PDA

View Full Version : بازی Battlffield 2

ali_nb
29-07-2006, 09:59 PM
سلام امروز می خواهم درباره بازی BATTLFFIELD 2 چیزهایی به گوییم :
مدت زیادی از عرضه BATTLFFIELD 2 شاهکار بی نظیر EA و DICE نمی گذرد که شاهد انتشار یک نسخه الحافی ( Expansion Pack ) برای این بازی زیبا هستیم . همان طور که می دانید BF 2 سال 2004 به عنوان یکی از بهترین بازی های اکشن انتخاب شد و در پایان هم عنوان بهترین بازی اکشن آنلاین را به دست آورد . بازی ای سراسر هیجان و اکشن در سطح بسیار بالا از تمامی جهات ، گرافیک ، کنترل ، صدا ، گیم پلی و ...... .
در يSpecial Forces : BF 2 بیشتر به نبرد های پیاده نظام و جنگ در مناطق کوچک شهری و به صورت رودررو و خانه به خانه پرداخته شده است . یکی از معدود ایرادات بازی ، بروز برخی مشکلات و باگ هایی ( Bug ) است که در طول بازی به آن ها بر می خورد و مربوط به برنامه نویسی بازی است . دلیل آن نیز عجله زیاد EA و شرکت سازنده آن برای انتشار بازی بود . به گونه ای که فرصت کافی برای تست و برطرف کردن مشکلات آن نگذاشتند .به هرحال این بازی هر چند در روز های آخر 2005 عرضه شد ، اما بار دیگر افتخاری برای شرکت سازنده و ناشر آن ( شعبه کانادای EA ) به ارمغان آورد ، انتخاب این بازی به عنوان بهترین نسخه الحاقی عرضه شده در سال 2005 .
در SF نقشه جدید ، تجهیزات جدید برای پرتاب راکت و موشک ( برای از بین بردن شهرها ، فرودگاه های دشمن و حتی نابودی یک جزیره ! ) ، نبردهایی رو در رو نزدیک و.... از نکات جالب توجه بازی هستند ، که در مجموع بازی را جذاب تر و هیجان انگیزتر از نسخه اصلی آن کرده اند .

با تشکر....:) :D :cheesygri

RANGER_NAVAL_USA
30-07-2006, 10:01 PM
خسته نباشید نسخه جدید اش هم اومده Armor Force با Euro Forces اخر بازی هست من که حال کردم با هاش

ali_nb
30-07-2006, 10:12 PM
من برای برای کسانی که به سری قبلش علاقه مند بودند این تاپیکو زدم .

vreza
03-08-2006, 12:26 PM
بازی بسیار زیبای است مخصوصا به صورت شبکه ای آن
اما اسپنشنهای آن بسیار مشکل دارند و دیر ران میشه و با شبکه هم مشکل دارد
اما واقعا زیباست
از زمانی که من این بازی را در گیم نت به بچها معرفی کردم حدود بیش از یک سال پیش
بازی کانتر و ژنرال آمار بازی بسیار کم شده