایشون(Mistwalker) هم هر چه قدر با حال و خوش ساخت باشن به هیچ موفقییتی نکی رسن چون برایه یک پلت فرم شکست خورده در این این سبک منتشر میشن!!
خب همه میدونن بازی هایه RPG خراکه ژاپنی هاست و X360 هم در ژاپن عملا یک کنسول مرده به حساب میاد.
اگه این بازی برایه PS3 و یا PS2 منتشر می شد میدونی چی میشد!!!میترکوند!!!
به فاینال فانتزی که خوب نمی رسید ولی شاید با Kingdom Heatrs برابری میکرد!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
MGS3 محترم.اگه شما منظورت DOC هست که یک لازیه کاملا اکشن هست!!!بازم میگم این بازی یک بازیه کاملا RPG هستش نه اکشن!!
شما در ایران فاینال فانتزیه 11 رو در هیچ سروری نمی تونید بازی کنید!!ولی مطمئن باش چیزی رو از دست ندادی چون یک بازیه اراجیف هست!!!!!!!!!!!!!
پ.ن:فاینال فانتزی هایه 1 تا 6 هم به صورت کارتریج هست هم به صورت CD که باید با امولاتور ها بازی کنی.فاینال های 7 و 8 و 9 هم هر کدوم یک CD هستن.اگه این بازی ها رو می خواهی پیغام خصوصی بده بهت برسونم دیگه:evil:
Cloud Strife
23-04-2007, 05:14 PM
آقای Cloud Strife من هم فاینال 1 تا 9 رو میخوام می تونی رایت بزنی ازت می خرم!
نه نمی تونه بهیچوجه!
بله 100%
Lost Oddysey + Blue Dragon
شما که می گی 100% ممکنه تکرار کنه!! اینو مد نظر قرار بده که این بازی در ژاپن یعنی سرزمین RPG باز ها در این مدت که منتشر شده نتونسته پا شو از فروشه بیشتر از 500000 فراتر بگذاره!!!
در صورتی که FF X در روزه اول انتشارش 1 ملیون نسخه:eek: فروخت که اونم تو همه یه مغازه ها Out sell شده بود وگرنه بازم می فروخت.FFXII در یک هفته 2 ملیون فروخت و FFVII هم که فروش استثنائی داشت.BD حتی نتونست از Chocomo racing بیشتر بفروشه!!!!
در جدول عناوین RPG از Hack و Monster Rancher و tales of legendia و ..... هم فروشش پایین تر بود.
شاید شما به این بگین 100% تکرار موفقیت هایه FF !! ولی من نمی گم.
حالا BD که خوبه بود (و همه میگفتن اگه این بازی نتونه فروش X360 رو بالاتر ببره هیچ بازیه دیگه ای نمی تونه) این شد!!خدا به داد LO برسه!!!
Roxas
23-04-2007, 05:46 PM
البته شرمنده،سوال آسونی ولی!
Ff ها در زمان گذشتن یا آینده؟
fox_hound1985
24-04-2007, 12:39 AM
با سلام....
میتونم سوال کنم که کلا چند قسمت فاینال فانتزی بصورت انیمیشن وجود داره؟
و ( نجات کودکان) و ( ارواح درون) قسمتهای چندم هستن؟
با سلام....
میتونم سوال کنم که کلا چند قسمت فاینال فانتزی بصورت انیمیشن وجود داره؟
و ( نجات کودکان) و ( ارواح درون) قسمتهای چندم هستن؟
سلام من برگشتم دوسته عزیز فقط همین 2 تا هست که به صورت انیمیشن که به فیلم و واقعیت شباهت داره به غیر از اینا هم هست که همشون کارتون هستن نه مثل اینا!!!
البته شرمنده،سوال آسونی ولی!
Ff ها در زمان گذشتن یا آینده؟
لادن جان والا نمی شه داستان های فاینال رو بگیم آینده یا گذشته چون اولا هر کدمشون ماله یه زمانی هستن و بیشتر سبک افسانه ای و تخیلی دارن که می شه گقت گذشته اما خیلی امکانات دیگه هم می بینی تو بازی که با آینده ربط داره در کل به اسم بازی دقت کن فاینال فانتزی می شه نهایت تخیل و چیزی که انسان حتی تصورش واسش سخته چه برسه گذشته با آینده با اون برخورد کنه یا برخورد کرده باشه!!! در کل می شه گفت یه داستان رومانس و افسانه ای دارن مثل فیلم هایی که تو این سبک ساخته می شن!!! اگه هم اسم زمان تو این بازی ها بیاد بازم نمی شه گفت مثلا بگه سال 1970 میلادی چون یه چیزهایی نشون می ده که خیلی هاشون تو آینده هم نمی شه بدست آورد!! مثلا متال گیر اگه می گه آینده یا مثلا گذشته یا هر چیز دیگه به عقل جور در می آید اما فاینال نه!!!:) مثلا فاینال 10 می شه گفت ماله گذشته هست چون لباس و خیلی چیز های دیگه گذشته رو نشون می ده اما می بینی که سوار سفینه می شن!!!!
Cloud Strife ببین می تونی رویه دی وی دی رایتشون کنی که یه بازی کامل رویه دی وی دی باشه نه چند تا سی دی و رویه پی اس 1 اجراش کنم؟ در هر صورت واست پم می زنم!!!
test84
24-04-2007, 02:57 AM
Final Fantasy به معنای نهایت تخیل نیست. Square چون به مرز ورشکستگی رسیده بوده, آخرین شانسش همین FinaL Fantasy 1 بوده واسه همین همه آرزو ها و تخیلاتشون رو توش گذاشتن و چون فک میکردن موفق نمیشن و ورشکست شدنشون قطعی میشه, بهش Final Fantasy گفتن.
عزیزم من معنای لغتیشو می گم بزن دیکشنری همینو جواب می گیری حالا من نمی دونم اسکوار ورشکست شده یا نه!!!
test84
24-04-2007, 05:30 PM
دوست من, این مطلبی که من عرض کردم ماله زمانیه که Square داشت ورشکست میشد و اولین فاینال رو به عنوان آخرین بازیش داد. حدود سال 1987.
یه جورایی معناش میشه پایان تخیلی ولی هیچ جای دنیا اسم رو ترجمه نمیکنند.
مثلا شما میتونید Metal Gear solid رو ترجمه کنید میبینید که یک عبارت بی معنا میشه ;)
Cloud Strife
26-04-2007, 10:31 PM
بچه ها موافقین من داستان فاینال فانتزی 1 تا 12 رو بنویسم؟
SepehrR
26-04-2007, 10:45 PM
نیکی و پرسش؟؟؟
دوستانی که نسخه PS1 بازی های FF 7-8-9 رو میخوان در 11 سی دی دارم به قیمت 10 تومن کسی خواست Pm بده;)
Roxas
27-04-2007, 09:30 AM
خیلی هم ممنون میشیم
عالي ميشه:cool:
Cloud Strife
27-04-2007, 04:03 PM
طبق قولی که داده بودم قصد دارم داستان FF رو بنویسم.
Final Fantasy:
این بازی در 18 دسامبر سال 1987 میلادی برایه کنسوله Famicom به بازارهایه ژاپن عرضه شد.(در ماه جولای سال 1990 هم در امریکا).این بازی بر رویه یک کارتریج 128 کیلوبایتی عرضه شد.
زمین از درون در حاله نابودی بود و مردم بدون انکه بتوانند انجام دهند منتظر بودند تا افسانه به حقیقت بپیوندد.افسانه می گفت چهار جنگجو خواهند امد و زمین را نجات خواهند داد و دنیا را دوباره از نو خواهند ساخت.این چهار جنگجو دارای Orb هستند و جنگجویان نور نام دارند و برایه نجات دنیا باید به جنگ نیرو هایه شیطانی بروند.
نیروهایه شیطانی در بازی شامل چهار دیو به نام هایه دیو زمین دیو هوا دیو آتش و دیو آب است که همگی توشط نیرویه شیطانی اصلی بازی یعنی Chaos از درون معبد شیطان کنترل میشوند.
اگرچه این بازی دارایه داستان پیچدای مانند چند سری از این بازی ها را نداشت ولی نسبت به رقیب خود یعنی Dragon Quest بسیار پیچیده تر و داستان جذاب تری داشت.
نکته یه جالب این بازی این بود که فروش این بازی در امریکا بیشتراز ژاپن بود!!!
Final Fantasy II:
این بازی در تاریخ 7دسامبر سال 1988 در ژاپن عرضه شد.داستان شماره دوم مربوط به چهار جوان به نام هایه Frionel,Guy,Maria و Lionheart می شود که پدر و مادرشان توسط امپراطوری طالم و شیطانی Baramekia کشته شدهاند و آنها نیز به جرگه طغیان گران مخالف حکومت امپراطوری پیوسته اند.آنها در راه خود برایه از بین بردن امپراطوری طالم به Hilda که یک جادوگر خوب است وPaul که بهترین دزد دنیاست و Gordon که وارث حقیقی تاج و تخت است و Cid که در زمینه راندن کشتی های فضایی مهارت دارد می پیوندند.
امپراطور ظالم برایه ایجاد یک امپراطوری چهنمی و حکمرانی مطلق به Dark Cloud ملحق می شود تا بتواند با نیرویه زیاد مقابل طغیان بایستد.چهار جوان اصلی داستان رفته رفته نیرویه بیشتری میابند و به از بین بردن امپراطوری ظالم نزدیک تر می شوند.البته در اواخر بازی Lionheart به نیرو هایه شیطانی می پیوندد و به صورت شوالیه تاریکی در مقابل شما می ایستد که البته خیلی زود با دیدین روشنایی دوباره به شما می پیوندد.
این بازیه خارج از ژاپن عرضه نشد.
Final FantasyIII:
این بازی در تاریخ 27 آوریل سال 1990 در ژاپن عرضه شد.داستان بازی مربوط به چهار جوان از دهکدهای به نام Ura می شد که درون گودالی می افتند و از طریق ان به به معبد Wind Crystal راه پیدا می کنند.درون معبد کریستال جادویی به آنها می گوید که به عنوان جنگجویان خوبی انتخاب شده اند تا دوباره تعادل بین تاریکی و روشنی را بر قرار کنند.آنها در راه انجام ماموریت بوسیله Cid که یک مهندس بود و Sara که پرنسس Sasoon بود و Desh که یک ماجراجو بود همراهی می شوند و البته Elia اله آب و Crystal Of Water نیز در این راه آنها را یاری می کنند.آنها به Zande که یک جادوگر قدرتمند و فاسد بود میرسن و پس از مبارزه با او وی را شکست می دهند اما به محض شکست دادن او توسط توده بزرگی از ابری تیره و تار گرفتار می شوند و به دنیایه تاریکی می روند.در آنجا چهار جوان همتایان خود را در دتیایه تاریکی با نام جنگجویان تاریکی را ملاقات می کنند اما دوباره توسط ابر تاریکی محاصره می شوند.این بار جنگجویان تاریکی با استفاده از نیرویه خود قدرت ابر تاریکی را کهش می دهند تا جنگجویان تروشنایی بتوانند صلح را به دنیا بر گردانند.
در این بازی برایه اولین باراز سیستم شغلی استفاده شد.این بازی همانند بازیه قبل در خارج از ژاپن منتشر نشد.
Final Fantasy IV:
این بازی در تاریخ 21 اگوست سال 1991 در ژاپن عرضه شد.این بازی در امریکا با نام Final Fantasy II در نوامبر سال 1991روانیه بازار شد.داستان بازی مربوط یه شوالیه تاریکی به نام Cecil بود که علی رغم طبیعت شیطانی و بدی که داست می کوشید تا خوب باشد و بر طبیعت بد خود غلبه کند.امپراطور تیمی را به فرماندهی Golbez برایه پیدا کردن کریستال هایه جادویی تشکیل داده بود و این تیم توانسته بود چهار کریستال را بدست اورد اما چهار کریستال دیگر نیز در اعماق زمین وجود داشت در نتیجهزCecil به همراه دوستانش برایه اینکه این کریستال ها به دست Golbez نیفتد به اعماق زمین سفر کردند اماGolbez و همراهانش یک قدم ار انها جلوتر بودند ودر هنگامی که تقریبا همه امیدها از دست رفته بود کشتی فضایی غرق شده Big Whale بلند می شود و آنها را با خود به ماه می برد تا به جنگ شیطانی با قدمت کل زمان با نام Zemus بروند.
در این بازی برایه اولین بار از CG استفاده شد.
Final Fantasy V:
این بازی در تاریخ6 دسامبر سال 1992 در ژاپن عرضه شد.زمین از درون در حاله پوسیدن بود و از برون نیز مورد حمله شهاب سنگ ها قرار گرفته بود.یک ماجراجو به نام Bartz که سوار بر Chocobo خود به نام Boco به ماجراجویی میپرداخت و پرنسسReina که همیشه در سای پدر خود قرار داشت و می خواست بداند که زندگی در بیرون از قاعه خود چگونه است و خواهر پرنسس به اسم Faris که تمام عمر خود را به عنوان دزد درییای در دریاها سپری کرده بود و Galuf یک پیر مرد فراموشکار اما شوخ و بذله گو حتی در گرفتاری ها نوه خود به اسم Krile که یک دختر خوشبین و دوست داشتنی بود به دنبال یافتن علت این حوادث رفتند و پس از تلاش زیاد دریافتند که شهاب سنگ ها از دنیای دیگری می ایند.آنها به وسیله یک دستگاه منتقل کننده به دنیایی که تمامی گرفتاریها از آنجا نشات گرفته بود سفر کردند و در انجا با یک شیطان به نام X-Death و نوکرش Gilgamesh رو برو شدند.سی سال قبل چهار قهرمان شجاع سپیده دمدر مقابل شیطان می ایستند و او را درو ن یک درخت زندانی می کنند.اما اکنون آن طلسم دیگر بی اثر شده قهرمانان داستان به همراه چهار قهرمان باید در مقابل ان بایستند.
این بازی دارایه بهترین شخصیت منفی دوم در بین بازی هایه تاریخ است.این بازی در امریکا نیز منتشر نشد.
Final Fantasy VI:
این بازی در تاریخ2 آوریل 1994 در ژاپن و دراکتبر سال 1994 در امریکا منتشر شد.این بازی رکورد دار پر فروش ترین بازیه RPG در امریکاست.
داستان بازی مربوط به یک امپراطور بود که سعی کرد می کرد نیرو هایه جادویی که بیش از هزار سال کسی آنها را ندیده بود را دوباره زنده کند و با استفاده از این نیرو بر جهان مسلت شود.Terra نام یک دختر جوان بود بود کهطالمانه به خاطر نیرو هایه جادویی که داشت زندانی شده بود.وی موفق می شود خود را از بند اسارت نجات دهد و به نیرو هایه مخالف امپراطور به نام Returners بپیوندد.او و دوستانش به مقابله با امپراطورGestahl و ژنرال دیوانه اش Kefka می روند.امپراطور سعی می کند با در اختیار گرفتن قدرت مجسمه هایه الهه ها به نیرویه فوقالعاده دست یابد ولی در اخرین لحظه توسط ژنرال با یک خنجر به قطل می رسد و زمین را به نابودی می کشاند.یک سال پس از این ماجرا همه جای زمین به ویرانه تبدیل شده و قاره ها در حال غرق شدن هستند و زندگی دیگر ارزشی ندارد.kefka به وسیله نیرویه Light Of Judgemant از بالایه برجش حکمرانی می کرد اما در نهایت توسط Terra و دوستانش قلعه او را خراب می کنند صلح و آرامش به دنیا باز می گردد.
البته داستان بازی دارایه جزئیات بسیار بیشتری است و برایه اولین بار در این سری از بازی ها شاهد اتفاق هایه عجیب از جمله خودکشی و باردار شدن یک دختر و... هستیم.شما می توانید در این بازی شخصیت خود را ازادانه از میان
Locke Cole که بهترین دزد بود و General Celes Chere شخصیت مرموزی که در یک ازمایشگاه به دنیا امده بود هر گز مفهوم عشق را نشناخته بود و Figaro 2 برادر که عاشق هم دیگر بودند وSabin که یک مرد درشت هیکل است Gau که یک بچه وحشی است که توسط حیوانات بزرگ شده Shadow که یک شخصیت مخفی بودانتخاب کنید.
البته یکی از دیگر از شخصیت هایه منفی بازی یک اختاپوس به نام Ultros است که در دو دنیا شما را تعقیب می کند و تا اخر بازی 4 بار با شما می جنگد!!!
Final Fantasy VII:
این بازی در تاریخ 31 ژانویه سال 1997در ژاپن در 3 سپتامبر 1997 در امریکا روانیه بازار شد.
داستان Final Fantasy VII بسیار زیبا پیچیده و جذب کننده بود.Shinra نام شرکتی بود که نیرویه زندگانی به اسم Mako را از اعماق زمین می مکید و همین مسئله باعث شد بود که جریان زندگی دچار از هم گسیختگی شود.Cloud Strife نام یک سرباز بود که به نیروهایه شورشی به نام Avalanche می پیوندد.او که شخصیت اصلی بازی است و گذشته مبهمی دارد به همراه نیروهایه شورشی به مقابله با Shinra می روند. اما در همین حال در می یابد که قهرمان افسانه ای به نام Sephiroth که تصور می شد 5 سال قبل در Nibleheim مرده است دوباره دیده شده است و در نتیجه هم گروهAvalanche و Shinra به تعقیب او می روند.البته هدفشان از این کار کاملا متفاوت است.Sephiroth یک موجود ازمایشگاهی است که وقتی به این موضوع پی می برد از کل دنیا متنفر می شود و تصمیم به نابودیه زمین می گیرد.Aeris Gainsborough یک دختر گل فروش با طبیعت و نیرویی مرموز بود که حتی خودش هم خبر نداشت و نتوانست از ان استفاده کن.او به دلایلی نا مشخص خودش را قربانی می کند و توسط Sephiroth کشته می شودSephiroth. همچنان به نابود کردن زمین ادامه می دهد و با احضار شهاب سنگی مهلک در صدد تصادم ان با زمین و نابودی کل زمین است.گروه شورشی به دنبال تنها راه نجات زمین یعنی جادویه مقدس میگردند و در نهایت پس از از بین بردن Sephiroth جادویه مقدس از درون Aeris احضار می شود و زمین را نجات می دهد.
Tifa Lockheart نام دختری با قلبی طلایی است که مقام و منرلتی بهشتی دارد.Barret Wallace سر گروه تیم شورشی است که شخصیت جالب دارد.Cid Highwind خلبانی که ارزویش انست که یک روز به فضا برود.Red XIII موجودی شیر مانند که نژادش مشخص نیست.Cait Sith موجودی بزرگ و قمار کننده.Yuffie Kisaragi یک دختر نینجا جوان.Vincent Valentine که مسلما خانم ها او را جذاب ترین و دلربا ترین شخصیت خواهند یافت با شخصیتی مرموز از جمله شخصیت هایه قابل بازی هستند.
Sephiroth را نتنها جذابترین و محبئبترین شخصیت منفی بازی ها بلکه تعداد بیشماری بر این عقیده هستند که کارهایی که از او سر می زند اشتباه او نیست و او مقصر نیست بلکه این سرنوشت اوست.
این سری دارایه شخصیت هایی چون Shinra Rufus,Palmer,Scarlett,Heidegger.Hojo,Reeve,Zak,Tur ks(Reno,Elena,Rude) است که بد بودن را جالب نشان میدهند.
Final Fantasy VIII:
این بازی در تاریخ 11 فوریه سال 1999 در ژاپن در 9 سپتامیر سال 1999 در آمریکا وارد بازار شد.
شخصیت اصلی بازی Squall leonhart نام دارد که پسری 17 ساله است و عضو گروهی از مبارزان بینالمللی به نام SeeD است.آخرین ماموریت این گروه از بین بردن جادوگر شیطانی به نام Edea است که رئیس جمهور کشور Galbadia را کنترل می کند.اما کم کم و در طول بازی خطر بسیار بزرگتری نمایان می شود.جادوگر شیطانی به نام Ultimecia از آینده بسیار دور کنترل Edea را بر عهده دارد.در واقع وی قصد دارد که تمامی هستی و زمان را در حد یک لحظه فشرده کند و بدین وسیله نیرویه تمامی جادوگرهایی که تا ان زمان زندگی کرده اند راجذب کند و به نیرویی فوقالعاده دست پیدا کند.Squall و همراهانش به خارج از جو سفر می کنند و به انتهایه زمان می رسند.Ultimecia را نابود می کنند و زمان به حالت عادی برمی گردد اما از همه اینها مهمتر آنست که در انتهای بازی Squall عشق واقعی خود را پیدا می کند.
دیگرر شخصیت هایه بازی شامل دختر جوانی به نام Rinoa heartilly که سرگروه یک تشکیلات مقاومت مخفی به نام Forest owls است و کار این گروه مقاومت و مخالفت با پدر خود Rinoa است.Selphie Tilmitt,Irvine Kinneas,Zell Dincht,Quistis Trepe است.
از نکات جالب بازی حضور 3 شخصیت Laguna Loire,Kiros Seagill,Ward Zabac در بازی است که به صورت جداگانه ماجراهایشان دنبال می شود.
Final Fantasy IX:
این بازی درتاریخ 4 جولای سال 2000 در ژاپن و در14 نوامبر سال 2000 در امریکا منتشر شد.
ملکه Brahne از Alexandria به جنگ با کشور هایه همسایه می پردازد و دخترGarnet او می خواهد بداند که چرا مادرش این کار را کرده است(البته مادر واقیش نیست).Garnet به همراه Zidane که یک دزد است موفق می شود فرار کند و به دنبال علت این موضوع برود.آنها در راه به دست آوردن علت این موضوع در می یابند که ملکه توسط فردی به نام Kuja که جادو گر است کنترل می شود.وی به دنبال به دست آوردن قدرت Eidolons یا هیولاهای قابل احضار است تا بتواند جهان Gaia را کنترل کند و بهمین خاطر Garnet بعنوان یک احضار کننده در وضعیت بسیار خطرناکی است.البتهKuja در می یابد که خودش مترسکی بوده که توسط Garland بازی داده می شده است.Garland از یک دنیای دیگر به نام Terra آمده بود و قصد داشت دنیای Terra را در جهان Gaia دوباره زنده کند.
شخصیت هایه این بازی شامل Vive Ornitier که یک Black Mage است و Adelbert Steiner که بادیگارد سلطنتی Garnet بود در اپتدا کورکورانه بخاطر قسم و بیعتی که بسته بود فقط از دستورات پیروی می کرد اما کم کم یاد گرفت که خودش فکر کند وQuina Quen که یک موجود شکم پرست است برایه پیدا کردن غذاهایه خوشمزه جهان را می گردد وFreya Crescent که یک سواره نظام زن است و به دنبال عشق گمشده اش Fratly Iron-Tail می گردد و Eiko Carol که یک دختر کوچولویه 6 ساله است که توسط Moogle ها بزرگ شده است و فکر می کند که Zidane برایه او خواهد بود حتی اگر مجبور شود Garnet را از سر راه خود بردارد و بالاخره Amarant Coral که یک آدم کش بی احساس است.از شخصیت هایه منفی می توان به ژنرال Beatrix Potter اشاره کرد.
از بین 4FF هایه بعدی یک شماره که Online بود و FF X-2 هم یک Spin-Off از FF X بود.برایه همین تنها 2 شماره از FF ها باقی می ماند و چون داستان انها در همین سایت موجود است از آوردن آنها خودداری می کنیم.(تازه ممکنه هنوز کسی انها رو بازی نکرده باشه)
امیدوارم خوشتون امده باشه.
Roxas
27-04-2007, 07:18 PM
عالی بود:love:
------
داستان ff7 رو من خیللللللللللللللی دوست دارم.
یادمه وقتی فیلمشو دیدم تا یک مدتی تو خودم بودم.از هیچکدوم اونجور بدم نیومد،هر کدوم یک رنجی داشتن.هیچکدوم شاد شاد نبود.
آرزو های بزرگی داشتن......
درباره zack نامزدAeris اطلاعات بیشتری ندارید؟
Cloud Strife
27-04-2007, 08:17 PM
عالی بود:love:
------
داستان ff7 رو من خیللللللللللللللی دوست دارم.
یادمه وقتی فیلمشو دیدم تا یک مدتی تو خودم بودم.از هیچکدوم اونجور بدم نیومد،هر کدوم یک رنجی داشتن.هیچکدوم شاد شاد نبود.
آرزو های بزرگی داشتن......
درباره zack نامزدAeris اطلاعات بیشتری ندارید؟
زاک یکی از سربازانه شینرا هست که به کلود اموزش میده و به خاطر نجات جون کلود توسط سفیروس کشته میشه.شمشیر Buster Sword کلود هم یادگار زاک هستش.
اریز هم در اوایل داستان به خاطر شباهت کلود با زاک عاشق کلود می شه(اینو به ماریلین می گه) البته نمی دونه زاک به خاطر نجات کلود کشته شد و فکر می کنه سفیروس انو همینجوری کشت.به خاطر همین به گروه بهمن می پیونده.
زاک زیاد در داستان نقش نداره و فقط در بعضی از فلاش بک هایه خاطرات کلود دیده می شه.
نومورا قول داده که با بازی Crisis Core به همه سوالات گیمرها پاسخ داده شود.مثلا اینکه اصلا کلود با زاک چه جوری اشنا شد؟و ....
در مورد کلیت شخصیت زاک که در این بازی مشخص می شه فعلا همین مشخص شده که زاک که یکی از سربازان شینرا بود توسط انجیل یکی از مردان با تجربه شینرا اموزش میبیند.وقتی که سفیروس از پورژه سریه Gonesis خبر دار می شه زاک فرار می کنه و به خونه اریز میره و همونجا عاشق اریز می شه و ... .
در این بازی قول داده شده که به رابطه تی سونگ و باهاموت با زاک پی ببریم و خیلی چیزایه دیگه.
مثل اینکه باید تا انتشار بازی صبر کنیم.
Roxas
27-04-2007, 08:22 PM
اینجا یک سری اطلاعات درباره این بازی هست(بگردین اینگلیسیشو پیدا میکنین)
لینک (http://finalfantasy.gamigo.de/cpg133/displayimage.php?album=140&pos=0)
hp_i3
03-05-2007, 05:20 AM
Tanha Bazi Bode Ke Hazer Bodam Be khateresh console bekharam
khodam be tanhaei tonestam 50 % az 7 ro beram
ff8 am hodadan 2 saat bishtar bazi nakardam
ff9 ro ham khodam ta final boss esh raftam save ps1 kharab shod majbor shodam ro ps1 yekiaz dostam joda gholesho bokosham ke onroozo bekoli azab gereftam
ffx ham tamom kardam
ffxii chon sabkesh eyne ghadim nabod nasheshtam daghigh bebinamesh
ff haye ke jadidan vase psp omade ke salgardeshone 10 va 20 ham montazeram ta english biad ta beram
Behtarin Game Dar Donya
بچه ها واسه رایت بازی های پی اس 1 راهی دارین ؟ من تمام فاینال ها رو از 1-9 واسه پی اس 1 دانلود کردم و چند تا زدم اما هیچ کدوم رویه دستگام نمی یاد!!! در ضمن من پی اس 2 دارم نه پی اس 1!!!!!
hp_i3
04-05-2007, 01:42 AM
بچه ها واسه رایت بازی های پی اس 1 راهی دارین ؟ من تمام فاینال ها رو از 1-9 واسه پی اس 1 دانلود کردم و چند تا زدم اما هیچ کدوم رویه دستگام نمی یاد!!! در ضمن من پی اس 2 دارم نه پی اس 1!!!!!
aval ke ff az 6 ro ps1 omad
2vom ham ke bazi ke dari age iso bashe ke image burn mikoni
va ro dastgat ham bayad ya 3 sanie dokme reset ro nigar dari bere ro stand by bad 3 sanie dige nigar dari ke compaq bekhone
ya 2 ta reset sari poshte ham mikoni
test84
04-05-2007, 03:32 AM
اول که Final Fantasy از 7 روی Ps1 اومد.
اونایی که شما داری با شبیه سازه که رو کنسولت میاد. ببین شبیه ساز واسه Ps1ه یا Ps2. ضمنا Mod chip دستگاتم بگو تا بگم چطوری اجراش کنی. احتمالا باید 2بار پشت سر هم دستگاه رو reset کنی.
سلام اولا دوما نزنین فاینال ها شبیه سازی هم نیست گرافیک بازی میکرو هست اما دموهای بازی خدا هستن مثل بقیه فاینال ها و یه جور بازسازی و شبیه سازی هست من تمام فاینال ها رو پی اس 1 دارم از 9 به بعد رویه پی اس 1 قایل اجرا نیست و رویه پی اس 2 هستن پی سی هم نیست بگین شبیه ساز گذاشتم واسه اجراشون کسی هم باور نمی کنه عکس می گیرم واستون آپلود می کنم در ضمن اسکول هم نیستم که یه چیزی وسط هوا بپرونم چبزی می گم هم دیدم و همه دربارش مطلب خوندم قهمیدین ؟ بعدشم من بلدم اجرا کنم چون بازیهای اصل پی اس 1 رو اجرا کردم حالا یا بعد رایت می کنم یا لنز دستگام خراب شده چون من حدود 3 سال پیش بازیهای پی اس 1 رو باهاش بازی کردم من دستگام 39004 هست!! من دستگام با نگه داشتن دکمه ریست قبلا بازی ها رو اجر می کرد اما الان اینو اجرا نمی کنه و حتی لوگو پی اس 1 هم نشون نمی ده واسه بازی های دیگه پی اس 2 که لود می کردم قبلا اگه رویه کلید ریست دست نگه می داشتم لوگو پی اس 1 رو نشون می داد و گیر می داد که یعنی این بازی پی اس 1 نیست و باید ریست می کردم واسه بازی های پی اس 2 این اتفاق می افتاد نه پی اس 1 بازی های پی اس 1 رو راحت می خوند!! متاسفانه بازی پی اس 1 هم الان هیچی ندارم که امتحان کنم ببینم دستگاه مشکل داره یا سی دی!!!!
Cloud Strife
05-05-2007, 10:25 PM
سلام اولا دوما نزنین فاینال ها شبیه سازی هم نیست گرافیک بازی میکرو هست اما دموهای بازی خدا هستن مثل بقیه فاینال ها و یه جور بازسازی و شبیه سازی هست من تمام فاینال ها رو پی اس 1 دارم از 9 به بعد رویه پی اس 1 قایل اجرا نیست و رویه پی اس 2 هستن پی سی هم نیست بگین شبیه ساز گذاشتم واسه اجراشون کسی هم باور نمی کنه عکس می گیرم واستون آپلود می کنم در ضمن اسکول هم نیستم که یه چیزی وسط هوا بپرونم چبزی می گم هم دیدم و همه دربارش مطلب خوندم قهمیدین ؟ بعدشم من بلدم اجرا کنم چون بازیهای اصل پی اس 1 رو اجرا کردم حالا یا بعد رایت می کنم یا لنز دستگام خراب شده چون من حدود 3 سال پیش بازیهای پی اس 1 رو باهاش بازی کردم من دستگام 39004 هست!! من دستگام با نگه داشتن دکمه ریست قبلا بازی ها رو اجر می کرد اما الان اینو اجرا نمی کنه و حتی لوگو پی اس 1 هم نشون نمی ده واسه بازی های دیگه پی اس 2 که لود می کردم قبلا اگه رویه کلید ریست دست نگه می داشتم لوگو پی اس 1 رو نشون می داد و گیر می داد که یعنی این بازی پی اس 1 نیست و باید ریست می کردم واسه بازی های پی اس 2 این اتفاق می افتاد نه پی اس 1 بازی های پی اس 1 رو راحت می خوند!! متاسفانه بازی پی اس 1 هم الان هیچی ندارم که امتحان کنم ببینم دستگاه مشکل داره یا سی دی!!!!
خب چرا خودتو اذیت می کنی.به سر بورو مجتمع پایتخت.هم کف فاز دوم.فروشگاه سامی.ارشیو بازی هایه قدیمی داره.تک سوت بخر بیا خونت بشین بترکون!!!
آخه دوسته عزیز من نه تهران هستم و نه می دونم مشکل از کجاست اگه گرفتم اونارو هم دستگاه نخوند چی ؟ در ضمن کسی شبیه ساز پی اس 1 واسه ویندوز xp و پنتیوم 4 داره من ببینم رو پی سی اجرا می شن!!!
Cloud Strife
06-05-2007, 09:58 PM
شما برو سایت www.emulator-zone.com اگه مشکلت شبیه سازه حله!!!
m_g_s
06-05-2007, 11:30 PM
اول که Final Fantasy از 7 روی Ps1 اومد.
اونایی که شما داری با شبیه سازه که رو کنسولت میاد. ببین شبیه ساز واسه Ps1ه یا Ps2. ضمنا Mod chip دستگاتم بگو تا بگم چطوری اجراش کنی. احتمالا باید 2بار پشت سر هم دستگاه رو reset کنی.
اولا که رضا(mgs3) راست میگه بهتره اول لطفا تحقیق کنی بعد...;)
دوما که ff شماره های 1 تا 9 واسه پی اس وان هم هست شماره 1 و 2 با همون تیکه های با کیفیتی که رضا گفت با نام Final Fantasy Origins اومده که سی دیش الان زیر تختمه:biggrin1: و 4 و 5 هم توی Final Fantasy Anthology اومده فقط این بین 3 رو اشتباه گفت
Cloud Strife می شه لینک داستان فاینال 10 رو بدی ما بخونیم!!!
Cloud Strife
12-05-2007, 05:01 PM
سامان نوشته ولی نمی دونم کجاست!!
یکی از مدیران محترم لطف کنه بگه.(البته اگه به اینجا سر می زنن!!!)
Cloud Strife
13-05-2007, 06:02 PM
امروز در سایت رسمی فاینال فانتزی 13 جزئیاتی از این بازی توسط استاد نومورا فاش شد:
شهر Cocoon یک شهر بزرک ماشینی است که در ارتفاعات زیاد در آسمان شناور است.صلح و آرامش مردم بیرون(سرزمین پایینتر)توسط Zero Intruders و به وسیله Crystal ها بر قرار است.داستان بازی در باره حمله زرو به شهر مهاجرت مردم به سرزمین پایین می باشد.در این میان کریسال یک نفر را برایه شارژ مجدد کریستال با نام رمز The Lighting انتخاب می کند و ...... .
به احتمال خیلی زیاد اسم کارکتر بازی Strom (طوفان) می باشد.
یک شخصیت جدید به بازی اضافه شده که با کد رمز Blonde Haire مهرفی شده.
در این بازی می شود بر رویه Samoner ها سوار شد و به اطراف رفت.
سبک مبارزات همانند FFXII با مقداری تغییر می باشد.
با استفاده از قدرت PS3 گیمر ها می توانند در مبارزات به طور کامل از محیط استفاده کنند!!:eek: و محیط 100% تخریب پذیر می باشد:confused: .
یک قابلیت جدید هم به نام Battle Set به بازی اضافه شده که درباره ان طوزیحی داده نشده.
یکی از قابلیت هایه سل و برتری PS3 نسبت به X360 قابلیت CG Real-Tim Reandering بود که عده ای آن را یک ادعایه غیر ممکن از سویه سونی می دانستند ولی نومورا اعلام کرده که برایه گیم پلی این بازی از این سیستم استفاده می شود(یعنی کیفیت بازی در حدود انیمیشن هایه FFXII می باشد)
CG هایه بازی هم توسط تیم طراحی AC ساخته می شود.نومورا قول داده که کیفیت CG چندین برابر AC باشه.کارگردان CG ها نیز خود نومورا است.
استاد نومورا در این رابطه می فرمایند:"با استفاده از تکنواژی جدید HQC و قدرت PS3 و فضایه زیاد دیسک هایه بلوری در بازی CG ها خیلی طبیعی تر و بیشتر وجود دارد."
به نقل از سایت www.finalfantayversusxiii.net مدت CG ها در حدود 100 دقیقه :eek: می باشد!!!
2 اسکرین شاتز جدید از بازی:
http://forgottenmem.net/final_fantasy_xiii/screenshots/ff13-flying-vehicle.jpg
http://forgottenmem.net/final_fantasy_xiii/screenshots/ff13-new-ability.jpg
Cloud Strife
18-05-2007, 03:20 PM
نکاتی در باریه FFXIII:
پروژه ي "Fabula Nova Crystallis" با سه عنوان مختلف براي سه نسل متفاوت طراحي شده است:
Final Fantasy XIII" نقش آفرینی گذشته خود را مانند گذشته دنبال مي كنند.Motomu Toriyama كارگردان سري "Final Fantasy X" براي كارگرداني اين سري Final Fantasy دوباره بازگشته است.
"Final Fantasy Agito XIII"،یک نقش آفرینی که براي موبايل عرضه خواهد شد و شامل 13 كاركتر است 12 دانش آموز كه در يك مدرسه براي آموختن جادو شروع به تحصيل مي كنند و....
"Final Fantasy Versus XIII" :يك عنوان اكشن كه براي دنياي يكسان مطابق با ديگر Final Fantasy طراحي شده و كارگردان Tetsuya Nomura كارگردان موفق سري بازيهاي Kingdom Hearts مي باشد.
(چند روز پیش اعلام شد که یک بازیه اکشن هست.)
Square-Enix همچنین برنامه اي براي توسعه دادن نام Final Fantasy XIII براي خود به علاوه بازي كتاب فيلم و... نیز دارد.یعنی باید امید وار باشیم که یک انیمیشن هم مانند AC یا یک رمان مانند FFVII منتشر بشه..... .
از الان باید کف کنیم تا ......... .
Cloud Strife
19-05-2007, 09:45 PM
رمان Ffvii در ژاپن منتشر می شود!!!
(اطلاعات مربوط به کتاب و داستان فردا به دستم می رسه که می زارم)
Roxas
24-05-2007, 07:44 PM
فاینال 13 4 تا عنوان داره که جزئیات یکیش اصلا معلوم نیست.
http://i17.tinypic.com/625zxut.jpg
-------
چند عدد عکس از سه عنوان که یک چیزایی ازشون معاومه
Final Fantasy XIII
http://www.supload.us/thumbs/default/01-20070524110349.jpg (http://www.supload.us/free/01-20070524110349.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/27-20070524110349.jpg (http://www.supload.us/free/27-20070524110349.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/17-20070524110813.jpg (http://www.supload.us/free/17-20070524110813.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/19-20070524110813.jpg (http://www.supload.us/free/19-20070524110813.jpg/view/)
-------
Final Fantasy Versus XIII
http://www.supload.us/thumbs/default/01-20070524110846.jpg (http://www.supload.us/free/01-20070524110846.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/xiii.jpg (http://www.supload.us/free/xiii.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/xiii_(2).jpg (http://www.supload.us/free/xiii_(2).jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/xiii_(3).jpg (http://www.supload.us/free/xiii_(3).jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/xiii_(13).jpg (http://www.supload.us/free/xiii_(13).jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/xiii_(14).jpg (http://www.supload.us/free/xiii_(14).jpg/view/)
--------
Final Fantasy Agito XIII
http://www.supload.us/thumbs/default/index_big3.jpg (http://www.supload.us/free/index_big3.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/index_big2.jpg (http://www.supload.us/free/index_big2.jpg/view/)
http://www.supload.us/thumbs/default/index_big1.jpg (http://www.supload.us/free/index_big1.jpg/view/)
--------
راستی،اگر داستان فاینال 10 رو بنویسید ممنون میشم:)
m_g_s
24-05-2007, 10:31 PM
راستی،اگر داستان فاینال 10 رو بنویسید ممنون میشم:)
کلا داستان همه FF های چیزی نیست که بشه تو چند خط تعریفش کرد مخصوصا FFX البته فقط بنظرم FFXII از این قائده مستثناست;)
باید خودت بازی کنی تا بفهمی چیه چون جزییات و کش مکش های داستان های FF ه که اونو از بازی های دیگه جدا میکنه
Roxas
24-05-2007, 10:34 PM
بازیش هنوز هست دیگه؟یا نه باید با هزار زحمت پیدا کنم؟
m_g_s
24-05-2007, 10:49 PM
چرا هست این فراون ترین Fّّf تو ایرانه
James Bond 007
25-05-2007, 12:35 AM
داستان FFX بصورت خیلی خلاصه(اگر بازی نکردین نخونین چون تا آخرش رو میگم):
Dead for a thousand years,
A great terror arose from the deep,
It swept across the land,
A lone past still lingers,
Destiny cannot be denied,
A burden grows heavier,
To the kingdom of the sun,
Across a vast sea,
The journey home begins...
اول بازی توی شهر Zenerkand یا همون سمرقند (!) خودمون شروع میشه و Tidus یه Blitzball Player معروفه و اینا...بابای این Tidus وقتی که بچه بوده یعنی 15 سال قبل شروع بازی به یه سفر دریایی می ره و ناپدید میشه این Tidus هم یجورایی دنبال کشف راز ناپدید بودن باباش بوده تا اینکه یه روز یه سری موجود که همون Sin باشن حمله می کنن و همونطور که تو بازی دیدین(؟) Auron میاد و به Tidus کمک می کنه بالاخره فرار می کنه.
Tidus اینجا سر از یه جای جدید در میاره که در اصل حدود 2500 سال بعد آینده بوده که مردم زندگی ماشینی رو تحریم کرده بودن بخاطر جنگهایی که باعث کشت و کشتار های بسیاری شده بود(اوه هوس کردم برم یه دور دیگه بازی کنم:love: )... تو این دنیای جدید یا همون آینده که Tidus توی یه ساحل فرود میاد(البته بعد از فرار از اون کشتیه Al Bhed ها که یه نژاده) و با Wakka و .. آشنا میشه و با Yuna :love: ... Yuna و امثالش Summoner هستن یعنی می تونن موجوداتی رو احضار کنن تا دشمناشونو نابود کنن و هدف اصلیشون اینه که 8 (فکر کنم) تا Summonشون رو بگیرن و با استفاده از قدرتی که Summon آخر داره Sin رو نابود کنن و اینجاس که ماجراجویی هاتون در Spira شروع میشه و باید همراه Yuna و بقیه ی دوستاتون برین تا summon ها رو بگیرین و آخرش بتونین Sin رو نابود کنین...همین وسطای بازی Tidus عاشق Yana میشه ولی یه اتفاقی میفته...اول بازی یه گوی به Yanu داده شد که از طرف پدر Seymore که یه دو رگه هست بوده و توش می گفته که پسرش آدم خطرناکیه و اینا (دقیق یادم نیست مال خیلی وقت پیشه) و Yuna هم برای حفظ Spira و جلوگیری از استقاده ی بد از قدرت Seymore میره و جواب + به پیشنهاد ازدواجش میده اما Seymore سعی می کنه شما و بقیه ی همراهان Yuna رو بکشه که شما فرار می کنید و بالاخره Seymore رو شکست می دین! خب اون بابای Tidus جریانش این بوده که وقتی ناپدید میشه خودش به این زمان اومده بوده و Summoner شده بوده و کسی بوده که با کمک Auron تونسته Sin رو شکست بده و حالا خودش تبدیل به Sin شده چون این یه به یه چرخه تبدیل شده و هرکی Sin رو شکست بده برای یه چند سال صلح به Spira میاد اما خود اون فرد بعدا تبدیل به Sin میشه و..... (البته این موضوع اولای بازی معلوم شده بود:cheesygri اما جریان Sin بودن بابای Tidus رو فقط خودش و Auron میدونستن و به کسی نمی گفتن چون بابای Tidus از کسانی بود که Yuna رو یجورایی بزرگ کرده بود و نمی خواستن بفهمه!!!) به هر حال اینا میرن Summon آخر رو می گیرن و به Zenerkand میرن برای مقابله با Sin که اینجا Tidus به کمک Auron پدرشو شکست می ده و آخرش هم دیگه روح میشه و با عشقش خداحافظی می کنه و میره پیش پدرش ! و همینجاس که تصمیم می گیرن بازی افتضاح FFX-2 رو بسازن و گند بزنن به تراژدی FFX !
این چیزایی که نوشتم خیلی پیچیده و خلاصه! بود چون دنیای Final Fantasy یه دنیای پیچیدس که برای درکش فقط یه راه وجود داره اونم بازی کردنه!
m_g_s
25-05-2007, 03:07 PM
داستان FFX بصورت خیلی خلاصه(اگر بازی نکردین نخونین چون تا آخرش رو میگم):
Dead for a thousand years,
A great terror arose from the deep,
It swept across the land,
A lone past still lingers,
Destiny cannot be denied,
A burden grows heavier,
To the kingdom of the sun,
Across a vast sea,
The journey home begins...
اول بازی توی شهر Zenerkand یا همون سمرقند (!) خودمون شروع میشه و Tidus یه Blitzball Player معروفه و اینا...بابای این Tidus وقتی که بچه بوده یعنی 15 سال قبل شروع بازی به یه سفر دریایی می ره و ناپدید میشه این Tidus هم یجورایی دنبال کشف راز ناپدید بودن باباش بوده تا اینکه یه روز یه سری موجود که همون Sin باشن حمله می کنن و همونطور که تو بازی دیدین(؟) Auron میاد و به Tidus کمک می کنه بالاخره فرار می کنه.
Tidus اینجا سر از یه جای جدید در میاره که در اصل حدود 2500 سال بعد آینده بوده که مردم زندگی ماشینی رو تحریم کرده بودن بخاطر جنگهایی که باعث کشت و کشتار های بسیاری شده بود(اوه هوس کردم برم یه دور دیگه بازی کنم:love: )... تو این دنیای جدید یا همون آینده که Tidus توی یه ساحل فرود میاد(البته بعد از فرار از اون کشتیه Al Bhed ها که یه نژاده) و با Wakka و .. آشنا میشه و با Yuna :love: ... Yuna و امثالش Summoner هستن یعنی می تونن موجوداتی رو احضار کنن تا دشمناشونو نابود کنن و هدف اصلیشون اینه که 8 (فکر کنم) تا Summonشون رو بگیرن و با استفاده از قدرتی که Summon آخر داره Sin رو نابود کنن و اینجاس که ماجراجویی هاتون در Spira شروع میشه و باید همراه Yuna و بقیه ی دوستاتون برین تا summon ها رو بگیرین و آخرش بتونین Sin رو نابود کنین...همین وسطای بازی Tidus عاشق Yana میشه ولی یه اتفاقی میفته...اول بازی یه گوی به Yanu داده شد که از طرف پدر Seymore که یه دو رگه هست بوده و توش می گفته که پسرش آدم خطرناکیه و اینا (دقیق یادم نیست مال خیلی وقت پیشه) و Yuna هم برای حفظ Spira و جلوگیری از استقاده ی بد از قدرت Seymore میره و جواب + به پیشنهاد ازدواجش میده اما Seymore سعی می کنه شما و بقیه ی همراهان Yuna رو بکشه که شما فرار می کنید و بالاخره Seymore رو شکست می دین! خب اون بابای Tidus جریانش این بوده که وقتی ناپدید میشه خودش به این زمان اومده بوده و Summoner شده بوده و کسی بوده که با کمک Auron تونسته Sin رو شکست بده و حالا خودش تبدیل به Sin شده چون این یه به یه چرخه تبدیل شده و هرکی Sin رو شکستبده برای یه چند سال صلح به Spira میاد اما خود اون فرد بعدا تبدیل به Sin میشه و..... (البته این موضوع اولای بازی معلوم شده بود:cheesygri اما جریان Sin بودن بابای Tidus رو فقط خودش و Auron میدونستن و به کسی نمی گفتن چون بابای Tidus از کسانی بود که Yuna رو یجورایی بزرگ کرده بود و نمی خواستن بفهمه!!!) به هر حال اینا میرن Summon آخر رو می گیرن و به Zenerkand میرن برای مقابله با Sin که اینجا Tidus به کمک Auron پدرشو شکست می ده و آخرش هم دیگه روح میشه و با عشقش خداحافظی می کنه و میره پیش پدرش ! و همینجاس که تصمیم می گیرن بازی افتضاح FFX-2 رو بسازن و گند بزنن به تراژدی FFX !
این چیزایی که نوشتم خیلی پیچیده و خلاصه! بود چون دنیای Final Fantasy یه دنیای پیچیدس که برای درکش فقط یه راه وجود داره اونم بازی کردنه!
یه چیزهاییو درست گفتی با یه چیز هایم داستانو عوض کردی !
به هر حال اینا میرن Summon آخر رو می گیرن و به Zenerkand میرن برای مقابله با Sin که اینجا Tidus به کمک Auron پدرشو شکست می ده FFX !
Tidus و Yuna هیچ وقت نتونستن ّFinal Aeon یا همون Summon آخر رو بقول تو بگیرن چون ّFayth این Summon آخر (Fayth در واقع روح یه انسانه برای اینکه احظار کننده بتونه اون هیولا رو احظار کنه اون روح باید به اون Summoner حلول کنه (دقیق نمی دونم چه واژه ای بگم))
Jecht یعنی پدر Tidus بوده و وقتی گروه برای گرفتن فاینال ایان به Zanerkand میره با معبد شکسته اون و نبودن Fayth ش روبرو میشه اونا می فهمن که Sin نابود نشدیه و هر بار که حتی بمیره دوباره به از چندین سال متولد میشه گروه با مشورت با Fayth ها می فهمن که تنها راه نابودی سین نابود کردن پید Tidus که با سین پیوند خورده و همین طور از بین بردن قلب سین یعنی Yu Yevon ه که باعث تولد دوبارش میشه پس اونا با استفاده از کشتی پرنده دایی Yuna که جزو نژاد Al Bhed ه (این کشتی پرنده جزو ابزار ممنوعه مردم Spira است) و قدرت ایان های دیگه وارد دهان سین میشن و سین رو برای همیشه از بین می برن حالا چرا Tidus تبدیل به روح میشه ؟ سمت پایین رو ببینین
آخرش هم دیگه روح میشه و با عشقش خداحافظی می کنه و میره پیش پدرش ! و همینجاس که تصمیم می گیرن بازی افتضاح FFX-2 رو بسازن و گند بزنن به تراژدی FFX
مگه آدم همینجوری روح میشه ؟ البته که نه Tidus , Auron و Jecht در واقع قبلا مردن...(هر کس که در دنیا FFX بمیره می تونه به زندگی برگرده بصورت Unsent و و بزندگی ادامه بده تا وقتی که یه Summoner مراسم مخصوص رو اجرا کنه اونا رو بفرسته به ّFarplane یعنی قبرستان روح ها در دنیای FFX
به همین خاطره که با Seymour چندین بار در بازی می جنگیدیم بار اول اون کشته شده بوده و معاونش نگذاشت کسی از مردن اون باخبر بشه پس اونو دوباره زنده کرد
Jecht قدرت زیادی پیدا کرده بود وقتی موقع جنگیدن با Jecht به اطراف نگاه کنین Zanerkand پیش رفته و ماشینی رو میبینین در صورتی که این شهر خیالیه که Jecht دوست داشت و پسرش توش زندگی می کرد در حالی که Zanerkand سال ها بود که نابود شده بود و خرابه ای بیش نبود Auron هم در گذشته بعد از جنگ با Yunalesca مرده بوده فقط یه Unsent بوده واسه همین وقتی در اواسط بازی همه گروه رفتن تا Farplane رو ببینن آرن داخل نرفت و گفت علاقه ای به دیدن مرده ها نداره...
در کل خیلی سوال هست که فقط باید بازی کنین تا اونا رو بفهمین و خودم فراموشم شده البته دونستن انگلیسی خیلی خوب ضروریه
m_g_s
25-05-2007, 03:27 PM
چند تا آهنگ FFX ه بصورت MIDI گذاشتم همه استفاده کنن البته این 1/10 لذت OST های اصلی FFX رو نداره ولی جالبه مخصوصا Zanerkand MainTheme
از این سایت هم می تونین OST های تمام سری های FF و در کل بیشتر بازی های RPG بعلاوه تعدادی بازی های توپ مثل ُSilent Hill یا ICO رو بگیرین
http://bluelaguna.net
James Bond 007
25-05-2007, 04:31 PM
2 سال پیش بازی کردم یادم رفته بود یه تیکه هاییشو مخصوصا همین Farplane رو که خودمو کشتم یادم نیومد! ممنون(زیادم غلط نگفتم:دی)
چند تا آهنگ FFX ه بصورت MIDI گذاشتم همه استفاده کنن البته این 1/10 لذت OST های اصلی FFX رو نداره ولی جالبه مخصوصا Zanerkand MainTheme
از این سایت هم می تونین OST های تمام سری های FF و در کل بیشتر بازی های RPG بعلاوه تعدادی بازی های توپ مثل ُSilent Hill یا ICO رو بگیرین
ایول این آهنگارو که الان گوش کردم باید برم از اول FFX بازی کنم :love:
Roxas
25-05-2007, 06:17 PM
تنها فاینالی رو که حد اقل اسم شخصیت هاشو خوب میدونم فاینال 7 هست.
ولی کلا تو اون که دقت کردم،دیدم داستانش جوری که ادم خیلی توش غرق میشه.
من اولین بار که ادوس چیلدرن رو دیدم هیچی نفهمیدم.بعد از چهار بار یک چیزایی رو متوجه شدم.داستانش جوری روم اثر گذاشت که تا چند روز مات شده بودم.کلا داستان های فاینال ها(اونایی که من شنیدم)خیلی اثر گذاره و آدمو به فکر فرو میبره.این خیلی خوبه.
اگر تا تابستون زنده باشم حتما میرم شماره 10 رو بازی میکنم.
یک سول دارم از روی کنجکاوی(چون از فاینال 10 هیچی نمیدونم)
ایشون کی هستن؟
http://i7.tinypic.com/5yha8hj.jpg
لادن خانم ایشون Yuna هستن شخصیت اصلی مونث فاینال فانتزی 10 البته این عکس برای نسخه دوم شماره 10 هست که به اسم X-2 منتشر شد و زیاد چنگی به دل نمیزد;)
دوستان عزیز دنبال اهنگ Hyme of the fate هستم همون تم اصلی فاینال فانتزی 10 همون ترانه ای که مردم میخونن تا یاران ما پیروز بشن همون تمی که قبلیه kimahary میخونن برای بدرقشون.همون که خیلی زیباس;)
یکی هم ملودی پیروزی در مقابل دشمنان رو میخوام که تو همه ی فاینال ها بوده اگر کسی پیدا کرد دریغ نکنه .:confused:
راستی این موزیک های 10 رو دانلود کردم خاطرات چندین سال پیش زنده شد خدایی هیچ شماره ای مثل 7 و 10 نمیشه :love:
James Bond 007
25-05-2007, 07:22 PM
اینم شخصیت های فاینال 10 (با عکس)
http://www.fantasysquare.com/pic/ff10/Characters_1.jpg
--------------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/tidusprofile3.jpg
Tidus
Height
5'9"
Weapon
Swords
Birthplace
Zanarkand
-------------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/yunaprofile.jpg
Yuna
Height
5'3"
Weapon
Staves
Birthplace
Bevelle
-----------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/wakkaprofile.jpg
Wakka
Height
6'2"
Weapon
Balls
Birthplace
Besaid
------------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/luluprofile.jpg
Lulu
Height
5'6"
Weapon
Dolls
Birthplace
Besaid
------------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/kimahriprofile.jpg
Kimhari
Height
6'9"
Weapon
Spears
Birthplace
Gagazet
-------------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/auronprofile.jpg
Auron
Height
6'
Weapon
Blades
Birthplace
Unknown
-------------------------
http://moonflowzanarkand.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/rikkuprofile.jpg
Rikku
Height
5'2"
Weapon
Claws
Birthplace
Unknown
-----------------------
m_g_s
25-05-2007, 07:28 PM
لادن خانم ایشون Yuna هستن شخصیت اصلی مونث فاینال فانتزی 10 البته این عکس برای نسخه دوم شماره 10 هست که به اسم X-2 منتشر شد و زیاد چنگی به دل نمیزد;)
نه این Lenne ست یه شخصیت دیگه از FFX-2 در نگاه اول آدم فکر می کنه Yuna ه تو این عکس سمت راستی Yuna و سمت چپی Lenne
http://webzoom.freewebs.com/leyowena/Yuna%20and%20Lenne.gif
این بازی بنظرم اصلا چنگی بدل نمی زد فقط FFX رو خراب کرد;)
Roxas
25-05-2007, 07:39 PM
Lenneشخصیت منفی هست؟:confused:
m_g_s
25-05-2007, 07:42 PM
دوستان عزیز دنبال اهنگ Hyme of the fate هستم همون تم اصلی فاینال فانتزی 10 همون ترانه ای که مردم میخونن تا یاران ما پیروز بشن همون تمی که قبلیه kimahary میخونن برای بدرقشون.همون که خیلی زیباس;)
یکی هم ملودی پیروزی در مقابل دشمنان رو میخوام که تو همه ی فاینال ها بوده اگر کسی پیدا کرد دریغ نکنه .:confused:
راستی این موزیک های 10 رو دانلود کردم خاطرات چندین سال پیش زنده شد خدایی هیچ شماره ای مثل 7 و 10 نمیشه :love:
Hyme of the Fayth رو تو همون سایتی که دادم به اسم Song of Prayer نوشته که این واسه Ronso Tribe ه همون قوم کیماری که باهم می خونن
http://bluelaguna.net/downloads/mp3s/ffxmusic/76+-+Song+of+Prayer+%7E+Ronzo+Tribe.mp3
موزیک پیروزی FFX
http://bluelaguna.net/downloads/mp3s/ffxmusic/10+-+Victory+Fanfare.mp3
m_g_s
25-05-2007, 07:48 PM
Lenneشخصیت منفی هست؟:confused:
منفی نمیشه گفت;) اون Lover شخصیت منفی بازی Shuyrin هست این دونفر هر دوشون موازی;) Tidus و Yuna هستن و شبیه همن کلا داستان بازی بنظر من ارزش اسم FFX رو نداره
m_g_s
25-05-2007, 08:00 PM
واقعا آدم تعجب می کنه وحسرت می خوره سری بازی هایی که تو دنیا جزو بزرگترین Franchise ها هستن و بیشترین طرفدار هارو دارن تو ایران(حالا منظورم تو این تاپیکه) طرفداراش به اندازه انگشت های دست هم نمی رسن;) :(
و گیمر های ایرانی ترجیح می دن آدم بکشن و کله تروریست ها رو با Headshot بترکونن:)
ناراحت نباش من خودم دیوانه این بازی هستم دیگه من عادت کردم چون کم کم برام ثابت شده که این صنعت تو ایران مرده به حساب میاد یعنی صنعت بازی ;)
White_Gandalf
26-05-2007, 01:38 PM
واقعا آدم تعجب می کنه وحسرت می خوره سری بازی هایی که تو دنیا جزو بزرگترین Franchise ها هستن و بیشترین طرفدار هارو دارن تو ایران(حالا منظورم تو این تاپیکه) طرفداراش به اندازه انگشت های دست هم نمی رسن;) :(
و گیمر های ایرانی ترجیح می دن آدم بکشن و کله تروریست ها رو با Headshot بترکونن:)
همون بهتر که برن تروریست بکشن.با توجه به سابقه گیمرهای ایرانی در ر.... تو بازی های بزرگ بنظرم نشناسن این بازیو بهتره.ما که داریم حالمونو میکنیم به بقیه چیکار دارین؟
البته یه دلیل مهم دیگش هم ضعیف بودن زبان این گیمراست که خب داستان مهمترین فاکتور فاینالها برای جذب گیمره.یه دلیل دیگشم اینه که فاینال یه بازیه هنریه و مثل سینما که ژانر هنری اون تو ایران طرفدار نداره و همه دنبال بکش بکش و بروس لی و آرنولد و بقیه اوباش و اراذلند انتظار نباید داشته باشیم که اونا کانتر و چمیدونم جی تی ای و ... رو ول کنن بچسبن به فاینال:cool:
واقعا آدم تعجب می کنه وحسرت می خوره سری بازی هایی که تو دنیا جزو بزرگترین Franchise ها هستن و بیشترین طرفدار هارو دارن تو ایران(حالا منظورم تو این تاپیکه) طرفداراش به اندازه انگشت های دست هم نمی رسن
بطور اساسي تاييد ميشه:(
من خودم همه سبکی رو که فکر کنید بازی تموئم کردم هم هیچ بازی رو مثل فاینال 10 بازی نکردم حتی متالگیر چون به نظر من بازی خوبه که هر کسی نتونه بازی کنه و ازش سر درنیاره متالگیر از نظر داستان خیلی قوی هست و گرافیک اما یه چیزی که آدمو ازش زده می کنه هر کسی تو هر سنی فکر کنید می تونه این بازی رو بازی کنه حتی رویه لول حرفه ای و سختش اما فاینال با اینکه لول نداره واقعا اینقدر آیتم داره ک واقعا آدم بعضی اوقات گیج می شه و باید حتمآ بیشتر از 30 ساعت با این بازی اختصاص بدی تا کلا بازی باید دستت اما بازیهای دیگه حداکثر 3 ساعت بازی کنی بازی کاملا دستت می یاد و حرفه ای می شی در کل اگه کسی گفت از این بازی بدم می یاد بدونین که اینکاره نیست و بیشتر داره بازی رو با فیلم اشتباه می کنه و کلا یه بازی می خواهد که مثلا کارایی که شخصیت های فیلم انجام می ده خودش تو بازی انجام بده اما فاینال تا حالا دقت کردین داستان موجوداتش مبارزه هاش تو هیچ فیلمی نیست و اصلا یه چیزی واسه خودشه واسه همین خیلی ها این بازی رو مسقره می دونن چون تا حالا همچین چیزی ندیدن و حتی تویه تخیل خودشونن اینو فرض نکردن در کل اسم فاینال داره می گه آخر تخیل یعنی اگه تخیلی فکر می کنی بدون فاینال یه چیزی اونور تخیل تو هست و واقعا می شه گفت کارگردان این بازی واقعا قدرت تخیل بالایی داره و یه نابغه هست!!!
راستی یادم رفت بگ بجه ها جون هر کی دوست دارین شبیه ساز پی اس 1 و بایوس هاشم بزارین و طرز استفاده چون من واقعا تو کفم 7 گیگ دانلود کردم اما هنوز موفق نشدم بازی کنم از فاینال 1 هست تا 9 واسه پی اس 1!!!! بچه ها کسی فاینال ها رو خواست منم همشونو دارم از 1 تا 12!!! در ضمن کسی بلده بازیهای پی اس 1 رو رویه دی وی دی بزنه و بتونه مثلا فاینال 9 رو رویه یه دی وی دی تمام سی دی هاشو بزنه و اجرا کنه رویه پی اس 2!!!
m_g_s
26-05-2007, 11:26 PM
اصلا یه چیزی واسه خودشه واسه همین خیلی ها این بازی رو مسقره می دونن چون تا حالا همچین چیزی ندیدن و حتی تویه تخیل خودشونن اینو فرض نکردن در کل اسم فاینال داره می گه آخر تخیل یعنی اگه تخیلی فکر می کنی بدون فاینال یه چیزی اونور تخیل تو هست و واقعا می شه گفت کارگردان این بازی واقعا قدرت تخیل بالایی داره و یه نابغه هست!!!
نوشته پایین یه مشت اراجیف در مورد تخیلاته;) دوست ندارین نخونین
یادمه تو چند صفحه پیش همین تاپیک یکی گفته بود داستان FF ها تو گذشته ست یا آینده;):eek: موضوع اینه که هر کدوم از داستان های FF تو یه دنیای متفاوت و یه جهان دیگ موازی با قوانین این دنیا اتفاق می افته اینه که نهایت خلاقیت سازنده ها رو نشون میده حالا چرا خیلی ها(بخونین بیشتر ایرانی ها) این بازی رو مسخره می کنن ؟ چون دنیاشون اینقدر کوچیکه که تصور یه دنیای دیگه رو نمی تونن بکنن (نمی دونم اون نظریه چندین دنیا هایی که چند ماه پیش توی بازی رایانه چاپ شده بود رو خوندین یا نه) چون این به یه تخیل خیلی قوی احتیاج داره حتی تصور زندگی تو دنیاهای FF شاید خیلی مشکل باشه ولی اینقدر تو FF خوب ساختنش که آدم شک می کنه دنیای خودش واقعیه یا اون ؟:biggrin1:
یه چیز جالب که واقعا واسم اتفاق افتاده رو بگم من یه روز نشسته بودم به یه چیزی فک می کردم بعد انقدر تو خیالم غرق شدم بعد که به خودم اومد یه حالتی شدم که انگار از ماورای خودم جلو رفتم که مثلا روحم از جسمم واسه چند لحظه فاصله گرفت که انگار متعلق به یه دنیای دیگه بود بعد دوباره به فکر فرو رفتم که نکنه اینا فقط تخیل و رویا باشه (منظورم این زندگیمه)
تو پی اس تو یه بازی آر پی جی کرده بودم به اسم Star Ocean : Till The End of Time این بازی هم تو یه دنیایی دیگه اتفاق می افتاد که پر از سیاره و کهکشان و ... بود (یه چیز تو مایه های Rogue Galaxy ) بازی 2 دی وی دی بود بعد از کلی زحمت و مبارزه آخرای بازی می فهمیم که کلی بازی بازی بوده ! قضیه این بوده که یه نفر مغز متفکر این بازی رو اختراع می کنه این یه بازی پیشرفته بوده که آدم می تونسته شخصیتشو تو یه دنیای دیگه هدایت کنه یعنی کل داستان بازی فقط یه بازی بوده:) بعد اینهمه اتفاق گفتم سازنده اینا چقدر می تونه تخیلشون قوی باشه شما دنیای یه مورچه ای که از کلونی خودش و گروهش که تو حیاط ماست بیرون نرفته فقط تو حیاط ما گشته رو فرض کنین ؟ حتی خیال هم در موردش مشکله
راستی یادم رفت بگ بجه ها جون هر کی دوست دارین شبیه ساز پی اس 1 و بایوس هاشم بزارین و طرز استفاده چون من واقعا تو کفم 7 گیگ دانلود کردم اما هنوز موفق نشدم بازی کنم از فاینال 1 هست تا 9 واسه پی اس 1!!!! بچه ها کسی فاینال ها رو خواست منم همشونو دارم از 1 تا 12!!! در ضمن کسی بلده بازیهای پی اس 1 رو رویه دی وی دی بزنه و بتونه مثلا فاینال 9 رو رویه یه دی وی دی تمام سی دی هاشو بزنه و اجرا کنه رویه پی اس 2!!!
این همه شبیه ساز رضا برو گوگل بزن PSX Emulator میریزه واست:biggrin1:
اصلا از شبیه ساز های PSX استفاده نکردم ولی تعریف اینو شنیدم ePSXe
http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=download
اینم واسه Plug In ش
http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=plugins
Roxas
29-05-2007, 11:57 AM
من گفتم الان به غیرت همه بر خورده و میان تاپیکو میارن بالا!
اگر تو این تاپیک افراد کمی فعالیت میکنن ،دیگه اون 6 نفری هم که فعالیت میکردن که نباید بزارن برن!!!! http://qsmile.com/qsimages/69.gif
----------
پیشنهاد میدم بیاین یک از فاینال ها که پر طرفدار بود(مثلا 10)رو درباره داستان و شخصیت هاش صحبت کنیم.:biggrin1:
اگر هم فکر بدیه بیاین یک فکر خوب ارائه بدین;)
----------
راستی،من یک اشتباه بزرگ کردم.از اونجا که صبرم کمه تصمیم گرفتم چند تا دمو از فاینال 10 ببینم.دیدم و قاتی کردمو هیچی برام روشن نشدو یک سری چیزام خاموش شد!:( :)
تنها راهی که بتونم بفهممش اینکه بازی کنم دیگه؟
Fan_Boy_Game
29-05-2007, 01:02 PM
سلام
ایول آقایون وو خانمها
عجب تاپیک باحالیه ، حیف که دیر پیداتون کردم :love:
بنظر من این تاپیک باید تو قسمت ps2 باشه .
راستی یه سوال ؟
من دیوونه بازیهای rpg شرقی ام خصوصا فاینال فانتزی :love:
یکی از بروبچه های باحال تاپیک ps2 ( مسعود رو میگم :cheesygri ) ، یه نسخه از فاینال پلی 1 گذاشته برا دانلود به ایم فاینال فانتزی تاکتیکز
راستش میخواستم دانلودش کنم ولی قبلش گفتم بپرسم ببینم کسی میدونه چطوریه ؟
هنوزم نقش آفرینیه تا استراتژیک شده ؟
ارزش بازی کردن داره ؟؟
m_g_s
29-05-2007, 01:10 PM
سلام
ایول آقایون وو خانمها
عجب تاپیک باحالیه ، حیف که دیر پیداتون کردم :love:
بنظر من این تاپیک باید تو قسمت ps2 باشه .
راستش میخواستم دانلودش کنم ولی قبلش گفتم بپرسم ببینم کسی میدونه چطوریه ؟
هنوزم نقش آفرینیه تا استراتژیک شده ؟
ارزش بازی کردن داره ؟؟
خوشحالم یکی به FF دوستان اضافه شد
ّّFF Tactics ؟ شک نکن بهترین بازی PS1 ه عالیه یه بازی فراموش نشدنی :love: حتما بگیرش
بازی ترکیب استراتژی و آر پی جی البته بیشتر با مایه های آر پی جی و داستان گیم پلی عالی
البته FF Tactics Advance رو با این مقایسه نکنین چون آبروی FFT رو برده
James Bond 007
29-05-2007, 01:14 PM
نوشته پایین یه مشت اراجیف در مورد تخیلاته دوست ندارین نخونین
ّبا 99% حرفات موافقم اما بنظرم ایرانی ها که چند صد سال شاهنامه می خوندن باید یجورایی عاضق داستانهای تخیلی باشن...فکر کنم مشکل چیز دیگه ایه! (البته الان تو این دوره زمونه معلوم نیست چه بلایی سر مردم آوردن که دیگه کسی شاهنامه نمی دونه چیه!)
مشکل ایرانی هایی که از فاینال بدشون میاد اینه که فکر می کنن فاینال یه بازی بچه گونس!...بعضی هام می گن دخترونس! اینا رو از خودم نمی گم...بلکه بقیه بهم گفتن! :mad: :(
راستی،من یک اشتباه بزرگ کردم.از اونجا که صبرم کمه تصمیم گرفتم چند تا دمو از فاینال 10 ببینم.دیدم و قاتی کردمو هیچی برام روشن نشدو یک سری چیزام خاموش شد!
تنها راهی که بتونم بفهممش اینکه بازی کنم دیگه؟
فاینال انقدر جالب و پیچیدس که آدم تا بازی نکنه نمی فهمه...وقتی هم که بازی می کنه باید چند روز بره تو فکر تا هضمش کنه!!
Fan_Boy_Game
29-05-2007, 01:37 PM
خوشحالم یکی به FF دوستان اضافه شد
ّّFF Tactics ؟ شک نکن بهترین بازی PS1 ه عالیه یه بازی فراموش نشدنی :love: حتما بگیرش
بازی ترکیب استراتژی و آر پی جی البته بیشتر با مایه های آر پی جی و داستان گیم پلی عالی
البته FF Tactics Advance رو با این مقایسه نکنین چون آبروی FFT رو برده
مرسی عزی من Auron :love:
من از همین الان شروع کردم به دانلودش ،
راستش من فاینال 7 و 8 رو از مسعود گرفتم الانم بعد 110 ساعت دیسک 2 رو تموم کردم
( اینقدر داستان فراز و نشیب داره که هنوز گیجم :cheesygri )
برای این فاینال تاکتیک باید آخر هفته رو برنامه ریزی کنم
--- خوش به حال خودم که فعلا تا آخر تابستو با همین قاینالها سرم گرمه ، فعلا هوس PS3 نمیکنم :-" :cheesygri
Masood_Matin
29-05-2007, 02:13 PM
سلام به تمام عاشقان فاینال فانتزی و اسکوار :love:
خیلی خوشحالم تونستم امروز اینجارو پیدا کنم اونهم خیلی اتفاقی بخاطر Fan_Boy_Game عزیز بود:cheesygri
به هر حال سعی میکنم منم به سهم خودم این تاپیک رو فعال نگه دارم
موفق باشید
Masood_Matin
29-05-2007, 03:49 PM
یه مطلب جالب در مورد فاینال فانتزی 7 براتون بگم ( البته ممکنه خیلیها اونو بدونید )
چون من هم دارم این بازی رو انجام میدم ، دو سه روز پیش داشتم تو اینترنت میگشتم ، به مطلب جالبی بر خورد کردم
یه غار مرموز در داخل بازی فاینال 7 وجود داره که بنا به دلایلی کسی نمیتونه وارد اون بشه :confused:
وقتی به عکس نگاه میکنیم از وجود یک راه به غار مطمئن میشیم ، حتی وجود شاخه پیچک این طور به نظر میرسونه که راهی برای ورود به غاره .
نویسنده مطلب گفته بود هرکاری کرده نتونسته وارد بشه
راستش منهم یه نیم ساعتی ور رفتم و نشد( ولی در عوض کلی لول آپ بدست اوردم :cheesygri )
واقعا این غار چیه ؟ وچرا اسکوار بعدا راه ورود بازیباز به این غار رو مسدود کرده ؟ :confused:
نویسنده مطلب نظرات جالبی داره که میتونه جالب باشه :
1 - قرار بوده بازگشت Aeris از همین غار باشه :eek:
2 - تو این غار آیتم یا ماتریا یا اسلحه ای بوده که بعدا و بنا به دلایلی کنسل شده
3 - این غار راه ورورد به یک مینی گیم داخل بازی بوده که منتفی شده .
نویسنده نظرش اینه که گزینه دوم محتملتره چون بازی فاینال 7 داری آیتمها و اسلحه هایی بوده که بعدا از بازی خارج شدن ( مثلا دو ماتریای مرموز به نامهای Booster و Prevent Floor Damage که کاربردشون کاملا ناشناخته مونده و یا یه اسلحه سری برای Cloud که بعدا کنسل شده )
نویسنده میگه که وجود این غار در نزدیکی محل دفن Aeris خیلی وسوسه برانگیزه که بازیباز به خودش بقبولونه که تم داستانی فاینال 7 ، شامل بازگشت Aeris بوده ولی ......
واینکه چرا این غار از بین اونهمه مکان مناسب برای وجودش ( مثل Mideel یا Ancient Capital ) ؛ چرا در نزدیکی محل جسد Aeris قرار داره ؟؟؟؟؟؟
البته این رموز بازیهای شرکت اسکوار خودش یه نوع جذابیت برای طرفدارانش ایجاد میکنه و تو اکثر بازیهای این شرکت ، از این نکات مرموز زیاد به چشم میخوره
;)
من گفتم الان به غیرت همه بر خورده و میان تاپیکو میارن بالا!
اگر تو این تاپیک افراد کمی فعالیت میکنن ،دیگه اون 6 نفری هم که فعالیت میکردن که نباید بزارن برن!!!!
----------
پیشنهاد میدم بیاین یک از فاینال ها که پر طرفدار بود(مثلا 10)رو درباره داستان و شخصیت هاش صحبت کنیم.
تو فينال 10 اين seymor بد جوري رو اعصابم بود. اصلا وقتي ميومدش ديوونه ميشدم. http://qsmile.com/qsimages/5.gif
اونجايي كه يونا قبول كرد باهاش ازدواج كنه اونقدر عصباني شدم كه ديگه بزور بازيرو ادامه دادم تا اينكه اصل قضيه روشن شد و نجاتش داديم http://qsmile.com/qsimages/10.gif
اونجاهايي هم كه بايد باهاش مبارزه ميكرديم هم از 10 تا بازي استراتژي هم بيشتر نياز به طرح و برنامه داشت. اگه يونا همون بار اول روحش رو ميفرستاد بره اينقدر مصيبت نداشتيم هر بار ميگفتم اينبار كارش رو تموم ميكنه ولي درميرفت. هر بار هم كه ميومد از دفعه قبل قويتر شده بود اصلا معلوم نبود اين قدرتها رو از كجا مياره http://qsmile.com/qsimages/161.gif
اونبار كه تو كوهستان اومدش اينقدر ناگهاني بود كه من فقط خشكم زد و فقط ميخواستم گريه كنم http://qsmile.com/qsimages/258.gif
اما مهم اينه كه آخرش به درك "اسفل سافلين" واصل شد http://qsmile.com/qsimages/303.gif
White_Gandalf
29-05-2007, 09:39 PM
کلا توی فاینالا مرسومه که با یه غول تا آخر بازی چند بار مبارزه کنی مثلا تو فاینال 6 (که همین چند روز پیش تمومش کردم)یه اختاپوس هست که خیلی باحاله:laughing: .4-5 بار باید باهاش بجنگی ولی اصلا مثل سیمور اعصاب خورد کن نیست.آخر بازیم میره مسئول بار یه میدون مبارزه (Colleseum) میشه:laughing: یه رفیق دیگه هم داره که تو اون میدون مبارزه از مردم آیتم میدزده:laughing: کلا من با این فاینال خیلی حال کردم.با اینکه برای سوپر نینتندو بود ولی بعضی جاهاش سه بعدی میزد:eek: مثل دموی آخرش که یه کتابی رو نشون میده که داره ورق میخوره.خیلی جالب بود.راستی توی همین دموی آخر موقع معرفی شخصیتا یه یارو رو دیدم به اسم Umaru این کیه و کجا میشه پیداش کرد؟قویه؟شبیه یه عول برفی (یتی) بود.بنظر قوی میاد:-"
راستی این Kefka هم خیلی بامزه بود با اون خنده باحالش .شبیه این بود :laughing:
Masood_Matin
30-05-2007, 12:28 PM
یه نکته جال ب دیگه در مورد فاینال 7 :
همونطور که میدونید ، شخصیت منفی این بازی کسی نیست جز Sephiroth
http://www.cbswords.com/images/sephiroth.jpg
اما مطلب در مورد خود شخصیت نیست ، بلکه درمورد شمشیر این کاراکتر میباشد که بنام Masamune نامیده شده . این نام در بسیاری از سری بازیهای فاینال فانتزی توسط شرکت اسکوار بکار رفته که در فاینال 7 بعنوان قویترین اسلحه موجود هم تلقی می شود. در واقع Masamune فقط اسلحه Sephiroth نیست ، بلکه نشاندهنده قدرت درونی این شخصیت در طول داستان بازی میباشد .
ولی آیا میدانستید که واقعا چنین شمشیری در تاریخ وجود داشته ؟
بله ، این شمشیر توسط شخصی بنام Goro Nyudo Masamune (1288 - 1328) ساخته شده بود که یکی از برترین شمشیرزنان دوره Kamakura ژاپن بوده ، ولی این نوع شمشیرها در عصر حاضر جزو گنجینه های ژاپن قلمداد شده و بسیار هم نادر و کمیاب هستند .
یکی از دلایل شهرت این نوع شمشیرها این است که بیشتر توسط جنگجویانی استفاده میشده که ذاتا صلح طلب و مخالف خونریزی بوده اند ( برعکس شمشیر معروف دیگری بنام Muramasa که توسط جنگجویان جنگ طلب و به اصطلاح تشنگان خون ، استفاده میشده )
( افسانه ای میگه : این دو شمشیر در یک رود جاری قرار دارند ، وقتی برگ درختی به شمشیر Muramasa میرسد ، توسط شمشیر به دونیم میشود ولی وقتی برگ درختی به شمشیر Masamune برسد به آرامی تغییر مسیر داده و به سلامت از کنار این شمشیر رد می شود )
اما پس از این مقدمه بر میگردیم به خود بازی فاینال فانتزی 7 :
حتما کسانی که این بازی رو انجام دادن در پایان دیسک 1 ، وقتی یکی از شخصیت های بازی یعنی Aeris ، توسط Sephroth کشته میشه ، کلی جا میخورن ( برای خود من که این اتفاق افتاد ، چون راستش تو کمتر بازی دیده بودم یکی از شخصیتهای اصلی بازی کشته بشه اونهم به این زودی ;) )
http://content.answers.com/main/content/wp/en/a/a6/Sephiroth-killing-aerith.jpg
اما نکته اینجاست که وقتی شمشیر Sephiroth وارد بدن Aeris میشه ، هیچ خونی از بدنش بیرون نمیریزه ( به عکس پیوست نگاه کنید )
با توجه به افسانه ها و موضوعاتی که در بالا مطرح شد یکی از دلایل عدم وجود خون در این صحنه میتونه مشخص بشه .
البته عده ای دیگر عقیده دارند که اسکوار عمدا خونریزی تو این صحنه رو حذف کرده تا درجه سنی بازی به Mature نرسه ( که البته صحنه های خون در جاهای دیگر بازی مشاهده شده ، مثلا در هنگامی که برای اولین بار Sephroth شکست داده میشود و یا در صحنه ای که Jenova از آزماشگاه Shin-Ra فرار میکند ....)
شاید هم صحنه ریختن خون برای ساختن و انیمه کردن زیادی سخت بوده و وقت گیر ( باید توجه داشت که این اولین کار تمام سه بعدی این شرکت محسوب میشده و مسلما با اسکوار انیکسی که الان میشناسیم ، در زمینه انیمشن سه بعدی زمین تا آسمون تفاوت داشته ! )
و در آخر یه طرح از Sephroth که توسط خود Tetsuya Nomura ( طراح و خالق شخصیت Sephiroth ) رسم شده و جالبه که در این عکس لبه شمشیر sephiroth به خون آغشته شده
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دو شمشیر ژاپنی دیگه هم در بازی هست که بنامهای Murasame و Yoshiyuki برای Cloud وجود داره :
نام Murasame از یکی از معروفترین داستانهای ژاپنی بنام Nanso Satomi Hakkenden اقتباس شده ( این داستان آنقدر تاثیر گذار بوده که دربسیاری از مدیاهای جدید ژاپن ، نفوذ خودشو بجا گذاشته ) . در این داستان شمشیر Murasame توسط یکی از هشت قهرمان داستان بنام Inuzuka Shino مورد استفاده قرار گرفته .
در مورد شمشیر دوم هم چیز خاصی وجود نداره ، اسکوار همینطوری این شمشیر رو به این اسم نامگذاری کرده :cheesygri
موفق و موید باشید
Masood_Matin
30-05-2007, 03:57 PM
ببخشید که همش دارم در مورد فاینال 7 مطلب مینویسم :blushing:
اینم بد نیست ببینیم : این بازی قرار بود بر روی دستگاه نسل بعد نینتندو ( نینتندو 64 ) ریلیز بشه ، ولی به دلیل حجم کم کارتریجها و نیاز شدید فضا برای ذخیره FMV های بازی ، شرکت اسکوار دستگاه تازه متولد شده سونی رو برای این بازی انتخاب کرد .
اینم تصاویری از نسخه اصلی بازی بر روی نینتندو 64 که حداقل شخصیت کاراکترها زمین تا آسمون با نسخه پلی استیشن 1 فرق میکنه ( این عکسها از مجله Nintendo Magazine سال 1996 اسکن شده و در یکی از عکسها شخصیت نینجای حاضر در فاینال 6 ، کاملا مشهوده )
يادش بخير: من خيلي دير ps2 گرفتم (خيليم زود فروختمش) وقتي اين كنسول رو گرفتم كلي بازي معروف واسش بود كه ميخواستم بازي كنم مثل DMC ،Onimusha,RE4,God of war و .......... اما اين فاينال هيچ جا تو مشهد پيدا نميشد تا اين كه در يك ظهر جمعه بين 100 تا مغازه تعطيل اتفاقي رفتم تو يه مغازه معمولي و اتفاقي ديدم تو يه كارتون كه پر از بازي بود 2 تا از اون داره. اينقدر خوشحال شدم كه اول خواستم هر دو تاش رو بخرم :biggrin1:
خلا صه اون رو بردم خونه و وقتي شروع به بازي كردن باهاش كردم تا وقتي تموم شد حتي به هيچ كدوم از بازيهاي بالا نتونستم فكر كنم . واقعا بنظر من فاينال 10 از همه بازيها ps2 سر بود و مهمترين عامل در اين بين بنظرم داستان استثنايي اون بود..................................
m_g_s
30-05-2007, 08:40 PM
خب منم در مورد X مطلب می نویسم... اگه یه چند جا در مورد FFX-2 , FFX و FFXII دنبال مطلب گشته باشین حتما در مورد نسخه های International این بازی ها چیزی شنیدین این نسخه ها فقط در ژاپن عرضه میشن دارای امکانت خاصی هستن نکته مشترک عجیب اینها اینه که شخصیت ها به زبان انگلیسی صحبت می کنن ولی کل بازی ژاپنیه;) (البته به استثنا نسخه FFX که قابلیت انگلیسی کردن تکست و ساب تایتل هم داره پس مثل من حتما اینو امتحان کنین)
اینجا می خوام این نسخه ها رو واستون معرفی کنم:
Final Fantasy X International
این بازی که حدود 6 ماه بعد از نسخه اصلی عرضه شد دارای چندین تغییر بود :
1. بازی همراه یه سی دی اضافه عرضه شد که شامل یک Extra Ending بود که Yuna و گروه رو
که دنبال Tidus می گشتن نشون می داد و همین طور تعدادی آرت ورک از شخصیت ها که البته طبق معمول دی وی دی هایی که از این نسخه تو ایران پیدا میشه این سی دی همراهش نیست
2. برای سخت تر کردن بازی Sphere Grid تغییر پیدا کرد نوع جدیدی از اون به اسم Expert Sphere Grid به بازی اضافه شد که 45 تا Node (خانه های Sphere Grid) مهم رو از SG کم می کرد و باعث سخت تر شدن بازی میشد
3.مهارت ها و خاصیت های جدید :
به بازی شش Skill به نام های
-Extract Power
Extract Mana-
Extract Speed-
Extract Ability-
Nab Gil-
ّFull Break
و دو Special
Pifer Gil-
Quick Pocket
و برای اسلحه ها خاصیت های قابل Customize
Distill Power-
Distill Mana-
Distill Speed-
Distill Ability
و برای زره ها
Ribbon
اضافه شدند
4.چهارمین و جالب ترین تغییر باس های جدید و Optional Bosses هست:
این Super Boss های جالب ورژن ! تاریک همون Aeon های خودمون هستن با شمایلی تاریک و ترسناک و البته مهارت های جدید... این باس ها معروفن به Dark Aeons
Dark Valefor
Dark Ifrit
Dark Ixion
Dark Shiva
Dark Bahamut
Dark Yojimbo
Dark Anima
Dark Magus Sister
برای اینکه معنی Super Boss رو که اول این بخش گفتم درک کنین بهتره یکم در مورد قدرت های این باس ها بگم
واسه مثال Dark Valefor که ضعیف ترین اینهاست 800,000 HP داره و گروه ما اگه اونا رو به قوی ترین حالت برسونین هر کدوم 30,000 تا مثلا 40,000 HP دارن بنظرتون راحت میاد ؟ نکته جالبشون اینه که همین باس با هر ضربه معمولیش حدود 40 تا 50 هزار کم می کنه وقتی Overdrive شو بزنه از همه گروه 99999 تا کم می کنه:) ;) حالا شما اینو بگیرین تا برسیم به Dark Anima که 8,000,000 HP داره و هر ضربش 99999 تا کم می کنه OD شم نگم بهتره;) البته بگم میشه انجامش داد همین رضا mgs3 تا اینجایی که به من گفت رسیده به Dark Yujimbo البته من همشونو زدم ;)
آخرین باس Penance ه وقتی همه Dark Aeon ها رو شکست دادین خودشو نشون میده این باس شکل Aeon ها نیست بلکه شباهتی از نظر هیبت :eek: با Sin داره ولی از نظر قدرت 100000 برابر;) واسه من 2 ساعت و نیم طول کشید تا کشتمش;)
و آخرین تغییر در قسمت باس ها یه Optional Boss ه در Omega Ruins یعنی Omega Weapon که در نسخه FFX اصلی هم بوده ولی در HP ! Inter این باس از 99999 به 999999 تغییر پیدا کرده که خیلی سخت ترش کرده;)
این بود در مورد FFX Intenational
ادامه دارد...
Masood_Matin
31-05-2007, 10:14 AM
سلام
یه مطلب جالب دیگه در مورد فاینال 7 بگم که ذهن خیلی از طرفدارهای این بازی در سرتاسر دنیا رو به خودش مشغول کرده بود :
در طی flashback خاطرات Cloud ، در یک صحنه Sephiroth در یک کپسول Jenova رو پیدا میکند که یک کلاهخود فلزی بر روی سرش قرار دارد و نوشته هایی بر روی این کلاهخود حک شده (عکس ضمیمه )
و یه عده فن بوی این بازی اومدن نشستن و شروع کردن به بحث و تحقیق که رو این کلاهخود چی نوشته :cheesygri
Made In [a bunch of roman numerals]
All Rights Reserved 1995
SCEA Community United
-------------------------------------------------------------------
Made in ?
All Rights Reserved 1999
Squaresoft Incorporated
----------------------------------------------------------------
Made in Nibelheim
All Rights Reserved (C)1998
Solar United Powered MD
----------------------------------------------------------------------
Made in [roman numerals]
All Rights Reserved 1995
Square Copyright Prohibited
Made in Midgar XYXMXDVIIXI
Product and all rights reserved 1996
Shinra Electric Power Corporation
----------------------------------------------------------------
Made in [XXX,XXX,XXX]
All Rights Reserved 1995
Square Community Limited
Made in Midgar XYXMXDVIIXI
All Rights Reserved 1999
SCEA Community United
-----------------------------------------------------------------------
Made in [Midland XX]
All Rights Reserved 1999
Squem Community Limited
--------------------------------------------------------------------
Jenova
Made [roman numerals for 1992]
All Rights Reserved
Made XXX XXX XXX
All Rights Reserved 1995
Square Universal
Made (XXX XXX XXX)
All Rights Reserved TM
SCEA Copyright 1995
----------------------------------------------------------------------
Made in ?
All Rights Reserved 1995
SQUARE Community Limited
------------------------------------------------------------------------
Made in [XXX XXX XXX]
All Rights Reserved 1995
SQUARESOFT (tm) Limited
MADE IN USA MVM
All Rights Reserved 1995
SQUSA COMPANY LIMITED
-------------------------------------------------------------------------
MADE IN [04/25/1996]
ALL RIGHTS RESERVED 1996
SQUER COMMUNITY LIMITED
------------------------------------------------------------------------
MADE [XYXMXDVIIXI]
ALL RIGHTS RESERVED 1999
SQUARE COMPANY LIMITED
نظرات بالا حدسهای این افراد بود :cheesygri
و نهایت عکس ضمیمیه 2 ، بهترین اسکرین شات از این کلاهخود بود و این نوشته مشخص شد :
MADE IN HONG KONG
ALL RIGHTS RESERVED 1996
SQUER COMPANY LIMITED
به همین راحتی ، اسکوار عده یادی از فن بویهاشو مدتی سرگرم کرد :cheesygri
m_g_s
31-05-2007, 11:27 AM
ادامه پست قبل من
Final Fantasy X-2 International + Last Mission
حدود بعد از 11 ماه از عرضه FFX-2 در ژاپن و 4 ماه در امریکا, این بازی در ژاپن به بازار اومد که باز برای ژاپنی ها;) دارای ویژگی های منحصر بفرد و واقعا جالبی بود متاسفانه همون جور که تو پست قبلیم گفتم تمام بازی غیر از صدا شخصیت ها ژاپنیه;)
Extra های این نسخه :
1. Creature Create Mode
این بخش جالب که تا حالا تو هیچ کدوم از FF ها دیده نشده اجازه میده تا تمام Monster یا Fiend ها رو در تمام بازی Capture کنید و از اونا تو بازی استفاده کنید ! نکته واقعا جالب اینه که به Capture کردن تعدادی از این هیولا ها و البته استفاده از آونها در حالت Battle Tournument کاراکتر های NPC هم برای بازی آزاد می شن که از اونا میشه در مبارزات استفاده کرد از این شخصیت ها میشه به Auron عزیز ! Tidus و یا حتی Seymour ! و Summon های FFX اشاره کرد تو این حالت میشه هیولا ها رو لول آپ کرد و بهشون غذا داد:eek: :) (البته مودی شبیه به این در FF Tactics Advance هم وجود داشته ولی نه با این جزییات) در کل 184 هیولا وجود داره که میشه اونها رو کپچر کرد
2.Battle Tournument
همون طور که از اسمش مشخصه در این بازی این حالت وجود داره که از سه شخصیت اصلی یا Fiend ها و همینطور NPC هایی که در Creature Create Mode گرفتیم یا آزاد کردیم در این ترنومت استفاده و مبارزه کنیم
با گرفتن Battle Cups تو این حالت شخصیت قابل بازی مهم مثل Auron , Tidus و Seymour آزاد میشن
3. Last Mission
همین واستون جای سوال بوده این Last Mission که تو تایتل بازی هست چیه ؟ در واقع یه Dungeon مخصوصه خوراک RPG خور ها;) که 80 طبقه داره:eek: در طبقه آخر هم یک باس خیلی قوی انتظارتونو میکشه بعد از تموم کردنش یک Ending دیگه از بازی باز میشه
4.قابلیت های دیگر :
1) بازی قابلیت Import سیو FFX-2 رو به نسخه FFX-2 Inter داراست
2)تریلر FFVII Advent Childern که از مین منو بازی قابل انتخابه به بازی اضافه شده
3)دو Dress Sphere (بخونین همون سیستم شغلی برای شخصیت ها در FFIII , FFV یا FFT) برای سه شخصیت اصلی به نام های Psychicer و Festival-goer (:eek: :) ) به این نسخه اضافه شدن
این برای Final Fantasy X-2 International + Last Mission
هنوز ادامه دارد...;)
Masood_Matin
31-05-2007, 11:31 AM
یخواستم در مورد نحوه اسم گذاری شخصیت های فاینال 7 براتون مطلبی رو بگم
( ببخشید که اینقدر گیر دادم به این بازی ، آخه من فعلا دارم باهاش زندگی میکنم :love: )
Aeris (Aerith, Earith
علت این نامگذاری کاملا مشخص نیست ، اما دلایل زیر ممکنه وجو داشته باشه :
http://www.womengamers.com/images/articles/dw/aeris.gif
1 - نام یکی از خدایان ( Aesir ) ، که با جابجایی چند حرف آخر به اسم Aeris میرسیم
2- به طور خیلی جالبی هر دو اسم Aerith, Earith در واقع تحریف شده هر جمله ( I Earth ) میباشند . ( صحبتهای Aeris در طول بازی نشاندهنده این بود که او از نسل افرادی هست که از دل سیاره بیرون آمده اند )
3-Eris نام یکی از خدایان یونان باستان که خدمتگزاری ناسازگار بود ( کلمه Strife به این معنی بکار میرود ) و جالبه که به نام خانوادگی Cloud هم توجه بشه : Cloud Strife
4- در پایان Aeris در لاتین به معنای هوا ، اتمسفر و عنصر آسمانی معنی میشود .
================================================== ===
Sephiroth
1 - این اسم منشا یهودی داره و ینظر از فرقه یهودی Kabalah گرفته شده .
دیاگرامی که از این فرقه در عکس میبینید دارای کره هایی است که از ریشه تا نوک بوسیله خطوطی به هم متصل شده اند و هر کره دارای معنی و مفهمو خاصی است ( کره در انگلیسی به معنی Sphere میباشد و به وجه تشابه با نام Sephiroth توجه کنید )
http://www.crystalinks.com/tolandman.gif
http://www.crystalinks.com/sephirothshiningones.jpg
همونطور که در شکل بالا میبینید این درخت « 10 راه الهی » رو بنمایش میذاره یا « 10 نیروی بوجود آمده بین قدرت نامتناهی خداوند » و طبق نمایشات بازگشت تمام نیروها و قدرتهای بشری به سوی خداست.
و از آنجا که شخصیت Sephiroth در طول بازی دارای امیال جاه طلبانه و خارج از محدوده بشری بود، با مسما ترین اسمی که Square میتونست برای نام این شخصیت به یاد ماندنی انتخاب کند ، همین بود.
لینک اول (http://www.crystalinks.com/kabala.html) ----- لینک دوم (http://en.wikipedia.org/wiki/Sephirah) برای مطالعه بیشتر
2 - کلمه Sephirot در لاتین به معنی آدم ناکس و پست میباشد و Sephiroth جمع کلمه Sephirot میباشد
-------------------------------------------------------------
ببخشید که موضوع یه خورده پیچیده شد ، ولی برای خود من که با بازیهای فاینال فانتزی زندگی میکنم ، دانستن این مطالب خیلی لذت درک بازی رو بیشتر کرد :love:
البته نامهای دیگر تو بازی هم هستند که اگه شد ، سعی میکنم اونها رو هم براتون بنویسم
موفق باشید
Fan_Boy_Game
31-05-2007, 11:46 AM
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
ایول به این شخصیت پردازی ، من اصلا فکرم نمیکردم اینجوریا باشه :eek:
یعنی این همه برای یه شخصیت فکر شده و ساختنش
:eek:
واقعا ایول به این اسکوار
x360-ps3-ps2
31-05-2007, 12:18 PM
پس کجای کاری؟
Masood_Matin
06-06-2007, 11:41 AM
ادامه مطلب قبل در مورد منشا نام شخصیت های بازی فاینال 7 :
Biggs :
در این بازی یکی از شخصیتهای گروه AVVALANCHE و از یاران Cloud که در انفجار بخش شماره 7 شهر Midgaar کشته میشود .
http://www.ffcompendium.com/art/7-biggs-a.jpg
نام یکی از خلبانان یاغی در سری فیلمهای جنگ ستارگان . Biggs Darklight دوست دوران بچگی قهرمان فیلم ( Lord Sky Walker ) ، که در قسمت اول فیلم در جنگ بر علیه ستاره مرگ ، کشته میشود .
Wedge :
در این بازی یکی از شخصیتهای گروه AVVALANCHE و از یاران Cloud که در انفجار بخش شماره 7 شهر Midgaar کشته میشود
http://www.ffcompendium.com/art/7-wedge-a.jpg
Wedge Antilles نام یکی از خلبانان جنگنده های X-Wings در سری فیلمهای جنگ ستارگان که در قسمت های زیادی در فیلم حضور داشت .
این دو شخصیت بالا در چند سری از بازیهای فاینال فانتزی هم حضور داشته اند ( بعنوان مثال در فاینال 9 ، که عضو گرو نمایش تانتالیوس و از یاران زیدان بودند )
Bugenhagen :
در بازی : پدربزرگ Red XIII ، پیرمردی مرموز که روی هوا حرکت میکند و داناترین فرد بازی میباشد. در ضمن علاقه شدیدی به ماشین آلات مکانیکی دارد.
http://www.kekkai.org/andrea/art/junk/buggin.jpg
اقتباس از نام کشیش بزرگ آلمانی Johannes Bugenhagen (1485-1558) که یک پروتستان اصلاح طلب بود !
Caith Sith :
http://www.ffcompendium.com/art/7-caitsith-a.jpg
در زبان ایرلندی و سلتیک ( بخشی از اسکاتلند ) به معنی « گربه صلح جو » یا « گربه جادوگر » معنی میدهد .ولی اصلیت این اسم از افسانه های آبا و اجدادی انگلیسی و ایرلندی گرفته شده که در آن افسانه ها این اسم به گربه های سیاه رنگ بزرگی اطلاق می شده که خال سفیدی بر روی شکمشان وجود داشته و باور عامه این بوده که این گربه ها الهی هستند ! ( در بازی هم ، Caith Sith توسط نیرویی خارجی کنترل میشد )
Heidegger :
در بازیرییس بخش نظامی Shin-Ra :
http://www.ffcompendium.com/art/7-heidigger-a.jpg
http://www.finalcraft.com/ff7/bilder/heidegger.jpg
شاید برگرفته از فیلسوف آلمانی Martin Heidegger (1889-1976) که بخاطر نوشته هایش در مورد نهیلیسم ( پوچ گرایی ) و آثارش در مورد زیست شناسی معروف میباشد .
Jenova :
در بازی : موجودی آزمایشگاهی که هزاران سال زندگی کرده و به باوری ، مادر Sephiroth میباشد .
http://acro-de-ff7.blog.jeuxvideo.com/images/mn/1124957544.jpg
این اسم ممکنه از کلمه Jehovah که در زبان عبری به معنی « خدا » میباشد گرفته شده باشد یا شاید هم از ترکیب دو کلمه Jehovah و nova بدست آمده باشد ( کلمه nova در زبان لاتین به معنی جدید میباشد ) که در کل معنی « خدای جدید » ، از این اسم برداشت میگردد.
ادامه دارد
Masood_Matin
07-06-2007, 01:26 AM
ادامه مطلب قبل در مورد منشا نام های مورد استفاده در بازی فاینال 7 :
Reeve :
رییس آرام و صلحجوی بخش توسعه شهرنشینی Shin-Ra که خالق و هدایت کننده Caith Sith بود و پس از مرگ Rufus ( رییس جوان گروه Shin-Ra ) ، توسط یک کودتا از طرف Scarlette و Heidigger دستگیر شد ( که البته در پایان بازی سرنوشت او معلوم نشد !)
http://bluesmoke.net/Guides/ff_history/part4/ff7_reeve.jpg
http://content.answers.com/main/content/wp/en/5/55/Reevecaitwiki2.jpg
Reeve از زبان انگلیسی قرون وسطا تبدیل به کلمه « Sheriff » به معنای داروغه و کلانتر ، در زبان انگلیسی مدرن گشته است .
این افراد ( یعنی Reeves ها ) ، در قرون وسطا یا جزو پیشکاران خانه های اربابی یا دژبانان کاخهای سلطنتی و یا داروغه های زمان قرون وسطا در اروپا بوده اند
در زمان حال هم در بعضی از نقاط کشور کانادا به روسای انجمنهای شهر یا روستا ، Reeve گفته میشود .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tseng :
رئیس خونسرد گروه مزدور Turks که وظیفه هدایت این گروه را بر عهده داشت . یکی از معدود افرادی که Aeris رو مدتی طولانی میشناخت و عاشق Aeris بود !
http://bluesmoke.net/Guides/ff_history/part4/ff7_tseng_sm.jpg
Tseng یکی از القاب و عناوین چینی . و مهمترین و معروفترین شخصی که این عنوان را داشته ، یک ژنرال و سیاستمدار با نفوذ بنام Tseng Kuo-fan (1811-1872) بوده است .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
اکنون به بررسی نام تعدادی از محلهای حاضر در بازی میپردازم :
Costa del Sol :
http://guidesmedia.ign.com/guides/494/images/cargo2.jpg
http://www.zellfantasy.it/strate7/p_costadelsol.jpg
در زبان اسپانیایی و بصورت کلمه به کلمه معنی « ساحل آفتاب » ( Coast of the Sun ) را میدهد.این منطقه واقعا به همین نام در جنوبی ترین نقطه اسپانیا قرار دارد.
مانند بسیاری از دیگر بازیهای فاینال فانتزی ، Costa del sol مشهورترین شهر توریستی در دنیای فاینال 7 میباشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Midgar :
http://www.freewebs.com/cloudman2/midgar.jpg
Midgar تلخیصی از دو کلمه MiddleGarden به معنی « باغ میانی » میباشد. در افسانه های مردمان شمال ، اولین چیزی را که خدایان خلق کردند ، همین Middle Garden بود !
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nibelheim :
شهر زادگاه Cloud و Tifa .
http://acro-de-ff7.blog.jeuxvideo.com/images/mn/1124966418.jpg
http://lemondedeff.skyrock.com/pics/653174021_small.jpg
در اسطوره شناسی افسانه های شمال ، مکانی بنام Niflheim وجود داشته که زادگاه خدایان بوده .و یک تشابه جالب دیگه اینکه کلمه Nibelheim در زمان آلمانی به معنای « خانه مه » معنی میدهد .
Nibel به معنی mist یا مه ( معنی کلمه Cloud هم ابر معنی میدهد و هم توده ای از ابر و مه !! )
و Heim به معنی Home .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Seventh Heaven :
کافه داخل سکتور 7 شهر میدگار ، که متعلق به Tifa بوده و مخفیگاه گروه AVVALANCHE هم به حساب میامد .
مشهورترین عبارت در انگلیسی ، « In Seventh Heaven » که نشاندهنده نهایت شادی و خوشی شما میباشد .
لینک برای مطالعه بیشتر (http://www.ucalgary.ca/~elsegal/Shokel/891103_7th_Heaven.html)
ادامه دارد ;)
دستت دردنكنه :love: ادامه بده
Masood_Matin
10-06-2007, 03:16 PM
بازم سلام :love:
اینبار میخوام به بررسی اسامی بعضی از اشیا موجود در بازی فاینال 7 بپردازم :
Cerberius :
اسلحه سه لول Vincent در بازی FFVII : Digre of Cerberius
http://www.ffrebirth.com/random-image/docffvii-3.jpg
http://www.planet-playstation.de/img/articles/4617/Final-Fantasy-VII-Dirge-of-Cerberus-1.gif
Cerberius نام یکی از موجودات افسانه ای یونان باستان است . یک سگ سه کله که از دروازه ورودی به دنیای Underworld محافظت میکنه .
http://www.galbadiax.com/ff11/screens/cerberus.jpg
http://www.finalfantasytr.com/images/summonlar/cerberus.jpg
در ضمن این موجود یکی از هیولاهایی است که در فاینال فانتزی 8 ، قابل احضار میباشد .
Cetra
نام دیگری که در بازی به نژاد Ancient اطلاق میشد . ( همون نژادی که Aeris ، آخرین بازمانده آنان بود و وظیفه اشان حفاظت و نجات سیاره بود و آخرین بازمانده آنان با مرگ خودش تصمیم به انجام این کار گرفت . )
برگرفته از کلمه لاتین « Caetra » یا « Cetra » به معنی « سپر کوتاه اسپانیایی » .
Fenrir :
نام موتور سیکلت غول پیکر Cloud در Advent Children .
http://www.forbiddenplanet.co.uk/images/C/C7285.jpg
نام گرگ غول پیکری که طبق افسانه ها قرار است در روز Ragnarok ( روز بودن و نابود شدن تمام جنگها – روزی که طبق افسانه های شمالی خدایان با شیاطین روبرو میشوند و با نابودی همه ، دنیای جدیدی متول میگردد. )، با دیوی بنام Odin ( یکی از دیوهای بسیار زشت و همچنین یکی از هیولاهای قابل احضار در انواع بازیهای فاینال ) ، مبارزه میکند .
http://www.finalfantasytr.com/images/summonlar/fenrir11-o.jpg
همچنین در این فیلم میبینیم که Cloud زرهی با نشان سر Fenrir به تن میکند .
http://www.amethyst-angel.com/sculptpics/cloudreference.jpg
http://www.amethyst-angel.com/sculptpics/cloudreference2.jpg
در ضمن این موجود در سه بازی از بازیهای فاینال به عنوان هیولا توسط بازیباز ، قابل احضار شدن میباشد ( FF6 – FF9 – FF11 )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باز هم ادامه دارد
lave_101
10-06-2007, 05:35 PM
اگه میشه بیخیال Ffvii بشیند و در مورد Ffx صحبت کنیم و در مورد شخصیت پردازی و مکانهای این بازی اطلاعاتی دارید بگویید
m_g_s
10-06-2007, 05:58 PM
Summon Magic
جادو در سری FF نقشی اساسی داشته و جزو ارکان اصلی این سری بشمار می ره جادو های زیادی در FF استفاده میشه که همه اونها به گروه هایی از جملهTime Magic,Summon Magic,White Magic,Black Magic ,Blue Magic ,Green Magic و در نسخه هایی از این سری Dark Magic , Arcane Magic هم بچشم می خوره ولی در بین اینها Summon Magic شهرت بسیار زیادی بین طرفدار ها پیدا کرده بطوری که Summon ها مانند Chocobo ها به نماد سری Final Fantasy در اومدن از بازی FFIII که Summon ها معرفی شدند اسامی مختلفی برای اونها انتخاب شده مثل Esper , Aeon , Avatar , Totema یا Eidolons ولی کلا برای اشاره به اون ها در بازی از واژه Summons استفاده می کنن
تا حالا 80 Summon در کل بازی ها شناخته شده که اسم هاشون بترتیب:
Adremmalech
Alexander
Angelo
Anima
Ark
Asura
Atomos
Bahamut
Belias
Bismark
Bomb
Brothers/ Minotaur/Sekhmet
Cactuar
Carbuncle
Catoblepas
Cerberus
Chaos
Chocobo
Cockatrice
Crusader
Cuchulainn
Cyclops
Diablos
Doomtrain
Eden
Exodus
Famfrit
Fenrir
Garuda
Gilgamesh
Goblin/Imp
Golem
Hades
Hashmal
Hydra / Syldra
Ifrit
Ixion
Kirin
Kjata
Knights of the Round
Leviathan
Lich
Madeen/Maduin
Magus Sisters
Mateus
Mist Dragon
Moomba
MiniMog
Odin
Palidor
Pandemona
Phantom
Phoenix
Quezacotl
Ragnarok
Ramuh
Raiden
Remora
Salamander
Shemhazai
Shiva
Shoat
Silf
Siren
Sraphim
Starlet
Stray
Sylph
Tonberry
Terrato / Midgar Zolom
Titan
Tritoch
Typhon
Ultima
Unicorn
Valefor
Yojimbo
Zalera
Zeromus
Zodiac/Zodiark
ZoneSeek
جالبه بدونین اسامی همه این Summon ها ریشه هایی در افسانه ها و اساطیر , خود بازی , تاریخ , ستاره شناسی و نجوم و حتی عقاید دینی و مذهبی دارن منتظر ریشه این Summon ها در قسمت بعدی این نوشته باشید !:)
To Be Continued...:biggrin1:
lave_101
10-06-2007, 11:35 PM
دست درد نکند البه من بیشتر مشتاق بودم در باره مکانهای بازی بدونم
خوبه ادامه بدید
m_g_s
11-06-2007, 10:47 AM
دست درد نکند البه من بیشتر مشتاق بودم در باره مکانهای بازی بدونم
خوبه ادامه بدید
مکان های FFX :confused:
برداشت بعضی از اسامی مکان های FFX :
Zanerkand : اون لقبی که سورنا James Bond 007 به این شهر داده بود درسته اسم این شهر از سمرقند Samerkand یعنی شهر 2500 ساله باستانی و متمدن در ازبکستان فعلی گرفته شده شاید واسه این اسم رو اینطور انتخاب کرده چون Zanerkand هم قدمتی هزار ساله داره:confused:
Besaid : اسم این دهکده برگرفته از Betsaida ه روستایی در Galilee جایی که پیتر, یکی از دوازده یار عیسی مسیح در اونجا متولد میشه و از اونجا سفرش رو برای ترویج دین آغاز می کنه مثل Yuna که در Besaid متولد شده و از اونجا سفرش رو آغاز کرده...
Sanubia Desert : به صحرا Nubian یا Nubian Desert اشاره داره که بین دریای سرخ و رود نیل واقع شده
Spira : برگرفته از لغت Spiral
Killika : اینظور بنظر میاد که اسم این شهر از Cicilia گرفته شده باشه که لاتین Sicily ه چون تلفظ C در لاتین مشکله واسه همین عاقلانه این بوده که اونو به K تبدیل کنن با برداشتن i آخر میشه Killika :biggrin1: بنظر عجیب میاد...ولی یه وجه مشترک بین اینها اینه که هر دو جزیره ان...
دیگه خسته شدم:biggrin1: واسه اون ریشه Summon هام خیلی زیاده فعلا حال ندارم مسعود اگه دوس داری چن تاشو بنویس:biggrin1:
lave_101
11-06-2007, 12:48 PM
باتشکر
اگه میشه در مورد شهر Luca هر چه میدانید بگویید خیلی کنجکاو ام فلسفه این شهر چیست
m_g_s
11-06-2007, 01:35 PM
باتشکر
اگه میشه در مورد شهر Luca هر چه میدانید بگویید خیلی کنجکاو ام فلسفه این شهر چیست
چیز زیادی در بارش نمی دونم;)فقط اینکه اسم یکی از شهر های ایتالیا Luca ه و Lucca در زبان ایتالیایی یعنی روشنایی یا نور Light
Luca معروف ترین تیم Biltzball رو داره و مسابقات این ورزش تو این شهر برگذار میشه شاید هدف از این اسم همون معروف بودن فوتبال ایتالیا باشه !:) IMO
Masood_Matin
12-06-2007, 10:41 AM
توضیحات m_g_s عزیز در مورد Luca کامل بود ، بنظر میاد خاستگاه نام این شهر فعلا همین باشه ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه میشه بیخیال Ffvii بشیند و در مورد Ffx صحبت کنیم و در مورد شخصیت پردازی و مکانهای این بازی اطلاعاتی دارید بگویید
البته من سعی خواهم کرد از انواع فاینال فانتزی بیشتر مطلب بنویسم ، منجمله فاینال 10
Masood_Matin
13-06-2007, 12:34 AM
اینبار در مورد FF-X میخوام براتون بگم .
Auron :
قهرمان بازی فاینال 10 ، نگهبان احضار کننده بزرگ Lord Braska و دوست Jecht ( پدر Tidus ) که به همراه ایشان به Zanarkand مسافرت میکند تا Final Summon رو برای نابودی Sin کسب کنند. شخصیتی جدی و خشک با مهارت بالا در شمشیرزنی ، رک و بسیار نکته بین . در پایان بازی بازیباز و طرفدارانش را در شوک عجیبی فرو میبرد . ( در آخر بازی مشخص میشود که Auron هم بمانند خیلی های دیگه یک روح بیشتر نیست . Auron توسط Yunaleska به قتل رسید ولی روحش هرگز به Farplane فرستاده نشد. )
http://i11.photobucket.com/albums/a168/piperpup/auron.jpg
او به Jecht قول داده بود که از پسرش Tidus مراقبت کند ، بنابراین راهی شهر رویایی Zanarkand میشود و از طرف دیگه Jecht در قالب Sin به آنجا حمله کرده و موجب میشود Tidus وارد دنیای Spira شود . Auron پس از پایان مسافرتش با لرد براسکا ، برای بسیاری از مبارزان و نگهبانان تبدیل به یک افسانه شد.
در مبارزات او قویترین کاراکتر بازیست ولی صدالبته مقداری کند .
http://www.ncsx.com/www/ncs102901/Tuesday/auron_a.jpg
اما منشا این اسم :
زیاد با اطمینان نمیشه گفت . شاید از ترکیب دو کلمه ایرلندی ( aura به معنای طلا و on ) در کل به معنی « پیشگویی انتها و مرگ » !!!
در ضمن کلمه Aurom در لاتین نیز به معنی طلا میباشد .
اما شاید جالب ترین حدسیات این باشد که : کلمه Auron بسیار شبیه به دو کلمه aura و aurora میباشد که ریشه هردو کلمه در زبان لاتین به معنای « سپیده دم و فجر » مربوط میشود. که با مرتب کردن حروف این کلمات بصورت تخیلی ، بنام Auron میرسیم. ( و وقتی که درپایان بازی مشاهده میکنیم : Auron یک روح لطیف و نورانی بوده و در واقع بصورت نور سپیده دم ، راهنمای شخصیتهای بازی برای رسیدن به مقصد بوده )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم چندتا عکس از طرفداران فاینال 10 :
http://minutillo.com/steve/travels/21/final-fantasy-2.jpg
http://gakineko.yumi.fr/images/auron1.jpg
3 تا عکس پیوست هم براتون میذارم که دیدنش خالی از لطف نیست :cheesygri
Masood_Matin
14-06-2007, 01:55 AM
باز هم فاینال 7 : :-"
Cloud Strife :
قهرمان اصلی داستان که گذشته ای مبهم دارد و سرنوشت او در طول بازی مرتبا در حال تغییر و تحول است . شخصیتی به یاد ماندنی که شاید جزو پرطرفدارترین و دوست داشتنی ترین شخصیتهای اسکوار باشد .
http://www.ffinsider.net/final-fantasy-7/pix/Cloud.jpg
نام مسیحی Cloud اشاره به گذشته نامعلوم و آینده غیر قابل پیش بینی شخصیت دارد . خاطرات گذشته او کاملا " ابری و مه آلود " است . به هیچ عنوان هیچ کس نمی تواند حرکت بعدی اورا حدس بزند .در طبیعت ابرها خودشان حرکت نمیکنند بلکه بوسیله باد به حرکت در می آیند و در این بازی هم مشاهده میکنیم که بیشتر بجای اینکه خودش سرنوشتش را در بازی رقم بزند ، سرنوشتش توسط شخصیتهای دیگر بازی رقم میخورد ( در ابتدا Jenova / Sephiroth و سپس توسط Tifa .... )
http://www.finalfantasytr.com/artwork/artworkler/Tetsuya_N/ff7/ff7-cloud-8.jpg
کلمه « Strife » به معنی نزاع و درگیری کاملا بیانگر رفتار پرخاشگرانه و متخاصم Cloud در مقابل دیگران است که آنهم نشات گرفته از نزاع و درگیری « شر و خوبی » در درون وجودش میباشد . و در نبرد انتهایی بین Cloud و Sephiroth این نبرد به پایان رسید.
Vincent Valentine :
یکی از قهرمانان مخفی بازی . او در گذشته جزو گروه Turks بوده و عاشق دستیار دکتر Gast ، یعنی Luracia میشود .
http://content.answers.com/main/content/wp/en/8/8f/Vincent_Valentine_Turk.jpg
http://is3.okcupid.com/users/156/108/15610916750907378310/mt1129955366.gif
وقتی پروفسور دیوانه Shin-Ra یعنی Hojo فرزند Lucrecia رو به موجود آزمایشگاهیش ( Jenova ) مسپارد ، او به Hojo اعتراض میکند و توسط این پرفسور دیوانه به قتل رسیده و عاقبت این عشقش به Lucrecia ، تبدیل شدن او به موجودی نیمه خون آشام و نیمه انسان توسط همان پرفسور دیوانه بود .
او در نبردهایش قابلیت تبدیل به هیولاها را دارد و شخصیت او در بازی ، آرام ، کم صحبت و مرموز است.
http://www.bradygames.com/content/images/brd_art_ff7doc/elementLinks/vincent.jpg
اما منشا این نام :
کلمه « Vincer » در لاتین به معنای « پیروز شدن ، بیش از حد زنده ماندن و مغلوب ساختن » میباشد.
و St. Valentine یکی از مقدسین مسیحیت که محافظ عشاق است .
از معانی بالا کلمه " بیش از حد زنده ماندن " ، بیشتر به اسم این شخصیت میاید زیرا همانطور که در طول بازی شاهد بودیم ، Vincent بیش از 30 سال در زیرزمین کاخ Shin-Ra در داخل تابوت زنده مانده بود . و داستان عشق نافرجام او و Lucrecia یک داستان تراژیک و عاشقانه است که باعث انتخاب نام Valentine برای او شد .
http://www.ffsky.com/ff/zhuanti/DCFF7/img/character/l2.jpg
http://media.dirgeofcerberus.net/scans/fami1222_2.jpg
Metal Gear Solid
14-06-2007, 11:11 AM
سلام به تمامی بر و بچز فاینال فانتزی فن کلاب !
نامردها ! خیلی نامردید ! الهی CD های فاینال های 3 تا 9 تون بشکند و DvD های فاینال های 10 تا 12 تون خورد و خاک شیر بشود! ( آخیش ! همین اول دق دلی ام رو خالی کردم :) )
آخه دوستان بامرام ! مهرداد ، سینا ، حسام و ... هیچکس نبود به من بی خبر بگوید F3C در BC هم باز شده است.شما که منو می شناختین ! اشکال نداره تابستون که اومد خودم میدونم یکی یکی چه بلاهایی سرتون بیارم...من رو که می شناسین ، پس همین الآن فکر آینده تیره تون رو بکنید:evil::cool: ;)
شوخی کردم...جان حامد فقط به اشکان نگویید وگرنه حسابم رو می رسد.فدای این رفقای فداکارم بشوم !:-"
خب...فعلا" که حرف زیادی ندارم.یعنی این بالایی ها کل کل بود !:)
من فاینال فانتزی رو بیشتر با فاینال 7 میشناسم و داستان بی نظیرش و آن انیمی...
خود فاینال 7 رو موهبت اش رو نداشتیم بازی کنیم.فاینال 9 هم که روی PS2 سیوش نمی شد کرد.فاینال 10 هم همون اولاش داخل دریا و شنا کردن و کلا" انتخاب مسیر گیر کردیم.
فاینال 12 هم که گذاشتیم برای تابستان...اون بتای نسخه FF XIII برای X360 هم به امید خدا ابتدای تابستان .
چیز دیگه ای ندارم بگویم تا بعد ...
سلام به تمامی بر و بچز فاینال فانتزی فن کلاب !
نامردها ! خیلی نامردید ! الهی CD های فاینال های 3 تا 9 تون بشکند و DvD های فاینال های 10 تا 12 تون خورد و خاک شیر بشود! ( آخیش ! همین اول دق دلی ام رو خالی کردم :) )
آخه دوستان بامرام ! مهرداد ، سینا ، حسام و ... هیچکس نبود به من بی خبر بگوید F3C در BC هم باز شده است.شما که منو می شناختین ! اشکال نداره تابستون که اومد خودم میدونم یکی یکی چه بلاهایی سرتون بیارم...من رو که می شناسین ، پس همین الآن فکر آینده تیره تون رو بکنید:evil::cool: ;)
شوخی کردم...جان حامد فقط به اشکان نگویید وگرنه حسابم رو می رسد.فدای این رفقای فداکارم بشوم !:-"
خب...فعلا" که حرف زیادی ندارم.یعنی این بالایی ها کل کل بود !:)
من فاینال فانتزی رو بیشتر با فاینال 7 میشناسم و داستان بی نظیرش و آن انیمی...
خود فاینال 7 رو موهبت اش رو نداشتیم بازی کنیم.فاینال 9 هم که روی PS2 سیوش نمی شد کرد.فاینال 10 هم همون اولاش داخل دریا و شنا کردن و کلا" انتخاب مسیر گیر کردیم.
فاینال 12 هم که گذاشتیم برای تابستان...اون بتای نسخه FF XIII برای X360 هم به امید خدا ابتدای تابستان .
چیز دیگه ای ندارم بگویم تا بعد ...
منتظريم...........:biggrin1:
Masood_Matin
14-06-2007, 12:53 PM
سلام
خوش اومدی ;)
اما یه نکته :
فاینال 9 هم که روی Ps2 سیوش نمی شد کرد
یه مموری Ps1 بخر و رو اون سیوش کن ;)
sina_unl
14-06-2007, 01:22 PM
می گم از من پستی اینجا دیدی که انتظار داشتی خبرت بدم اگه SMS تو نبود تا صد سال دیگه هم اینجا رو نمی دیدم به جون اشکان
تا دیروز امتحان بودا مثل اینکه اونم چی امتحان نهائی که بر خلاف طول تاریخ امسال از دم سخت گرفته بودن منهای شیمی و جبر (در مورد فیزیک و زیست ریپ زده بودند)
قهرمان اصلی داستان که گذشته ای مبهم دارد و سرنوشت او در طول بازی مرتبا در حال تغییر و تحول است
البته کلود در بین شخصیت های FF کمترین تغییر رو داشته البته بعد از Last Order بعد از ماجراهای آزمایشگاه و مرگ Zack (و نظر من بر خلاف همه اینه که اون آزمایش ها کلود رو انقدر سرد و خشک و داغون کرده نه مرگ Zack) تقریبا کلود یه شخصیت ثابت داشته با اینکه همه به شکل یه رهبر بهش نگاه می کردن خودش نمی خواست قهرمان باشه و قهرمانانه هم رفتار نمی کنه اصولا اگه Tifa نبود کلود بعد از FF VII نمی تونست تا AC دووم بیاره البته کلود خیلی دور بود از بقیه اما تیفا کاملا محسوس روش اثر داشته و داره
برای گذشته کلود باید به Before Crisis و Last Order (و بیشتر هم last Order ) رجوع کرد گذشته اش تا قبل از مکمل ها نسبتا مبهم بود اما الان دیگه نه
به امید اینکه Crisis Core اطلاعات رو کامل کنه از اسمشم می شه حدس زد چون مرکز ماجرا اینه و قاطی کردن سفیروث از اینجا شروع می شه و البته رابطه ی Aerith و ZAck اینجا کاملا گفته می شه
اون بتای نسخه FF XIII برای X360 هم به امید خدا ابتدای تابستان .
من اینجا رو نفهمیدم کسی میتونه توضیح بده؟:confused:
راستی سینا دیدی برگشتی:cheesygri
lave_101
18-06-2007, 12:56 AM
دوستان میخواستم ببینم اگه میشه اطلاعاتی در مورد نسخه Ffvii که قراره بررای Ps3 قراره بدید و داستانش به چه زمانی از Ffvii می پردازه وایا در مورد شخصیت خاصی می پردازه یا نه
دوستان میخواستم ببینم اگه میشه اطلاعاتی در مورد نسخه Ffvii که قراره بررای Ps3 قراره بدید و داستانش به چه زمانی از Ffvii می پردازه وایا در مورد شخصیت خاصی می پردازه یا نه
lave_101
19-06-2007, 12:15 AM
یعنی بازسازی همان نسخهFFVII ps1 است؟
بازم میگم اعلام نشده ولی اگر باشه همونه شاید یه خرده تغییرات جزئی هم توش باشه
Metal Gear Solid
19-06-2007, 12:02 PM
من اینجا رو نفهمیدم کسی میتونه توضیح بده؟
گویا یک ورژن Beta دیدم که نام فاینال فانتزی رویش بود.حدس زدم 13 باشد.
دیگه خبر ندارم !
----------------------------
سینا چرا حرف تو دهن من میزاری ! تو اول SMS زدی یا من ?!:)
----------------------------
به امید خدا کنکور را که هفته دیگه بدهم همون عصرش X360 می گیرم و جمعه عازم هستم به زادگاه...کنکور آزاد هم باید نجف آباد بدهم و تا 23 تیر اهواز هستم.سیستم هم تا هفته بعدش می بندم و تابستان من در اینجا دو ماهه خواهد بود !
اون موقع حرفهای زیادی دارم بزنم :);)
Masood_Matin
20-06-2007, 12:45 PM
ایندفعه میخوام درمورد شخصیتهای FFX و FFX-2 یه مقدار توضیح بدم ، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره :
Lulu :
یکی از قویترین شخصیتهای زن در سری بازیهای فاینال فانتزی با انواع جادوهای قدرتمند.
http://www.online-area.net/images/jeux-450-5/Final-Fantasy-X.jpg
(http://www.online-area.net/images/jeux-450-5/Final-Fantasy-X.jpg)
یکی از مراقبان Yuna که در دهکده Besaid بزرگ شده ولی ظاهرش اورا غریبه ای در دهکده نشان میدهد.
http://www.ffcompendium.com/art/10-lulu-a.jpg
(http://www.ffcompendium.com/art/10-lulu-a.jpg)
او دارای عشقی رومانتیک و پیچیده با برادر Wakka یعنی Chappu بود
http://www.studentsoftheworld.info/sites/jeux/img/426_chappu.bmp.jpg
(http://www.studentsoftheworld.info/sites/jeux/img/426_chappu.bmp.jpg)
پس از مرگ Chappu او بشدت افسرده شد و بندرت شادی در چهره اش به چشم میاید. نسبت به زیباییهای دنیای فاینال 10 بی تفاوت بوده و اصلا سعی نمیکند افراد را از کاری که میخواهند ، منع کند. دانسته های او بسیار زیاد است و در طول داستان بارها برای Tidus مسائل را توضیح میدهد .
http://www.ffshrine.org/ffx/07-lulu%27s-contempt/00008.jpg
(http://www.ffshrine.org/ffx/07-lulu%27s-contempt/00008.jpg)
او اکنون در بازی احساسی عاشقانه نسبت به wakka دارد . و در FFX-2 این دو زن و شوهری هستند درانتظار نوزادشون .
http://images.eurogamer.net/assets/converted/pics/reviews/ffx_ps2/a_med_02b.jpg
(http://images.eurogamer.net/assets/converted/pics/reviews/ffx_ps2/a_med_02b.jpg)
اما خاستگاه این اسم :
1- نام یکی از دوشیزگان مشهور و شجاع
2- نام زنی با استعدادهای عالی و بی همتا در اوایل قرن بیستم میلادی
3- همچنین بنظر میاد برگرفته از نام هنرپیشه قدیمی فیلمهای صامت " Louise Brooke " باشد
http://www.leatherockhotel.com/images/Copy%20of%20Louise%20Brooks%20At%20Home%20300x375. jpe.jpg
(http://www.leatherockhotel.com/images/Copy%20of%20Louise%20Brooks%20At%20Home%20300x375. jpe.jpg)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kimahri Ronso :
یکی از قهرمانان داستان و محافظ شخصی و خشن Yuna . او طی یک نزاع با Brian از افراد قبیله اش ، شاخش را از دست میدهد و با فضاحت مجبور به ترک قبیله اش در Mt. Gagazet میشود. Auron اورا نزدیکی Bevelle پیدا کرده و از او میخواهد که Yuna را بسلامت به دهکده Besaid برساند ( بنابر قولی که به پدر یونا یعنی Braska داده بود). Kimahri قبول میکند و یونا را به مقصد میرساند ولی یونا از او خواهش میکند که همیشه در کنارش بماند و هرگز اورا ترک نکند. او قبول کرده و سرانجام به محافظ اصلی یونا تبدیل میگردد.
http://www.studentsoftheworld.info/sites/jeux/img/372_kimahri%20pr%20aider.bmp.jpg
(http://www.studentsoftheworld.info/sites/jeux/img/372_kimahri%20pr%20aider.bmp.jpg)
او بسیار بد و با اشکال صحبت میکند . بسیار بی احساس است و وقتی صحبت میکند مطالب حیرت آوری میگوید. یکی از نیرومندترین افراد در مبارزات با قدرت یادگیری جادوی دشمنان .
در FFX-2 بعنوان یک رهبر برای قبیلهRonso ولی غیر قابل بازی ظاهر میشود.
نزدیکترین تفسیر برای اسم او این است : " نام شصت و ششمین روح افسانه ایGoetia که طبق افسانه ها قابلیت پیدا کردن اشیا و گنجهای پنهان را دارد. همچنین ترجمه کلمه رومی Kimari به ژاپنی که به معانی « تسویه حساب ؛ پایان و فرجام » میباشد.
Belegmine :
یکی از احضار کننده های بزرگ و البته مثبت در بازی . شخصیتی نسبتا مرموز ولی مفید که بطور مداوم تواناییهای Yuna رو در احضار هیولاها تست کرده و ویژگیهای جدیدی رو به آنها اهدا میکند.
خانه اصلی این شخصیت معبد Remiem میباشد و در آنجا مشخص میشود که او هم یکی از ارواحی است که هنوز به Farplane فرستاده نشده و Yuna پس از شکست دادن تمامی هیولاهایش ، اورا به Farplane میفرستد .
http://www.studentsoftheworld.info/sites/jeux/img/805_belgemine2.jpg
(http://www.studentsoftheworld.info/sites/jeux/img/805_belgemine2.jpg)
در ژاپنی به معنای « قله کوه » معنی میدهد و طبق افسانه ها ، کوهها پیوند دهنده دو دنیاهستند ( زمین و بهشت ). حال کسانی که بازی رو کامل بازی کرده باشند کاملا به معنی اسم این شخصیت پی خواهند برد.
Calli :
دختر جوانی که برای اولین بار tidus و Yuna در Mihen Road ملاقات میکند و در بعضی قسمتهای بازی هم با جادوی شفابخشی خود به کمک قهرمانان بازی میاید. در FFX-2 بالاخره به آرزویش میرسد و یک سوارکار Chocobo میشود !
http://ffx2.guide.free.fr/screenshots/quetes/enquete_rin_3.jpg
(http://ffx2.guide.free.fr/screenshots/quetes/enquete_rin_3.jpg)
در ژاپنی به معنای « نور و روشنایی » میباشد.
Leblanc :
این شخصیت در FFX-2 ظاهر میشود . یک زن جیغ جیغو و رهبر یه گروه شکارچی Sphere ( Leblanc syndicate ) که در واقع جزو رقیبان Yuna و دوستانشان به حساب میاید .
http://www.ffcompendium.com/art/x2-leblanc-a.jpg
(http://www.ffcompendium.com/art/x2-leblanc-a.jpg)
در فرانسوی به معنای « سفید » میباشد و جالب اینکه کلمه " Barf " کاملا در این بازی استفاده شده.
عکس پیوست : همینطوری :cheesygri
lave_101
20-06-2007, 10:11 PM
عالی اقا مسعود همینطور ادامه بده
Masood_Matin
23-06-2007, 04:18 PM
فاینال فانتزی 7
Yuffie Kisaragi :
http://dryman.canalblog.com/images/yuffie.jpg
یکی از قهرمانان مخفی بازی ( در صورت بازی کردن معمولی این قهرمان به گروه اضافه نخواهد شد ! )
http://www.finalcraft.com/ff7/bilder/side1.jpg
(http://www.finalcraft.com/ff7/bilder/side1.jpg)
متولد دهکده Wutai. شخصیتی که از گروه Avvalanche متنفر است ولی بیشتر از آن ، با گروه Shin-Ra دشمنی دارد. ( زیرا این دو گروه را باعث عقب افتادگی مردم دهکده اش میداند).
http://www.ffcompendium.com/art/7-yuffie-a.jpg
(http://www.ffcompendium.com/art/7-yuffie-a.jpg)
یک شخصیت شاد و بازیگوش ( اگر دقت کرده باشید در اکثر بازیهای فاینال شبیه همچین شخصیتی قرار دارد .مثلا در FFX و FFX-2 شخصیت دختری بنام Rikku و یا در FF-9 دختر بچه ای بنام Eiko )
Yuffie وقتی به Materia برخورد میکند اشتیاق دزدی در وجودش شعله میکشد ! او کاملا از روش پدرش ( Godo ) در هدایت مردم دهکده ناامید است و مخالف شدید روش پدر . و یکی از دلایل فراری شدنش همین موضوع است .
در ضمن این شخصیت یک نینجای شانزده ساله میباشد .
منشا :
پیشوند " euphe " در زبان یونانی قدیم به معنی " شادی و لذت " معنی میدهد
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Barret Wallace :
http://fanffvii.blog.jeuxvideo.com/images/mn/1144665035.jpg
(http://fanffvii.blog.jeuxvideo.com/images/mn/1144665035.jpg)
قهرمان سیه چرده و قدرتمند و رهبر گروه شورشی Avvalanche ، که قبل از این کار ، در شهر خود معدنچی بود ولی با ورود Shin-Ra و برپایی رآکتورها ، معدنها متروکه و از کار افتاده شدند .
http://acro-de-ff7.blog.jeuxvideo.com/images/mn/1124957059.jpg
او دشمنی اش را با Shin-Ra بخاطر آتش زدن شهرش و کشتن همسرش به کینه ای عظیم تبدیل کرد. برخلاف ظاهر خشنش بسیار نسبت به دختر کوچکش مهربان است.
او یک اسلحه را بشکل عجیبی به بازویش پیوند داده است که در مبارزات از آن استفاده میکند.
http://www.ffcompendium.com/art/7-barret-a.jpg
http://idata.blogmaster.fr/0/01/35/77/ff7theme_3m.jpg
منشا :
این اسم میتواند اشاره ای به اسکاتلندی شورشی و معروف قرن سیزدهم میلادی « William Wallace » ، باشد .
http://www.btinternet.com/%7Elauderfrost/wwallace.jpg
( همان شخصیتی که مل گیبسون نقش اورا در فیلم شیردل بازی کرد )
http://www.gems.scot.info/graphics/braveheart.jpg
این شخصیت بر علیه حاکمان و دولتمردان ستمگر زمان خود سر به شورش برآورد و جالب اینکه همسر این شخص نیز توسط همان حاکمان کشته شد و در واقع به مانند Barret یکی از دلایل شورش ، انتقامجویی از همسر کشته شده اش بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hojo :
http://www.finalfantasytr.com/ff7derlemesi/ff7bc/karakterler/hojo.jpg
یک دانشمند دیوانه و روانی گوژپشت که بنام علم هر کاری میکند ( حتی نابودی دنیا !! ) او درواقع پدر Sephiroth نیز میباشد .
http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/bl/an/blankfans/channels/death_penalty/images/4574948hojo.jpg
(http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/bl/an/blankfans/channels/death_penalty/images/4574948hojo.jpg)
منشا:
یک خانواده معروف در دوران ژاپن فئودال .
همچنین به معنی " قدرت "
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lucrecia Crecent :
http://www.ffsky.com/ff/zhuanti/DCFF7/img/character/l2.jpg
مادر واقعی Sephiroth . کسی که بخاطر دانشمند دیوانه Hojo ، حاضر شد از فرزندش بگذرد و سنگدلانه اورا به Hojo سپرد تا بصورت آزمایشگاهی پرورده شود. ( او در دوران بارداری سلولهای JENOVA رو به خودش و فرزندش تزریق کرد ) و به همین دلیل هم او تا حدودی دارای زندگی جاودانه شد .
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/32/Fmv3.jpg
او تحمل این درد و رنج را نداشته ، بنابراین به غاری مخفی در آبشاری دور دست پناه میبرد و منتظر بازگشت پسرش می باشد ( یکی از قسمتهای مخفی بازی فاینال 7 هم دیدار Vincent به عنوان عاشق او ، در همین غار به وقوع میپیوندد.)
منشا:
این نام برگرفته از شخصیت زنی به همین نام است که توسط Tarquinius پادشاه روم مورد تجاوز قرار میگیرد. و شعر بسیار معروف " The Rape of Lucrece " از شکسپیر ، براساس همین ماجرا سروده شده است .
http://mocoloco.com/art/archives/bing_lucrece_borgia_mar_06.jpg
تصویر تابلوی معروفی بر اساس همین واقعه را میتوانید در اینجا (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Tizian_094.jpg) ببینید
اما این اشاره ای بسیار زیرکانه به مورد تجاوز قرار گرفتن این شخصیت توسط Hojo ( بخاطر وادار شدن به انجام آزمایشات دیوانه وار ) ، توسط اسکوار است
عکس پیوست : همینطوری ;)
Roxas
24-06-2007, 07:44 PM
ببخشید.....میشه درباره zack هم کامل توضیح بدید؟(ff:vii)
دستتون برای مطالب خوبتون درد نکنه
Masood_Matin
25-06-2007, 02:39 PM
ZACK Fair :
http://media.bmashers.com/images/psp/games/ccffvii/zack.jpg
(http://media.bmashers.com/images/psp/games/ccffvii/zack.jpg)
شخصیت غیر قابل بازی در فاینال 7 و یک SOLDIER واقعی . کسی که Cloud اورا شماره یک میدانست . این شخصیت فقط در چند Flashback بازی FF-7 خودرا برای بازیباز نمایان میکند. شخصیتی با اندام و فیزیک کاملا مشابه با Cloud ، که تنها اختلافشان رنگ موی مشکی Zack می باشد.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/36/ZackandCloudLastOrder.jpg/300px-ZackandCloudLastOrder.jpg
کسی که صاحب اصلی شمشیر معروف Cloud یعنی Buster Sword میباشد. خود Zack هم شمشیرش را از شخصیتی دیگر بنام angeal به یادگار برده . ( این شخصیت همرا با zack و Sephiroth در ماموریت بعد جنگ wutai ، همراه بود )
http://www.ffcompendium.com/misc/e-zack3.jpg
در بازی FF7 متاسفانه چیز زیادی از این شخصیت مشخص نمیشود . جز چند Flashback که نشاندهنده اعزام به ماموریت با Sephiroth و Cloud بود و همچنین صحنه کشته شدن Zack . Zackدر شهر Gongaga متولد شده و تا سن 14 سالگی که به ارتش Shin-Ra میپیوندد ؛ در همان زادگاهش باقی میماند. و پس از پایان جنگ Wutai بهمراه sephiroth ( که هنوز شخصیتی منفی نبود !) برای ماموریتی عازم آنجا میشوند.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f9/CC-Zack-Render.png
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f9/CC-Zack-Render.png)
پس از پایان ماموریت Zack به همراه Sephiroth و دو سرباز Shin-Ra ( که یکیشون Cloud بود !)، برای بازدید از راکتور Mako راهی شهر Nibelheim (زادگاه Tifa و Cloud ) میشود.
http://i16.photobucket.com/albums/b44/Sladeraven/ZackTifaSephiroth111.jpg
(http://i16.photobucket.com/albums/b44/Sladeraven/ZackTifaSephiroth111.jpg)
در همین اثنا Sephiroth اسناد مهمی را در کاخ Shin-Ra در مورد قبیله Ancients کشف میکند .و این باور در ذهن Sephiroth شکل میگیرد که او پسر Jenova و یکی از بازماندگان این قبیله است .( درواقع دیوونه بازیهای Sephiroth از این قسمت شروع میشه و شهر و ساکنانش را به آتش میکشد ! ) Zack بدنبال Tifa به راکتور میرود و در آنجا با Sephiroth به مبارزه میپردازد ولی براحتی شکست میخورد . Sephiroth پس از شکست دادن Zack وارد قسمت درونی راکتور میشود و جلوی تانک بزرگی قرار گرفته و آنرا مادر خود مینامد ( Jenova ) ! در همین حین Cloud از راه میرسد و شمشیر Zack را برداشته و از پشت بطور غافیلگیرانه به sephiroth ضربه ای وار میکند. سپس Cloud به بیرون آمده و سراغ tifa که زخمی شده میرود. مجددا Sephiroth به بیرون آمده و بار دیگر با cloud درگیر میشود که درنهایت از روی پل به درون چاله پر از Mako سقوط میکند. پس از این اتفاق zack و Cloud توسط افراد shin-Ra دستگیر شده ودر آزمایشگاهی تحت نظر پروفسور دیوانه Hojo ، در کپسولهایی زندانی میشوند تا آزمایشات در مورد پیوند اعضای سلول Jenova به آنها انجام گیرد.
http://www.akane.org/fanfiction/allbutblood/prisons.jpg
ولی Zack موفق به شکستن کپسول خود شده و Cloud را هم نجات میدهد و به اتفاق راهی شهر Midgar میشوند.
http://static.flickr.com/83/231664761_1711d26486_o.jpg
در بین راه Zack از قصدش برای آینده میگوید و اینکه چگونه میتوانند با مزدوری ، ثروتمند شوند. در بیرون از Midgar توسط افراد Shin-Ra محاصره شده و توسط افراد Shin-Ra به قتل میرسد. Cloud که دوست ارزشمندش را از دست داده شمشیر اورا برمیدارد
http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/44/www.tvn.hu_a398de2f97acf8880e9250b8dad6ee36.gif
و در شهر Midgar بر طبق خواسته Zack شروع به مزدوری میکند ( یعنی در قبال دریافت پول، دست به هر کاری میزند ). و اینجاست که برای پول؛ وارد گروهAvvalanche میشود و فاینال فانتزی 7 از اینجا شروع میشود ............
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما همانطوری که در بازی فاینال 7 هم متوجه میشویم ، Zack اولین دوست پسر Aerith بوده و به شباهت Cloud با دوست پسر اولش ( Zack ) ؛ اشاره میکند .
http://www.warmech.net/special/ff7ac-tgdi/ff7ac-tgdi-12.jpg
http://www.animegalleries.net/albums/userpics/64139/aerith_and_zack.jpg
(http://www.animegalleries.net/albums/userpics/64139/aerith_and_zack.jpg)
البته این عکس دومی رو زیاد جدی نگیرید ( توسط عاشقان فاینال فانتزی طراحی شده !! :cheesygri)
متاسفانه هنوز اطلاعات زیادی از رابطه Aerith و Zack در دسترس نیست.
http://www.adventchildren.net/news/data/upimages/vip143334.jpg
(http://www.adventchildren.net/news/data/upimages/vip143334.jpg)
منشا :
اما کلمه Fair به معنای " صاف و بدون ابر " یک وجه تمایز بسیار زیرکانه از دوستی دو کاراکتر را برای بازیباز تداعی میکند ( به معنی کلمه Cloud که ابر و مه معنی میدهد ، توجه کنید ) !
امیدوارم این مطلب مورد استفاده قرار گرفته باشه ، خوشحال میشم اگر دوستان اشکالی در متن میبینند توضیح بدن تا دیگران هم استفاده ببرند.
موفق باشید ;)
Roxas
25-06-2007, 02:47 PM
خیلی خیلی ممنون ودستتون درد نکنه:love:
SepehrR
25-06-2007, 03:02 PM
دیگه خبر ندارم !
فک کنم اون FF VII بيد. من که شنيدم بازيشم رو 360 اومده ولي آنلاين!؟!؟!؟!
SepehrR
25-06-2007, 03:17 PM
دیگه خبر ندارم !
فک کنم اون FF VII بيد. من که شنيدم بازيشم رو 360 اومده ولي آنلاين!؟!؟!؟!
Masood_Matin
26-06-2007, 04:40 PM
سلام
ببخشید اینو اینجا میگم ، ولی گفتم شاید برا بعضی ها جالب باشه.
بالاخره بازی فاینال فانتزی 7 رو برا دانلود پیدا کردم . :love:
اونهایی که امکانشو دارن میتونن این بازی جاودانه و نایاب رو دانلود کنن. چون لینکهاش ممکنه از کار بیفته ;)
موفق و شاد باشید
54M113
27-06-2007, 01:49 AM
بهترین بازی سری FF نسخه شماره 9 هست
و بهترین کاراکترش هم VIVI هست که هیچ وقت از یادم نمیره و همینطور Zidane
بهترین بازی سری FF نسخه شماره 9 هست
:laughing:
Roxas
27-06-2007, 10:08 AM
خوب هر کس نظری ذاره!
از نظر من هم بهترینش شماره vii هست.;)
Masood_Matin
27-06-2007, 11:20 AM
سلام
راستش بنظر من ، فاینال فانتزی 9 مظلوم ترین نسخه این بازی تو سری فاینال فانتزیه.
چون وقتی که به بازار اومد ، در واقع دوران ظهور DreamCast و PS2 بود و دیگه کسی زیاد به این بازی ارزشمند روی PS1 توجه نکرد.
بزودی مطلبی هم در رابطه با این بازی خواهم نوشت. ;)
موفق باشید
just mmorpg & psp
27-06-2007, 12:02 PM
همه ی شماره هاش توپن
مخصوصا شماره 7 که داستانش بی نظیر
از چندتا روانشناسم واسه ساختن بازی استفاده کردن
پووووف
Metal Gear Solid
29-06-2007, 02:50 AM
Final Fantasy : Anniversary Edition در دو-سه روز آینده برای PSP خواهد آمد.
milad
29-06-2007, 03:16 AM
سلام
من خودم به شخیا علاقه ی شدیدالوصفی نسبت به سری فاینال دارم ولی نمیدونم چرا با شماره 12 ش خیلی حال کردم و میکنم
تا الان حدود 203 ساعت از وقتمو گذاشتم براش و هنوز هم ازش خسته نشدم.
الان دوستان فنی پیش خودشون میگن بابا این از فاینال هیچی حالیش نیست که 12 شو خوشش اومده .من نمیدونم جریان چیه بعضی ها هستند دو تا شماره از این بازی رو بازی نکردن ولی ازشون میپرسی کدوم شمارش بهتره 90 درصدشون میگن 7 یا 9 .نمی دونم جریان چیه ولی فکر میکنم که از چند جا شنیدن که این شماره ها جز بهترینهای سری هستند و شایدم کلاس داره ;)
دوستان حرفهای من رو به خودتون نچسبونید که اصلا با شما نیستم فقط این ها رو گفتم که نظر دوستان دیگر رو راجب به حرفام بدونم
مرسی
بای
سلام
من خودم به شخیا علاقه ی شدیدالوصفی نسبت به سری فاینال دارم ولی نمیدونم چرا با شماره 12 ش خیلی حال کردم و میکنم
تا الان حدود 203 ساعت از وقتمو گذاشتم براش و هنوز هم ازش خسته نشدم.
الان دوستان فنی پیش خودشون میگن بابا این از فاینال هیچی حالیش نیست که 12 شو خوشش اومده .من نمیدونم جریان چیه بعضی ها هستند دو تا شماره از این بازی رو بازی نکردن ولی ازشون میپرسی کدوم شمارش بهتره 90 درصدشون میگن 7 یا 9 .نمی دونم جریان چیه ولی فکر میکنم که از چند جا شنیدن که این شماره ها جز بهترینهای سری هستند و شایدم کلاس داره ;)
دوستان حرفهای من رو به خودتون نچسبونید که اصلا با شما نیستم فقط این ها رو گفتم که نظر دوستان دیگر رو راجب به حرفام بدونم
مرسی
بای
مشخصه بسيار برجسته بازي فاينال فانتزي داستان قوي ، شخصيت پردازي عالي و وجود مفاهيم و اتفاقاتي كه فقط تو اين سري ديده ميشه اما متاسفانه تو اين شماره از اون خبري نبود:(
فاينال 12 بازي خوبي بود اما نه بعنوان بازي كه اسم فاينال فانتزي روشه.
اتفاقا نسخه ای که خیلی بهش ظلم شد شماره 12 بود با این که بسیار عالی بود با عرضه wii و ps3 روبرو شد که بسیار ازش استقبال کم شد
m_g_s
29-06-2007, 03:46 PM
FFXII از همه لحاظ عالیه تنها مشکلی که واقعا بهش ضربه زده نداشتن یه داستان محکم و بقول خارجی ها دارای Twist زیاد و در حد Final Fantasy ه بازی اصلا حس خاصی به آدم دست نمی ده آدم خودشو درگیر با ماجرا ها نمی بینه( واسه مثال همین FFX که همه بازی کردن داستان واقعا حماسی داشت بهش میشه لقب Epic Journey رو داد حوادث,پیچ و خم داستان, شخصیت ها بینظیر بودن که خاطره شون هنوز با منه در صورتی اسم شخصیت های اول FFXII الان یادم رفته ! )
حالا چرا داستانش بنظرم جالب نیست ؟دو دسته در مورد FFXII نظر می دن یا اونا که و خیلی خوششون اومده یا اونهایی که میگن اصلا اون چیزی نبود که چند سال واسش انتظار کشیدن من از دسته دومم ;) چون داستانش خیلی کلیشه ایه داستان نکته و چیز خاصی نداره و اصلا بقول رضا mgs3 حس نمی ده:biggrin1: اصلا یه داستان فراموش نشدنی نیست مگه میشه آدم Kefka,Sin,Sephorith,Ex-death,Altima,Cyan,Auron,Yuna,Cecil,Cloud,Tifa,Squa ll,Terra,Locke,Ramza,Bartz و یا ملکه, دشمن اصلی در FF2 رو فراموش کنه...ولی در FFXII کدوم شخصیت بیاد موندنیه ؟
درسته که بازی از لحاظ گرافیکی , صدا , گیم پلی و ReplayValue عالیه ولی داستان و شخصیت پردازی که فاکتور اصلی هر Final Fantasy ه رو نداره
بیشتر واسه این از FFXII خوشم نیومد چون بغیر از داستان, دنیای Ivalice بی نظیر Final Fantasy Tactics رو خراب کرده و دنباله داستان Final Fantasy Tactics Advance رو که داستانش بیشتر به یه Fairy Tale بچه گانه شبیه رو گرفته
ّVagrant Story,FFXII,FFTA,FFT در Ivalice اتفاق می افتن VR دنباله داستان FFT رو گرفت و از همه لحاظ موفق شد و اونطور که خاطرم هست بنظرم علاوه بر امتیاز 40/40 از Famitsu بهترین بازی پی اس وان هم شد(البته FFXII هم امتیاز 40/40 گرفته) FFTA با یه حرکت اشتباه همه اتفاقات Ivalice رو تحت شعاع قرار داد و کلا یه دنیای دیگه به وجود آورد که برای موفق شدن بازی از نام Final Fantasy Tactics استفاده کرد FFXII هم اشتباه کرد داستان FFTA رو دنبال کرد که پایه قوی ای نداره ;) البته خیلی ها هستن که اصلا نمی دونن FFT چی هست واسه همین FFXII واسشون حکم یه FF دیگه رو داره ولی واسه اون ها که بازی کردن وقتی رو بازی برچسب Ivalice خورده انتظار ها بالا میره خیلی از دوستان خارجی در فرم های دیگه که FFT رو بازی کردن با من موافقن البته بگم که در اینکه FFXII بازی موفقیه شکی نیست ولی...
حالا اینقدر حرف داستان رو میزنم قضیه داستان FFT چیه ؟ بقول یکی از بروبچ :
FFT is a Dark Story about War,Betrayal,Murder,Cults and Currupted Church Believes when Behind the Holy Church is a Devil Within and When Priests Words can Change The History
ّّFFTA is About some Little Kid in Real Life when they are Playing Around a Magic Book Send them to Ivalice ! in Whole Game you must found a way to Get out that's all
البته چون اینا کپی نکردم ممکنه غلط دستوری یا املایی داشته باشه;)
54M113
29-06-2007, 05:37 PM
حسام چرا مسخره می کنی ؟ :mad:
Kefka,Sin,Sephorith,Ex-death,Altima,Cyan,Auron,Yuna,Cecil,Cloud,Tifa,Squa ll,Terra,Locke,Ramza,Bartz و یا ملکه, دشمن اصلی در FF2 رو فراموش کنه...ولی در FFXII کدوم شخصیت بیاد موندنیه ؟
درسته که بازی از لحاظ گرافیکی , صدا , گیم پلی و ReplayValue عالیه ولی داستان و شخصیت پردازی که فاکتور اصلی هر Final Fantasy ه رو نداره
بشدت تاييد ميشه
milad
30-06-2007, 03:01 AM
FFXII از همه لحاظ عالیه تنها مشکلی که واقعا بهش ضربه زده نداشتن یه داستان محکم و بقول خارجی ها دارای Twist زیاد و در حد Final Fantasy ه بازی اصلا حس خاصی به آدم دست نمی ده آدم خودشو درگیر با ماجرا ها نمی بینه( واسه مثال همین FFX که همه بازی کردن داستان واقعا حماسی داشت بهش میشه لقب Epic Journey رو داد حوادث,پیچ و خم داستان, شخصیت ها بینظیر بودن که خاطره شون هنوز با منه در صورتی اسم شخصیت های اول FFXII الان یادم رفته ! )
حالا چرا داستانش بنظرم جالب نیست ؟دو دسته در مورد FFXII نظر می دن یا اونا که و خیلی خوششون اومده یا اونهایی که میگن اصلا اون چیزی نبود که چند سال واسش انتظار کشیدن من از دسته دومم ;) چون داستانش خیلی کلیشه ایه داستان نکته و چیز خاصی نداره و اصلا بقول رضا mgs3 حس نمی ده:biggrin1: اصلا یه داستان فراموش نشدنی نیست مگه میشه آدم Kefka,Sin,Sephorith,Ex-death,Altima,Cyan,Auron,Yuna,Cecil,Cloud,Tifa,Squa ll,Terra,Locke,Ramza,Bartz و یا ملکه, دشمن اصلی در FF2 رو فراموش کنه...ولی در FFXII کدوم شخصیت بیاد موندنیه ؟
منم با حرفهای شما موافقم
ولی من به شخصه با کاراکتر بالتر خیلی حال کردم به نظر من فقط این شخصیت از همه نظر کامله
مرسی
بای
حسام چرا مسخره می کنی ؟ :mad::love:
ولی شماره 12 هم یه فاینال بود البته نقاط صعف بدی داشت اما یه سری چیزایی رو پیاده کرد که مطمئنا پایه گذار در سبک ار پی جی است;)
hemmat
02-07-2007, 12:25 PM
با عرض سلام
این اولین پست من در این سایت است
با توجه به مطالبی که شما در صفحات قبلی در باره این بازی قرار داده اید من علاقه مند به این بازی شده ام ولی یک مشکل وجود دارد چون من شهرستانی هستم به هر سی دی فروشی که مراجعه کردم اصلا نام این بازی را هم نمی دانند فقط یک کارتون می دانستند
لذا از شما دوستان( اگر من را هم دوست خود بدانید) اگر کسی هست که سری کامل این بازی 1-12 اون چندتا که برای pc و سری کاملش برای ps و اضافات آن را دارد لطفا اعلام کند یا pm بزند
پیشاپیش متشکرم
Asuka-200X
05-07-2007, 05:09 PM
سلام
چند تا عکس قشنگ
http://greetings.theotaku.com/greetings/512741-20070524065459.jpg
http://greetings.theotaku.com/greetings/315251-20061230013633.jpg
http://greetings.theotaku.com/greetings/120583-20060614234756.jpg
hemmat
06-07-2007, 10:38 AM
با عرض سلام
با توجه به مطالبی که شما در صفحات قبلی در باره این بازی قرار داده اید من علاقه مند به این بازی شده ام ولی یک مشکل وجود دارد چون من شهرستانی هستم به هر سی دی فروشی که مراجعه کردم اصلا نام این بازی را هم نمی دانند فقط یک کارتون می دانستند
لذا از شما دوستان( اگر من را هم دوست خود بدانید) اگر کسی هست که سری کامل این بازی 1-12 اون چندتا که برای pc و سری کاملش برای ps و اضافات آن را دارد لطفا اعلام کند یا pm بزند
پیشاپیش متشکرم
کسی نیست جواب من را بدهد
Masood_Matin
06-07-2007, 10:58 AM
کسی نیست جواب من را بدهد
سلام
من فاینال 7 و 8 رو دارم
برو به لینک زیر :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=174870&postcount=26
;)
Asuka-200X
06-07-2007, 11:46 AM
سلام:
بچه ها شما از کدوم سری final fantasyبیشتر خوشتون می یاد؟:thinking:
منظورم اینه که مثلا از اکیپ سری هشتم خوشتون می یاد یا سری دهم یا دوازدهم؟
خود من:Final Fantasy VII(کلود و وینسنت و...):clap:
http://wallpapers.theotaku.com/images/800_by_600/142362-20070402180721.jpg
http://wallpapers.theotaku.com/images/800_by_600/483096-20070327133958.jpg
Wroth Master
06-07-2007, 11:57 AM
سلام:
بچه ها شما از کدوم سری final fantasyبیشتر خوشتون می یاد؟:thinking:
منظورم اینه که مثلا از اکیپ سری هشتم خوشتون می یاد یا سری دهم یا دوازدهم؟
خود من:Final Fantasy VII(کلود و وینسنت و...):clap:
http://wallpapers.theotaku.com/images/800_by_600/142362-20070402180721.jpg
http://wallpapers.theotaku.com/images/800_by_600/483096-20070327133958.jpg
من عاشق Final fantasy XII هستم دوبار هم تمومش کردم. Final fantasy X-2 هم چون بعد از 12 بازی کردم اصلا خوشم نیومد
دوستان فاينال باز http://qsmile.com/qsimages/282.gif فقط يه جمله بگم: اگه 360 داريد تحت هيچ شرايطي Blue dragon از دست نديد.
Wroth Master
06-07-2007, 08:47 PM
دوستان فاينال باز http://qsmile.com/qsimages/282.gif فقط يه جمله بگم: اگه 360 داريد تحت هيچ شرايطي Blue dragon از دست نديد.
حیف خیلی دوست داشتم این بازی برای Ps3 هم بیاد:((:((:((:((:((:((
واقعا اين جنگ كنسولها هم واسه كسايي كه خود بازي براشون مهمه شده يه دردسر اساسي:mad:
از جمله "exclusive game" متنفرم:mad:
Cloud Strife
10-07-2007, 10:00 PM
با عرض سلام
پیشاپیش متشکرم
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که یکی به طرفدارایه این مجموعه بی نظیر اظافه شده.
من دارم و متاسفانه نمی دونم چه جوری بهت برسونم!!!
موفق باشی.این یه دستوره!!!
پ.ن:هر وقت گیرت امد FF7 اول از همه بازی کن!!!
Cloud Strife
10-07-2007, 10:25 PM
مشخصه بسيار برجسته بازي فاينال فانتزي داستان قوي ، شخصيت پردازي عالي و وجود مفاهيم و اتفاقاتي كه فقط تو اين سري ديده ميشه اما متاسفانه تو اين شماره از اون خبري نبود:(
فاينال 12 بازي خوبي بود اما نه بعنوان بازي كه اسم فاينال فانتزي روشه.
شما مطمعنید FFXII رو بازی کردید؟طبق پست شما و M_G_S این بازی داستانه ضعیفی داره!!!!
از خودم چیزی نمی گم ولی اینو ساگاکوچی در مورد FFXII گفته:"تنها بازی که از لحاظ داستانی به پایه FFVII می رسه FFXII هستش"
فامیتسو:"مشخصه یک بازی از نوع FF داستان قوی می باشد که FFXII در این زمینه یک سرو گردن از عنوان هایه قبلی(PS2 ) بالاتر است"
در ضمن این بازی اصلا هم زیر سایه Wii و PS3 قرار نگرفت و اصلا ربطی به آنها نداشت!!!این بازی در هفته اول و فقط در ژاپن 1.5 ملیون فروخت!!!!
پ.ن:بهترین FF ها چه از نظر منتقدین و چه از لحاظ فروش FFVII و FFVIII هستند نه FFIX .چون این 2 شماره اوج FF هستند و هیچ کدوم از این مجموعه به گرد پاشون نمی رسه!!! و بعد از این 2 شماره FF ها همواره از نظر فروش افت کرده اند.
Genius71
10-07-2007, 10:42 PM
سلام
من هم جزو طرفداران final fantasy هستم.:)
من از شماره ی 10 شروع به بازی کردن این سری کردم.اول برام سخت بود ولی بعد از چند ساعت خیلی با بازی حال کردم و دیدم برای این سبک ساخته شدم.
به نظر من قشنگ ترین هم 12 بود که دقیقا 185 ساعت بازی کردم.هر کی هم گفت که قشنگ نبود:eek: اصلا RPG باز نیست.:mad:
hemmat
11-07-2007, 04:56 AM
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که یکی به طرفدارایه این مجموعه بی نظیر اظافه شده.
من دارم و متاسفانه نمی دونم چه جوری بهت برسونم!!!
موفق باشی.این یه دستوره!!!
پ.ن:هر وقت گیرت امد FF7 اول از همه بازی کن!!!
من می تونم هزینه را به شماره حسابتان بریزم و یا داخل پاکت گذاشته به آدرس شما پست کنم .بعد از دریافت مبلغ شما مجموعه را برای من بفرستید.
لطفا شماره حساب یا آدرس و همچنین مبلغ را به من pm بزنید
پیشاپیش متشکرم
Cloud Strife
11-07-2007, 10:59 AM
من می تونم هزینه را به شماره حسابتان بریزم و یا داخل پاکت گذاشته به آدرس شما پست کنم .بعد از دریافت مبلغ شما مجموعه را برای من بفرستید.
لطفا شماره حساب یا آدرس و همچنین مبلغ را به من pm بزنید
پیشاپیش متشکرم
اخه مشکل پول نیست که!!!!
من چه جوری برایه شما پست کنم؟
m_g_s
11-07-2007, 02:01 PM
شما مطمعنید FFXII رو بازی کردید؟طبق پست شما و M_G_S این بازی داستانه ضعیفی داره!!!!
من از خودم شک ندارم !:) حداقل مطمئنم که همه FF ها رو تا به امروز تموم کردم;)
از خودم چیزی نمی گم ولی اینو ساگاکوچی در مورد FFXII گفته:"تنها بازی که از لحاظ داستانی به پایه FFVII می رسه FFXII هستش"
همچین چیزی تا حالا نشنیده بودم ولی خب من زیاد تو خبر ها نیستم شاید شما درست بگی ولی...
فامیتسو:"مشخصه یک بازی از نوع FF داستان قوی می باشد که FFXII در این زمینه یک سرو گردن از عنوان هایه قبلی(PS2 ) بالاتر است"
من نمی دونم داستان XII چه چیزی داره که همه اینو بهترین می دونن هرکی می دونه به منم بگه ! من چیز خاصی ازش ندیدم دیگه برابر قرار دادن داستان FFXII و FFVII !
در مورد عنوان های PS2 ... بازی Dark Cloud 2 و Shadow Hearts Covenant به تنهایی از لحاظ داستانی;) از FXII یه سروگردن بالا ترن IMO دیگه FFX و بقیه بماند...
ولی نظرم gtpland این حرف هارو از طرف فامیتسو و ساکاگوچی نقل کرده درسته ؟ ...
Cloud Strife
11-07-2007, 02:38 PM
میدونی بازی سلیقه ایه.حالا اگه شما از داستان FFXII خوشت نیومد حداقل بگو به من خوشم نیومد نگو داستانش چرت بوده که!!! مثلا همین Halo .ملت آوارشن ولی من حالم ازش به هم می خوره!!!!
در مورد DC2 و SHC هم بازم بگو به نظر من چون هیچ کدومشون پیچیدگی داستان FFXII رو ندارن و از فامیتسو هم امتیاز خوب نگرفتن(در داستان) ولی FFXII امتیاز کامل گرفت و شما اگر کل سایت هایه معتبر رو بگردی یک کلمه بد در مورد این بازی پیدا نمی کنی.
ولی بازم این نظر تو هست و قابل احترام.
جملات بالا + افراد معروف دیگه مثل هایادو و کیتاسه و... هم در سایت فامیتسو هست.
جمله اخرت رو هم نفهمیدم چی گفتی!!!؟
میدونی بعد اینکه ساگاکوچی SE رو ترک کرد پروژه FFXII از اول پی گیری شد همه انتظار داشتان که FFXII با افت کیفیت مواجه شه که نشد.بر عکس خیلی هم گرفت و فامیتسو هم بهش امتیاز کامل داد و ... .بعضی از سایت ها و مجلات در پیت برایه این که بگن هستن شروع کردن به ایراد گرفتن از داستان و گیم پلی (به طراحی استاد یوشیدا نتونستن دیگه گیر بدن!!!) و هی گفتن این بازی فاقد روح بازی هایه FF هست!!! شاید شما هم تحت تاثیر این سایت ها قرار گرفتی؟
پ.ن:برام خیلی جالبه بدونم چرا از داستانش خوشت نیومد؟
m_g_s
11-07-2007, 03:40 PM
میدونی بازی سلیقه ایه.حالا اگه شما از داستان FFXII خوشت نیومد حداقل بگو به من خوشم نیومد نگو داستانش چرت بوده که!!! مثلا همین Halo .ملت آوارشن ولی من حالم ازش به هم می خوره!!!!
من نمی گم داستانش چرته میگم همون من خوشم نیومد
در مورد DC2 و SHC هم بازم بگو به نظر من چون هیچ کدومشون پیچیدگی داستان FFXII رو ندارن و از فامیتسو هم امتیاز خوب نگرفتن(در داستان) ولی FFXII امتیاز کامل گرفت و شما اگر کل سایت هایه معتبر رو بگردی یک کلمه بد در مورد این بازی پیدا نمی کنی.
ولی بازم این نظر تو هست و قابل احترام.
در مورد FFX هم نظرت همینه ؟ در مورد پیچیدگی دیگه نگو ;) من نمی دونم چجوری شما XII رو پیچیده می دونی ؟ بازی که حتی دنیا و نژاد هاش رو از یه بازی دیگه وام گرفته بعد مهر یه FF جدید یعنی XII بهش خورده
جمله اخرت رو هم نفهمیدم چی گفتی!!!؟
مهم نیست هرکی که می دونه قضیه رو می فهمه
میدونی بعد اینکه ساگاکوچی SE رو ترک کرد پروژه FFXII از اول پی گیری شد همه انتظار داشتان که FFXII با افت کیفیت مواجه شه که نشد.بر عکس خیلی هم گرفت و فامیتسو هم بهش امتیاز کامل داد و ... .بعضی از سایت ها و مجلات در پیت برایه این که بگن هستن شروع کردن به ایراد گرفتن از داستان و گیم پلی (به طراحی استاد یوشیدا نتونستن دیگه گیر بدن!!!) و هی گفتن این بازی فاقد روح بازی هایه FF هست!!! شاید شما هم تحت تاثیر این سایت ها قرار گرفتی؟
نمی دونم در مورد کدوم سایت ها حرف میزنی گفتم که زیاد دنبال اخبار بازی ها نیستم و فقط به سایت های Gamespot/GameFaqs و بعضی اوقات به IGN و 1UP سر میزنم همین
در کل زیاد تابع امتیاز های سایت های و مجله ها نیستم ولی البته فامیتسو رو کاملا قبول دارم و قابل احترامه نمی دونم چرا خیلی ها سایت ها رو زیادی جدی می گیرن هرچی باشه هرکس نقد می کنه خودش درسته گیمره حالا قبول داریم Hardcore Gamer ه و N تا بازی رو دیده باشه یا تموم کرده باشه ولی هرچی باشه یه آدمه و می تونه مثل شما از Halo متنفر باشه یا عاشق Splinter Cell البته درسته دیگه واسه اونا کارشونه ولی نمیشه گفت علاقه ها بی تاثیره اگه نبود سیستم امتیاز دهی قبلی GS قسمتی هم برای Tilt در نظر نمی گرفت
پ.ن:برام خیلی جالبه بدونم چرا از داستانش خوشت نیومد؟
منم همینطور که چرا ازت خوشت اومده
در این مورد توی یکی دو صفحه قبل یه پست طوماری در موردش نوشتم که چرا واسم جالب نیست
duke_nukem
17-07-2007, 01:37 PM
سلام من یه ff x-2 گرفتم که این ورژنه international+last mission
ولی ژاپنیه می خواستم ببینم این بازی انگلیسی میشه؟ اگه نمیشه کسی هست که فاینال فانتزی 9 و x-2 انگلیسی رو برام رایت و پست کنه؟اگه کسی هست یه شماره حساب pm کنه تا من پولشو براش بفرستم.
Metal Gear Solid
17-07-2007, 03:00 PM
سلام من یه ff x-2 گرفتم که این ورژنه international+last mission
ولی ژاپنیه می خواستم ببینم این بازی انگلیسی میشه؟ اگه نمیشه کسی هست که فاینال فانتزی 9 و x-2 انگلیسی رو برام رایت و پست کنه؟اگه کسی هست یه شماره حساب pm کنه تا من پولشو براش بفرستم.
این که گرفتی FF X-2 است که ادامه داستان FF X هستش و متاسفانه اگر زبانش ژاپنی است که نمیشه کاری کرد مگر اینکه همت کنی و بری زبان ژاپنی یاد بگیری ! :) کار به صرفه ای است چون پس فردا که بازم بهت بازی J انداختند میای خونه و مثل آب خوردن تمومش می کنی و به ریش فروشنده که فکر کرده بازی رو بهت انداخته و می خندد ، می خندی !:laughing:
مورد دوم هم بگویم که اینجا ، جای مبادله یا خرید و فروش نیست.برو بخش بازارچه و توپیک تبادل بازی بین اعضای BaziCenter .اونجا موردت حل می شود !
Oh...My God ! عجب بحثی راه انداختین سر FF XII ! مطمئنم اگر استاد یوشیدا ، فارسی بلد بود میومد و می گفت به جان هر شخصیت این سری که دوستش دارید بیخیال بشوید.اگر این بازی نقص نداشت که می شد بازی افسانه ای و اسطوره ای FF VII ...حالا بگذریم از اینکه کلا" ژاپنی ها جونشون برای سری FF در می رود و احتمالا" همین حس و علاقه است که در امتیازهای مجله و سایتهاشون روی این سری بازی تاثیر خاص خودش رو دارد.من هم بودم همین کار رو می کردم.آخر مگر می شود از سری بازی که به این خوبی فرهنگ و فلسفه خاص شرقی و علی الخصوص اسطوره ای مخصوص ژاپن را به دنیا عرضه می کند به راحتی گذشت ؟ مسلما" هر شخصی بسته به نوع نگرش خودش به هر کدام از این FF ها نظر متفاوتی با بقیه دارد.
مثلا" من هر وقت این مهرداد رو می بینم ازش بدم میاد ! :) چون آواتار و امضایش رو از وقتی می شناسمش گذاشته این شخصیت نامرد و نارفیق FF X ... حالا اگر Sephiroth میزاشت یک چیزی چون شخصیت منفی است که من ازش خوشم میاد ولی این مهرداد قریب به یک سال است که روی همین آواتار و امضاء باقی مونده است و دیگه داره میره روی اعصابم...:cheesygri ولی مهرداد بیخیال شو و دیگه ادامه نده لطفا" ؛ مگه نمی بینی خود Cloud Strife مسیر میدگار تا اینجا رو پیموده تا بگه FF XII شاهکار است !؟
ولی از این حرفها گذشته من فقط از دموی ابتدایی FF XII خوشم اومد.:cheesygri
m_g_s
20-07-2007, 12:10 AM
این دفعه با یه چیز خیلی باحال اومدم:biggrin1:
امروز با برنامه RPG Maker یه بازی JRPG کلاسیک به اسم Final Fantasy Zero ساختم:)! خیلی خنده دار شده البته بازی کامل نیست ولی گفتم یه دمو کوتاه هشو آماده کنم خیلی جالبه تو بازی از Sprite های مختلف از بازی های مختلف همین طور موزیک های Midi ه FF های مختلف از جمله 5 6 7 10 استفاده کردم
مردم تو بازی انگلیسی حرف می زنن(خب البته من اون هارو نوشتم ) واسه همین غلط دستوری املایی بسیار زیاد داره ولی خب گفتم که اینو همین امروز محض خنده آماده کنم
توش Easter Egg های زیادی گذاشتم مثلا اسم باسی که اول باهاش می جنگین Amin ه !:laughing:
یا تو همون صحنه اول لای درخت های می تونین Auron رو که گمشده پیدا کنین و باهاش مبارزه کنین یا به صحبت های پسری تو شهر که داره پشت سر بازی سنتر حرف می زنه گوش بدین :biggrin1:
بازی ساختن RPG Maker واقعا راحته البته فقط یه مقدار آشنا بودن با برنامه نویسی احتیاج داره مطمئنا هرکس این بازی رو امتحان کنه حتما هوس بازی ساختن به سرش میزنه
با این توصیفات حجم دمو فقط 1.5 MB و به همه توصیه میشه ;)
http://www.esnips.com/web/mgssharedfolder
از اینجا می تونین دانلود کنین پایین صفحه قسمت Files می تونین پیداش کنین
فایل Zip هست که رمز داره
Password : bazicenter
ویرایش : الان یه تست دیگه زدم ...گفتم اول بازی Auron لای درختاست بهتره بهش نزدیک نشین چون OverPowerd ه کارتونو می سازه و هم Sprite داخل مبارزش Giltchy ه کلا نامیزونه ! بهتره قبلش سیو کنین
ویرایش 2 : Sprite ه Leon م Giltchy شده تو بازی ولی قابل تحمله... این دمو نسخه Super Beta ه ...
Cloud Strife
20-07-2007, 01:01 PM
بعد از اعلام خبر ساخت یک FF انلاین بر اساس FFXIII توسط مسئولین SE و با توجه به این که PS تا کنون FF انلاین نداشته فن بوی هایه X360 تصور می کردند که این عنوان باز هم انحصاری X360 می باشد که البته این تصور تا سر حد حماقت خوش بینانه بود.
Final Fantasy Haeresis XIII عنوان جدید SE بر اساس سریه XIII می باشد که یک عنوان انحصاری برایه PS3 می باشد.البته این عنوان هنوز به طور رسمی معرفی نشده است.
داستان بازی بر اساس Fabula Nova Cristal می باشد.
هنوز اطلاعات دقیقی از این بازی در دست نیست.
duke_nukem
21-07-2007, 10:08 PM
سلام
من تازه می خوام بازیهای rpg بازی کنم ولی هیچ چیزی ازشون نمی دونم لطفا یکی یه ذره درباره این بازیها توضیح بده.مثلا من یه چیزی رو که بین همه بازیهای این سبک مشترک دیدم وجود hp , hk و یه چیزای دیگه بود لطفا درباره اینا هم یه توضیحی بدین.ممنون
Metal Gear Solid
25-07-2007, 05:23 PM
من تازه می خوام بازیهای rpg بازی کنم ولی هیچ چیزی ازشون نمی دونم لطفا یکی یه ذره درباره این بازیها توضیح بده.مثلا من یه چیزی رو که بین همه بازیهای این سبک مشترک دیدم وجود hp , hk و یه چیزای دیگه بود لطفا درباره اینا هم یه توضیحی بدین.ممنون
:confused::confused::confused:
شما که داخل اون توپیک گفتی Vagrant Story رو داری.این بازی که خودش یکی از پایه گذاران RPG بوده...
به هر حال جواب سوالت...نه سینا ، نه حسام ، نه مهرداد ، نه مسعود ، نه من و ... از وقتی که دنیا اومدیم RPG باز نبودیم.اجداد و نیاکان مون هم کنسول نداشتند که بگیم ژن RPG خوری در وجودمون هست !:) ماها یا اغفال شدیم و کلک یک نارفیق رو خوردیم و اعتیاد به RPG پیدا کردیم یا از روی کنجکاوی یک بازی RPG گیر آوردیم و ... تا الان که شدیم خودمون !:cheesygri شما هم برو چند تا RPG Turn Based کلاسیک پیدا کن و چند دور تمومشون کن.بعدش به ترتیب بیا جلو...Dragon Quest VIII , Kingdom Hearts I,II , Drakengard و ... رو بازی کن.بعدش برو سراغ Blue Dragon , Lost Odyssey ....حالا به مرحله پختگی رسیدی و اگر بیشتر از این پخته بشوی میسوزی ! :laughing: گذشته از شوخی وقتی بنیان گذاران این سبک رو بازی کنی و با حوصله به بازیهای جدید برسی ، همه چیز برایت روشن و قابل فهم خواهد بود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهرداد ، من گفتم که از اون شخصیت خوشم نمیاد ولی نگفتم که وقتی این پست رو دیدی بری کل امضا و آواتارت رو عوض کنی ! اون Artwork که آواتارت بود واقعا" زیبا بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برو بچ اگر موافق باشید پیشاپیش و قبل از عرضه Lost Odyssey یک توپیک بزنم برایش...دلیل هم تا بخوهید دارم.مهمترین ش اینه که مطمئنم شاهکار خواهم شد.
m_g_s
25-07-2007, 06:58 PM
مهرداد ، من گفتم که از اون شخصیت خوشم نمیاد ولی نگفتم که وقتی این پست رو دیدی بری کل امضا و آواتارت رو عوض کنی ! اون Artwork که آواتارت بود واقعا" زیبا بود.
نه کلا راست گفتی خیلی وقت بود سر این مونده بودم خب البته شخصیت مورد علاقه منه و اون تست شخصیت رو هم انجام دادم Auron اومده بود... الان Seph عزیزو گذاشتم چون اینم از شخصیت های مورد علاقمه و خصوصیاتی که تو امضام در موردش هست دقیقا با من مطابقت داره:biggrin1: و هم این حال Cloud گرفته شه;):)
Asuka-200X
26-07-2007, 08:56 PM
http://s2.supload.com/thumbs/default/458038-20070219175135.jpg (http://s2.supload.com/free/458038-20070219175135.jpg/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/121594-20060801171804.jpg (http://s2.supload.com/free/121594-20060801171804.jpg/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/347681-20060623112236.jpg (http://s2.supload.com/free/347681-20060623112236.jpg/view/)
برو بچ اگر موافق باشید پیشاپیش و قبل از عرضه Lost Odyssey یک توپیک بزنم برایش...دلیل هم تا بخوهید دارم.مهمترین ش اینه که مطمئنم شاهکار خواهم شد.
پس منتظر چي هستي؟ بزن تاپيك رو ديگه:p
در ضمن جناب Asuka-200X (ببخشيد اسمتون رو نميدونم) اون عكس وينسنت رو با رزوليشن بالاتر هم داريد؟
duke_nukem
27-07-2007, 09:12 PM
:confused::confused::confused:
شما که داخل اون توپیک گفتی Vagrant Story رو داری.
آره دارم 3 روز پیش گرفتمش تازه به جز اون کلی rpg دیگه دارم ولی مشکلم اینه که نمی دونم از کدوم شروع کنم؟:confused:شما بگو به ترتیب کدومارو بازی کنم؟
ff series-vagrant story-chrono cross-valkyrie profile-xenogear-grandia-wild arms 4-
m_g_s
27-07-2007, 10:11 PM
آره دارم 3 روز پیش گرفتمش تازه به جز اون کلی rpg دیگه دارم ولی مشکلم اینه که نمی دونم از کدوم شروع کنم؟:confused:شما بگو به ترتیب کدومارو بازی کنم؟
ff series-vagrant story-chrono cross-valkyrie profile-xenogear-grandia-wild arms 4-
بنظر من
FFVII
FFVIII
Valkyrie Profile
Vagrant Story
Chrono Cross
Grandia
Wild Arms
Xenogear
نظر من و حامد نداره یکیه:biggrin1:
Metal Gear Solid
28-07-2007, 12:03 AM
نظر من و حامد نداره یکیه
آره جون خودت مهرداد ! به ترتیب خاص خودت مرتب کردی بعدا" میگی من و حامد نداره ؟ :)
من بودم آخر از همه FF VII رو بازی می کردم چون اگر اول از همه بازیش کنی افسوس می خوری که چرا فاصله بقیه بازیهای این سبک با این شاهکار اینقدر زیادست...البته اگر به من باشد قبل از FF VII دو-سه دور Bouncer , Dragon Quest II رو تموم می کنم.:cool:
کسی این Bouncer رو بازی کرده ؟ شخصیت هایش کپی FF VII هستند.نقش اولش که فرقش با کلود اینه که موهاش قرمزه....ضد قهرمان هم که دیگه خود سفیروث است وجنات و کارهایش ! فقط چند تا شخصیت جانبی اش فرق می کنند و داستانش هم اندکی با داستان Orginal FF VII فرق می کند.سبکش هم اکشن سوم شخص است ولی دموهایش در حد FF X ! یک سری مشکلات دیگه هم دارد البته...
اون توپیک Lost Odyssey هم خواهم زد اگر کمی صبر داشته باشید.
Metal Gear Solid
29-07-2007, 03:57 PM
http://s2.supload.com/thumbs/default/2-20070729061717.jpg (http://s2.supload.com/free/2-20070729061717.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/5-20070729070224.jpg (http://s2.supload.com/free/5-20070729070224.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/6-20070729070224.jpg (http://s2.supload.com/free/6-20070729070224.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/1-20070729061717.jpg (http://s2.supload.com/free/1-20070729061717.jpg/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/4-20070729070435.jpg (http://s2.supload.com/free/4-20070729070435.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/9-20070729070911.jpg (http://s2.supload.com/free/9-20070729070911.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/8-20070729070911.jpg (http://s2.supload.com/free/8-20070729070911.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/3-20070729070435.jpg (http://s2.supload.com/free/3-20070729070435.jpg/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/10-20070729071303.jpg (http://s2.supload.com/free/10-20070729071303.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/11-20070729071609.jpg (http://s2.supload.com/free/11-20070729071609.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/12-20070729071610.jpg (http://s2.supload.com/free/12-20070729071610.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/7-20070729071303.jpg (http://s2.supload.com/free/7-20070729071303.jpg/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/13-20070729072453.jpg (http://s2.supload.com/free/13-20070729072453.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/15-20070729072642.jpg (http://s2.supload.com/free/15-20070729072642.jpg/view/)http://s2.supload.com/thumbs/default/14-20070729072452.jpg (http://s2.supload.com/free/14-20070729072452.jpg/view/)
duke_nukem
30-07-2007, 12:16 PM
بالاخره از یه جا شروع کردم .دارم vagrant story رو می رم.خیلی حال می ده فکر نمی کردم بازیهای rpg اینقدر باحال باشن انگار نه انگار مال 7 سال پیشه از خیلی از بازیهای امروزی قشنگتره(البته gameplay)گرافیکشم برای ps1 خوبه تمومش کردم خبر می دم
Masood_Matin
30-07-2007, 01:45 PM
بالاخره از یه جا شروع کردم .دارم vagrant story رو می رم.خیلی حال می ده فکر نمی کردم بازیهای rpg اینقدر باحال باشن انگار نه انگار مال 7 سال پیشه از خیلی از بازیهای امروزی قشنگتره(البته gameplay)گرافیکشم برای ps1 خوبه تمومش کردم خبر می دم
سلام منم یه پیشنهاد بهت میکنم
اگه میخوای با حال و هوای RPG نوبتی بیشتر آشنا بشی از Breath of Fire III که برات فرستادم شروع کن.
لازم هم نیست تا آخرش بری . ولی این بازی یه بازی نقش آفرینی فوق العاده حساب شده اس.
هر چند از نظر داستانی خیلی ساده اس و گرافیکش هم تو مایه های کنسولهای قدیمی 16 بیتیه ! ولی بازم میگم عجیب حساب شده و منطقی ساخته شده و کاملا میتونه با حال و هوای RPG نوبتی ، آشنات کنه .
موفق باشی
duke_nukem
30-07-2007, 03:58 PM
الان رفتم بازیهامو دیدم .Breath of Fire III رو ازت نگرفتم اشتباه کردم باید همه رو ازت می گرفتم:wallbash:
Metal Gear Solid
04-08-2007, 11:39 PM
درود بر همه ! دوستان من این Ff Viii رو نصبوندم و اندکی بازی کردم.رفتم داخل کالج رو گشتم و به یکی از دروازه ها که رفتم یاد پارک ژوراسیک افتادم.اونجا یک چیزی رو شکست دادم ( فکر کنم گیاهی بود ! ) بعدش با اون دختر رفتیم به شهر بعدی ، بین راه هم دو تا خرمگس رو پیچوندیم.داخل شهر بعدی یک دخترکی روی پله ها استاده و ازم Gf می خواهد.کنارش هم یک دکه ای است برای تعویض آیتم و خرید و فروش...حالا چکار کنم ؟ بعدش هم یک ایستگاه قطاری است که یه پیرزن و پیرمرد داخلش هستند و چرت و پرت می گویند.
PeaCe
05-08-2007, 01:06 AM
به نظر من با Chrono Trigger (http://en.wikipedia.org/wiki/Chrono_trigger) شروع کن .
ببخشید پستم به تاپیک ربطی نداره !!!
آقا متال گیر بهتون Pm دادم میشه لطفا جواب بدین ؟
Asuka-200X
06-08-2007, 11:36 AM
بچه ها داستان سری سیزدهم هنوز مشخص نشده؟؟
اسم ایشون؟
http://i19.tinypic.com/4qx2ck2.jpg
Asuka-200X
13-08-2007, 10:53 AM
http://images6.theimagehosting.com/129958-20061211213454.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=129958-20061211213454.jpg)http://images6.theimagehosting.com/162400-20060516091319.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=162400-20060516091319.jpg)http://images6.theimagehosting.com/162400-20060520033315.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=162400-20060520033315.jpg)http://images6.theimagehosting.com/414194-20060731132129.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=414194-20060731132129.jpg)
SepehrR
13-08-2007, 04:34 PM
كسي اطلاعاتي در مورد Final Fantasy XII International داره؟ امروز سر زدم به IGN ديدم زده 4-5 روزه براي ps2 اومده!(فكر كنم فقط تو ژاپن)
- لينك (http://ps2.ign.com/objects/905/905348.html)
كسي ميدونه چه چيزاي اضافي داره؟ ميرزه آدم بخره؟
Metal Gear Solid
15-08-2007, 05:24 PM
به منظور مقابله با مثل با طرفداران BioShock , UT 2007 کلیه ی طرفداران FF وظیفه دارند اگر در مبحث خارج از تاپیک ارسال می دهند در انتهای پست خود این بخش را هم اضافه نمایند :
پ.ن : Lost Odyssey نیومد !؟
:):biggrin1::)
sina_unl
19-08-2007, 02:38 PM
راستی سینا دیدی برگشتی
دیدی برنگشتم
==
این چند صفحه اخیر رو خوندم راجب بهترین FF اینا بحث بود و اینکه FF XII حس نمی ده
من = FF XII به ما هم حال نداد 30 ساعت اینور اونور بازی کردیم هرچی نشستیم سردتر شدیم تا آخرش PS2 رو فروختیم (البته ربطی به FF XII نداشت چون با فاصله ی زیادی از بازی کردن XII فروختمش) البته بازی رو هم خودم نگرفتم از یکی از بچه ها گرفتم DVD هاش خیلی باحال بود یه تیکی تو بازی ایجاد کرده بود چه جوری رو نمی دونم و به بازی یه هیجان اساسی داد بود .
تیک این بود که هر چند وقت یه بار بازی قاط می زد حدود 10 ثانیه صفحه می ریخت بهم بعد دشمنا برای 20 دقیقه ضد ضربه می شدن و جالبتر اینکه همراهات هم چوب می شدن
FF VII شاهکار زمانیه یعنی به نظر من اگه اون موقع بازی کردی آره ارزش داشت و حالا هم می پسندیش یا اگه انداخت باشنت تو جو بازم لذت می بری
اما همینجوری کله کنی بری ببینی چه خبره It’s just a piece of SH!T
چون نه گرافیک داره نه تکنیک نه FMV درست و حسابی نه خیلی چیزای دیگه فقط داستان داره
تازگیا به این نتیجه رسیدم که سری Kingdom Hearts اون سری رویاییه که واقعا چیزی رو دستش نیست البته بدم نمیومد که جای شخصیت های دیزنی از شخصیت های وارنر استفاده شده بود اینجوری حتی راه شخصیت های DC هم باز بود .
==
کسی این Bouncer رو بازی کرده ؟ شخصیت هایش کپی FF VII هستند.نقش اولش که فرقش با کلود اینه که موهاش قرمزه....ضد قهرمان هم که دیگه خود سفیروث است وجنات و کارهایش ! فقط چند تا شخصیت جانبی اش فرق می کنند و داستانش هم اندکی با داستان Orginal FF VII فرق می کند.سبکش هم اکشن سوم شخص است ولی دموهایش در حد FF X ! یک سری مشکلات دیگه هم دارد البته...
و این Bouncer ماله کدوم کنسوله ؟
در ضمن Original نه Orginal (یادته چقدر به احسان گیر می دادی Ala استیدیو( .
==
پ.ن: منم حالم از Halo بهم می خوره
پ.ن2:قبل از نظر احساسی به پیش زمینه ی من در مورد FF VII دقت کنید .
Metal Gear Solid
19-08-2007, 09:57 PM
و این Bouncer ماله کدوم کنسوله ؟
مال PS2 است.داستان خوبی دارد.گرافیک کارتونی ولی نسبتا" خوب و اما یک داستان عالی دارد که یکم تخیلی است ولی از داستان Silent Hill ساده تر است.دموهای بین مراحل هم کیفیتی در حد FF X دارند.
در ضمن Original نه Orginal (یادته چقدر به احسان گیر می دادی Ala استیدیو( .
بیچاره احسان ، نقره داغ شد اون روز !:-"
منم حالم از Halo بهم می خوره
چه ربطی به Halo داشت !؟:biggrin1:
هر چند وقت یه بار بازی قاط می زد حدود 10 ثانیه صفحه می ریخت بهم بعد دشمنا برای 20 دقیقه ضد ضربه می شدن و جالبتر اینکه همراهات هم چوب می شدن
عجب تیک باحالی ! ببینم بعدا" دشمنات به شخصیت اصلی و همراهات ضربه می زدند HP تون زیاد نمی شد !!؟ :biggrin1:
تازگیا به این نتیجه رسیدم که سری Kingdom Hearts اون سری رویاییه که واقعا چیزی رو دستش نیست البته بدم نمیومد که جای شخصیت های دیزنی از شخصیت های وارنر استفاده شده بود اینجوری حتی راه شخصیت های DC هم باز بود .
من Kingdom Hearts II رو بازی کردم.درست است در کنترل مشکلاتی خیلی کوچیک داشت ولی داستان پردازی خوبی داشت.ازش خوشم اومد.مخصوصا" دموهایش :love:
DrakenGard 2 هم بازی کردم.یک جورایی RPG کامل است با المان های اکشن ! درست برخلاف اونچه ابتدای بازی فکر می کنید.بازی بدی نیست ولی شاهکار هم نیست.
بالاتر از همه برای Dragon Quest VIII احترام قائلم.نمی دانم چند سال دیگر باید صبر کنیم تا چنین شاهکاری برای یک نسخه هم شده از دنیای Handled Console دل بکند و به کنسول اصلی بیاید.:(
Grandia 3 هم فرصت نشد بازی کنم و دستگاه رو فروختم.
فعلا" در خدمت RPG های Xbox , X360 خواهیم بود دو-سه سالی...
squal_leonhart
26-08-2007, 09:41 PM
دوستان خواهشا جایی رو میشناسید final fantasy 9 داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساله دنبالشم تمام پایتختم گشتم . اگه جایی رو می شناسید یه عمر دعا تون میکنم . مرسییییییییییی .
squal_leonhart
26-08-2007, 09:47 PM
جاییییییی هست ؟؟؟؟؟ من کلی دنبالشم. قبلا تو کلوپ بازی کزدم ولی میخوام داشته باشم . اگه جایی میشناسید ممنون می شم بگیدئ
squal_leonhart
27-08-2007, 11:53 AM
جوابییییییی نیست ؟؟؟؟؟؟؟
Metal Gear Solid
27-08-2007, 02:40 PM
بازسازی Final Fantasy II الان برای PSP عرضه شده است و بازی خوبی است هم اتفاقا" ... طه رسولی در نقدی که نوشت بر این بازی نشان داد که هنوز اصل و ریشه خودش را فراموش نکرده است.
از آونطرف Final Fantasy Tactics : War of The Lions هم بازسازی شده است برای PSP.این Final Fantasy Anniversary Edition هم که برای PSP اومده دیگه نمی دونم بازسازی کدوم شماره است ولی داخل یک تاپیکی حامد ( KONAMI ) زده بود که بازسازی FF 9 برای PSP در دست ساخت است یا عرضه شده...درست یادم نیست.فقط این موردش رو خوب یادمه که در یک نمای ایزومتریک از Pack اصلی FF 9 و 4 CD آن ( نسخه PSone ) عکس گرفته بود.
------------------------------------------------------------
من نمی دانستم داخل فوروم کسی هم باشد که Star Wars : Knights of The Old Republic 2 رو بازی کرده باشد.بازی ای است بسی بزرگ و البته باشکوه.
دوستان خواهشا جایی رو میشناسید final fantasy 9 داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساله دنبالشم تمام پایتختم گشتم . اگه جایی رو می شناسید یه عمر دعا تون میکنم . مرسییییییییییی .
شما دارید خودتون رو می کشید از قرار معلوم.نسخه PSone منظورتون هست دیگر ؟ هستند دوستانی که این بازی رو دارند،فقط کمی صبر لازم است.
squal_leonhart
27-08-2007, 05:17 PM
آره نسخه ی ps1,ff9 رو میخوام . یعنی جایی نیست که داشته یاشه ؟؟
Star Wars : Knights of The Old Republic 2 آره واقعا بازی عالی بودش زمان خودش . خیلی قشنگ بود . ولی اگه زبانت خوب نبود کارت گیر میکرد . الانم منتظر mass effect ام اونم حتما شاهکاره
Metal Gear Solid
27-08-2007, 11:42 PM
صبر که ندارید ، دقت هم که از دست رفته است دیگر...
من داخل ارسال قبلی م اشاره کردم که konami این بازی رو دارد.یک Pm به این نام کاربری بزنید و خواستتون رو مطرح کنید.
Masood_Matin
08-09-2007, 05:00 PM
دوستان عزیز سلام :
اول از همه اینکه واقعا حیفه که این تاپیک داره خاک میخوره ، مجبور شدم این پستو بدم تا بیاد بالا :cheesygri
تعدادی بازی از سری بازیهای فاینال فانتزی رو برا دانلود گذاشتم ، اونهایی که هم علاقمندن و هم امکان دانلودشو دارن ؛ میتونن روی عکسها کلیک کنند تا وارد صفحه دانلود بشن :
Final Fantasy Classic Games
http://i1.tinypic.com/4kbirlt.jpg (http://masood-matin.blogfa.com/post-106.aspx)
این پک شامل :
شبیه ساز کنسول NES ( همون میکروی خودمون )
شبیه ساز کنسول Super NES ( سوپر نینتندو )
فاینال فانتزی 1 ، 2 و 3 برای کنسول NES
فاینال فانتزی 4 و 5 برای Super Nintendoحجم دانلود : فقط 5 مگابایت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Final Fantasy 1+2 ( Origin
http://i13.tinypic.com/52bztpf.jpg (http://masood-matin.blogfa.com/post-104.aspx)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Final Fantasy X
http://i11.tinypic.com/67698av.jpg (http://masood-matin.blogfa.com/post-102.aspx)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Final Fantasy 9
http://i3.tinypic.com/6h3cymq.jpg (http://masood-matin.blogfa.com/post-101.aspx)
---------------------------------------------------------------------------------
برای ورود به صفحه دانلود هربازی ، بر روی عکسها کلیک کنید .
موفق باشید
sina_unl
13-09-2007, 07:26 AM
من نمی دانستم داخل فوروم کسی هم باشد که Star Wars : Knights of The Old Republic 2 رو بازی کرده باشد.بازی ای است بسی بزرگ و البته باشکوه.
من دو تا تاپیک برای صحبت در موردش پیشنهاد می دم اولی تاپیک RPG های PC و دومی تاپیک SW
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=272&page=40
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=45
Roxas
19-09-2007, 12:29 AM
نميدونم چرا هر وقت يك دمو يا عكسي از فاينال ۷ ميبينم دلم ميگيره!:(
خيلي سخته آدم با شخصيتي بازي كنه كه در آخر ميكشنش!
Crisis Core: Final Fantasy VII
2007/9/13
اين شمارش هم قراره براي psp بياد!تو اون ما جاي زك بازي ميكنيم و اگر اشتباه نكنم داستانش برميگرده به قبل از فاينال هفتي كه برا ps1 اومد!
تو اين لينك (http://www.3djuegos.com/index.php?zona=juegos-videos&id_juego=1503&juego=crisis-core-final-fantasy-vii) ۳ تا دمويي كه تا كنون برا اين بازي اومده هست به زبان ژاپي!جديد ترنش در اصل تمام داستانو شرح ميده كه آخرش خيلي غم انگيزه:(
چند تا سول داشتم!
وقتي زك كشته ميشه انگار آريس اين احساسو ميكنه كه اون مرده!درست ميگم?
كلود ميدونسته آريس همون كسيه كه بهترين دوستش عاشق اون بوده يا نه?
در كل آيا كلود عاشق آريس بوده?!!!!!
sina_unl
19-09-2007, 12:24 PM
نميدونم چرا هر وقت يك دمو يا عكسي از فاينال ۷ ميبينم دلم ميگيره!:(
خيلي سخته آدم با شخصيتي بازي كنه كه در آخر ميكشنش!
Crisis Core: Final Fantasy VII
2007/9/13
اين شمارش هم قراره براي psp بياد!تو اون ما جاي زك بازي ميكنيم و اگر اشتباه نكنم داستانش برميگرده به قبل از فاينال هفتي كه برا ps1 اومد!
تو اين لينك (http://www.3djuegos.com/index.php?zona=juegos-videos&id_juego=1503&juego=crisis-core-final-fantasy-vii) ۳ تا دمويي كه تا كنون برا اين بازي اومده هست به زبان ژاپي!جديد ترنش در اصل تمام داستانو شرح ميده كه آخرش خيلي غم انگيزه:(
چند تا سول داشتم!
وقتي زك كشته ميشه انگار آريس اين احساسو ميكنه كه اون مرده!درست ميگم?
كلود ميدونسته آريس همون كسيه كه بهترين دوستش عاشق اون بوده يا نه?
در كل آيا كلود عاشق آريس بوده?!!!!!
1- اینو نمی دونم چون تو هیچ کدوم از FFVII ها بهش اشاره نشده
2- زک قبل مرگش به کلود می گه دوست دختر من توی میدگاره برو کمکش کنه یا ازش محافظت کن دقیق یادم نیست
3-آریس ااول عاشق کلود شد چون زک رو در کلود میدید اما بعدا به این نتیجه رسید که کلود خیلی شخصیت ایده آل تری داره
اما کلود به خاطر اینکه حس می کرد آریس تنها کسیه که درکش می کنه بهش علاقه مند شد
کلود یه جوریه که انگار عشق جز خصوصیت های وجودیش نیست
toxic_devilcs
21-09-2007, 05:34 PM
کتاب الکترونیکی راهنمای(با فرمت PDF منظورمه ) Final Fantasy I,II,II,V,IV رو داره ؟ :confused:اگر دارید ==> لینک بدهید . اگر که فقط یکی شون رو هم دارید بفرستید ! :biggrin1:
http://www.siliconera.com/spotlight/ep5/spote0502l.jpg
sina_unl
21-09-2007, 08:11 PM
یه سر به www.gamefaqs.com بزن هر راهنمایی می خوای فقط سرچ کن
در ضمن عکسی که گذاشتی که به FF مربوط نیست مال DMC ه
Masood_Matin
25-09-2007, 10:45 AM
دوتا عکس براتون میذارم ( فقط محض انبساط خاطر :p )
http://i19.tinypic.com/63bp9cp.jpg
http://i24.tinypic.com/tahif5.jpg
توضیح : این عکسها فقط جنبه سرگرمی دارند و اصلا واقعیت ندارند ;)
خوش و خرم باشید
Masood_Matin
25-09-2007, 11:07 AM
اینم شوخی با کاراکترهای فاینال فانتزی 9 :cheesygri
http://i21.tinypic.com/rac75z.jpg
http://i20.tinypic.com/r7q6mc.png
http://i22.tinypic.com/ej9aft.jpg
خوش و خرم باشید
Konami
07-10-2007, 12:46 AM
ولی داخل یک تاپیکی حامد ( KONAMI ) زده بود که بازسازی FF 9 برای PSP در دست ساخت است یا عرضه شده...درست یادم نیست.فقط این موردش رو خوب یادمه که در یک نمای ایزومتریک از Pack اصلی FF 9 و 4 CD آن ( نسخه PSone ) عکس گرفته بود.
سلام ...
البته من اصلا نگفتم اين نسخه قرار هست براي PSP بازسازي بشه و فقط نسخه PS1 را بر روي PSP بازي كردم و به پايان رساندم و به همه پيشنهاد ميكنم دوباره اين بازي بزرگ را بر روي PSP حتما بازي كنند.
كسي اينجا پوستر سري هاي FF را داره ؟ اگر كسي پوستر يا وسايلي مثل ماكت هاي اسلحه ها و يا ماكت شخصيت ها را داره بگه ببينيم چي داره !
Roxas
07-10-2007, 02:21 PM
http://i23.tinypic.com/s3zrbs.gifhttp://i22.tinypic.com/2505ova.gif
http://i23.tinypic.com/52z9d1.gifhttp://i23.tinypic.com/2rfrjv8.gifhttp://i24.tinypic.com/29xvy9t.gifhttp://i20.tinypic.com/29m94ew.gifhttp://i22.tinypic.com/20ksjsk.gifhttp://i23.tinypic.com/5n21y8.gif
http://i24.tinypic.com/29x6s5s.gifhttp://i21.tinypic.com/14azrxt.gifhttp://i23.tinypic.com/9i7fpx.gifhttp://i21.tinypic.com/1zn3gbm.gifhttp://i24.tinypic.com/302xkpf.gifhttp://i23.tinypic.com/8x22b4.gif
http://i21.tinypic.com/2urtnqq.gifhttp://i21.tinypic.com/141jxb9.gifhttp://i22.tinypic.com/14tmy5v.gifhttp://i23.tinypic.com/34hvz3p.gifhttp://i22.tinypic.com/984yrp.gifhttp://i21.tinypic.com/xe3i3c.gif
http://i21.tinypic.com/359l1n5.gifhttp://i22.tinypic.com/auguh5.gifhttp://i23.tinypic.com/2iuucl2.gifhttp://i24.tinypic.com/igcfua.gifhttp://i24.tinypic.com/6nqqs3.gifhttp://i23.tinypic.com/2vwu4uw.gif
http://i24.tinypic.com/2d6myde.gif
Konami
07-10-2007, 02:43 PM
http://i23.tinypic.com/s3zrbs.gifhttp://i22.tinypic.com/2505ova.gif
http://i23.tinypic.com/52z9d1.gifhttp://i23.tinypic.com/2rfrjv8.gifhttp://i24.tinypic.com/29xvy9t.gifhttp://i20.tinypic.com/29m94ew.gifhttp://i22.tinypic.com/20ksjsk.gifhttp://i23.tinypic.com/5n21y8.gif
http://i24.tinypic.com/29x6s5s.gifhttp://i21.tinypic.com/14azrxt.gifhttp://i23.tinypic.com/9i7fpx.gifhttp://i21.tinypic.com/1zn3gbm.gifhttp://i24.tinypic.com/302xkpf.gifhttp://i23.tinypic.com/8x22b4.gif
http://i21.tinypic.com/2urtnqq.gifhttp://i21.tinypic.com/141jxb9.gifhttp://i22.tinypic.com/14tmy5v.gifhttp://i23.tinypic.com/34hvz3p.gifhttp://i22.tinypic.com/984yrp.gifhttp://i21.tinypic.com/xe3i3c.gif
http://i21.tinypic.com/359l1n5.gifhttp://i22.tinypic.com/auguh5.gifhttp://i23.tinypic.com/2iuucl2.gifhttp://i24.tinypic.com/igcfua.gifhttp://i24.tinypic.com/6nqqs3.gifhttp://i23.tinypic.com/2vwu4uw.gif
http://i24.tinypic.com/2d6myde.gif
سلام ...
ممنون دوست من نميدونم اين تصاوير را را به درخواست پست من گذاشتيد يا اصلا ربطي نداشت ولي منظور من پوستر ديواري هست مثلا من چند تا پوستر دارم ميخواستم ببينم بچه هاي ديگه پوستر هاي ديگه اي هم دارند و ميشه تهيه كرد ؟
اين يكي از پوستر هاي من :
http://i24.tinypic.com/23raf0p.jpg
و ماكت و عروسك هاي بازي كسي هست داشته باشه ؟
Masood_Matin
22-10-2007, 07:12 PM
چندتا آواتار جالب برای طرفداران فاینال فانتزی :
http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/23/08/25/www.tvn.hu_b2c7cc62fa541c165cce3ee16a7ede5c.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/23/www.tvn.hu_38fe9c3ae69888dbde8c88db00708701.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/28/www.tvn.hu_f0ef405963471de051c52a75fd4bb92f.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/29/www.tvn.hu_4756909cc45e82d87f84fd592ac33406.gif
http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/30/www.tvn.hu_c9d5107b20bc63ada9350730f83d10b0.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/30/www.tvn.hu_af4b5a01105c2d969b4911d2369775d1.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/31/www.tvn.hu_6ae5ff3ae9428a17e0330693b7a47af5.gif http://s2.images.www.tvn.hu/2006/06/25/22/31/www.tvn.hu_206c58695044fe147c098fe17838a6ed.gif
http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/36/www.tvn.hu_18e395568535cee7dba12ad6b3a23157.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/37/www.tvn.hu_d989da0f3fd58dfe8a7e2d217e5b7ed2.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/37/www.tvn.hu_30c84a23cfe0b33dd0c8210676d7bd4d.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/13/56/www.tvn.hu_de2eda593127a7bfc0d946ea73aa63f9.png
http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/44/www.tvn.hu_a398de2f97acf8880e9250b8dad6ee36.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/43/www.tvn.hu_42c4160f8e4b4b9b73c2d5a0be95fdfa.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/41/www.tvn.hu_f5a0c16b6951d3bcb35d7b8320488b07.png http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/44/www.tvn.hu_b3ed58cc40c33826e927782d01ebe849.png
http://s3.images.www.tvn.hu/2006/08/30/13/08/www.tvn.hu_47281aecfe1be511790a3fcc0b9abaa1.jpg http://s3.images.www.tvn.hu/2006/08/30/13/08/www.tvn.hu_15175e917e22e27f6fea9b3fcd7c6abb.jpg http://s3.images.www.tvn.hu/2006/08/30/13/08/www.tvn.hu_b44c0b519d939a161c8ce2e5a59e0b8c.jpg http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/13/56/www.tvn.hu_8f281821c9d87806d59cb1bb2848c41d.png
http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/36/www.tvn.hu_5a7ddc352813ddf518c9f87ae469485c.jpg http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/38/www.tvn.hu_5674fa314d92d093fdb1985a2064a645.jpg http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/29/www.tvn.hu_6f1b8b4c3e66ea2237c8fc878e4fe587.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/29/www.tvn.hu_45e0ed928ea0038d03136f79f20291b0.jpg
http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/03/14/28/www.tvn.hu_deb8f2386fcf1c1a8191d4525692dd9f.gif http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/27/www.tvn.hu_dab1c79c0717e3d6bcef9f53ec9e08d3.png http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/36/www.tvn.hu_5a2bb04013070eb11fa755cc96022ede.png http://s3.images.www.tvn.hu/2007/04/02/17/32/www.tvn.hu_e639a15a6207e1d9578a7437e6977ceb.jpg
موفق باشید
Masood_Matin
22-10-2007, 08:24 PM
با سلام مجدد :
میخوام تو چندتا پست آینده ام یه بررسی کلی از کاراکترهای سری بازیهای فاینال فانتزی رو در سیستمهای مختلف براتون بذارم ، که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره :
از فاینال فانتزی 2 شروع میکنم :
( متاسفانه بدلیل نداشتن قابلیت جدول بندی در این انجمن مجبور شدم با این شکل و شمایل پستمو بدم ، به بزرگی خودتون ببخشید ;) )
---------------------------------------------------------------------------------------------
Firion :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/frioniel1.gif ---- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/frioniel2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/wsc-firion-2.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/psx-frioniel2.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------
Maria :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/maria1.gif ------http://www.warmech.net/special/characters/ff2/wsc-maria-01.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/wsc-maria-02.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/wsc-maria-01.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Gus :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/guy1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/guy2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/wsc-gus-2.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/wsc-gus-1.gif
Leon :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/lionheart1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/lionheart2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-lionheart-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/psx-lionhart2.gif
MingWu :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/minh1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/minh2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-minh-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/psx-minh2.gif
Josef :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/josef1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/josef2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-josef-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/psx-josef2.gif
Gordon :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gordon1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gordon2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-gordon-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-gordon-2.gif
Reila :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/layla1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/layla2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-layla-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/psx-layla2.gif
Edward :
PC = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/richard1.gif ------ http://www.warmech.net/special/characters/ff2/richard2.gif
پلی استیشن و گیم بوی ادونس = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-richard-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/psx-richard2.gif
Scott :
فقط در Gameboy advance = http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-scott-1.gif ----- http://www.warmech.net/special/characters/ff2/gba-scott-2.gif
------------------------------------------------------------------------------------------
موفق و موید باشید
Masood_Matin
07-11-2007, 04:45 PM
با سلام
میخوام در این پست مقداری در مورد یکی از معروفترین هیولاهای موجود در سری بازیهای Final Fantasy ، یعنی Bahamut توضیح بدم ( امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره ) .
Bahamut
http://i23.tinypic.com/2hgqujl.jpg
این هیولای غول پیکر و عظیم جزو یکی از هیولاهای قابل احضار بر روی تقریبا تمامی سری بازیهای فاینال فانتزیه و تو همه شماره ها ( بجز قسمت دوم ) حضور داره و حتی توی فیلم Advent children هم ظاهر میشه .
http://i20.tinypic.com/eupv9h.jpg
http://i20.tinypic.com/2q19qi1.jpg
Bahamut یا بهموت برگرفته از هیولایی تخیلی در اسطوره شناسی عربی است و ریشه این اسم کاملا به افسانه های عربی بر میگردد . Bahamut یکی از اساطیر عربی است که بسیار در آثار منتشر شده در دنیا از آن استفاده شده ( منجمله بازیهای کامپیوتری ) .
http://www.rpgclassics.com/fanart/FinalFantasy/bahamut_1.jpg
در افسانه های عربی : این هیولا یک موجود بسیار عظیم آبزی است که در عمق دریاهای پهناور زندگی میکند . اما جالب اینکه ریشه لغوی این اسم هم در زبان باستانی Hebrew به معنی بسیار عظیم و بزرگ میباشد .
http://scottworthy.tripod.com/images/bahamut.jpg
در افسانه ها Bahamut بر پشت نهنگ بسار عظیمی بنام Liwash ( که خود این نهنگ هم در دریاهای غیر قابل دسترس زندگی میکند ) ، سوار است . همچنین از گاو نر بزرگی به نام Kujuta حمایت کرده و در بالای سر آنها فرشته نگهبان هفت دریا ایستاده است .
http://www.viciojuegos.com/imagenes/paraninfo/reportajes/ifrit/mitosff/bahamut1.jpg[/CENTER
]
اما این موجود در بسیاری از افسانه های ساختگی دست بشر بکار رفته که مهمترین اونها در بازیهای ویدیویی نقش آفرینی ( RPG ) است .
در بیشتر این بازیها این موجود همچنان وجهه بزرگی ، عظمت و قدرت خودشو حفظ کرده ولی در بازیهای مختلف با ظاهرهای متفاوت ظاهر میشود ( بیشتر تو مایه های اژدها ) .
[CENTER]http://forgottendimensions.com/sentinels/Pictures/resize-of-dragon-picture-599.jpg
و دیگر اینکه در بعضی از بازیها یک دشمن قوی ( Boss ) ، و در بعضی بازیهای دیگر بعنوان یک کمک کننده به بازیباز ، ظاهر میشود .
http://www.warmech.net/ff10/bosses/yu-yevon-possessed-bahamut.jpg
================================================== =========================
لیست بازیهایی که در آنها Bahamut وجود دارد :
1 - مطمئنا بیشترین استفاده از این موجود در سری بازیهای Final Fantasy انجام گرفته و با دو عنوان " King of Dragons " و " King of the sky " و در نقش یک هیولای بزرگ احضارشونده در سری بازیهای فاینال توسط شرکت Square Enix استفاده گردیده . این موجود در تمام سری فاینال ( بجز شماره 2 ) حضور دارد ( نکته جالب اینکه در final Fantasy 7 بصورت چند نوع مختلف و در Final Fantasy 12 بصورت یک قلعه بزرگ آسمانی ظاهر میشود ) .
2 - در بازی Bahamut Lagoon ساخته شرکت Square Enix بر روی کنسول میکرو در سال 1996 عرضه شد :
http://i22.tinypic.com/pu2pw.gif
3 - در بازی Super mario RPG اژدهایی وجود دارد که توسط شخصیتی بنام Magikoopa احضار میشود .
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/89/SuperMarioRPGSNESCoverArtUS.jpg
http://i22.tinypic.com/pu2pw.gif
4 - در بازی Chocobo`s Dungeun 2 ( محصول 1999 کمپانی square بر روی PS1 ) : شخصیت bahamut ، نگهبان قدرتمند و قابل احضار زمان میباشد
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5a/Chocobo%27s_Dungeon_2_boxart.jpg
5 - در بازی Ogre Battle 64 ( محصول 2000 کمپانیهای atlus و نینتندو بر روی کنسول نینتندو 64 ) : یکی از Platinium Dragon های بازی قابلیت تبدیل به bahamut را دارد .
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5d/Ogrebattle64box.jpg
6 - در سری بازیهای معروف Dungeons & Dragons ، اژدهای Bahamut بصورت یک اژدهای قهرمان یا خدای اژدهاها نمایش داده میشود :
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/d/d8/300px-Draconomicon.jpg
7 - در شاهکار دیگه ای از Enix بنام Valkyrie Profile ، شمشیری وجود دارد بنام Bahamut's Tear که تنها وسیله کشتن اژدها میباشد :
http://ffxi.allakhazam.com/images/mobs/cyranuce_m_cutauleon.jpg
8 - در بازی زیبای Valkyrie Profile 2 ، یک Boss بنام bahamut وجود دارد که جزو سختترین غولهای موجود در این بازی بشمار میاید :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6d/Valkyrie_Profile_Silmeria_logo.jpeg
9 - در بازی آرکیدی بنام Battle Bakraid ، تانک بسیار عظیمی بنام Bahamut وجود دارد :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a4/Battle_Bakraid.png
10 - در بازی rise of Dragon ( محصول 1994 سگا بر روی کنسول Sega CD ) ، اژدهای Bahamut معبود افراد شرور موجود در بازی میباشد . در این بازی افراد شرور با نقابی از Bahamut خودرا مطیع این موجود نشان میدهند
http://content.answers.com/main/content/img/amg/games/drg000/g007/g0073219731.jpg
11 - در بازی Fablehaven ، اژدهای bahamut هیولای بزرگی است که در شکارگاه عظیمی نگهداری میشود :
================================================== ===========
اما منشا اصلی این نام و شخصیت در سری بازیهای فاینال فانتزی برمیگرده به سال 1977 و خلق بازی Dungeons & Dragons که درآن Bahamut بصورت خدای همه اژدهاهای خوب توصیف شده بود و اکنون دست مایه bahamut در سری فاینال میباشد . اسلحه این موجود Mega-Flare است . در کل یکی از سختترین هیولاهایی است که برای بدست آوردنش گاهی نیاز به مبارزه با آن دارید .
در فاینال فانتزی 1 ، بصورت یک هیولای غیر قابل احضار ظاهر میشود و اگر به او آیتم Rat's Tail بدهید ، در عوض کلاس شخصیت شما رو آپگرید میکند .
در FF4 او خدای احضارشونده ها میباشد.
در FF7 او به سه شکل مختلف ظاهر میشود : Neo Bahamut هیولای قرمز رنگ با چهار بال - Neo Bahamut هیولای نقره ای با شش بال - و خود Bahamut !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در زیر تصاویر این هیولا را در سری های مختلف فاینال فانتزی مشاهده میکنید :
FF-1 : http://i23.tinypic.com/30nge2f.gif http://i20.tinypic.com/5d1f2o.gif
================================================== ========
FF-3 : http://i21.tinypic.com/2s8lliw.gif
================================================== =======
FF-3 ( DS ) : http://i22.tinypic.com/11i05ch.jpg
FF-4 : http://i24.tinypic.com/oifz37.gif
FF-5 : http://i24.tinypic.com/2w1xmqt.gif
FF-6 : http://i22.tinypic.com/2z3xhtd.jpg
FF-7 : http://i24.tinypic.com/2my2oi0.jpg http://i23.tinypic.com/rbkv3r.jpg http://i22.tinypic.com/2a4pkpy.jpg
FF-7 Sdvant Children : http://i20.tinypic.com/eupv9h.jpg
FF-8 : http://i21.tinypic.com/ibfj9e.jpg
FF-9 : http://i20.tinypic.com/2dsk20n.jpg http://i24.tinypic.com/2eajc75.jpg
FF-X و FFX-2 : http://i22.tinypic.com/2hgqujl.jpg
FF-11 : http://i20.tinypic.com/rkd6zb.jpg
FF-Tactics : http://i24.tinypic.com/mcf4fl.jpg
موفق باشید .
Masood_Matin
12-11-2007, 11:11 AM
در ادامه معرفی کاراکترهای مختصر از سری بازیهای فاینال ، اینبار به شخصیتهای فاینال فانتزی 4 میپردازم ( راستش ایندفعه تصمیم گرفتم بصورت تصویر مطلبمو بذارم - چون متاسفانه تو این فارم امکان ساخت جدول وجود نداره ;) )
اگه تصویرهارو نمیتونید ببینید ، بهم بگید تا دوباره آپلودشون کنم
================================================== ==============
Final Fantasy IV Characters
http://i19.tinypic.com/6kyqaeo.jpg
http://i18.tinypic.com/6tp7nsw.jpg
موفق باشید
Masood_Matin
12-11-2007, 03:40 PM
Final Fantasy VI Characters
http://i3.tinypic.com/7xdm5hj.jpg
http://i3.tinypic.com/86favqg.jpg
http://i6.tinypic.com/85pdkav.jpg
موفق باشید
Masood_Matin
13-11-2007, 08:52 AM
اینهم شخصیتهای معروف بازی فاینال فانتزی 7 ، که البته فکر کنم همه اونهارو بشناسند . ولی دیدن چهره و طراحی اولیه اونها مطمئنا میتونه جالب باش .
http://i3.tinypic.com/89hvplk.jpg
http://i17.tinypic.com/85adgyq.jpg
http://i7.tinypic.com/82wsi2b.jpg
http://i7.tinypic.com/721jpt3.jpg
http://i7.tinypic.com/6od31hw.jpg
تا بعد .....
Masood_Matin
13-11-2007, 11:33 AM
شخصیتهای اصلی بازی فاینال فانتزی 8 :
http://i9.tinypic.com/72ligx0.jpg
http://i4.tinypic.com/81riszt.jpg
http://i2.tinypic.com/80l4mld.jpg
http://i7.tinypic.com/7xya3o5.jpg
http://i13.tinypic.com/8287ebc.jpg
http://i16.tinypic.com/72rumpv.jpg
http://i8.tinypic.com/6k6lhl2.jpg
موفق باشید
Masood_Matin
14-11-2007, 03:44 PM
اینهم شخصیتهای اصلی بازی Final Fantasy 9 :
http://i4.tinypic.com/7xwvcib.jpg
http://i17.tinypic.com/85vzlax.jpg
http://i1.tinypic.com/72tqrmu.jpg
http://i9.tinypic.com/6p4yf5f.jpg
موفق باشید
Masood_Matin
16-11-2007, 02:35 PM
با سلام خدمت فاینال بازان گرامی ;)
میخوام در مورد کلاسها و Job های مختلف موجود در بازیهای فاینال فانتزی چندتا مطلب بذارم ( امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره )
================================================== =
فاینال بازان حرفه ای حتما در مورد قابلیتی بنام تغییر Class یا Job در این سری بازیها ، مطالبی رو میدونن . اما شاید خیلی از تازه واردان به دنیای فاینال فانتزی اطلاعات زیادی در این مورد نداشته باشند .
JOB یا CLASS در سری بازیهای فاینال ، قابلیتی است که کاراکتر های مورد نظر رو با قابلیتهای یادگیری جدید و تقریبا نامحدود مواجهه میکند . به این ترتیب که تقریبا تمامی کاراکترهای بازی صرفنظر از جنسیت یا طراحی ، میتونند تمام قابلیتهای موجود در اون بازی رو فرا بگیرند .
نمونه کامل این مثال در بازی FFX-2 بود که فقط سه شخصیت اصلی در اختیار بازیباز است ولی با تغییر JOB یا CLASS میتونند به قابلیتهای بسیار زیاد و جالبی دست پیدا کنند ( در واقع کمبود تعداد کاراکتر با وجود این قابلیت ، جبران شده است ) .
در بازی FFX-2 کاراکتر با تغییر لباس ( که در واقع همون تغییر Class ) میباشد مثلا میتونه هم جادوهای سیاه رو یاد بگیره ، هم جادوهای سفید و انواع فنون شمشیر زنی یا قابلیتهای تیراندازی و .......
Yuna که در نسخه FF-10 فقط یک احضار کننده با جادوهای سفید ( شفابخش ) بود ، در نسخه FFX-2 میتونه به جنگنده و مبارز یا جادوگر سیاه قدرتمند تبدیل بشه !
و الی آخر .......
( راستش دیگه حس توضیح بقیه اشو نداشتم ، امیدوارم تونسته باشم مطلبو برسونم :cheesygri )
اما در این پست در مورد همین بازی و کلاسهای قابل دسترسی شخصیت Yuna میپردازم ( با عکس )
( شخصیتهای بازی با استفاده از Sphere های مختلفی که در بازی بدست میاورند ، قابلیت تغییر Job یا Class را دارند )
مطئناا خیلی از شما دوستا خیلی از Class های زیر رو در طول بازی نتونسته بودید ببینید ( منجمله خود من ;) )
Gunner
کلاس پیش فرض Yuna در ابتدای بازی میباشد :
http://i7.tinypic.com/72u9k3n.jpg
Songstress
http://i1.tinypic.com/6kgmx52.jpg
----------------------------------------------------------
Thief
http://i8.tinypic.com/6oaya6x.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warrior
http://i19.tinypic.com/6ufwdwk.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Black Mage
http://i10.tinypic.com/6p8x834.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
White Mage
http://i15.tinypic.com/7yn9645.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gun Mage
http://i8.tinypic.com/82uavyh.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lady Luck
http://i16.tinypic.com/71zoeo9.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trainer
http://i4.tinypic.com/6xgi721.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alchemist
http://i6.tinypic.com/8348p4l.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Berserker
http://i14.tinypic.com/6oln3lx.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samurai
http://i4.tinypic.com/81s53mc.jpg
Dark Knight
http://i19.tinypic.com/8bfxx1i.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mascot ( Moogle
این Class فقیط برای Yuna قابل دسترسی میباشد .
http://i19.tinypic.com/6wr4ytc.jpg
Mascot ( Cait Sith
این Class برای Yuna قابل دسترسی نیست و فقط کاراکتر Rikku میتونه به این class دسترسی پیدا کنه .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mascot ( Tonber
این Class فقط برای paine قابل دسترس میباشد .
Floral Fallal
این Class فقط برای yuna قابل دسترس است :
http://i16.tinypic.com/7yh2yhy.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Machina Maw
این Class فقط برای Rikku قابل دسترس میباشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Full Throttle
این Class فقط برای Paine قابل دسترس میباشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Psi-Kicker
http://i8.tinypic.com/8ad4nys.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omatsurishi
http://i8.tinypic.com/73bv4nr.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشید
Roxas
16-11-2007, 04:18 PM
سلام
بابت مطالب خیلی خوبتون ممنون.فقط اگر ممکنه عکس هارو تو spoiler بزارید.
بازم ممنون
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.