PDA

View Full Version : در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

صفحه ها : [1] 2

BlackCat
08-04-2008, 04:07 PM
سلام
خوب همون طور كه ميدونيد بخش Achievement Guide ايجاد شده تا دوستان بتونن مشكلات خودشون در زمينه آزاد كردن اچيومنت ها رو مطرح كنند و پاسخ بگيرند. تاكنون تعدادي Achievement Guide در اين بخش قرار گرفته كه مسلما پاسخگويي تمام سوالات دوستان نيست زيرا بازي هاي بسياري هستند كه Achievement Guide آن ها در اين بخش موجود نيست.
به همين دليل اين تاپيك را پس از مشورت با اشكان جان زدم تا هركس سوالي در مورد نحوه ي آزاد كردن اچيومنتي كه راهنماش در سايت نيست داره ، بياد و بپرسه تا دوستاني كه اون اچيومنت رو آزاد كردن يا ميتونن از منابع ديگه نحوه آزاد كردنشو پيدا كنن بيان و روششو بگن.
*دوستان عزيز توجه كنيد كه سوالاتون در مورد بازي هايي كه Achievement Guide اش در حال حاضر موجود است نباشه.

eamir
08-04-2008, 10:19 PM
سلام
خوب همون طور كه ميدونيد بخش Achievement Guide ايجاد شده تا دوستان بتونن مشكلات خودشون در زمينه آزاد كردن اچيومنت ها رو مطرح كنند و پاسخ بگيرند. تاكنون تعدادي Achievement Guide در اين بخش قرار گرفته كه مسلما پاسخگويي تمام سوالات دوستان نيست زيرا بازي هاي بسياري هستند كه Achievement Guide آن ها در اين بخش موجود نيست.
به همين دليل اين تاپيك را پس از مشورت با اشكان جان زدم تا هركس سوالي در مورد نحوه ي آزاد كردن اچيومنتي كه راهنماش در سايت نيست داره ، بياد و بپرسه تا دوستاني كه اون اچيومنت رو آزاد كردن يا ميتونن از منابع ديگه نحوه آزاد كردنشو پيدا كنن بيان و روششو بگن.
*دوستان عزيز توجه كنيد كه سوالاتون در مورد بازي هايي كه Achievement Guide اش در حال حاضر موجود است نباشه.
خیلی کار خوبی کردی...امروز به فکرم رسیده بود;)

برای اولین سوال: در بازی truok .... من در بازی خیلی جلو رفتم ولی هیچ اچیومنتی نگرفتم!!! درجه level ام هم hard بوده...

موفق باشید...

pandora tomorrow
08-04-2008, 10:49 PM
سلام
خوبی احمد جان؟!
میگم بهتر نبود اسم تاپیک رو جوری بزنی که معلوم باشه مربوط به اچیومنتهای xbox360 هست؟!
اینجوری فکر میکنم خیلی ها متوجه تاپیک نشن
موق باشی

Fratos
08-04-2008, 10:57 PM
برای اولین سوال: در بازی truok .... من در بازی خیلی جلو رفتم ولی هیچ اچیومنتی نگرفتم!!! درجه level ام هم hard بوده...
این بازی کلا بد اچیومنت میده. اینها رو یادمه:

1. یک نفر رو توسط تیر و کمان به دیوار میخ کوب کنید.
2. سه نفر رو توسط یک نارنجک بکشید.
3. پنجاه تا دینو با خنجر بکشید.
5. سه یا نمیدونم چند نفر رو در 5 ثانیه بکشید:دی.
6. یه چند نفری رو هم باید هدشات کنی.
7. مرحله Mother Superior رو بدون استفاده از نارنجک تموم کنید. ( اسم مرحله رو اولش مینویسه. سمت چپ پائین)
8. صد نفر رو با خنجر بکشید.
9. پنجاه نفر رو با تیر و کمان بکشید.

پ.ن. :دی خلاصه گریه ادم رو در میاره تا امتیاز بده البته اگر بازی رو به خاطر اچیومنتش بازی کنی.

eamir
09-04-2008, 02:46 PM
این بازی کلا بد اچیومنت میده. اینها رو یادمه:

1. یک نفر رو توسط تیر و کمان به دیوار میخ کوب کنید.
2. سه نفر رو توسط یک نارنجک بکشید.
3. پنجاه تا دینو با خنجر بکشید.
5. سه یا نمیدونم چند نفر رو در 5 ثانیه بکشید:دی.
6. یه چند نفری رو هم باید هدشات کنی.
7. مرحله Mother Superior رو بدون استفاده از نارنجک تموم کنید. ( اسم مرحله رو اولش مینویسه. سمت چپ پائین)
8. صد نفر رو با خنجر بکشید.
9. پنجاه نفر رو با تیر و کمان بکشید.

پ.ن. :دی خلاصه گریه ادم رو در میاره تا امتیاز بده البته اگر بازی رو به خاطر اچیومنتش بازی کنی.

به level ربطی نداره!!!در ضمن بازی را برای اچیومنت انجام نمی دم ولی اچیومنت شبیه قدر دانی می مونه...

Fratos
09-04-2008, 07:40 PM
به level ربطی نداره!!!در ضمن بازی را برای اچیومنت انجام نمی دم ولی اچیومنت شبیه قدر دانی می مونه...
ربط داره. شما باید تیر و کمان رو بگیری. شما باید موقعیتی رو پیدا کنی که سه نفر هم زمان یک جا باشن. شما باید شاتگان رو بگیری. همه اینها به مرور به دست میان دیگه.

پ.ن. بیاد بزن یه دفعه :biggrin1:.

BlackCat
10-04-2008, 04:37 PM
میگم بهتر نبود اسم تاپیک رو جوری بزنی که معلوم باشه مربوط به اچیومنتهای xbox360 هست؟!

والا اسم ديگه اي تو فكرم نبود اما به طور كلي وقتي اين تاپيك در اين انجمن هست خوب همه تشخيص ميدن كه مربوط به چه چيزي هست ديگه!

navid_x360
12-04-2008, 03:47 AM
سلام ممنون از تاپیکتون اقا من یک مشکل سر بازی pes2008 پیدا کردم البته میدونم که تاپیکش هست اونجاهم گفتم دیدم اگر اینجاهم بگم بد نباشه
اقا ما تمام اچیومنتای بازی pes2008 گرفتیم (البته افلایناش) جز دوتا میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه ممنون

4 - Gentleman
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/376/-5PRzQ==.jpg

8 - PK Master
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/376/-pXMdg==.jpg
با تشکر

BlackCat
12-04-2008, 03:50 PM
سلام
اينم پاسخ سوالات شما:
4 - Gentleman
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/376/-5PRzQ==.jpg
شما براي گرفتن اين اچيومنت بايد "ميانگين خطاهات" در 10 مسابقه متوالي به زير 1 برسه. يعني مثلا در 10 بازي 5 خطا كني كه بشه 0.5 خطا به ازاي هر مسابقه.
راحت ترين روش ارائه شده براي گرفتن اين اچيومنت انجام مسابقات دوستانه با تنظيمات 5 دقيقه ، درجه سختي Beginner و بدون زمان هاي اضافه هست ، شما كافيه فقط در كل طول مسابقه بين مدافعينت پاسگاري كني تا بازي تموم شه.
در ضمن آفسايد هم خطا حساب ميشه پس مواظب باش.
8 - PK Master
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/376/-pXMdg==.jpg
نظريه ي اول:براي گرفتن اين اچيومنت هم شما بايد در زمان قانوني يك مسابقه( تا پايان دقيقه 90) 10(ده) گل از روي نقطه ي پنالتي زده باشي.
راحت ترين روش ارائه شده انجام ايجاد يك مسابقه روي آسونترين درجه سختي است ، دروازه بان ها معمولا در اين درجه بيشتر توپ ها رو دفع ميكنن پس خيلي راحت به سمتشون شوت كنيد و وقتي توپ رو دفع كردن سعي كنيد ازشون خطاي پنالتي بگيرين.
نظريه ي دوم: شما بايد در 10 بازي متوالي در ضربات پنالتي به پيروزي برسين. يعني مساوي كنيد تا ضربات پنالتي برسه و بعد ببريد.

play3
12-04-2008, 07:55 PM
اقا تكليف ما با بازي مثل فيفا استريت3 چيه
تو راهنمايي كه تو سايت هست زده اين بازي 1000 تا گيم اسكور داره ولي در اصل 1250 تاست وتعداد اچيومنتهاش تو سايت 27 تاست ولي در اصل بيشتره حالا ميخوام بدونم باقي گيم اسكورهاش (اون 250 تا كه گفتم) چطور بدست مياد:confused:

SamFisher
12-04-2008, 08:38 PM
اقا تكليف ما با بازي مثل فيفا استريت3 چيه
تو راهنمايي كه تو سايت هست زده اين بازي 1000 تا گيم اسكور داره ولي در اصل 1250 تاست وتعداد اچيومنتهاش تو سايت 27 تاست ولي در اصل بيشتره حالا ميخوام بدونم باقي گيم اسكورهاش (اون 250 تا كه گفتم) چطور بدست مياد:confused:
فکر نمیکنم ها ! :confused:
1000 تاس !

Emin3mzizou
12-04-2008, 10:12 PM
فکر نمیکنم ها ! :confused:
1000 تاس !

چرا ایشون درست میگن 1250 تاس الان . یعنی اخیرا 250 تا بهش اضافه شده .

حالا کسی نمیدونه این GameScore 250 رو چه جوری باید به لیست اچیومنتای این بازی اضافه کنیم و بگیریمشون ؟!

BlackCat
13-04-2008, 04:04 PM
چرا ایشون درست میگن 1250 تاس الان . یعنی اخیرا 250 تا بهش اضافه شده .

حالا کسی نمیدونه این GameScore 250 رو چه جوری باید به لیست اچیومنتای این بازی اضافه کنیم و بگیریمشون ؟!
سلام امين جان
راستش همون موقعي كه بازي منتشر شد يكي از كاركنان EA كه توي انجمن X360A.org بود گفته بود كه به زودي يه DLC براي بازي مياد كه داراي 5 اچيومنت و 250 امتياز جديده اما نگفته بود كي منتشر ميشه.
براي اضافه شدن اچيومنت هاي جديد بايد شما DLC هايي كه منتشر ميشه رو دانلود كنيد ولي من يادم مياد آخرين باري كه صفحه اين بازي در XBL چك كردم هنوز چيزي منتشر نشده بود.

Emin3mzizou
13-04-2008, 11:14 PM
سلام امين جان
راستش همون موقعي كه بازي منتشر شد يكي از كاركنان EA كه توي انجمن X360A.org بود گفته بود كه به زودي يه DLC براي بازي مياد كه داراي 5 اچيومنت و 250 امتياز جديده اما نگفته بود كي منتشر ميشه.
براي اضافه شدن اچيومنت هاي جديد بايد شما DLC هايي كه منتشر ميشه رو دانلود كنيد ولي من يادم مياد آخرين باري كه صفحه اين بازي در XBL چك كردم هنوز چيزي منتشر نشده بود.

سلام احمد رضا جان !

ممنون از راهنماییت. منم امروز که ص این بازی رو در XBL باز کردم DLC ی منتشر نشده بود هنوز ...... !

فقط جای تعجبش اینجاس که اون 250 تا اچیومنت چرا اضافه شده پس ؟؟!

bigam
14-04-2008, 06:35 PM
اقا میشه اچیومنت gears of war بنویسید ؟

play3
14-04-2008, 08:34 PM
تويه nba2k ميگه يه بازيكن بساز ولي هر كار ميكنم نميشه چجوريه در ضمن نميتونم يه بازيكن جديد بسازم و فقط ميتونم مثلا شكيل اونيل رو يه تغييراتي توش بدم:confused::confused::confused:
هر كس ميدونه يه كمك بده

BlackCat
15-04-2008, 04:39 PM
تويه nba2k ميگه يه بازيكن بساز ولي هر كار ميكنم نميشه چجوريه در ضمن نميتونم يه بازيكن جديد بسازم و فقط ميتونم مثلا شكيل اونيل رو يه تغييراتي توش بدم:confused::confused::confused:
هر كس ميدونه يه كمك بده
خوب شما خيلي راحت ميتونين با رفتن به آدرس options/manage roster/create a player يك بازيكن با سليقه ي خودتون طراحي كنيد و اين اچيومنت آسون 10 امتيازي رو آزاد كنيد.

bigam
15-04-2008, 05:32 PM
جواب نداره سوال ما ؟

Fratos
15-04-2008, 06:15 PM
bigam جون Gears of War جـــون اچیومنت های ساده ای داره و نیاز به توضیح نیست. بگو کدوم رو میخوای کمکت میکنیم حتما.

bigam
15-04-2008, 07:20 PM
اخه من نمیدونم چند تا اچیومنت داره که بپرسم :cheesygri من تازه کارم تو اچیومنت تازه میخوام شروع کنم واسه همینه بلد نیستم یه چند تاییش رو شانسی گرفتم مثل این که عکس مارکوس فنیکس هست :blushing:

eamir
15-04-2008, 07:21 PM
امیدوارم این تاپیک باعث نشه که اچیومنت تخصصی بخوابه و هیچ کس دیگه اچیومنت جدید نزنه!!!

در ضمن BIGAM عزیز...GAMERTAG را به قسمت پروفایل بده تا توی لیست XBOXLIVE قرار بگیری...

bigam
15-04-2008, 10:57 PM
من به لایو وصل نمیشم اخه :blushing:

Fratos
15-04-2008, 11:09 PM
پرسش درست، پاسخ درست داره bigam جون. اچیومنت هر بازی رو که بخوای و تمام اطلاعات مربوط بشه رو میتونی:دی اینجا (http://www.xbox360achievements.org/games/Retail/) :دی گیر بیاری.

Aurlito
15-04-2008, 11:30 PM
bigam (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=10663) عزیز اچیومنتهای این بازی اچیومنتهایی ساده داره که بیشتر در حین بازی بدست میاد و تعداد زیادیش هم Online هست.
توضیحات کوتاه اچیومنتها:
1- باید بازی رو روی هر سه درجه ی سختی تمام کنید.
2- باید 100 تا از COG تگها رو پیدا کنید. محلشون رو توی بیشتر جاها نوشتن و میتونید با ک سرچ بدست بیارید و اونهایی رو هم که مشکل دارید، فقط کافیه دکمه ی Y رو نگه دارید تا بهتون مکانشون نشون داده بشه. البته باید نزدیک بهشون باشید.
3- باید 25 بار یک Reload خوب داشته باشید. برای اینکار، وقتی خط زیر HUD اسلحه نقطش به منطقه ی سفید رسید، دوباره LB رو بزنید تا یک ریلود خوب داشته باشید.
4- تمامی Bossـها رو در درجه ی Hardcore از پا در بیارید.

BlackCat
15-04-2008, 11:47 PM
2- باید 100 تا از COG تگها رو پیدا کنید
كلا 30 تا COG Tag تو بازي بيشتر نيست.
فقط کافیه دکمه ی Y رو نگه دارید تا بهتون مکانشون نشون داده بشه
اين كار براي اينه كه ببيني توجه ماركوس به چي جلبه ، اگه قرار بود مكان اين آيتم هاي مخفي الكي با اين كار نمايان بشه كه ...!
در ضمن بخش اعظم اچيومنت هاي GoW مربوط به بخش آنلاينه!

poorya_l
16-04-2008, 02:25 PM
درود
DLC بازی fifa street منتشر شده
فقط لعنتی 800 پوینته!:-"

Aurlito
17-04-2008, 12:57 PM
كلا 30 تا COG Tag تو بازي بيشتر نيست.

اين كار براي اينه كه ببيني توجه ماركوس به چي جلبه ، اگه قرار بود مكان اين آيتم هاي مخفي الكي با اين كار نمايان بشه كه ...!
در ضمن بخش اعظم اچيومنت هاي GoW مربوط به بخش آنلاينه!
سلام
شرمنده در مورد اولی.
در مورد دومی، من تا بحال 2-3 بار برام پیش اومده بود که دکمه ی Y رو اتفاقی نگه داشتم و چون در اون لحظه Interest Pointـی فعال نبوده از مکان COG آگاه شدم. شما هم امتحان کنید. البته خیلی نزدیکشون بودم.
در مورد سومی هم بخشی از Cooperate بازی هم درش یکم نقش داره.

F1
21-04-2008, 03:23 PM
من سر بازی مدال اف هانور ایر بورن(Medal Of Honor : Airborne ) یه اچیومنت هست که نگرفتمش منظورش نمیدونم کسی میتونه کمک کنه بگه این چه جوری بگیرم
kill an enemy while moving in iron sights
(عجب سایت با حالیه من تازه اینجا عضو شدم پسر همه چی داره واقعا ذوغ زده شدم)

BlackCat
21-04-2008, 04:07 PM
من سر بازی مدال اف هانور ایر بورن(Medal Of Honor : Airborne ) یه اچیومنت هست که نگرفتمش منظورش نمیدونم کسی میتونه کمک کنه بگه این چه جوری بگیرم
kill an enemy while moving in iron sights
(عجب سایت با حالیه من تازه اینجا عضو شدم پسر همه چی داره واقعا ذوغ زده شدم
پاسخ شما:

Shoot to Kill
Kill an enemy while moving in iron sights

براي آزاد كردن اين اچيومنت شما ابتدا بايد بري به Options بازي و كنترل خودتون رو به طرح 2(schematic #2) در بياريد. حالا از منوي Options خارج شيد و به بازي بر گرديد. Left Bumper رو نگه داريد و شروع به حركت كنيد ، حالا سعي كنيد در اين حالت يه نفر رو پيدا كنيد و بكشيد.
البته اگر هم ميخواين كنترل خودتون رو عوض نكنيد بايد LT رو نگه داشته و بعد Left Stick رو هم فشار بديد و بعد يه نفر رو بكشيد.

F1
22-04-2008, 12:38 PM
براي آزاد كردن اين اچيومنت شما ابتدا بايد بري به Options بازي و كنترل خودتون رو به طرح 2(schematic #2) در بياريد. حالا از منوي Options خارج شيد و به بازي بر گرديد. Left Bumper رو نگه داريد و شروع به حركت كنيد ، حالا سعي كنيد در اين حالت يه نفر رو پيدا كنيد و بكشيد.
البته اگر هم ميخواين كنترل خودتون رو عوض نكنيد بايد LT رو نگه داشته و بعد Left Stick رو هم فشار بديد و بعد يه نفر رو بكشيد.

F1
29-04-2008, 10:54 PM
سلام به همه اقا من سر یک اچیومنت بازی vegas2 گیر کردم یعنی نداده لامسب میخواستم ببینم تا حالا کسی گرفته شاید باگ داره یا باید کار خاصی بکنم
freedom shall prevail
75G
complete the story mode on reallistic difficulty
اینجور که من فهمیدم باید روی درجه سختی سخت باید بازی تمام کرد اول من بازیرو نورمال تمام کردم بعد دوباره رفتم توی قسمت مراحل از همون مرحله اول دوباره شروع کردم روی همین درجه بازی کردم کلیهم وقت گذاشتم حالا تمامش کردم دیدم نداد خیلی زورم گرفت کسی میتونه کمکم کنه باید کار خاصی بکنم کمک کنید لطفا ممنون

Extreme
04-05-2008, 09:42 AM
سلام به همه اقا من سر یک اچیومنت بازی vegas2 گیر کردم یعنی نداده لامسب میخواستم ببینم تا حالا کسی گرفته شاید باگ داره یا باید کار خاصی بکنم
freedom shall prevail
75G
اینجور که من فهمیدم باید روی درجه سختی سخت باید بازی تمام کرد اول من بازیرو نورمال تمام کردم بعد دوباره رفتم توی قسمت مراحل از همون مرحله اول دوباره شروع کردم روی همین درجه بازی کردم کلیهم وقت گذاشتم حالا تمامش کردم دیدم نداد خیلی زورم گرفت کسی میتونه کمکم کنه باید کار خاصی بکنم کمک کنید لطفا ممنون

شما بهتره به قسمت انتخاب مراحل (LOAD) رفته و مطمئن شوید که تمام مراحل و چک پوینت ها برای طی شدن روی درجه سختیه Reallistic تیک خورده باشد.(در قسمت پایین تصویر انتخاب مراحل)
---------------- --------------- ---------------- ---------------- ------------------------
اینم آچیومنتهای GTA IV .
لطفآ یک نفر زحمت راهنمایی کردنشو بکشه.:biggrin1: :blushing:
ACHIEVEMENTS LIST :

Off the Boat
Reward: 5 Points
Objective: Complete the first mission.

One Hundred and Eighty
Reward: 10 Points
Objective: In a darts game score 180 with three darts.

Pool Shark
Objective: Defeat a friend at pool.

King of QUB3D
Reward: 15 Points
Objective: Beat the high score in QUB3D.

Finish Him
Objective: Complete ten melee counters in four minutes.

Genetically Superior
Reward: 25 Points
Objective: Come first in twenty single player street races.

Wheelie Rider
Reward: 30 Points
Objective: Do a wheelie lasting at least 500 feet on a motorbike.

Gobble Gobble
Objective: Score three strikes in a row (a turkey), in ten-pin bowling.

Driving Mr. Bellic
Objective: Unlock the special ability of taxi.

Rolled Over
Objective: Do five car rolls in a row from one crash.

Walk Free
Reward: 50 Points
Objective: Lose a four star wanted rating by outrunning the cops.

Courier Service
Objective: Complete all ten package delivery jobs.

Retail Therapy
Objective: Unlock the special ability of buying guns from a friend.

Chain Reaction
Reward: 20 Points
Objective: You must blow up ten vehicles in ten seconds.

One Man Army
Reward: 40 Points
Objective: Survive five minutes on a six star wanted level.

Lowest Point
Objective: Complete mission "Roman's Sorrow".

Over Fulfilled
Objective: Complete all ten Exotic Export orders.

Manhunt
Objective: Complete the most wanted side missions from the police computer.

Cleaned the Mean Streets
Objective: Capture twenty criminals through the police computer.

Fed The Fish
Objective: Complete the mission "Uncle Vlad".

It'll Cost Ya
Objective: Complete a taxi ride without skipping from one island to another.

Sightseer
Objective: Fly on all helicopter tours of Liberty City.

Warm Coffee
Objective: Successfully date a girl to be invited into her house.

That's How We Roll!
Objective: Unlock the special ability of a helicopter.

Half Million
Reward: 55 Points
Objective: Reach a balance of $500,000.

Impossible Trinity
Objective: Complete mission "Museum Piece".

Full Exploration
Objective: Unlock all the islands.

You Got The Message
Objective: Deliver all thirty cars ordered through text message.

Dare Devil
Objective: Complete 100% of the unique stunt jumps.

Assassin's Greed
Objective: Complete all nine assassin missions.

Endangered Species
Reward: 50 Points
Objective: Collect every hidden package in the game.

Under the Radar
Reward: 40 Points
Objective: Fly underneath the main bridges in the game that cross water with a helicopter.

Dial B For Bomb
Objective: Unlock the special ability of phoning for a bomb to be placed.

Gracefully Taken
Objective: Complete mission "I'll Take Her".

Liberty City (5)
Objective: After meeting all possible friends, the ones left alive all like you above 90%.

No More Strangers
Objective: Meet all random characters.

That Special Someone
Objective: Complete mission "That Special Someone".

You Won!
Reward: 60 Points
Objective: Complete the final mission.

Liberty City Minute
Objective: Complete the story missions in less than thirty hours.

Key To The City
Reward: 100 Points
Objective: Achieve 100% in "Game progress" statistic.

Multiplayer:

Teamplayer
Objective: Kill 5 players who are not in your team, in any ranked multiplayer team game.

Cut Your Teeth
Objective: Earn a personal rank promotion in multiplayer.

Join The Midnight Club
Objective: Win a ranked multiplayer race without damaging your vehicle too much and with damaged enabled.

Fly The Co-op
Objective: Beat our time in ranked versions of "Deal Breaker", "Hangman's Noose" and "Bomb da Base II".

Take It For The Team
Objective: Be on the winning team in all ranked multiplayer team games.

Top Of The Food Chain
Objective: Kill twenty players with a pistol in a ranked multiplayer deathmatch.

Top The Midnight Club
Objective: Come first in twenty different ranked standard multiplayer races.

Wanted
Objective: Achieve the highest personal rank in multiplayer.

Auf Wiedersehen Petrovic
Objective: Win all ranked multiplayer variations, all races and "Cops 'n Crooks", as both sides.

Let Sleeping Rockstars Lie
Objective: Kill a Rockstar developer in a ranked multiplayer match.
:love:

DONTE SPARDA
04-05-2008, 08:51 PM
دوست عزیز شما دعا کن من این بازی رو تا آخر هفته بخرم خودم راهنماش رو مینویسم هر چند نیازی هم به راهنمایی خیلی خاصی ندارند.;)

BlackCat
04-05-2008, 09:10 PM
نياز به راهنمايي خاصي ندارند؟
لازم خدمتتون عرض كنم كه من Guide اين بازي رو كه از سايت X360A.org گرفتم شد 12 صحفحه بعد تصور كن شما بخواد فارسي ام بشه ....! حالا به نظر شما نياز به راهنمايي دارن يا ندارن؟

F1
04-05-2008, 10:36 PM
لازم خدمتتون عرض كنم كه من Guide اين بازي رو كه از سايت X360A.org گرفتم شد 12 صحفحه بعد تصور كن شما بخواد فارسي ام بشه ....! حالا به نظر شما نياز به راهنمايي دارن يا ندارن؟
اقا من اچیومنت
freedom shall prevail
75G
گرفتم باید بگم من تمام مراحل روی درجه reallistic رد کرده بودم(وتیکشون خورده بود) امابه نداد امروز خواستم با دوستم بازی کنم رفتم قسمت مراحل از همون مرحله اول شروع به بازی کردم در حالت coop و درجه سختی اسان بعد از رد کردن قسمت اول بازی در عین ناباوری به هم دوتا اچیومنت داد:eek: یکی همون اچیومنت 75 امتیازی بود و دیگریش اچومنت 5 امتیازی بود که در حالت دو نفر بازی کردن باز شد به هر حال خواستم بگم اچیومنتش باگ داره ممکنه سر جاش به شما این اچیومنت نده
راستی منظورت از نوشتت چی بود یعنی ارزش ترجمه نداره یا اچیومنتاش فوقعلاده سخت؟:confused:

AghaReza
04-05-2008, 10:56 PM
Finish Him
Objective: Complete ten melee counters in four minutes

کسی این اچیومنت رو گرفته؟ خیلی سخته من تا یک نفرو melee میکشم همه درو وریام فرار میکنن بعد از 3-4 تا کشتن هم پلیس می اد و شروع میکنه به تیر اندازی و من دیگه شانسی برای melee جنگیدن ندارم...

Gobble Gobble
Objective: Score three strikes in a row (a turkey), in ten-pin bowling
لطفا توضیح بدین این یعنی چه؟

Rolled Over
Objective: Do five car rolls in a row from one crash
اینم که تغریبا غیر ممکنه. اگهکسی انجامش داده راهنمایی کنه.

Aurlito
04-05-2008, 11:53 PM
رضای عزیز میتونید ازین تاپیک (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13993) جهت راهنمایی اچیومنتهای GTA IV استفاده کنید.

BlackCat
05-05-2008, 12:02 AM
راستی منظورت از نوشتت چی بود یعنی ارزش ترجمه نداره یا اچیومنتاش فوقعلاده سخت؟:confused:
هرگز چنين منظوري نداشتم ، منظورم اين بود كه بايد اول بازي رو كامل انجام بدي و تمام نكات لازم رو استنباط كني بعد بياي راهنماي بازي رو بنويسي وگرنه منم الان ميتونم راهنماي بازي رو بنويسم اما چه فايده؟

navid_x360
05-05-2008, 09:47 AM
هرگز چنين منظوري نداشتم ، منظورم اين بود كه بايد اول بازي رو كامل انجام بدي و تمام نكات لازم رو استنباط كني بعد بياي راهنماي بازي رو بنويسي وگرنه منم الان ميتونم راهنماي بازي رو بنويسم اما چه فايده؟
سلام دمت گرم دقیقا همینه بیشتر کمک اچیومنتایی که اینجا هست فقط ترجمه شده و تعداد خیلی کمی از راهنمای اچیومنتایی که تو این فروم هست بدرد بخور که اونم بیشترش کار خودت و اشکان و اون دوستی که اچیومنتای بازی کالاف دیوتی4 نوشته بود(شرمنده اسم ایشون بلد نیستم) ای کاش مدیرای محترم برای گزاشتن راهنمای اچیومنتا کسای خاصی رو انتخاب میکردن مثل همینکه بعضی بچه ها عضو تحریریه هستند یا مدیر انجمنند یا کاربر فعال بخشی هستندو................ کسایی رو انتخاب میکردند که کارشون درست باشه میزاشتنشون کارشناس بخش اچیومنت یا یچیزی مثل این درست که تعداد بازیهایی که اینجا گذاشته میشد کم میشد (چون کاربرای بلد این کار کمند) اما تعداد اندکی هم که این کار میکردند کیفیت کار خیلی میرفت بالا و بهتر بود
الان دیدم یکی از بچه ها زحمت کشیده بود اچیومنتای gta4 گزاشته نمیدونم کارش چه جوریاست و نمیخوام زحمتش لوس کنم اما ای کاش میزاشت همش خودش بگیره و تجربش کسب کنه بعد مینوشت و یا اجازه میداد این کارم خود احمد رضا جان زحمتش میکشید که واقعا تو این کار خبرست خب خواستم فقط همین نکات بگم موفق باشید دوستان

Aidin.gh73
27-05-2008, 07:16 PM
یکی به من بگه این اچیومنت clusterluck رو تو بازی gow چه جوری میتونم بگیرم؟
بعد میشه جای این cog tag ها رو هم بگین
مرسی :love:

BlackCat
28-05-2008, 07:46 AM
یکی به من بگه این اچیومنت clusterluck رو تو بازی gow چه جوری میتونم بگیرم؟

براي گرفتن اين اچيومنت بايد سه نفر رو همزمان ، 10 بار بكشي. يعني 10 بار اين عمل رو تكرار كني.
همون قسمت اول بازي كه تو زندان هستين رو با درجه Casual شروع كنيد. به قسمتي ميرسيد كه منتظر ميشين يه در منفجر بشه تا بتونين بريد بيرون ، پشت يكي از سنگر ها كاور بگيرين و grenade خودتونو آماده كنيد ، به محض اينكه در منفجر شد و دشمنا ريختن تو grenade هاتونو پرت كنيد تا سه دشمن همزمان بميرين. البته بايد به موقع پرت كنيد وگرنه چيزي حاصل نميشه.
حالا همين سكانس رو دوباره لود كنيد و 9 بار ديگه اين كار رو تكرار كنيد.
مكان COG TAg ها
اينم مكان COG Tag ها:
ACT 1

Prison area
COG Tag 1 - Right after you make your choice of paths, there is a tag straight ahead under the Gear logo. Can't miss it.

COG Tag 2 - In the room where the locusts cut through the door. If you are looking directly at the door they cut through, you can find it back and to the left. It's under the stairway across the room you came down.

COG Tag 3 - As you exit the above mentioned door into the courtyard, there is a stairway to the left. Run up the stairs and turn left right at the top. The COG tag is in the near side corner (if enemies are North, it would be in the SW corner of the patio area.

Trial By fire
COG Tag 4 - your team points this one out to you. In the first small courtyard, look to the right of the Gear logo.

COG Tag 5 - You cross a bridge over a road and enter a building. Once you enter the building with all the pillars and the two emergence holes, it's just behind the second emergence hole in some weeds.

COG Tag 6 - You fight through the roadways witht he Trioka guns and get to the open area with the fountain in the center. THere are 4 emergence holes here. The COG tag is in the far left corner (your left as you enter the area)

Knock Knock
COG Tag 7 - You're told to gain entrance to the house of sovereigns. You'll enter an open area with stairs leading up to the building. To your far left you'll see a white van with the Gear logo painted on it. Follow the massive hole in the street on the left all the way up, sticking to the edge. The COG tag is in the corner made by where the wall extends over part of the stairs.

COG Tag 8 - In the hallway where Jack has to open the door, there are a ton of annyoing wretches. If you're facing the door that Jack is opening, it's in the far left corner. Alternatively, you can follow the wretch footsteps on the floor right as you enter this hallway and they'll lead your right to it, just to the left of the door you came in through.

COG Tag 9 - there's a small room that you enter where you'll find the body of Rojas. As you come down the stairs into this small area, turn right immediately. THe COG tag is behind the pillar to your right.

China Shop
COG Tag 10 - Beginning of the China Shop chapter - The Berserker kills a soldier. Go back into the area where he was killed, and you can pick up his dog tag near his body. It's in a dead end alley on the left, near some flames.

COG Tag 11 - There will be 3 smashable doors. as you proceed through this area. You may feel a bit of stress as you're doing this. To the left of the third smashable door, in a little alcove, immediately before you exit the Tomb area.

COG Tag 12 - Just after COG Tag 11, you exit into an open courtyard. Follow the semi-circle wall and head left. The tag is on the other side of a block just after you see the logo. If the room was a clock, the Tag would be between 8 and 9, right against the semi circular wall.

ACT II

Tick TIck Boom
COG Tag 13 - After your choose a path (either one, doesn't matter) and reunite, You'll enter a small room with two stairways in it, one in the very middle of the room that leads down to a couch. Shoot up the couch, and it's underneath.

COG Tag 14 - There's a room with a catwalk that square shaped. WHen you exit, you head down some stairs into the street. Turn around and run back the alley formed by the stairs you came down and the wall of the next building. The Tag is at the end of that alleyway, behidn a rock.

COG Tag 15 - Just before you enter the Settlement, you come up the stairs where the Boomer was and its behind a newspaper machine. Facing ahead as you come up the stairs, it'll be to the back and left (the exit area will be to your right).

Outpost
COG Tag 16 - On your way to checkpoint 2, facing the first emergence hole, you'll see a propane tank in a shed to your left. Shoot the tank and enter the shed.

COG Tag 17 - When you enter the area where you have to use the spotlight, after you guide Dom through, move the spotlight to the far left (as you're holding the light) area near where you entered. The COG Tag is in that corner area. just to the left of the lit room of the blown out buidling, on the street.

Dark Labyrinth
COG Tag 18 - After you leave the destroyed building, look directly to the right. It will be on the ground in the light.

ACT III

Downpour
COG Tag 19 - In the open, rainy area next to the sea, there is a dock behind the buidling with the elevator in it, on the far right. Get down on this dock and follow it all the way out. Tag is at the end.

Evolution

COG Tag 20 - In the room with the rotting floorboards, the Tag is in the far right corner (as you enter the room).

COG Tag 21 - When you enter the room with the carts, go down the stairs to the car area and turn around. The Tag is to the left of the stairs as you face them.

Darkest Before Dawn
COG Tag 22 - After you ride down the drilling platforms, stick to the wall on the right. There will be a path leading down to the right, follow that to find the COG tags and some grenades.

COG Tag 23 - In the next area after Tag 22. you'll enter an open area with a small building on the right side. Just to the right of the stairs leading up to that buildling, you'll find the tags.

COG Tag 24 - After you choose your paths, and reunite, you'll fight through a narrow hallways with a lot of cover. Just after the hallway and before you exit the area, turn around and the tags are on a narrow ledge over the pool. (to your right as you leave the hallways, or to your left after you turn around)

ACT IV

Campus Grinder
COG Tag 25 - As you enter the first area, on the right there are two small staircases. The Tags are behind the second small staircase.

Bad To Worse
COG Tag 26 - As you enter the second area, before you go down the sidewalk with the columns to enter the conservatory, there is a rusty car on in the street. If you're facing the columns, it's back and to your right behind that car.

Imaginary Place
COG Tag 27 - In the second section of the estate, there's a shield shaped room (square top, semi circle bottom) with 4 columns in it, and a desk. Destroy the desk. Tags are underneath.

ACT V

[PC Version Only] Cog Tag 31 - Quite a ways into the PC-only levels the Brumak will be stomping above you as you go through a tunnel filled with wretches. When you come out, you will be in a garden and directly in front of you is a half open gate. Behind that gate to the left is a cog tag.

[PC Version Only] Cog Tag 32 - At the end of the parking garage you go up some stairs. Before you do that, go down stairs for the cog tags.

[PC Version Only] Cog Tag 33 - When fighting the Brumak, go all the way to the back of the fight area and look for the cog tags near some ammo and a washing machine.

Train Wreck
COG Tag 28 - It's on the left side of the 5th train car, after the last door is opened.

COG Tag 29 - in the third passenger car on the right, before you go up the ladder.

COG Tag 30 - There's a room on the left side of the fifth and final car in the third part of he train. It's at the end of that room.

يه ويديو هم هست تا اگر نتونستي با اين متن همشونو بگيري ازش استفاده كني.
ويديو (http://youtube.com/watch?v=Tu5vaT6hKLU)

DONTE SPARDA
28-05-2008, 05:17 PM
بله.نیاز به راهنمایی واقعا دارن و من تو حرفام نگفتم نیازی به راهنمایی ندارن.ببین یه بازی هایی هستن که تو خود توضیحات آچیومنت گفته باید چیکار بکنی خب اکثر اون ها رو میشه بدون راهنمایی خاص گرفت.ولی بعضی از آچیومنت ها متن توضیحشون یه طوریه که آدم متوجه نمیشه.توی اون آچیومنت ها نیاز به توضیح هست.اون دوازده صفحه ای که شما میگید نحوه ی گرفتن آچیومنت هست یا اینکه چه طوری یا کجا میشه این آچیومنت رو آسون تر گرفت....در حالیکه توی توضیحات اصلی آچیومنت خودش روشش رو گفته.در هر صورت بازم حق با شماست;)

BlackCat
28-05-2008, 05:51 PM
بله.نیاز به راهنمایی واقعا دارن و من تو حرفام نگفتم نیازی به راهنمایی ندارن.ببین یه بازی هایی هستن که تو خود توضیحات آچیومنت گفته باید چیکار بکنی خب اکثر اون ها رو میشه بدون راهنمایی خاص گرفت.ولی بعضی از آچیومنت ها متن توضیحشون یه طوریه که آدم متوجه نمیشه.توی اون آچیومنت ها نیاز به توضیح هست.اون دوازده صفحه ای که شما میگید نحوه ی گرفتن آچیومنت هست یا اینکه چه طوری یا کجا میشه این آچیومنت رو آسون تر گرفت....در حالیکه توی توضیحات اصلی آچیومنت خودش روشش رو گفته.در هر صورت بازم حق با شماست;)
منظور منم از دادن اون پست دقيقا اشاره به قسمت دوم صحبت هاي شما بود.
چون وقتي كسي رجوع ميكنه به راهنما ميخواد هرچه سريع تر كارش راه بيوفته.

Extreme
29-05-2008, 11:07 PM
در بازی توراک - آچیومنت It s Trap را لطفآ راهنمایی کنید!

hoom
10-06-2008, 08:02 PM
سلام

از دوستانی که بازی رو تموم کردن و یا میدونن میخواستم بپرسم که این چند تا اچیومنتی که نوشته بازی رو مثلا فقط با استفاده از شمشیر به پایان ببرید، آیا به این معنی هستش که وقتی بازی رو تموم کردی دوباره یه دفعه از اول تا آخر فقط شمشیر رو استفاده کنیم و دوباره از اول شروع کنیم و فقط یه سلاح دیگه رو سرتاسر بازی استفاده کنیم؟ این که خیلی میشه فقط برای یه اچیومنت 5 تایی.

Dragon Sword Master 5 Complete the game using only the Dragon Sword.
Lunar Staff Master 5 Complete the game using only the Lunar Staff.
Falcon's Talons Master 5 Complete the game using only the Falcon's Talons.
Dual Katana Master 5 Complete the game using only the Dragon's Claw and Tiger's Fang.
Kusari-gama Master 5 Complete the game using only the Kusari-gama.
Eclipse Scythe Master 5 Complete the game using only the Eclipse Scythe.
Tonfa Master 5 Complete the game using only the Tonfa.
Vigoorian Flail Master 5 Complete the game using only the Vigoorian Flail.

BlackCat
11-06-2008, 12:24 PM
سلام

از دوستانی که بازی رو تموم کردن و یا میدونن میخواستم بپرسم که این چند تا اچیومنتی که نوشته بازی رو مثلا فقط با استفاده از شمشیر به پایان ببرید، آیا به این معنی هستش که وقتی بازی رو تموم کردی دوباره یه دفعه از اول تا آخر فقط شمشیر رو استفاده کنیم و دوباره از اول شروع کنیم و فقط یه سلاح دیگه رو سرتاسر بازی استفاده کنیم؟ این که خیلی میشه فقط برای یه اچیومنت 5 تایی.
بلكه شما بايد يكبار كامل بازي رو فقط با استفاده از X به پايان برسانيد.
كلا اين بازي ليست آسوني نداره!
در بازی توراک - آچیومنت It s Trap را لطفآ راهنمایی کنید!
اين خيلي راحت در ابتداي "Hero's End" باز خواهد شد.
در آغاز اين بخش 2 سرباز وجود دارند كه توسط dilo ها مورد حمله قرار گرفتند ، پس Shotgun خودتون رو برداريد و با flare به يكي از‌آن ها شليك كنيد. بعد منتظر بمانيد تا dilo ها وي را بكشند.
در صورتي كه موفق بوديد بازي را سيو كنيد تا آمار ذخيره شوند سپس دوباره اين قسمت را با همين روند تكرار كنيد.

Deja Vu
12-06-2008, 08:20 PM
دوستان من یکی از power to the people station هارو تو appolo square جا گذاشتم میشه برگردم اونجا یا اینم مثل اون دوتا diary اول بازی قابل برگشت نیستن؟
اگه میشه برگشت، چطوری برگردم؟ بازی رو Load کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
تو تاپیک خودشم همین پستو دادم ولی کسی محلم نذاشت:(

SamFisher
27-06-2008, 09:53 PM
سلام !
توی Rainbow Six Vegas 1 ، دو تا اچیومنت هست .
1 - تمام مراحل T-Hunt رو در درجه سختی Normal و در حالت Split Screen تمام کنید .
2 - تمام مراحل T-Hunt رو در درجه سختی Realistic و در حالت Split Screen تمام کنید .

حالا اگر روی Real برم ، اچیومنت Normal هم باز میشه ؟

BlackCat
28-06-2008, 10:49 AM
سلام !
توی Rainbow Six Vegas 1 ، دو تا اچیومنت هست .
1 - تمام مراحل T-Hunt رو در درجه سختی Normal و در حالت Split Screen تمام کنید .
2 - تمام مراحل T-Hunt رو در درجه سختی Realistic و در حالت Split Screen تمام کنید .

حالا اگر روی Real برم ، اچیومنت Normal هم باز میشه ؟
منم سری به انجمن های سایت X360A زدم چیز خاصی در این مورد گفته نشده بود اما احتمالا باید باز بشه.

sh_lair
07-07-2008, 09:44 PM
اگه میشه واسه geow رو بزارید

Aurlito
07-07-2008, 09:49 PM
اگه میشه واسه geow رو بزارید
سلام.
اغلب اچیومنتهاش آنلاینه اما اونهایی رو که مال کمپیگن اینجا (http://bazicenter.net/forums/showpost.php?p=382872&postcount=24) گذاشتم.

play3
11-07-2008, 04:01 PM
تویه بازیه bourne یه اچیومنت هست که میگه 100 نفر رو مخفیانه بکش من 95 نفر رو کشتم ولی نمیدونم دیگه چرا هر چی از پشت دشمنها میرم و مخفیانه میکشمشون تعداد 95 زیاد نمیشه :confused: لطفا هر کی میدونه یه کمکی کنه;)

sh_lair
05-08-2008, 06:10 PM
سلام.
اچیومنت acecombat 6 رو میخوام .

sinasafari
21-08-2008, 04:14 PM
سلام اچیومنت های Smack Down VS Raw2008را لطفا بزارید خیلی خیلی ممنون میشم

robofal
22-08-2008, 09:42 PM
smackdown vs raw 2008
دوستان کسی از شما میتونه بگه چطور Achievements بازی sdvsraw2008 را میشه باز کزد.
من text انگلیسی این نسخه را دارم اما معنی فارسی ان را میخواهم مرسی

Achievements: Complete each achievement to get the allotted gamerscore.

A fighting champion (75) - In ranked online matches, defend a CAC title 5 times against 5 different players within 24 hours.
Gold digger (70) - Win a Created Championship 10 times in ranked online matches.
I'd like to thank the academy (20)- Defeat a Powerhouse Superstar with the Possum Pin in any match type.
If it bleeds... (20) - Bloody every ECW Superstar on the roster.
King of the mountain (20) - Place first in every type of tournament in Tournament mode.
Now offering non-stop flights (20) - Stand on a ladder and suplex your opponent out of the ring in a ladder match.
Now that's hardcore (20) - Bloody and defeat a Hardcore Superstar on legend difficulty in an ECW Extreme Rules match and win.
On fire (75) - Win 30 consecutive ranked online matches.
Possession is 9/10 of the law (20) - Steal your opponent's taunt 3 times in any One on One match.
Put'em in a body bag (20) - Turn your opponent's entire limb damage meter red in any match type.
Stop yapping and fight (20) - Argue with the referee 4 times in a match and win.
Submission-sensei (50) - Win a Normal Submission match without having your Struggle Submission hold broken once.
That's gonna leave a mark (20) - Powerbomb an opponent on top of a steel step in any match type.
That's one for the record books (20) - Eliminate 20 opponents in a 30-Man Royal Rumble.
The best there was... (20) - Win a 20 minute Ironman match on legend difficulty without surrendering a point to your opponent.
Who says originality is dead (20) - Create an original CAS, ring entrance and created Championship.
You've got a bit of red on you (20) - Get busted open by your opponent on legend difficulty in any match type and win.

Aurlito
23-08-2008, 09:19 AM
به robofal: اچیومنتهایی که گذاشتید به ترتیبی که خودتون پست کردید فارسی شدن دیگه اسمش رو ننوشتم:

1- یک مچ cac را در برابر پنچ پلیر دیگر برنده شوید، در محدوده ی 24 ساعت و نه بیشتر.(مالتی پلیر)
2- 10 بار یک Championship ساخته شده(فکر کنم منظورش توسط یوزر هست و نه مال خود بازی) 10 بار برنده شوید.(مالتی پلیر)
3- یک سوپراستار Powerhouse را در هر نوع مچی توسط روش Possum Pin از پای درآورید.
4- همه سوپراستارهای ECW که در لیست کار هستند را از پای در آورید.
5- در تورنمنت مود، در یک تورنمنت از هر نوعی مقام اول را به دست آورید.
6- در یک Ladder Match، روی نخ وایستید و حریفتون رو بندازید از رینگ بیرون.
7- یک سوپر استار هاردکور را، در درجه سختی Legend، در نوع مچ EXW ایکستریم از پای بیندازید.
8- 30 تا مچ آنلاین رو پشت سر هم ببرید.(مالتی پلیر)
9- 3 بار taunt حریف را بدزدید(ترجمه ی تحط اللفظی میشه متلکش رو پاسخ بدید اما متوجه نمیشم چون بازی رو ندارم) در هر مچ یک بر یک.
10- در هر نوع مچی، Limb Damage Bar حریف رو به حالت قرمز برسونید.
11- در یک مچ، چهار بار با داور دعوا کنید و ببرید.
12- در هر نوع مچی، حریفتان را در حال استیل استپ Powerbomb کنید.
13- در دعوای 30 نفره، بیست مرد را از پای در آورید.
14- یک مچ Ironman در 20 دقیقه ای را در درجه سختی Legend بدون از دست دادن حتی یکدانه پوینت حریف را از پای بیندازید.
15- یک رینگ CAS بسازید.
16- در هر نوع مچی در درجه سختی لجند، توسط حریف Busted Open شوید و برنده شوید.

robofal
23-08-2008, 11:14 AM
خیلی ممنونم عزیز عالی بود
اگه بازیشو هم بلد بودی عالی تر میشد ولی همین هم مرسی

BoRiX_HiDeN
31-08-2008, 06:08 PM
دوستان اینجا کسی می دونه این دو آچیومنت رو در Nba2k8 باز کنه یکیش Three for all و اونکی هم برای بردن کوبی برایانت تو اسلم دانک هست. من اونو بردم ولی نداد.

Aidin.gh73
01-09-2008, 10:21 AM
تویه بازیه bourne یه اچیومنت هست که میگه 100 نفر رو مخفیانه بکش من 95 نفر رو کشتم ولی نمیدونم دیگه چرا هر چی از پشت دشمنها میرم و مخفیانه میکشمشون تعداد 95 زیاد نمیشه :confused: لطفا هر کی میدونه یه کمکی کنه;)
اين 100 نفر رو مخفيانه نبايد بكشي كه بايد با استفاده از چيز هايي كه در محيط وجود داره بكشي مثلا توي يه درگيري اگه نزديك يه صندلي باشي دكمه take down رو بزني صندلي رو بر ميداره بعد ميكوبه به كله يارو يا اگه نزديك يه ميز باشي كلشو ميكوبه به ميز
من خودم جمعا 5 نفر رو مخفيانه نكشتم ولي از اين راه اچيومنت رو گرفتم ;)

dante360360
07-09-2008, 09:36 PM
- در هر نوع مچی در درجه سختی لجند، توسط حریف Busted Open شوید و برنده شوید.
دوستان هرکی بلده این اچیومنت رو یه توضیح بده ممنون میشم

Miesam
24-09-2008, 12:17 AM
ميگم دوستان يكي ميشه اين اچيومنت هاي PES08 رو اون هايي كه زده انگليس ، اسپانيا و... رو توضيح بده؟

من آخر نفهميدم چيه. الان ليگ اسپانيا رو رفتم! با بارسلونا ولي هيچي كه هيچي ميخوام ببينم ماجراي خاصي داره يا من كلا بدفرم فهميدم ؟

navid_x360
24-09-2008, 12:39 AM
ميگم دوستان يكي ميشه اين اچيومنت هاي PES08 رو اون هايي كه زده انگليس ، اسپانيا و... رو توضيح بده؟

من آخر نفهميدم چيه. الان ليگ اسپانيا رو رفتم! با بارسلونا ولي هيچي كه هيچي ميخوام ببينم ماجراي خاصي داره يا من كلا بدفرم فهميدم ؟
Pro Evolution Soccer 2008 (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8275) (http://www.bazicenter.com/forums/styles/smooth/misc/multipage.gif 1 (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8275) 2 (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8275&page=2))
Liga Española Dominated
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/376/UPvtjqo=.jpg

25 G

شما باید تمام تیم های لیگ اسپانیا را مغلوب کنید !

Extreme
25-09-2008, 03:25 AM
در بازی TNA iMPACT آچیومنتهای:
He"s on Fire
-
Planet Jarrett
-
Shark in the Water
-
را لطفآ راهنمایی کنید.با تشکر.

play3
26-09-2008, 10:57 AM
سلام
حتما اکثر شما با اچیومنتهای گرز اف وار اشنایید و میدونید که اچیومنتهای این بازی سر راسته ولی من با اچیومنتهای انلاین این بازی مشکل دارم
مثلا گفته که 100 نفر رو با اره بکش که من 250 نفر رو کشتم ولی خبری از اچیومنت نیست (البته فقط اره اینجوری نیست ومن با کل اچیومنتها اسلحه این بازی تو انلاین مشکل دارم)
واین رو هم بگم که میدونم بازی باید رنک مچ باشه وتعداد افرا حاظر در رنک هم بالای 6 نفر
لطفا هر کس میدونه خبرش رو بده که مشکل کار ما کجاست:cool::love:

BlackCat
29-09-2008, 03:09 PM
سلام.
اچیومنت acecombat 6 رو میخوام .
یعنی چی خب؟ یعنی راهنمای کل اچیومنت های این بازی رو میخوای یا فقط چند تا؟
سلام اچیومنت های Smack Down VS Raw2008را لطفا بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
این موضوع مستلزم اینه که یه نفر بازی رو کامل انجام داده باشه و همه ی اچیومنت هاشو گرفته باشه که بعید میدونم کسی تو این سایت اینکارو کرده باشه.

BoRiX_HiDeN
29-09-2008, 05:34 PM
اقا چرا کسی جواب من رو نمیده؟ من تو تاپیک Ninga Gaiden2 مطرح کردم ولی کسی حرفی نزد. می شه جواب سوال من رو تو همون قسمت بدید. مرسی

Fratos
07-10-2008, 01:22 PM
درود ب همه
چند وقت پیش بدجوری برای بهدست اوردن جمجمه ها تقلا میکردم، یادتون اومد؟ حالا تونستم سه تا شون رو بگیرم که تو این پست راه رسیدن بهشون میگم برات.

Skull Iron
آخرین بخش مرحله اول ( Sierra 117 ) که باید جانسون و افرادش رو نجات بدید. حالا بعد از اینکه انها رو نجات دادی و سفینه خودی امد برید روی پل، سمت چپ رو نگاه کنید، یه سکو ( دیوار ضخیم ) میبیند. بپرید و برید روی سکو و به سمت چپ حرکت کنید. کمی بعد به محلی میرسید که حالت تراس داره ( که اگر روی Hard بازی کنید اونجا دوتا تک تیرانداز داره ). تراس رو ادامه بدید اخر مسیر، پشت اخرین ستون ( تیر اهن! ) میتونید جمجمه رو پیدا کنید.

Black Eye
همین که مرحله Crow's Nest شروع بشه میتونید این جمجمه رو بگیرد. بدون اینکه حرکت کنید دوربین رو بالا ببرید، روبروتون ( بالا ) یک لوله بزرگ سفید رنگ میبینید. حالا از پله ها برید بالا تا زیر همون لوله به یک قفسه برسید. بپرید بالای قفسه، بپرید روی آهن قرمز رنگی که لوله رو نگه داشته، حالا بپرید روی لوله، انتهای لوله جمجمه منتظر شماست.

Tough Luck
اوایل Tsavo Highway بعد از قسمتی که کاوانات ها با یک دیوار انرژی راه رو بستن به یک پل میرسید به بعد از چند لحظه سفینه بزرگ کاواناتهای از انجا عبور میکند. ابتدای همان جا ( پل ) سمت راست راهی به زیر پل داره. برید پائین یک مقدار به جلو بعد سمت چپ. میرسید به ستون های پل. اولین ستون که تقریبا چسبیده به دیوار رو دیدید؟ با پریدن و استفاده کردن از لبه های اون به پشت ستون برسید. مسیر رو تا انتهای برید و حالا سمت چپ رو نگاه کنید. جمجمه رو خواهید دید که روی یک تخته سنگ هست.

نکته:

از RB برای برداشتن جمجمه استفاده کنید.
آچیومنت بلافاصله بعد از برداشتن جمجمه ازاد خواهد شد.
برای بدست اوردن انها باید مرحله را از ابتدا شروع کنید.
مرحله را با درجه سختی Normal شروع کنید.

هر کدوم رو که تونستم بگیرم توضیح میدم براتون.
ممنون که توجه کردید.

ویرایش:
اقا چرا کسی جواب من رو نمیده؟ من تو تاپیک Ninga Gaiden2 مطرح کردم ولی کسی حرفی نزد. می شه جواب سوال من رو تو همون قسمت بدید. مرسی
مشکل چیه؟

BoRiX_HiDeN
09-10-2008, 05:23 PM
حل شد دوست عزیز ممنون

a9326
17-10-2008, 09:35 PM
لطفا یکی کمک اچیمونت های fifa 09 رو ترجمه کنه

robofal
22-11-2008, 03:40 AM
توی farcry2 من همه اچیومنتای offline رو گرفتم به جز 2 تا
1-Cold Blooded 30
2-The third faction 30
و سوال دیگه اینکه اچیومنت Mapper 10 رو میشه توی offline گرفت چه طوری؟

BlackCat
22-11-2008, 11:51 AM
لطفا یکی کمک اچیمونت های fifa 09 رو ترجمه کن
من دارم مینویسم اگر وقت کنم و بتونم مطلب رو کامل کنم 5شنبه ، جمعه میذازم.

robofal
22-11-2008, 12:57 PM
خب دوستان من بازی svr 09 را اچیومنتشو میزارم برام (دوبله کنید):cheesygri

Congrats are in order (10 points): Win an Exhibition match.

Smokin' (20 points): Defeat Kane in an Inferno Match.

Create A Finisher (10 points): Defeat an opponent using a Created Finisher in a match.

A brawl to end them all (30 points): Win in both a Locker Room Brawl and Backstage Brawl.

Cena Story (20 points): Complete Cena's story in Road to WrestleMania mode.

Triple H Story (40 points): Complete Triple H's DX and Evolution route in Road to WrestleMania mode.

Undertaker Story (20 points): Complete Undertaker's story in Road to WrestleMania mode.

Chris Jericho Story (20 points): Complete Chris Jericho's story in Road to WrestleMania mode.

Mysterio & Batista Story (40 points): Complete Mysterio & Batista's story in Road to WrestleMania mode using both Superstars.

Bonus Collector (150 points): Obtain all bonuses in Road to WrestleMania mode.

Gold Rush (60 points): In Career mode, win every WWE Championship at least once.

A year in the life (100 points): Complete 1 year of Career Mode playing each match.

Unstoppable (60 points): Use a created Superstar and obtain 6 abilities in Career Mode.

5 Hall of Famers (100 points): In Career mode, induct 5 Superstars to the Hall of Fame.
Additionally, there are four secret achievements:
5 Stars (60 points): In Career mode, obtain a 5-Star match rating.
Lights, Camera, Action! (30 points): Create at least 1 original WWE highlight reel.
Hot Tag (30 points): Perform a hot tag in a tag team match and win.
The End of The Road (200 points): Complete Road to WrestleMania mode using each selectable Superstar.

Aidin.gh73
29-11-2008, 07:40 PM
چجوري ميشه اين اچيومنتها رو تو fable2 گرفت
the romantic-the rule of albion-the swinger-the teaser-the dollcatcher

full game
01-12-2008, 12:20 AM
حالا ببینم این اچیمنتها به چه دردی میخورن
من چنتاشو دارم:laughing:

Deja Vu
03-12-2008, 01:51 PM
دوستان بعضی از اچیومنتای fifa 09 رومشکل دارم باشون. لطفا کمک کنید
Living Legend
اینو دقیقا باید چیکار کنم؟ راهنمای انگلیسیشو خوندم ولی درست نفهمیدم
--------
خرید 50تا بازیکن حتما باید با یه تیم توی چند فصل باشه یا اینکه میشه چندتا manager modeباز کرد با تیمای مختلف؟
--------
من توی تمام ورزشگاه ها برنده شدم ولی اچیومنتشو بهم نداد. باید روی درجه سختیه خاصی باشه؟

mehdi-p
25-12-2008, 11:52 PM
مشکل دارم در گرفتن اچیومنت Call of Duty 4: Modern Warfare

بعد از گرفتن اخرینEnemy Intel اچیومنتی داده نشد

راه جمع کردن دوباره ای وجود داره.Help

mehdi-p
26-12-2008, 12:36 PM
یکی درباره ی اچیومنت های Secret بازیه Dead Space توضیح بده

AMIQ
26-12-2008, 06:56 PM
مشکل دارم در گرفتن اچیومنت Call of Duty 4: Modern Warfare

بعد از گرفتن اخرینEnemy Intel اچیومنتی داده نشد

راه جمع کردن دوباره ای وجود داره.Help

شاید یک اشتباهی انجام دادی...! در هر صورت باید از Mission select مرحله را تکرار کنی!

BoRiX_HiDeN
26-12-2008, 11:03 PM
دوست عزیز اون دو تا جایی که پشت اون تفنک دستی ها میشینی رو باید با 40 درجه سلامت به با لا حفظ کنی. دو تاش مربوط به اینه.

navid_x360
27-12-2008, 02:38 PM
دوست عزیز اون دو تا جایی که پشت اون تفنک دستی ها میشینی رو باید با 40 درجه سلامت به با لا حفظ کنی. دو تاش مربوط به اینه.
سلام
دوتاش که این دوستمون گفتن دوتای دیگه هم مربوط میشه
10 از اون موجودایکه شبیه بچه هستن میپرن رو صورتت از خودت جدا کنی
5 بار موجودات بوسیله حالت گراوی کلشون بکوبونی به طاق این کارو تو مرحلهای انجام بده که قسمتی از زمین مستطیلی حالت گراوی داره اگه بری روش شوت میشی به طرف بالا زیر طاق سقف میشی باید 5 بار موجودات بندازی تو اون قسمت مستطیلی تا کلشون بخوره به سقف از بین برن این اچیومنت ازاد میشه
من خودم تمام اچیومنتاش گرفتم به جز دوتارو یکیش همین پنگ همچین چیزی بود فکر کنم(همون اچیومنتی که 15 تا امتیاز داره) کسی این نگرفته؟

Kent
27-12-2008, 05:37 PM
peng`s treasure تو مرحله یازده بعد از اینکه اون مجسمه رو سوار سفینه کردی
قابل دست رسی هست جاش هم توی یکی از قسمتهای خالی بین راه رو هایی هست
که سفینه تو یکشون هست فکر میکنم تو اونی هست که سفینه توش نیست
30 هزارتا هم میتونی بفروشیش

در ضمن اونی هم باید زامبی ها رو بکوبونی به طاق جز سکرتها نیست
یکی دیگه از این سکرتها 10 بار جا خالی دادن از دست اون غولی هست که
چندین بار باهاش روبرو میشید و باید فقط باید به پشتش شلیک کنید

navid_x360
27-12-2008, 06:42 PM
peng`s treasure تو مرحله یازده بعد از اینکه اون مجسمه رو سوار سفینه کردی
قابل دست رسی هست جاش هم توی یکی از قسمتهای خالی بین راه رو هایی هست
که سفینه تو یکشون هست فکر میکنم تو اونی هست که سفینه توش نیست
30 هزارتا هم میتونی بفروشیش

در ضمن اونی هم باید زامبی ها رو بکوبونی به طاق جز سکرتها نیست
یکی دیگه از این سکرتها 10 بار جا خالی دادن از دست اون غولی هست که
چندین بار باهاش روبرو میشید و باید فقط باید به پشتش شلیک کنید

ممنون از راهنماییت اما یخورده گنگه ولی فکر کنم بدونم کجا رو میگی
اما اچیومنت سکرت دقیق نمیدونم چون این بازی اچیومنتاش خیلی وقت تکمیلشون کردم دقیق یادم نیست اما بازم فکر کنم گراوی هم جزو سکرتا بود به هر حال از راهنماییت ممنون گیر همین peng`s treasureبودیم

Kent
27-12-2008, 08:46 PM
همون اول بازی وقتی سفینه روی ایشیمورا سقوط میکنه میتونی ببینیش
یه مجسمه کوچیک هست
اگر دقت کنی سفینه تو یک جایی شبیه به یک کانال پهن سقوط کرده یک کانال هم بغل
دست این اینجا هست که خالیه پنگ اونجاس اما چون اون دستگاهی رو که از دور میتونی
وسایل رو برداری تو مرحله اول نداری گرفتنش میره برای مرحله 11 که دوباره بر میگردی
به اینجا و سفینه ای که قرار هست اون مجسمه رو توش بذارید درست سمت دیگه این کانالی
هست که اول بازی سفینتون توش سقوط کرد

اون گراویتی رو هم چون هنوز نگرفتمش میگم جز سکرتها نیست :biggrin1:

از اون دسته چیزهایی که معمولا جز سکرتها باقی مونده و خود به خود آنلاک نمیشه
دو تاش همون شیلد بالای 40% هست وقتی که داری با اون توپها شلیک میکنی
یکیش همین 10 بار جا خالی دادن از دست اون غوله که منظور اینکه از دستش جاخالی
بدی چی هست

navid_x360
28-12-2008, 12:11 PM
همون اول بازی وقتی سفینه روی ایشیمورا سقوط میکنه میتونی ببینیش
یه مجسمه کوچیک هست
اگر دقت کنی سفینه تو یک جایی شبیه به یک کانال پهن سقوط کرده یک کانال هم بغل
دست این اینجا هست که خالیه پنگ اونجاس اما چون اون دستگاهی رو که از دور میتونی
وسایل رو برداری تو مرحله اول نداری گرفتنش میره برای مرحله 11 که دوباره بر میگردی
به اینجا و سفینه ای که قرار هست اون مجسمه رو توش بذارید درست سمت دیگه این کانالی
هست که اول بازی سفینتون توش سقوط کرد

اون گراویتی رو هم چون هنوز نگرفتمش میگم جز سکرتها نیست :biggrin1:

از اون دسته چیزهایی که معمولا جز سکرتها باقی مونده و خود به خود آنلاک نمیشه
دو تاش همون شیلد بالای 40% هست وقتی که داری با اون توپها شلیک میکنی
یکیش همین 10 بار جا خالی دادن از دست اون غوله که منظور اینکه از دستش جاخالی
بدی چی هست
ممنون از راهنمایی کاملت
گفتم از اونجا که من اچیومنتای این بازی همون اول که امد گرفتم(از بس که بازی توپی بود) دقیق یادم نیست کدوم سکرت بود کدوم نیست از اونجا که شما هنوز نگرفتیش میگید سکرت نیست پس شما درست میگید
اما اون سکرتی که شما میگید باید جا خالی بدید فکر کنم منظورتون این (رفتم اچیومنتای بازی که گرفته بودم دیدم فکر کنم این میگید ببین گرفتیش یا نه)
kickin it
10G
Escape from a luker grab attack 10 times
اگه این باشه که اون بالا توضیح دادم که باید 10 بار اون موجودات کوچک که شبیه بچه هستن(برای اولین بار جای میبینیش که یه یارو پشت شیشه کمک میخواد بعد این موجود پیداش میشه اول بازوهاش باز میکنه (چاقوهای ریزی داره) پرتاب میکنه میزنه به دستش بعد کلش میپوکونه فهمیدی کدومارو میگم وقتی اون موجودات پریدن رو صورتت باید 10 بار از خودت جداشون کنی
فکر کنم همین میگی اگه این نیست شرمنده نشد کمکت کنیم اخه گفتم اچیومنتاش گرفتم دیگه مشخص نیست کدوم سکرت بود کدوم نبوده ولی به احتمال زیاد همینه ;)

D-GENERATION-X
29-12-2008, 05:48 PM
بازیه WWE 2009
دوستان این 5 HALL OF FAME
PLAY 1 YEAR OF CARRER
رو چجوری میشه گرفت
دوستون دارم
مرسی
فقط DX

BoRiX_HiDeN
03-01-2009, 04:38 PM
دوستان کسی قصد نداره که آچیومنت های Fifa09 رو بذاره. به خدا ثواب داره:biggrin1:

N A V i D iii
04-01-2009, 10:34 PM
سلام دوستان عزيز...
من براي به دست آوردن The Ruler of Albion Achievement در بازيه fable 2 مشكل دارم...
من حتي تا 2444014 هم رفتم اما بازم به 2500000 نرسيدم و هر بارم كه بازيو load ميكردم
هي كم ميشد الانم رسيده به 2398542!!!چي كار كنم؟؟؟:(

BoRiX_HiDeN
04-01-2009, 10:49 PM
سلام دوستان عزيز...
من براي به دست آوردن The Ruler of Albion Achievement در بازيه fable 2 مشكل دارم...
من حتي تا 2444014 هم رفتم اما بازم به 2500000 نرسيدم و هر بارم كه بازيو load ميكردم
هي كم ميشد الانم رسيده به 2398542!!!چي كار كنم؟؟؟:(
دوست عزیز شاید شما داری به مردم پول میدی:biggrin1: شما برو مغازه هات و خونهات رو 100% کن برای 2 روز مشکلت حل میشه و یا اینکه تاریخ کنسول رو عوض کن:biggrin1:

N A V i D iii
04-01-2009, 11:08 PM
دوست عزیز شاید شما داری به مردم پول میدی:biggrin1: شما برو مغازه هات و خونهات رو 100% کن برای 2 روز مشکلت حل میشه و یا اینکه تاریخ کنسول رو عوض کن:biggrin1:

قوربونه دستت ولي ديگه گند زدم به اقتصاد مملكت!!!همه جا تا 100% بردم بالا:biggrin1:
همه جارم فكر كنم خريدم يعني جاهايي كه گرون بوده!!!مقدار طلام 4000000
هستش ولي اون يكي اگه اشتباه نكنم money estate wealth هر كار ميكنم به
2500000 نميرسه!!!1هفتس منو از كارو زندگي(بازي هاي ديگه)انداخته
نميدونم حالا چه گيري دادم منم ول نميكنم:biggrin1:
عاجزانه درخواست Help دارم:love:

BoRiX_HiDeN
05-01-2009, 10:30 AM
برای اون آچیومنت باید تمام مناطق بری سرکشی کنی و از مغازه های کوچک تا خانه های بزرگ رو بخری. در تمامی شهرها:biggrin1: البته در چند شهر 2 3 تا خانه نیست برای من که این جوری باز شد. موفق باشی در این راه دراز:biggrin1:

N A V i D iii
05-01-2009, 02:16 PM
برای اون آچیومنت باید تمام مناطق بری سرکشی کنی و از مغازه های کوچک تا خانه های بزرگ رو بخری. در تمامی شهرها:biggrin1: البته در چند شهر 2 3 تا خانه نیست برای من که این جوری باز شد. موفق باشی در این راه دراز:biggrin1:

دقيقا همه جارو خريدم فقط مونده شركتي كه بازيو ساخته بخرم:biggrin1:
ولي نميدونم چرا هي داره كم ميشه از پولم!!!من فقط 55000تا ميخواستم
تا به هدفم برسم ولي همين جوري كم شد:((
كاش ميشد همه جارو بالاي قيمت بخري!!!مثلا اون قصر كه 1000000 قيمت داشتو
2500000 بخرم:biggrin1:

BoRiX_HiDeN
07-01-2009, 12:10 AM
اگه واقعا برات مهمه یک کار دیگه بکن. برو تمام مغازه ها رو بفروش و دوباره بخر. این کار روهم در جا انجام بده و همون جا که فروختی اون رو دوباره بخر. شاید مشکلت حل شه بالاخره 100 آچیومنت هست دیگه:biggrin1:

N A V i D iii
07-01-2009, 12:34 AM
اگه واقعا برات مهمه یک کار دیگه بکن. برو تمام مغازه ها رو بفروش و دوباره بخر. این کار روهم در جا انجام بده و همون جا که فروختی اون رو دوباره بخر. شاید مشکلت حل شه بالاخره 100 آچیومنت هست دیگه:biggrin1:

خودمم اول همين فكرو كردم!!!ولي ديدم خيلي تعداد مغازه ها و خونه ها زياده!!!
جاهاي گرونم نميشه فروخت!!!مثل همون قصر ...مشكل پيش نياد يهويي:biggrin1:
اول همرو ميفروشم دوباره ميخرم چون بفروشم بلافاصله بخرم قاطي ميكنم:smile:
انشاالله كه بتونم به دست بيارم اين achiveرو!!!

Aidin.gh73
07-01-2009, 09:08 AM
خودمم اول همين فكرو كردم!!!ولي ديدم خيلي تعداد مغازه ها و خونه ها زياده!!!
جاهاي گرونم نميشه فروخت!!!مثل همون قصر ...مشكل پيش نياد يهويي:biggrin1:
اول همرو ميفروشم دوباره ميخرم چون بفروشم بلافاصله بخرم قاطي ميكنم:smile:
انشاالله كه بتونم به دست بيارم اين achiveرو!!!

به احتمال زياد temple of light رو نخريدي قيمتش هم صد هزار تا هستش

Deja Vu
07-01-2009, 12:56 PM
آقا یه کار دیگه هم میتونی بکنی البته زیاد تاثیر نداره.
کارای بد بد انجام بده. اینطوری مردم ازت بیزار میشن و خونه زندگیشونو گرون تر میدن

N A V i D iii
07-01-2009, 04:03 PM
آقا یه کار دیگه هم میتونی بکنی البته زیاد تاثیر نداره.
کارای بد بد انجام بده. اینطوری مردم ازت بیزار میشن و خونه زندگیشونو گرون تر میدن

من برا گرفتن اين achive هر كار ميكنم شما فقط بگو چي كار كنم:love:

به احتمال زياد temple of light رو نخريدي قيمتش هم صد هزار تا هستش

اي كاش نخريده بودم!!!دوستان يكي لطف ميكنه جاهاي گرون قيمت رو برام بزاره؟؟؟!!!
شايد يه جا از قلم افتاده و من نميدونم!!!
لطفآ هر چيزي كه توي بازي باعث ميشه estate money wealth بيشتر بشه بگين!!!

Aidin.gh73
08-01-2009, 10:37 AM
[B]اي كاش نخريده بودم!!!دوستان يكي لطف ميكنه جاهاي گرون قيمت رو برام بزاره؟؟؟!!!

توي اين لينك تعداد خونه ها توي هرمنطقه با قيمتشون هست
http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=99998

dante360360
13-01-2009, 06:54 PM
دوستان این اچیو منت اسمک راء 09 که گفته باید همه ی اونکارهایی که تو رود تو رسل منیا گفته رو انجام بدیم نم همرو انجام دادم اما 2تاشو جا انداختم و دوباره رفتم و انجام دادم اما اچیومنتشو نداد بهم
چیکار کنم بنظرتون؟
دقیقا همه ی تگ تیم ها شخصیت ها کاستوم های شماره ی 2 پسر فینلی و....ازاد شدن:(

hoom
13-01-2009, 08:25 PM
کسی توی بازی Prince of Persia تونسته این اچیومنت کمبوی 14 تایی رو بگیره؟ چطوری میشه زد، من هر کاری میکنم یه جایی توی تایمینگ اشتباه میکنم و قطعش میکنه.

BoRiX_HiDeN
13-01-2009, 11:14 PM
دوستنا یک سول من توی FIFA09 حدود 70 تا بازیکن خریدم البته نصفش توی یک منجر مود با بارسا و نصف دیگش توی یک منجر مود دیگه با منچستر. چرا آچیومنت خرید 50 بازیکن باز نشده؟:confused:

BoRiX_HiDeN
13-01-2009, 11:15 PM
من برا گرفتن اين achive هر كار ميكنم شما فقط بگو چي كار كنم:love:
اي كاش نخريده بودم!!!دوستان يكي لطف ميكنه جاهاي گرون قيمت رو برام بزاره؟؟؟!!!
نوید چی شد بالاخره تونستی بگیری یا هنوز گیر کردی؟:biggrin1:

N A V i D iii
13-01-2009, 11:30 PM
نوید چی شد بالاخره تونستی بگیری یا هنوز گیر کردی؟:biggrin1:

نه عزيزم هنوز گيرم:biggrin1:كسيم نيست به دادم برسه!!!

BoRiX_HiDeN
14-01-2009, 09:45 AM
نه عزيزم هنوز گيرم:biggrin1:كسيم نيست به دادم برسه!!!
بابا جان این اکانت Liveت چی شد پس؟ بگیر بریم مال Fable رو هم برت درست کنیم.:biggrin1:راستی تو اینترنتت سرعتش چنده؟:confused:

N A V i D iii
14-01-2009, 02:30 PM
بابا جان این اکانت Liveت چی شد پس؟ بگیر بریم مال Fable رو هم برت درست کنیم.:biggrin1:راستی تو اینترنتت سرعتش چنده؟:confused:

نميدونم والا فعلا كه تو كفيم:(:((
آواتار جديدم مبارك!!!:biggrin1:
سرعت من ؟؟؟ 512 !!!!!!

akiba
22-01-2009, 05:15 PM
ببخشید اینجا هم اینو میگم ولی اگر میشه کمکم کنید خواهشا :d
من تو گرفتن اینا مشکل دارم(البته تروفی هستند ولی خوب چه فرقی میکنه طرز گرفتن دو تاشون یکی هست :d اونجا که جواب ندادن)

Precious Time
Assassin View
Sinking to New Depths!
Sword Master
Warrior Special
Combo Specialist
Be gentle with her

اگر میشه هم اینکه چجوری به دست میان و هم به صورت کامل با راهنمایی توضیح بدید :biggrin1:اونایی که پیدا کردنیه بگید کجا باید پیدا کنم و یا اونایی که باید کاری رو انجام بدم هم بهترین راه رو برای سریع به دست اوردنشون بگید
اون پیدا کردن 1001 Light Seed هم که فکر کنم باید بیخ یالش بشم چون خیلی سخته :biggrin1:

همینطور که حدس زدید مال بازی شاهزاده ی پارس هستند
اگر میشه هرچه سریعتر کمک کنید
ممنون

navid of war
25-01-2009, 03:01 PM
دوستان این اچیو منت اسمک راء 09 که گفته باید همه ی اونکارهایی که تو رود تو رسل منیا گفته رو انجام بدیم نم همرو انجام دادم اما 2تاشو جا انداختم و دوباره رفتم و انجام دادم اما اچیومنتشو نداد بهم
چیکار کنم بنظرتون؟
دقیقا همه ی تگ تیم ها شخصیت ها کاستوم های شماره ی 2 پسر فینلی و....ازاد شدن:(
پسر فینلی کیه هرنسواگل دوست فینلی . البته به اینجا ربطی نداره .
همه ی رستلمنیا رو به ترتیب باید بری .
البته در واقعیت نه کشتی کج .

N A V i D iii
25-01-2009, 10:39 PM
دوستان اون the ruler of albion achievement توي بازيه fable 2 ميگه يا خودت
2.5 ميليون جمع كن يا ببين كس ديگه اين كارو كرده !!!
چه جوري از طريق يكي ديگه اين achive رو آزاد كنم ؟؟؟!!!:confused:

QuinT
25-01-2009, 10:43 PM
دوستان اون the ruler of albion achievement توي بازيه fable 2 ميگه يا خودت
2.5 ميليون جمع كن يا ببين كس ديگه اين كارو كرده !!!
چه جوري از طريق يكي ديگه اين achive رو آزاد كنم ؟؟؟!!!:confused:

شما میری تو بازی . بعد از اونجا یکی از دوستان خودتون رو Invite میکنید تا وارد بازی شما بشه .
در این صورت میتونید با دوستتون مراحل رو پیش ببرید ( Co op ) و اچیومنت های زیادی رو از قبیل همین اچیومنت ازاد کنید .

N A V i D iii
25-01-2009, 10:56 PM
شما میری تو بازی . بعد از اونجا یکی از دوستان خودتون رو Invite میکنید تا وارد بازی شما بشه .
در این صورت میتونید با دوستتون مراحل رو پیش ببرید ( Co op ) و اچیومنت های زیادی رو از قبیل همین اچیومنت ازاد کنید .

يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
من اين Achive رو تا 2368731 گرفتم ولي به 2.5 ميليون نرسيده !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟

BoRiX_HiDeN
26-01-2009, 12:11 AM
يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟
نوید من که اومدم توی دنیای تو ولی باز هم باز نشد. پس باید یک کار دیگه بکنیم. من این آچیومت رو گرفتم چه طور می تونیم برای تو هم ردیفش کنیم:confused: کمک؟:-"

QuinT
26-01-2009, 12:32 AM
يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟

خیر لازم نیست از اول برید . شما میری همون Save مورد نظر خودتون رو Load میکنید و از داخل بازی دوستتون رو Invite میکنید .
بهترین کار برای ازاد کردن این اچیومنت این هست که شما تا میتونی خانه و مغازه و ... بخری و اونها رو اجاره بدی . حالا قیمت اجاره هم به خودتون بستگی داره که روی چند درصد بزارید . اینم لازم دونستم بگم که اگر شما قیمت اجاره ها رو بیش از حد ببری بالا کاراکتر شما در بازی به سمت Evil شدن پیش میره . برای ازاد کردن این اچیومنت هم تا اونجایی که من اطلاع دارم شما لازم نیست تمام املاک در Albion رو بخری ( اما خب اگه بتونی بخری که چه بهتر ) اما خرید Fairfax Castle ( در صورتی که بازی رو تمام کرده باشید ) به علت ارزش بالا امری ضروری هست .

به هر حال این چیزایی که در پایین نام میبرم مهمترین مکان ها هستند برای خرید و از ارزش بالایی هم برخوردار میباشند :

Fairfax Castle - بعد از اینکه بازی رو تمام کردید .
Cemetery Mansion - بعد از ماموریت Love Hurts
Father Gile's Farm ( Brightwood - بعد از ماموریت Blind Date
Garth's Tower
Reaver's House - بعد از اینکه بازی را به اتمام رساندید .

نوید من که اومدم توی دنیای تو ولی باز هم باز نشد. پس باید یک کار دیگه بکنیم. من این آچیومت رو گرفتم چه طور می تونیم برای تو هم ردیفش کنیم:confused: کمک؟:-"

برای ازاد کردن اچیومنت های این بازی در حالت Co op شما باید طبق قوانین بازی پیش بری .
یکی از روش هایی که من میدونم این هست :
برای مثال برای اینکه شما بتونی این اچیومنت رو برای نوید جان ازاد کنی باید 2 میلیون پول داشته باشی . بعد ایشون رو به بازی خود Invite میکنید و سپس نیم میلیون دیگه به اون دو میلیون اضافه میکنی ( حالا چه از طریق فروختن چیزی و یا چه از هر طریق دیگه ) . به محض اینکه پول شما به 2.5 میلیون رسید اچیومنت برای نوید جان هم ازاد خواهد شد .
البته فکر کنم از این راه هم بشه که مثلا شما میری یک چیزی یا چند چیز رو به ارزش 2.5 میلیون میخری و اچیومنت هم ازاد میشه . البته از روش دوم زیاد مطمئن نیستم .
ممکنه روش های دیگه ای هم باشه که اگه دوستان دیگه بلد باشن حتما میان میگن .

N A V i D iii
26-01-2009, 12:42 AM
منم ديشب invite كرد تو بازيه خودش بعد تعداد همون estate money wealth اگه اشتباه نكنم
از 2.5 ميليون گذشته بود ولي به من achive رو نداد !!!
من خودم تعداد goldم 6 ميليون هستش ولي چه فايده !!!:(
راستي اگه good بشم ممكنه كه محبوبيتم بره بالا و achive رو آزاد كنه ؟؟؟
يعني يكم جنكولك بازي برا مردم در بيارم و اجاره هارم بيارم پايين !!!

BoRiX_HiDeN
26-01-2009, 04:26 PM
برای ازاد کردن اچیومنت های این بازی در حالت Co op شما باید طبق قوانین بازی پیش بری .
یکی از روش هایی که من میدونم این هست :
برای مثال برای اینکه شما بتونی این اچیومنت رو برای نوید جان ازاد کنی باید 2 میلیون پول داشته باشی . بعد ایشون رو به بازی خود Invite میکنید و سپس نیم میلیون دیگه به اون دو میلیون اضافه میکنی ( حالا چه از طریق فروختن چیزی و یا چه از هر طریق دیگه ) . به محض اینکه پول شما به 2.5 میلیون رسید اچیومنت برای نوید جان هم ازاد خواهد شد .
البته فکر کنم از این راه هم بشه که مثلا شما میری یک چیزی یا چند چیز رو به ارزش 2.5 میلیون میخری و اچیومنت هم ازاد میشه . البته از روش دوم زیاد مطمئن نیستم .
ممکنه روش های دیگه ای هم باشه که اگه دوستان دیگه بلد باشن حتما میان میگن .
مهدی جان دستت درد نکنه. ایشالا امشب بتونیم با نوید این آچیومنت طلسم شده رو براش باز کنیم;)

AMIQ
06-02-2009, 01:00 PM
درود.

من اچیومنت های سخت فیفا را گرفتم و فقط Liveing club , god country اگر درست نوشته باشم موندم.

هر دو هم درباره legendry شدن صحبت کردند. ممنون می شم راهنمایی کنید.

BoRiX_HiDeN
06-02-2009, 05:20 PM
درود.

من اچیومنت های سخت فیفا را گرفتم و فقط Liveing club , god country اگر درست نوشته باشم موندم.

هر دو هم درباره legendry شدن صحبت کردند. ممنون می شم راهنمایی کنید.
امیر جان شما باید بری و Be a pro بازی کنی و من توصیه می کنم که KAKA رو بگیری و باید 4 فصل بازی کنی و دو فصل رو خودت کامل بازی کن و 2ف صل دیگه رو Sim کن ولی باید جزوه 3 تا تیم اول بشی در اون دو فصل.;)

AMIQ
06-02-2009, 07:05 PM
امیر جان شما باید بری و Be a pro بازی کنی و من توصیه می کنم که KAKA رو بگیری و باید 4 فصل بازی کنی و دو فصل رو خودت کامل بازی کن و 2ف صل دیگه رو Sim کن ولی باید جزوه 3 تا تیم اول بشی در اون دو فصل.;)
در کل هدف از این اچیومنت چیه؟

قهرمان شدن یا چه چیزه دیگه ای...

BlackCat
06-02-2009, 08:59 PM
در کل هدف از این اچیومنت چیه؟

قهرمان شدن یا چه چیزه دیگه ای...
بازیکنت باید به Rank خواسته شده در سطح ملی و باشگاهی برسه.
گوشه ی سمت راست پایین صفحه رو اگه ببینی Rank بازیکنت رو نوشته.
بهترین راه هم اینه که C.Ronaldo و یه سری دیگه از بازیکنهای خوب رو Transfer کنی به تیم FC Sydny استرالیا(از منوی اصلی بازی) بعد هم تمام بازی ها رو Sim کنی ، احیانا اگر بازی رو تیمت باخت میای بیرون و بعد دوباره بازی رو Sim میکنی( باید Auto Save رو Off کرده باشی وگرنه باختت ثبت میشه).
اچیومنت اولی که ماله Rank باشگاهی برای من آخر فصل دوم باز شد و اون یکی هم آخر فصل چهارم که باید با تیمت قهرمان جهان بشی.

AMIQ
06-02-2009, 09:36 PM
بازیکنت باید به Rank خواسته شده در سطح ملی و باشگاهی برسه.
گوشه ی سمت راست پایین صفحه رو اگه ببینی Rank بازیکنت رو نوشته.
بهترین راه هم اینه که C.Ronaldo و یه سری دیگه از بازیکنهای خوب رو Transfer کنی به تیم FC Sydny استرالیا(از منوی اصلی بازی) بعد هم تمام بازی ها رو Sim کنی ، احیانا اگر بازی رو تیمت باخت میای بیرون و بعد دوباره بازی رو Sim میکنی( باید Auto Save رو Off کرده باشی وگرنه باختت ثبت میشه).
اچیومنت اولی که ماله Rank باشگاهی برای من آخر فصل دوم باز شد و اون یکی هم آخر فصل چهارم که باید با تیمت قهرمان جهان بشی.
فقط یک سوال: اگر یک بازی ببازیم چی می شه؟

BoRiX_HiDeN
06-02-2009, 11:24 PM
فقط یک سوال: اگر یک بازی ببازیم چی می شه؟
هیچ اتفاقی نمیوفته فقط باید قهرمان بشی. در ضمت راهی که من گفتم باری لذت بردن از بازی هم هست نه این که فقط Sim بزنه آدم بره جلو این که کار درستی نیست از نظر من.;) من خودم 2 فصل رو کامل بازی کردم و 2 فصل دیگر رو به جز بازی های مهم بقیه رو Sim کردم. حالا دیگه هر جور خودت میدونی امیر جان.;)

Niko Bellic
06-02-2009, 11:29 PM
یکی از دوستان بگه چه طوری میشه Legendry گرفت؟ (توی فیفا 09 قسمت Be a Pro)

BoRiX_HiDeN
06-02-2009, 11:36 PM
یکی از دوستان بگه چه طوری میشه Legendry گرفت؟ (توی فیفا 09 قسمت Be a Pro)
شما باید 4 فصل رو تمام کنی بعد به یک World Cup میری و باید اونجا قهرمان بشی;)

AMIQ
07-02-2009, 10:10 PM
با تشکر از برهان و احمدرضا اچیومنت کشور را گرفتم. ولی برهان جان یک سوال:

در مورد باشگاه در چه حالتی legend می شویم. دقیقا شرایطش چیه؟

من با مسی رفتم ولی کاپیتان نتونستم بشم!!! چه برسه به legend ...

Niko Bellic
07-02-2009, 10:12 PM
دوستان واسه گرفتن اچیومنت هیچ چیتی یا ترینری یا تقلبی یا دوز وکلکی وجود نداره؟؟؟

BoRiX_HiDeN
07-02-2009, 11:19 PM
با تشکر از برهان و احمدرضا اچیومنت کشور را گرفتم. ولی برهان جان یک سوال:

من با مسی رفتم ولی کاپیتان نتونستم بشم!!! چه برسه به legend ...

خواهش می کن امیر زحمت خودت بود. ببین تو باید تمام کارهایی که بهت گفته رو انجام بدی و با اقتدار قهرمان بشی تا بعد از دو فصل Legend بشی. من وسط فصل اول کاپیت تیمم شدم. باید همین حدودها این اتفاق بیفته;)

akiba
13-02-2009, 09:30 PM
من تمام combo ها رو که لیستش رو گزاشته بودن تو تاپیک اچیومنت پرنس رو انجام دادم اما نمیدونم چرا بعضی هاش تو لیست combo هام نمیره برای همین هم برام باز نمیشه تروفیش(ببخشید اینجا پست میدم آخه تو مبحث ps3 همچین تاپیکی نیست )

BlackCat
13-02-2009, 11:17 PM
همه چیز بستگی به امتیازها و عملکرد بازیکنت در پایان بازی داره ، یعنی ممکنه اگر امتیازاتی که میگیری 9 یا بالاتر باشه خیلی زودتر هم به این Rank برسی ولی Normalــش اینه که آخر فصل دوم برسی به این درجه.

PC_Gamer
14-02-2009, 05:03 AM
سلام
کسی میدونه secret اچیومنت های این بازی چیا هستش ؟
من یه دونشو گرفتم اونم این که توی منیجر مود 5 تا بازی هیچ کارتی نگیری 40 G میده بقیشو نمیدونم چیاس.

BlackCat
14-02-2009, 02:13 PM
سلام
کسی میدونه secret اچیومنت های این بازی چیا هستش ؟
من یه دونشو گرفتم اونم این که توی منیجر مود 5 تا بازی هیچ کارتی نگیری 40 G میده بقیشو نمیدونم چیاس.
با رفتن به لینک زیر میتونی لیست اچیومنت های Secret بازی رو ببینی:
http://www.xbox360achievements.org/game/fifa-09/achievements/
این رو هم بگم اون اچیومنتی که شما گرفتی فقط مختص MangerMode نیست و تو تمام بخش ها میتونی بگیریش.

navid of war
14-02-2009, 10:38 PM
من لیست اچیومنت های smack down vs raw 2008 رو میخوام لطفا به فارسی باشه .:cheesygri

BoRiX_HiDeN
14-02-2009, 11:24 PM
من لیست اچیومنت های smack down vs raw 2008 رو میخوام لطفا به فارسی باشه .:cheesygri
نوید جان فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه بزاره ولی اگه انگلیسیش رو می خوای بگو بگم.

navid of war
14-02-2009, 11:42 PM
نوید جان فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه بزاره ولی اگه انگلیسیش رو می خوای بگو بگم.
همونم ارزش داره بده دمت گرم .

BoRiX_HiDeN
15-02-2009, 11:34 AM
نوید جان برو اینجا با راهنمایی هم هست اگه انگلیسی بلد باشی.
http://www.xbox360achievements.org/game/wwe-smackdown-vs-raw-2008/guide/ (http://www.xbox360)

King Mahdi
16-02-2009, 02:19 PM
سلام کسی بازی kong fu panda 1000GS کرده ؟؟
من این آچومنت ها رو نمی دونم چجوری بگیرم لطفا راهناییم کنید
1:Strongest Warrior
2:Ultimate Dragon Warrior
3:Make it through an entire level without getting hit.
4:Invincible
5:Master Of All
6:Panda Stumble Warrior
همه رو گرفتم فقط اینا موندن لطفا یه کمک کوچولو بکنید
با تشکر

FaRd!N
16-02-2009, 02:53 PM
سلام کسی بازی kong fu panda 1000GS کرده ؟؟
من این آچومنت ها رو نمی دونم چجوری بگیرم لطفا راهناییم کنید
1:Strongest Warrior
2:Ultimate Dragon Warrior
3:Make it through an entire level without getting hit.
4:Invincible
5:Master Of All
6:Panda Stumble Warrior
همه رو گرفتم فقط اینا موندن لطفا یه کمک کوچولو بکنید
با تشکر

من خودم بازی نکردم و احتمالا بعضی جاهاش اشتباه باشه، منم فقط ترجمشو می نویسم.

Strongest Warrior :
همانند Fastest Warrior باید 5 تا یا بییشتر ضربه سنگین بزنی، با دکمه Y

Ultimate Dragon Warrior :
باید تمام آپگریدها از جمله (حالا نمیدونم لباسه چیه) Custume ها رو بخرید. اگر با پایان بازی دیدسکه کافی ندارید مرحله 10 جایی که باید تله های در رو از بین ببرید را تکرار کنید اما در ها رو از بین نبرید! بعد تا میتوانید دشمن ها را با ضربات سریع از بین ببرید.

Make it through an entire level without getting hit :
یه مرحله را بدون ضربه دیدن به پایان برسایند. این کار اگر بازی را تموم کرده باشین و اچیومنت Ultimate Dragon Warrior را نیز گرفته باشین براتون راحت خواهد بود. این کار رو توی مرحله تمرینی (level 3) انجام دهید. برای اینکه ضربه نبینید از ضربه های ground pound استفاده کنید. تنها جایی که برایتان کمی مشکل ساز خواهد بود مرحله آخر تایم تریال یعنی رد شدن از تیغه هاست.

Invincible:
یک مرحله را بدون مردن به پایان برسانید. اگر به هر دیلیلی مردید بازی را از آخرین چک پوینت آغاز کنید

.Panda Stumble Warrior:
همانند اچیو اول همین توضیحات آسونه. فقط به داخل یه دسته از دشمنا برید و با زدن دکمه B پنج ضربه را پشت سر هم وارد کنید.

Konami
16-02-2009, 03:16 PM
سلام ...
البته فردین جان ترجمه مطلب را گذاشتن اما چون من این اچیومنت ها را گرفتم یک توضیح:

Strongest Warrior :
همانند Fastest Warrior باید 5 تا یا بییشتر ضربه سنگین بزنی، با دکمه فقط کافیه یک 5 ضرب با Y بزنی

Ultimate Dragon Warrior :
باید تمام آپگریدها از جمله (حالا نمیدونم لباسه چیه) Custume ها رو بخرید. اگر با پایان بازی دیدسکه کافی ندارید مرحله 10 جایی که باید تله های در رو از بین ببرید را تکرار کنید اما در ها رو از بین نبرید! بعد تا میتوانید دشمن ها را با ضربات سریع از بین ببریددقیقا همانطور که توضیح داده شد باید تمام اپگرید ها را تا اخرین درجه افزایش دهید و همینطور Custumeموجود برای پو را که قیمت بالایی دارن. اگر پول کافی نداشتی مرحله 10 بعد از اینکه در وسط میدان به پایین رفتی و باید درب ها را با مواد منفجره ببندی بهتر هست 1 یا 2 درب را باز بزاری و هر موجودی اومد بزنی تا سکه هات افزایش پیدا کنه.

Make it through an entire level without getting hit :
یه مرحله را بدون ضربه دیدن به پایان برسایند. این کار اگر بازی را تموم کرده باشین و اچیومنت Ultimate Dragon Warrior را نیز گرفته باشین براتون راحت خواهد بود. این کار رو توی مرحله تمرینی (level 3) انجام دهید. برای اینکه ضربه نبینید از ضربه های ground pound استفاده کنید. تنها جایی که برایتان کمی مشکل ساز خواهد بود مرحله آخر تایم تریال یعنی رد شدن از تیغه هاست.Untouchable
...

Invincible:
یک مرحله را بدون مردن به پایان برسانید. اگر به هر دیلیلی مردید بازی را از آخرین چک پوینت آغاز کنیدالبته فقط یک مرحله نه باید تا اخر بازی اصلا یکبار هم نمیرید. بهترین کار این هست هربار مردید از چک قبلی لود کنید. افتادن از ارتفاع و همچنین سقوط در اب هم به عنوان مرگ حساب میشه پس هربار این اتفاق افتاد لود کنید.

.Panda Stumble Warrior:
همانند اچیو اول همین توضیحات آسونه. فقط به داخل یه دسته از دشمنا برید و با زدن دکمه B پنج ضربه را پشت سر هم وارد کنید. باید با قابلیت چرخش بصورت توپی پو 5 نفر پشت سر هم ضربه بزنید. یکجا که گروهی از دشمنان قرار داشتن با گرفتن B سعی کنید پشت سر هم به همه انها برخورد کنید اچیومنت بعد از 5 ضرب باز خواهد شد.

King Mahdi
16-02-2009, 03:35 PM
از فردین جان و حامد عزیز ممنونم جهت راهنمایی سریع :love:
ولی این یکی رو یادتون رفت
Master Of All
بازم ممنونم :smile:

Konami
16-02-2009, 03:42 PM
Master Of Allبرای این اچیومنت باید تمام سکه های سبز رنگ و تمام فیگور های شخصیت ها را داخل تمام مراحل پیدا کنی. بهترین راه برای اینکه بفهمی داخل کدام مرحله هنوز تعدادی باقی هست اینه که بری به قسمتی که بازی را لود میکنی میگه داخل این مرحله که رد کردی چند secret هنوز باقی هست اگر که داخل مرحله همه را گرفته باشی 0 هست.

ویرایش:

اون آچیومنتی که باید تمام مرحله ها رو بدون مردن تا آخر برم به درجه سختی بازی هم مربوط میشه؟؟
یعنی رو هر درجه سختی باز میشه؟؟

روی هر درجه سختی باز میشه.

King Mahdi
16-02-2009, 03:52 PM
برای این اچیومنت باید تمام سکه های سبز رنگ و تمام فیگور های شخصیت ها را داخل تمام مراحل پیدا کنی. بهترین راه برای اینکه بفهمی داخل کدام مرحله هنوز تعدادی باقی هست اینه که بری به قسمتی که بازی را لود میکنی میگه داخل این مرحله که رد کردی چند secret هنوز باقی هست اگر که داخل مرحله همه را گرفته باشی 0 هست.
متشکرم :love:
اون آچیومنتی که باید تمام مرحله ها رو بدون مردن تا آخر برم به درجه سختی بازی هم مربوط میشه؟؟
یعنی رو هر درجه سختی باز میشه؟؟
:smile:

BoRiX_HiDeN
16-02-2009, 07:19 PM
دوستان تو بازی Silent Hill میشه بگید چه جوری باید Rifle رو پیدا کنم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.

Konami
16-02-2009, 09:08 PM
دوستان تو بازی Silent Hill میشه بگید چه جوری باید Rifle رو پیدا کنم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.

Rifle داخل قبرستان سایلنت هیل هست همانجایی که اول وارد شهر میشی مستقیم که میری وارد خیابان اصلی نشو یک گذرگاه هست که میری داخل گورستان یک مجسمه هست که 2تا سنگ جواهر باید داخلش بزاری که یکیشو یادم یک جایی بود که باید با تبر خراب میکردیم و بر میداشتیم و دومی هم داخل دستشویی داخل یک اتاقی بود وقتی پیداشون کردی برگرد و این 2تا را قرار بده یک کلید بهت میده که درب قفل شده داخل قبرستان را میتونی باز کنی و داخل اون Rifle هست.

AMIQ
19-02-2009, 01:28 PM
درود.

در مورد یک اچیومنت فیفا راهنمایی می خوام.

60GS

Score 2500 points and win 5 badges in a single Lounge Mode matchTo start a lounge match, follow these steps, Main Menu > Game Modes > Lounge Mode. This achievement can be done with 2 controllers, or you can do it against the computer, which Tbh I found easier. For your team select a 5 star team, eg. Man United, and for the opposition, choose a 1/2 star team, eg. Bury. Now, on to badges, you can get them, for various things:

Score a freekick
Score a Header
Score from a corner
Score a Hattrick
Dont concede a goal
Score more than 10 goals
Dont give any fouls away.

If you do most of these then you should unlock the achievement at the end of the match.

BlackCat
19-02-2009, 01:43 PM
درود.

در مورد یک اچیومنت فیفا راهنمایی می خوام.

60GS

Score 2500 points and win 5 badges in a single Lounge Mode matchTo start a lounge match, follow these steps, Main Menu > Game Modes > Lounge Mode. This achievement can be done with 2 controllers, or you can do it against the computer, which Tbh I found easier. For your team select a 5 star team, eg. Man United, and for the opposition, choose a 1/2 star team, eg. Bury. Now, on to badges, you can get them, for various things:

Score a freekick
Score a Header
Score from a corner
Score a Hattrick
Dont concede a goal
Score more than 10 goals
Dont give any fouls away.

If you do most of these then you should unlock the achievement at the end of the match.
این که خیلی اچیومنت ــه آسونیه.
کافی از منوی اصلی بری رو بخش Loung Mode ، این Mode به این صورت که 2 تا تیم انتخاب میکنی و میری تو بازی و بعد در ازای Object های ذکر شده در پایان بازی امتیاز میگیری. حالا این اچیومنت گفته باید 2500 امتیاز بیاری.
برای رسیدن به این امتیاز کافیه کارایی که گفته رو انجام بده:
-هتریک کردن
- زدن بیش از 10 گل
- گل نخوردن
-خطا نکردن
-کارت نگرفتن
و ...
من با زدن 11 گل ، هتریک کردن با 3 بازیکن ، گل نخوردن و خطا نکردن این اچیومنت رو خیلی راحت گرفتم.

Niko Bellic
20-02-2009, 11:07 AM
دوستان من حتی یدونه از اچیومنت های wwe2009 هم نگرفتم!!!!!! 2 3 تا از اسوناشو میگین؟

Unreal Amir
20-02-2009, 04:09 PM
سلام دوستان
ببخشید که اینجا پست میزنم چون تو قسمت ps3 همچین جایی وجود نداره
برای گرفتن 100 chat lobby match داخل mortal kombat vs dc باید 100 تا بازی رو online ببرم یا 100 تا بازی کنم؟
ممنون اگه جواب بدید.

genaveh
02-03-2009, 03:05 PM
سلام ممنون میشم این 2 تا اچیومنت NFS UC رو توضیح بدید:
Dominate the north river expressway event
Dominate the tri city run event

m2
03-03-2009, 12:13 AM
برای گرفتن این 2 تا آچیومنت باید بری تو قسمت map gprs بعد وارد event مورد نظر بشی بعد رکورد اون event رو بزنی.

genaveh
03-03-2009, 12:34 PM
برای گرفتن این 2 تا آچیومنت باید بری تو قسمت map gprs بعد وارد event مورد نظر بشی بعد رکورد اون event رو بزنی.
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد!

Rize Mize
04-03-2009, 12:37 PM
با سلام خدمت همه بزرگانه بازیسنتر
من تو اچیومنت Millionaire's Club تو بازیه burnout گیر کردم البته BlackcatS (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=291) تو قسمتش گفته باید چی کار کرد ولی وقتی همون کار رو میکنم از 2x بالاتر نمیره !
یه لطف کنین راهنماییم کنین

navid_x360
04-03-2009, 01:11 PM
با سلام خدمت همه بزرگانه بازیسنتر
من تو اچیومنت Millionaire's Club تو بازیه burnout گیر کردم البته BlackcatS (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=291) تو قسمتش گفته باید چی کار کرد ولی وقتی همون کار رو میکنم از 2x بالاتر نمیره !
یه لطف کنین راهنماییم کنین
سلام به دوست عزیز
اقا همونجور که به شما گفتم باید ماشینتون درست انتخاب بکنید سعی کنید بیشتر ماشینا ازاد کنید بعد این اچیومنت بگیرید ماشینی که انتخاب میکنید باید کلاس ریسی باشه همونایی که مقدار نیتروشون کمه تا میگیری نیترو اگه یه زره بره ول کنی دیگه نیترو نمیزنه امیدوارم گرفته باشی کدوم میگم اسم ماشینیکه من با هاش اچیومنت گرفتم این بود gt-500 همونیکه شبیه ماشین فورد
و دقیقا هیمن کاریکه میگم باید توی استادیوم انجام بدی یه خورده دقت میخواد
اینجوری نیست که دست بزاری رویهrt و بعد فرمون بگیری یه سمت دوره خودت بگردی اول باید بری وسط استادیوم بعد از وسط شروع به گاز دادن میکنی کامل rt فشار ندی تا نصف بگیرش بعد سعی کن فرمون اروم اروم بچرخونی تا یه دایره بزنی تا دودور که زدی بعد از اونجا نیترو رو میگیری ماشین همینجور یه دایره میزنه تا نیتروتون تمام میشه دوباره پر میشه اینقدر این کارو میکنید که اچیومنتا ازاد بشه(دقت کن دستت اصلا از روی نیترو برندار دستت روش باشه تا تمام بشه نیترو باز خودش پر میشه اگه دستت برداری ممکنه دیگه نتونی نیترو بزنی)
یه خورده تلاش کن ماشینتون همین که من گفتم انتخاب کن مطمئن باش میگیریش با این روش دوتا اچیومنت ازاد میشه;)

Rize Mize
04-03-2009, 09:45 PM
ممنون navid_x360 (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=8734) جان تلاشم رو میکنم ببینم چی میشه ؟

hamid-kho74
06-03-2009, 08:46 PM
the be knife اچیومنت re5 60G میشه در موردش یه توضیح بدید؟

m2
08-03-2009, 11:57 PM
برای گرفتن این آچیومنت در اواسط بازی به یه سری از دشمنان بر می خوری که یه اسلحه مثل کمان دست شونه که به طرف تو شلیک میکنن تو باید تا تیر اون اسلحه به طرف تو آمد با چاقو اون تیر رو دفع کنی تا به تو نخوره بعد آچیومنت آزاد میشه.

terova
16-03-2009, 07:17 PM
این لیست اچیومنتهای gow 1 رو از کجا میشه گیر اورد..

اصلا چرا تو این قسمت کسی این لیست رو قرار نداده..!!!

AMIQ
16-03-2009, 07:26 PM
چپتر 1-2 را انتخاب کن... در این مرحله تعداد زیادی کماندار وجود داره... یک کماندار را انتخاب کن و صبر کن تا تیر بزنه ، سعی کن ازش فاصله داشته باشی تا بتونی تیرش را روی هوا چاقو کرده و مانع از برخورده تیر به خودت بشی.

BoRiX_HiDeN
16-03-2009, 09:30 PM
البته لازم به ذکر هست که این کار را با شوا باید انجام بدی وگرنه نمیشه. و خیلی هم راحت هستش.

brax
01-04-2009, 01:34 PM
در بازی mk vs dc یه اچیومنت هستش که گفته ارکید مود را با یکی از شخصیت های mk تموم کنید.من 10 بار این کار رو کردم ولی اچیومنت رو نمیده.و یکی دیگه هست که گفته با یکی از شخصیت های شخصیت dc تموم کنید.این رو هم نگرفتم

Xbox LOVE
01-04-2009, 04:49 PM
سلام.
1-توی فیفا 09 آچیومنت Beat five star team with half star team(توضیحش بود،اسمش یادم نمیاد:d)آزاد نمیشه،مشکلش چیه؟
2-توی بازیه mackdown VS Raw من داستان Triple H را تموم کردم اما آچیومنت نداد،مشکل چیه؟

FaRd!N
01-04-2009, 05:17 PM
-توی بازیه mackdown VS Raw من داستان Triple H را تموم کردم اما آچیومنت نداد،مشکل چیه؟

دقیقا همین مشکل رو ما هم داریم (داداشم بازی میکنه). :confused:

BoRiX_HiDeN
02-04-2009, 12:09 AM
بابا منم تو FIFA جونم در اومده 105 تا بازیکنم خریدم ولی آچیومنت برای خرید 50 بازیکن رو به من نداده. نمی دونم مشکلشون چیه؟

Deja Vu
02-04-2009, 12:16 AM
-توی فیفا 09 آچیومنت Beat five star team with half star team(توضیحش بود،اسمش یادم نمیاد)آزاد نمیشه،مشکلش چیه؟
یه تیم 5ستاره مثل بارسلونا رو با یه تیم نصفه ستاره ای شکست بدید باز میشه
بابا منم تو FIFA جونم در اومده 105 تا بازیکنم
من این مشکلو با برد توی تمام استادیوم ها دارم

BoRiX_HiDeN
02-04-2009, 12:23 AM
خلاصه در کل پیر من در اومدش. ولی در عوض این Pack جدیده حال و هوام رو عوض کرد

sinasafari
02-04-2009, 02:55 PM
توی بازیه mackdown VS Raw من داستان Triple H را تموم کردم اما آچیومنت نداد،مشکل چیه؟
داستان تریپل ایچ دو قسمتیه یعنی یه دور باید بری با Dxبازی رو تموم کنی یه دور هم با اوولشن
قبل از نو وی اوت اونجایی که تریپل ایچ داور میشه سیو کنید یه بار بزارید شاون پیروز بشه و تا اخر برید و کامل کنید سناریوdx رو و یه بار هم بزارید رندی پیروز بشه و سناریو رو ا اولوشن کامل کنید

genaveh
02-04-2009, 03:11 PM
سلام
اقایون ممنون میشم چندتا از اچیو های Fifa09 که گرفتنشون چندان سخت نیست رو بگید :smile:

brax
10-04-2009, 12:19 PM
یه نفر اون دوتا اچیومنت 200 gs در the last remnant رو معرفی میکنه؟

dante360360
12-04-2009, 02:28 AM
بابا منم تو FIFA جونم در اومده 105 تا بازیکنم خریدم ولی آچیومنت برای خرید 50 بازیکن رو به من نداده. نمی دونم مشکلشون چیه؟

باید فقط از باشگا ها بخرین مطمئنین فقط از باشگاهها خرید کردین؟

navid_x360
12-04-2009, 02:30 AM
سلام دوستان
من بازی شل شوک 2 انجام دادم بیشتر اچیومنتاش گرفتم فقط 2تا از اچیومنتاش مونده میخواستم بدونم کسی میتونه کمک کنه که برای گرفتن این دو باید دقیقا چکار کرد
shell sock2
Natural resistance
35G
complete the game without being killed by an infected
cant quit you
15G
complete the game twice
ویرایش
دستت درد نکن فردین جان حدس زده بودم فقط خواستم مطمئن بشم اقا بازم ممنون موفق باشی

FaRd!N
12-04-2009, 04:04 AM
اولی میگه که کل بازی رو از اول بدون مردن به دست یه انسان آلوده تموم کن. (روی Easy چیز سختی نیست فقط اعصاب میخواد)

دومی هم اینه که بازی رو 2 بار تمومش کنی.

AMIQ
12-04-2009, 05:57 PM
درود :دی

دوستان یک سوال کلی درباره اچیومنت های kung foo panda اگه درست نوشته باشم ، دارم :دی

توی بازی یک سری اچیومنت داره که بازی را 100% تمام کنی روی درجه warrior ولی یک سری دیگه داره که گفته فقط 100% تموم کنی. وقتی هم که روی warrior 100% می کنم اون یکی را نمی ده !

منظورش اینه دوبار تمام بشه و یا ...

ممنون.

robofal
13-04-2009, 01:27 AM
سلام
اگه میشه اچیومنتهای بازی legend of wrestlmania را بزارید
همنیطور روش انلاک کردنشون را مرسی

navid of war
13-04-2009, 06:16 PM
سلام
اگه میشه اچیومنتهای بازی legend of wrestlmania را بزارید
همنیطور روش انلاک کردنشون را مرسی
شما کل تورنمنت های راک و استانکلد و هالکوگان و ... برو تا ببینیم چی میشه اگه هزارش کردم میزارم .:-"

navid of war
13-04-2009, 06:53 PM
بچه ها این اچیومنت وود ورک ( wood work ) تو فیفا چیجوریه ؟

Konami
13-04-2009, 10:45 PM
دوستان یک سوال کلی درباره اچیومنت های kung foo panda اگه درست نوشته باشم ، دارم :biggrin1:

توی بازی یک سری اچیومنت داره که بازی را 100% تمام کنی روی درجه warrior ولی یک سری دیگه داره که گفته فقط 100% تموم کنی. وقتی هم که روی warrior 100% می کنم اون یکی را نمی ده !

منظورش اینه دوبار تمام بشه و یا ...

ممنون.

سلام ...
بله منظور دقیقا همین هست بازی باید 2 بار به اتمام برسه بهترین راه این هست ابتدا با درجه Master که هم 100% مراحل را بگیرید و در انتها هم Game Completed - Masterرا باز کنید و بعد درجه سختی Dragon Warrior که اچیومنت های 100% اتمام مراحل این درجه سختی را هم بگیرید.

AMIQ
13-04-2009, 11:40 PM
سلام ...
بله منظور دقیقا همین هست بازی باید 2 بار به اتمام برسه بهترین راه این هست ابتدا با درجه Master که هم 100% مراحل را بگیرید و در انتها هم Game Completed - Masterرا باز کنید و بعد درجه سختی Dragon Warrior که اچیومنت های 100% اتمام مراحل این درجه سختی را هم بگیرید.

مرسی حامد جان ...

واقعا این کار خیلی بچه گانه هستش ... کسی که درجه سخت را بره دیگه نباید نیازی به رفتن درجه ی دیگه ای داشته باشه ...

ASHIHARA
14-04-2009, 09:43 PM
کسی میتونه این اچیومن سکرت های بازیه EAT LEAD رو بگه؟

navid of war
14-04-2009, 11:05 PM
بچه ها این اچیومنت وود ورک ( wood work ) تو فیفا چیجوریه ؟
یکی نیست جواب من رو بده ؟:(

FaRd!N
15-04-2009, 12:03 AM
باید یه گل بزنی اما نه به صورت معمولی. توپ باید قبل از اینکه وارد دروازه بشه به خط دروازه برخورد کنه و بعد وارد گل بشه.

اگه بخوای بگیریش فکر کنم ***** بشی :دی

MForce
15-04-2009, 01:38 AM

باید توپو بشوتی به 3جاف دروازه که بره تو گل یعنی اون دیرکای تویی دروازه

navid of war
15-04-2009, 07:32 PM
باید توپو بشوتی به 3جاف دروازه که بره تو گل یعنی اون دیرکای تویی دروازه
مرسی مهدی .:cool:

navid_x360
21-04-2009, 01:44 AM
سلام
به بخشید سوالم اینجا میپرسم توی تاپیکش گفتم اما فکر کردم اونجا زیاد بازدید نداشت اینجا میپرسم خیلی گیره این اچیومنت 50 تایم اگه میتونید یه توضیح درموردش بدید این بازی رو (پرنس) 1000 تاش کامل کنم واقعا ممنون
من 950 تا گیم اسکورش گرفتم فقط یک اچیومنت 50 امتیازی مونده همون اچیومنتی که باید تمام کمبوها رو زد اقا دقیقا باید چکار کنم هر کار میکنم بهم این اچیومنت نمیده میشه کمک کنید که این بازی 1000تاش تکمیل کنم ممنون

QuinT
21-04-2009, 08:46 AM
سلام
به بخشید سوالم اینجا میپرسم توی تاپیکش گفتم اما فکر کردم اونجا زیاد بازدید نداشت اینجا میپرسم خیلی گیره این اچیومنت 50 تایم اگه میتونید یه توضیح درموردش بدید این بازی رو (پرنس) 1000 تاش کامل کنم واقعا ممنون
من 950 تا گیم اسکورش گرفتم فقط یک اچیومنت 50 امتیازی مونده همون اچیومنتی که باید تمام کمبوها رو زد اقا دقیقا باید چکار کنم هر کار میکنم بهم این اچیومنت نمیده میشه کمک کنید که این بازی 1000تاش تکمیل کنم ممنون

خب شما باید تمامی کمبو های بازی رو پیدا کنی و همشونو اجرا کنی !

این لیست کامل کمبو های بازی :

NORMAL Combo

X X X X
Y
X Y
X X Y
X X X Y
B
X B
X X B
X X X B
A
X A
X X A
X X X A

ELIKA Combo

Y X X
Y Y X
Y X Y X
Y Y Y
Y X Y Y
Y B
Y Y B
Y X B
Y X Y B
Y A
Y Y A
Y X A
Y X Y A

LIFT Combo

B X
B Y Y X
B Y X X
B Y X Y X
B Y Y Y
B Y X Y Y
B B
B Y B
B Y Y B
B Y X B
B Y X Y B
B A
B Y A
B Y Y A
B Y X A
B Y X Y A

ACROBATIC Combo

A X X X
A Y Y X
A Y X X
A Y X Y X
A Y Y Y
A Y X Y Y
A B
A Y B
A Y Y B
A Y X B
A Y X Y B

THROW Combo

A B A X
A B A Y X
A B A Y Y
A B A B
A B A Y B

AERIAL Combo

B A X
B A Y X
B A Y Y
B A B
B A Y B

میتونی بازی رو از اول شروع کنی و هر کی رو که میبینی این Combo ها رو روش انجام بدی . فقط یادت باشه که دشمنت رو تا میتونی دیرتر بکشی ! وقتی هم بهش Damage دادی بزار یه ضربه بهت بزنه تا جونش پر بشه . به هر حال سعی کن که روی هر دشمن Combo های بیشتری رو بزنی تا زود تر تموم بشه . در ضمن این Combo ها روی Boss های بازی هم قابل اجراست بنابراین اگه سعی کنی میتونی همش رو روی یک Boss انجام بدی و اچیومنت رو بگیری ( البته این کار زحمت بیشتری میخواد چون باید حواست باشه که Boss نمیره و ... ) !

از اینجا (http://www.xbox360achievements.org/forum/showpost.php?p=1382795&postcount=1) هم میتونی کمک بگیری . ( روش های دیگه ای هم برای گرفتن این اچیومنت گفته )

navid_x360
22-04-2009, 02:09 AM
خب شما باید تمامی کمبو های بازی رو پیدا کنی و همشونو اجرا کنی !

این لیست کامل کمبو های بازی :

NORMAL Combo

X X X X
Y
X Y
X X Y
X X X Y
B
X B
X X B
X X X B
A
X A
X X A
X X X A

ELIKA Combo

Y X X
Y Y X
Y X Y X
Y Y Y
Y X Y Y
Y B
Y Y B
Y X B
Y X Y B
Y A
Y Y A
Y X A
Y X Y A

LIFT Combo

B X
B Y Y X
B Y X X
B Y X Y X
B Y Y Y
B Y X Y Y
B B
B Y B
B Y Y B
B Y X B
B Y X Y B
B A
B Y A
B Y Y A
B Y X A
B Y X Y A

ACROBATIC Combo

A X X X
A Y Y X
A Y X X
A Y X Y X
A Y Y Y
A Y X Y Y
A B
A Y B
A Y Y B
A Y X B
A Y X Y B

THROW Combo

A B A X
A B A Y X
A B A Y Y
A B A B
A B A Y B

AERIAL Combo

B A X
B A Y X
B A Y Y
B A B
B A Y B

میتونی بازی رو از اول شروع کنی و هر کی رو که میبینی این Combo ها رو روش انجام بدی . فقط یادت باشه که دشمنت رو تا میتونی دیرتر بکشی ! وقتی هم بهش Damage دادی بزار یه ضربه بهت بزنه تا جونش پر بشه . به هر حال سعی کن که روی هر دشمن Combo های بیشتری رو بزنی تا زود تر تموم بشه . در ضمن این Combo ها روی Boss های بازی هم قابل اجراست بنابراین اگه سعی کنی میتونی همش رو روی یک Boss انجام بدی و اچیومنت رو بگیری ( البته این کار زحمت بیشتری میخواد چون باید حواست باشه که Boss نمیره و ... ) !

از اینجا (http://www.xbox360achievements.org/forum/showpost.php?p=1382795&postcount=1) هم میتونی کمک بگیری . ( روش های دیگه ای هم برای گرفتن این اچیومنت گفته )
سلام از راهنمایتون ممنونم من این لیست اجرا کردم اما نداد . فکر کنم فهمیدم کجا اشتباه کردم این لیست اجرا کردم اما باس شکست ندادم یعنی نکشتم وقتی لیست تمام شد فکر کردم میده اما نداد یه ضربه دیگه باید میزدم تا باسه میمورد.خوب دوباره امتحانش میکنم.
اما در مورد لیست این لیست از چپ به راست بزنم یا از راست به چپ.
و اینکه باید پشت سر هم بزنم یا باید قاطیشون کنم مثلا(NORMAL Combo+ELIKA Combo) یا نه لیست ELIKA Combo کامل بزنم یعنی از بالا به پایین؟

QuinT
22-04-2009, 09:43 AM
سلام از راهنمایتون ممنونم من این لیست اجرا کردم اما نداد . فکر کنم فهمیدم کجا اشتباه کردم این لیست اجرا کردم اما باس شکست ندادم یعنی نکشتم وقتی لیست تمام شد فکر کردم میده اما نداد یه ضربه دیگه باید میزدم تا باسه میمورد.خوب دوباره امتحانش میکنم.
اما در مورد لیست این لیست از چپ به راست بزنم یا از راست به چپ.
و اینکه باید پشت سر هم بزنم یا باید قاطیشون کنم مثلا(NORMAL Combo+ELIKA Combo) یا نه لیست ELIKA Combo کامل بزنم یعنی از بالا به پایین؟

سلام .
شما باید کمبو ها رو از چب به راست بزنی و هر لیست هم کامل کمبو هاش رو به طور مجزا بزنی . به این صورت که الان ما 6 لیست مجزا واسه کمبوها داریم که هر کدوم رو شما به ترتیب از همون بالا شروع کن تا برسی به لیست و کمبوی اخری .

navid_x360
22-04-2009, 09:42 PM
سلام .
شما باید کمبو ها رو از چب به راست بزنی و هر لیست هم کامل کمبو هاش رو به طور مجزا بزنی . به این صورت که الان ما 6 لیست مجزا واسه کمبوها داریم که هر کدوم رو شما به ترتیب از همون بالا شروع کن تا برسی به لیست و کمبوی اخری .
اقا دمت گرم گرفتمش همون که گفتم اشتباهم بود باید بعد از اجرا این لیست باید باس از بین میبردمش تا کشتمش بهم داد دمت گرم حاجی مدیونتیم این 50 تا امتیاز دمت گرم;)

Extreme
24-04-2009, 10:41 AM
کمک در گرفتن آچیومنت Executions In Style 75 G در بازی GodFather II .
soon .pls

BoRiX_HiDeN
24-04-2009, 12:17 PM
ُلام دوستان کسی آچیومنت Man VS Tank توی L4D رو گرفته؟ مهدی فکر کنم تو گرفته بودی؟ میگی چه جوری میشه؟:biggrin1:

Kent
24-04-2009, 09:37 PM
اقا کسی نیست که برای re5 بیاد یه لایو اون اچیومنتی که باید
یکی از این زامبی ها رو دو تایی کتک بزنیم رو بگیریم ؟

m2
24-04-2009, 09:49 PM
برای گرفتن آچیومنت man vs tank باید در طول یک compagin هر جا که به یکی از اون زامبیا که خیلی بزرک برخورد کردی اونو خودت تنها بکشی یعنی یارات هیچ تیری به اون نزن .خیلی راحت می تونی این آچیومنت رو بگیری تو باید هر جاکه احساس کردی داره یه تانک بهتون نزدیک میشه با اسفاده از کلید back ذرجه ی سختی بازی رو تغعیر بدی روی expert بذاری بعد یارای خودت و قبل از اینکه به tank تیری بزنن بکشی بعد دوباره با استفاده از کلید back درجه بسختی بازی رو روی easy بذاری بعد خودت تنها میتونی اونو بکشی بعد آچیومنت باز می شه.

ASHIHARA
25-04-2009, 01:42 PM
ببخشید من اینو تو تاپیک خودش گفت
ولی انگار کسی اونجا نیست
کسی میتونه نقشه آدم آبیا رو به من بده

BlackCat
25-04-2009, 02:58 PM
ببخشید من اینو تو تاپیک خودش گفت
ولی انگار کسی اونجا نیست
کسی میتونه نقشه آدم آبیا رو به من بده
اگه منظورتون "کاراکترهای Random" هست این Map ـشه:
http://i26.tinypic.com/10z4v2a.jpg
اگر برای گرفتن اچیومنت Key To The City تلاش میکنید باید بگم که کاراکترهای Jeff, Cherise, Clarence و Ivan که در نقشه ی بالا مکانشون مشخص شده حساب نیستن ، یعنی لازم نیست ماموریت هاشون رو برید.

Rize Mize
28-04-2009, 01:25 PM
سلام به همه بزرگان
آقا اچیومنت بازی Afro samurai رو مشکل دارم:
1-این اچیومنتی که مربوط به straight flush رو من باید چی کار کنم تا بده آخه 5 نوع از این اچیومنت داره و به من فقط یکی رو داده
2-چه جوری میشه کسی رو رو هوا Slice کرد؟

NINJA_PANDA
01-05-2009, 07:29 PM
سلام ...
میگم این اچیومنتهای 100win ,100matchesتو بازی pes2009 شامل بازیهای become a legend هم میشه؟؟؟

BoRiX_HiDeN
01-05-2009, 11:02 PM
سلام ...
میگم این اچیومنتهای 100win ,100matchesتو بازی pes2009 شامل بازیهای become a legend هم میشه؟؟؟
خیر دوست عزیز شامل اون بازی ها نمیشه

King Mahdi
02-05-2009, 06:38 PM
دوستان سلام
من 3 تا از آچیومنت های بازی god father 2 رو نمیدونم چجوری بگیرم
اگه میدونید یه کمکی بکنید
1:Welcome To The Gun Show
Collect all level 2 and 3 firearm upgrades. 30GS

2:Accept This As A Gift
Earn one of each favor 30GS.

3:Executions In Style
Complete all execution styles 75GS.

و این یکی که میگه باید تمام گاوصندوق های تمام شهرها رو پیدا کنی و بازشون کنی من هم تو شهر فلوریدا و کوبا همه رو باز کردم و شهر نیویورک هم همه رو بجز یکیشون رو باز کردم که جاش رو نمیدونم
اینم اسم آچیومنتش

Safecracker
Crack all safes 75GS.

اگه کمکم کنید ممنون میشم :biggrin1:

navid of war
03-05-2009, 11:15 PM
ُلام دوستان کسی آچیومنت Man VS Tank توی L4D رو گرفته؟ مهدی فکر کنم تو گرفته بودی؟ میگی چه جوری میشه؟:biggrin1:
برهان من یادمه که باید به تنهایی خودت یه تانک رو بکشی یعنی دوستانت یه تیر هم بهش نزنن.;)

BoRiX_HiDeN
04-05-2009, 02:52 PM
برهان من یادمه که باید به تنهایی خودت یه تانک رو بکشی یعنی دوستانت یه تیر هم بهش نزنن.;)
آره دستت درد نکنه یکی از دوستان توضیح داد بعد این بازی های جدید باید برم سراغ چند تا بازی قدیم کامل ترشون کنم:biggrin1: ممنون

syaleni
20-05-2009, 06:41 PM
من دو تا اکانت توی ایکس باکسم دارم . بعد یه سری اچیومنت ها رو توی یکی از اکانتها و یه سریشونم توی اون یکی گرفتم . اچیومتها هم همه با هم فرق دارن . یعنی مثلا اجیومنتای gears توی یه اکانت و cod توی اکانت دیگمه . راهی نیست که اینارو توی یه اکانت داشته باشم ؟

BlackCat
20-05-2009, 08:05 PM
من دو تا اکانت توی ایکس باکسم دارم . بعد یه سری اچیومنت ها رو توی یکی از اکانتها و یه سریشونم توی اون یکی گرفتم . اچیومتها هم همه با هم فرق دارن . یعنی مثلا اجیومنتای gears توی یه اکانت و cod توی اکانت دیگمه . راهی نیست که اینارو توی یه اکانت داشته باشم ؟
نه ، اچیومنت ها برای هر پروفایل به طور جداگانه ثبت میشن.

capitanrayan
20-05-2009, 08:07 PM
نه ، اچیومنت ها برای هر پروفایل به طور جداگانه ثبت میشن.
با وصل کردن هارد به PC
میشه جابجا کرد ولی دنگ و فنگش بییشتر از گرفتن دوباره اچیومنت از بازی هست:biggrin1:

syaleni
20-05-2009, 08:11 PM
حالا این که هیچی ، راهی نیست که یه سری بازیها رو از لیست بازیهات پاک کنی ؟

capitanrayan
20-05-2009, 08:23 PM
نه اونم نمیشه!!!فقط میشه سیو بازی رو پاک کرد!!!
منم از یکسری از بازیها 0 گیم اسکور دارم ولی چی کار میشه کرد:biggrin1:باید بسوزی و بسازی!!!
من حاضرم 2000تا گیم اسکورم رو بدم اینا پاک شه ولی نمیشه!!!:((چون نمیشه میگما)

Lich King
20-05-2009, 08:50 PM
با وصل کردن هارد به PC
میشه جابجا کرد ولی دنگ و فنگش بییشتر از گرفتن دوباره اچیومنت از بازی هست:biggrin1:
بازم نمی شه. اینی که شما می گی برای سیو هست نه اچیومنت های گرفته شده در پروفایل.
نه اونم نمیشه!!!فقط میشه سیو بازی رو پاک کرد!!!
منم از یکسری از بازیها 0 گیم اسکور دارم ولی چی کار میشه کرد:biggrin1:باید بسوزی و بسازی!!!
من حاضرم 2000تا گیم اسکورم رو بدم اینا پاک شه ولی نمیشه!!!:((چون نمیشه میگما)
اونایی که 0 هستن رو می شه پاک کرد. xbox guide رو بزن برو به منوی اچیومنت روی Achievements کلیک کن تا لیست بازی هات باز بشه. بیار روی بازی ای که صفر هست می بینی اون پایین یه گزینه میاد که می خوای پاک کنی بازی رو از لیست؟

BoRiX_HiDeN
21-05-2009, 03:51 PM
اونایی که 0 هستن رو می شه پاک کرد. xbox guide رو بزن برو به منوی اچیومنت روی Achievements کلیک کن تا لیست بازی هات باز بشه. بیار روی بازی ای که صفر هست می بینی اون پایین یه گزینه میاد که می خوای پاک کنی بازی رو از لیست؟
ممنون آقا اشکان من تو این موضوع خیلی وقت بود مشکل داشتم و یادم میرفت در موردش سوال کنم . فقط یک سوال برای بازی هایی که بیشتر از 0 گرفتیم مثلا 40 تا از 1000 هم امکان پذیر هستش؟

BlackCat
21-05-2009, 06:22 PM
ممنون آقا اشکان من تو این موضوع خیلی وقت بود مشکل داشتم و یادم میرفت در موردش سوال کنم . فقط یک سوال برای بازی هایی که بیشتر از 0 گرفتیم مثلا 40 تا از 1000 هم امکان پذیر هستش؟
نه این امکان فقط برای بازی هایی که 0 هستن و اون هم توی داشبور جدید وجود داره ، وگرنه در داشبورد قبلی همین امکانم وجود نداشت.

Evil007
21-05-2009, 07:58 PM
Agha man RAAM ro dar GeoW 1 rooye hard koshtam ama tooye GeoW 2 Characteresh baraye Multiplayer va Horde baz nashode ......Hala che kar konam

LotfaN KomaK KoNiD

BoRiX_HiDeN
22-05-2009, 10:33 AM
Agha man RAAM ro dar GeoW 1 rooye hard koshtam ama tooye GeoW 2 Characteresh baraye Multiplayer va Horde baz nashode ......Hala che kar konam

LotfaN KomaK KoNiD
دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کنید و اونجا مطرح کنید زودتر جواب می گیرید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19076&page=5

ASHIHARA
08-06-2009, 09:15 PM
تو FarCry2 درجه سختی واسه اچیومنت تاثیر داره؟
اگه آره تقریبا" چقدر

BoRiX_HiDeN
08-06-2009, 09:26 PM
تو FarCry2 درجه سختی واسه اچیومنت تاثیر داره؟
اگه آره تقریبا" چقدر
دوست عزیز تا اونجایی که من دیدم تاثیر نداشتش. در کل این بازی خیلی بازی جالب نیستش به نظر من و از لحاظ آچیومنت دهی هم که چون خیلی نرفتم نمی دونم.

ASHIHARA
20-06-2009, 02:38 PM
تو بازی Wanted وقتی بازی رو رو آخرین درجه سختی بری اچیومنت های درجه سختی قبلی رو هم میده؟

BoRiX_HiDeN
20-06-2009, 02:49 PM
تو بازی Wanted وقتی بازی رو رو آخرین درجه سختی بری اچیومنت های درجه سختی قبلی رو هم میده؟
بله تو اکثر بازی ها اینجوری هستش که وقتی درجه بالتر رو بری ماله قبلی رو هم باز می کنه. به جز یک سری از بازی ها همه این جوری هستند

ASHIHARA
20-06-2009, 03:16 PM
بله تو اکثر بازی ها اینجوری هستش که وقتی درجه بالتر رو بری ماله قبلی رو هم باز می کنه. به جز یک سری از بازی ها همه این جوری هستند
آخه تو توضیح خود اچچیومنت بازی چیزی ننوشته
گفتم شاید مثل بد کمپانی باشه

BoRiX_HiDeN
20-06-2009, 03:53 PM
آخه تو توضیح خود اچچیومنت بازی چیزی ننوشته
گفتم شاید مثل بد کمپانی باشه
نه اونجوری نیستش. الان رفتم برات نگاه هم کردم. بیا اینم (http://www.xbox360achievements.org/game/wanted-weapons-of-fate/guide/#) لینکش اگه می خوای. موفق باشی

ASHIHARA
20-06-2009, 07:49 PM
نه اونجوری نیستش. الان رفتم برات نگاه هم کردم. بیا اینم (http://www.xbox360achievements.org/game/wanted-weapons-of-fate/guide/#) لینکش اگه می خوای. موفق باشی
خیلی ممنون از جوابتون

Mojtabaseyfi
23-06-2009, 11:16 PM
سلام میشه در مورد اچیومنت های پروتوتایپ راهنمایی کنید!

AC_Creed
24-06-2009, 12:06 AM
برادران اچیومنت گیر ممنون میشم یه تاپیک واسه پروتوتایپ بزنید (برهان جان با شمام:))

BoRiX_HiDeN
24-06-2009, 10:49 AM
سلام میشه در مورد اچیومنت های پروتوتایپ راهنمایی کنید!

برادران اچیومنت گیر ممنون میشم یه تاپیک واسه پروتوتایپ بزنید (برهان جان با شمام:))
دوستان قضیه چی هستش:biggrin1: همه این بازی رو می خوان:biggrin1: ایشالا امتحاناتم تموم بشه و بازی رو بگیرم و براتون بزارم:biggrin1:
موفق باشید

AC_Creed
24-06-2009, 01:29 PM
دوستان قضیه چی هستش:biggrin1: همه این بازی رو می خوان:biggrin1: ایشالا امتحاناتم تموم بشه و بازی رو بگیرم و براتون بزارم:biggrin1:
موفق باشید
قول دادیا!!!!:cheesygriپس من بازی نمیکنم تا اچیومنتاشو بزاری
مرسی

BoRiX_HiDeN
24-06-2009, 01:49 PM
قول دادیا!!!!:cheesygriپس من بازی نمیکنم تا اچیومنتاشو بزاری
مرسی
ایشالا سعی خودم رو می کنم ولی بازیش هم مثل اینکه سخت هستش برای این که 1000 تاش رو بگیری. باید حدود 40-50 ساعت بازی کنی:biggrin1:

MILOOO
24-06-2009, 08:40 PM
من بازی Pixar Up رو تموم کردم 460 تا GS گرفتم !! ( کلا با بازی های انیمیشن حال میکنم و بی اعصاب میشم به خاطر دوربین ضایعشون !! :biggrin1::love::sick: )
میخواستم خواهش کنم یه کمی در مورد اچیومنت های بازی توضیح بدین گرفتنشون آسونه ؟؟؟ راستی شمایی ( هر دوستی که تا آخر رفته ) که دفعه ی اول بازی رو تموم کردین چند امتیاز گرفتین ؟؟ :confused::confused::confused::confused:

BoRiX_HiDeN
25-06-2009, 10:45 AM
من بازی Pixar Up رو تموم کردم 460 تا GS گرفتم !! ( کلا با بازی های انیمیشن حال میکنم و بی اعصاب میشم به خاطر دوربین ضایعشون !! :biggrin1::love::sick: )
میخواستم خواهش کنم یه کمی در مورد اچیومنت های بازی توضیح بدین گرفتنشون آسونه ؟؟؟ راستی شمایی ( هر دوستی که تا آخر رفته ) که دفعه ی اول بازی رو تموم کردین چند امتیاز گرفتین ؟؟ :confused::confused::confused::confused:
بیا دوست عزیز این (http://www.xbox360achievements.org/game/disney-pixar-up/achievements/) لینکش هست من بازی نکردم ولی اگه تو دور اول 460 گرفتی نباید بازی راحتی باشه البته امکان داره که یک سری چیز ها رو نگرفته باشی.

Captain Bl4ck3
25-06-2009, 11:15 PM
سلام یه درخواست داشتم اگه میشه چگونگی گرفتن اچیومنت های بازی lego indiana jones رو برام بزارید منتظر هستم

Mojtabaseyfi
26-06-2009, 02:43 AM
سلام لطفا میشه نقشه محل کلاه هارو بزارید اونی که گذاشتید فیل شده!!
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/564/UP1HUvo=.jpg
http://www.xbox360achievements.org/images/site/gp-g.jpg 15
Grave Robber
تمامی Death Card های بازی را بگیرید. (فقط تکنفره)
13 کلاه را باید پیدا کنید و در هر مرحله یک کلاه وجود دارد.
این هم فیلم برای پیدا کردن کلاه ها.

Konami
26-06-2009, 09:44 AM
سلام یه درخواست داشتم اگه میشه چگونگی گرفتن اچیومنت های بازی lego indiana jones رو برام بزارید منتظر هستم

سلام ...
بگو کدام اچیومنت ها را مشکل داری تا راهنمایی کنم.

Captain Bl4ck3
26-06-2009, 12:20 PM
سلام ...
من میخوام لیست کاملش رو اگه میشه برام بزارید خیلی بهش احتیاج دارم اگه واسم بزارید یه دنیا ممنون میشم......:-"

BoRiX_HiDeN
26-06-2009, 02:07 PM
من میخوام لیست کاملش رو اگه میشه برام بزارید خیلی بهش احتیاج دارم اگه واسم بزارید یه دنیا ممنون میشم......:-"
دوست عزیز اگه بخواید می تونم انگلیسیش رو براتون بزارم ولی فارسیش رو نمی تونم.

Captain Bl4ck3
26-06-2009, 03:16 PM
دوست عزیز اگه بخواید می تونم انگلیسیش رو براتون بزارم ولی فارسیش رو نمی تونم.
انگلیسیش رو خودم دارم اگه لطف کنین به فارسی برام ترجمش کنین یه دنیا ممنون میشم...:(

Konami
26-06-2009, 04:39 PM
انگلیسیش رو خودم دارم اگه لطف کنین به فارسی برام ترجمش کنین یه دنیا ممنون میشم...

من تمام اچیومنت های بازی را گرفتم ولی خیلی وقتگیر هست بخوام همشو بنویسم و چون بازی قدیمی شده فکر نکنم کسی الان مورد نیازش باشه... بهتره بازی کنی و یکبار تا انتهای بازی بری و بعد اچیومنت هایی که مشکل داشتی سوال کن چون برای گرفتن تمام اچیومنت ها حداقل باید 2 بار بازی را تمام کنی.

Captain Bl4ck3
30-06-2009, 07:05 PM
من تمام اچیومنت های بازی را گرفتم ولی خیلی وقتگیر هست بخوام همشو بنویسم و چون بازی قدیمی شده فکر نکنم کسی الان مورد نیازش باشه... بهتره بازی کنی و یکبار تا انتهای بازی بری و بعد اچیومنت هایی که مشکل داشتی سوال کن چون برای گرفتن تمام اچیومنت ها حداقل باید 2 بار بازی را تمام کنی.
من تو گرفتن این اچیومنت مشکل دارم Collect all artefacts http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/UPlLVvE=.jpg فقط 8 تا از این صندوق ها تو نقشه ها باقی مونده ولی من هرچی می گردم نمیتونم پیداشون کنم..با اینکه نقشه راهنمایی می کنه تو چه مرحله ای این صندوق هارو دریافت نکردی ولی من هرچی تو اون مرحله ای که دریافت نکردم میگردم ولی نمیتونم پیداشون کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید منتظرم...:(

Konami
01-07-2009, 12:21 AM
من تو گرفتن این اچیومنت مشکل دارم Collect all artefacts http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/UPlLVvE=.jpg فقط 8 تا از این صندوق ها تو نقشه ها باقی مونده ولی من هرچی می گردم نمیتونم پیداشون کنم..با اینکه نقشه راهنمایی می کنه تو چه مرحله ای این صندوق هارو دریافت نکردی ولی من هرچی تو اون مرحله ای که دریافت نکردم میگردم ولی نمیتونم پیداشون کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید منتظرم...:(

سلام ...
هر مرحله 10 تا Artifact داره که یکسریشو باید با شخصیت هایی که ازاد میکنی و در بار دوم بازی در هر مرحله بگیری. حالا اگر جای Artifact ها را در مراحلی که میگه 10 تا کامل نشده پیدا نمیکنی برو داخل Barnett College یک کلاس درس هست (سمت چپ داخل راهرو همکف که نقشه بازی هم هست) برو جلوی تخته کلاس و این کد را وارد کن: VIKED7 و بعد از داخل منو Artifact Detector را فعال کن تا در مراحل جای Artifactهایی که پیدا نکردی را با فلش نشان بده و پیدا کردنشون بسیار ساده خواهد شد.

Captain Bl4ck3
01-07-2009, 10:55 AM
سلام ...
هر مرحله 10 تا Artifact داره که یکسریشو باید با شخصیت هایی که ازاد میکنی و در بار دوم بازی در هر مرحله بگیری. حالا اگر جای Artifact ها را در مراحلی که میگه 10 تا کامل نشده پیدا نمیکنی برو داخل Barnett College یک کلاس درس هست (سمت چپ داخل راهرو همکف که نقشه بازی هم هست) برو جلوی تخته کلاس و این کد را وارد کن: VIKED7 و بعد از داخل منو Artifact Detector را فعال کن تا در مراحل جای Artifactهایی که پیدا نکردی را با فلش نشان بده و پیدا کردنشون بسیار ساده خواهد شد.
من اینکارو کردم ولی بازم مشکلم حل نشد یعنی من میرم تو مراحلی که Artifact رو پیدا نکردم ولی هیچ فلشی نشون نمیده که راهنماییم کنه......؟؟؟حالا میگی چیکار کنم....من وقتی تو مرحله ها برای پیدا کردن Artifact میرم به صورت free play میرم به نظرت همینجوری باید برم..؟یه چیز دیگه هم هست بعضی از مرحله ها با رنگ قرمز تو نقشه نشون داده میشه ولی یه چند تا مرحله هستن که به رنگ سیاه هستن به نظرت واسه چی اینجوری هستن تو نقشه..؟

Konami
01-07-2009, 02:58 PM
سلام ...
وقتی کد را وارد کردی بعد استارت را میزنی از منوی Extras باید Artifact Detector از Off به On تغییر بدی تا داخل مراحل با فلش نشان بده. درضمن اگر ابتدای مراحل فلشی نبود اون قسمت تمام Artifactها را گرفتید مرحله را ادامه بده تا انتها چون هر مرحله به چند قسمت تقسیم میشه مثلا اگر درفضای خارجی بازی میکنی فلش Artifactداخل ساختمان نمایش داده نمیشه حتما باید در ادامه مرحله داخل ساختمان بری تا فلش ظاهر بشه.

free play هم مشکلی نداره تمام Artifact ها را میتونی پیدا کنی. در مورد رنگ هم الان تست کردم همه قرمز هستن و مراحل اخر هر نقشه سبز. مراحلی که میگی سیاه هستن از نظر نگرفتن Parcelو Artifactها فرق دارند؟

NINJA_PANDA
01-07-2009, 05:01 PM
سلام من تو بازی frac ture اچیومنت compelet act 2 رو گرفتم ولی هنوز compelete act 1 رو نگرفتم !!!!
به نظرتون باگه؟؟؟

Captain Bl4ck3
01-07-2009, 05:37 PM
سلام ...
وقتی کد را وارد کردی بعد استارت را میزنی از منوی Extras باید Artifact Detector از Off به On تغییر بدی تا داخل مراحل با فلش نشان بده. درضمن اگر ابتدای مراحل فلشی نبود اون قسمت تمام Artifactها را گرفتید مرحله را ادامه بده تا انتها چون هر مرحله به چند قسمت تقسیم میشه مثلا اگر درفضای خارجی بازی میکنی فلش Artifactداخل ساختمان نمایش داده نمیشه حتما باید در ادامه مرحله داخل ساختمان بری تا فلش ظاهر بشه.

free play هم مشکلی نداره تمام Artifact ها را میتونی پیدا کنی. در مورد رنگ هم الان تست کردم همه قرمز هستن و مراحل اخر هر نقشه سبز. مراحلی که میگی سیاه هستن از نظر نگرفتن Parcelو Artifactها فرق دارند؟
آره بالاخره درست شد ولی یه مشکل دیگه واسم پیش اومده من تونستم 7 تا صندوق رو پیدا کنم ولی یه دونه صندوق تو نقشه سمت راست مرحله 3 باقی مونده وقتی تو مرحله 3 میرم اون فلش علامت میده من میرم دنبال علامت ولی آخرش به یه پل ختم میشه همونجا علامت سبز نشون داده میشه روی پل من هرچی دور بر پل رو میگردم نمیتونمArtifact رو پیدا کنم به نظرت باید چیکار کنم...؟؟:(

Konami
02-07-2009, 01:32 AM
آره بالاخره درست شد ولی یه مشکل دیگه واسم پیش اومده من تونستم 7 تا صندوق رو پیدا کنم ولی یه دونه صندوق تو نقشه سمت راست مرحله 3 باقی مونده وقتی تو مرحله 3 میرم اون فلش علامت میده من میرم دنبال علامت ولی آخرش به یه پل ختم میشه همونجا علامت سبز نشون داده میشه روی پل من هرچی دور بر پل رو میگردم نمیتونمArtifact رو پیدا کنم به نظرت باید چیکار کنم...؟؟

مرحله ای که با موتور هستی را میگی. اونجا که میگی وسط پل فلش میزنه یک تراکتور داخل انبار هست که تراکتور خرابه و بعد از اینکه تعمیرش کنی و سوارش بشی درب انبار باز میشه و میتونی بیاریش بیرون وقتی تراکتور را از انبار خارج کردی 3 تا باغچه کوچک هست با تراکتور روی هر کدام بری و خرابشون کنی 1 هویج بیرون میاد 3 تا هویج که بیرون بیاد وسط پل همانجایی که علامت میزنه Artifact را بهت میده.

highergraphic
02-07-2009, 09:53 AM
سلام دوستان.
من توی دو تا از اچیومنت های بازی crackdown مشکل دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
یکی گفته باید 15 تا از دشمنارو با observatory globe بکشیم. چیه این؟
یکی هم گفته:
wreak havok in 60 second increament یا یه همچین چیزی که نمی دونم یعنی چی؟
ممنون.

Captain Bl4ck3
02-07-2009, 12:31 PM
مرحله ای که با موتور هستی را میگی. اونجا که میگی وسط پل فلش میزنه یک تراکتور داخل انبار هست که تراکتور خرابه و بعد از اینکه تعمیرش کنی و سوارش بشی درب انبار باز میشه و میتونی بیاریش بیرون وقتی تراکتور را از انبار خارج کردی 3 تا باغچه کوچک هست با تراکتور روی هر کدام بری و خرابشون کنی 1 هویج بیرون میاد 3 تا هویج که بیرون بیاد وسط پل همانجایی که علامت میزنه Artifact را بهت میده.
بالاخره تونستم پیداش کنم....فقط اگه امکان داره منو تو گرفتن این اچیومنت ها راهنمایی کن چون فقط همین 3 تا باقی مونده بازی 100 درصد بشه یه دنیا ممنون میشم منتظرم.....:love:

Disarm 100 enemies with the whip. http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/s10.jpg

Destroy 50 objects or characters using the scream and super scream ability. http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/-ABkcw==.jpg

Unlock all extras. http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/s16.jpg

Konami
02-07-2009, 02:40 PM
Disarm 100 enemies with the whip. http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/s10.jpgباید با شلاق 100 نفر را سلاح هاشون را از دستشون بگیری. یک فاصله معینی از دشمن هایی که سلاح دارن حالا تفنگ یا شمشیر و غیره ... که بایستی و بعد شلاق بزنی تا خلع سلاح کنه.

Destroy 50 objects or characters using the scream and super scream ability. http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/-ABkcw==.jpgیکسری شخصیت ها میتونن با زدن B جیغ بکشن و شیشه ها میشکنه. 50 شیشه را به این روش بشکن.

Unlock all extras. http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/604/s16.jpgدر Barnett College و داخل همان راهرو یک اتاق هست که بسته های پستی که داخل مراحل ارسال میکردی اونجا رسیده اگر همه بسته های پستی را ارسال کرده باشی کافیه بری داخل این اتاق و همه انها را بخری تا اچیومنت باز بشه.

Captain Bl4ck3
02-07-2009, 02:48 PM
یکسری شخصیت ها میتونن با زدن B جیغ بکشن و شیشه ها میشکنه. 50 شیشه را به این روش بشکن.

من میتونم وقتی که تو یه مرحله رفتم با یه جیغ یه شیشه رو بشکنم و بعد از بازی خارج بشم و سیو کنم بعد دوباره تو همون مرحله برم وشیشه رو بشکنم تا 50 تا کامل بشه به نظرت اینجوری میتونم اچیومنت رو بگیرم....؟

Konami
02-07-2009, 02:51 PM
من میتونم وقتی که تو یه مرحله رفتم با یه جیغ یه شیشه رو بشکنم و بعد از بازی خارج بشم و سیو کنم بعد دوباره تو همون مرحله برم وشیشه رو بشکنم تا 50 تا کامل بشه به نظرت اینجوری میتونم اچیومنت رو بگیرم....؟

البته جیغ بر روی یکسری از دشمن ها هم اثر میکنه اما برای گرفتن سریعتر پیشنهاد میکنم شیشه های ایستگاه را در مرحله Ancient City با جیغ بشکن و سیو کن و تکرار تا اچیومنت باز بشه.

Captain Bl4ck3
02-07-2009, 11:47 PM
در Barnett College و داخل همان راهرو یک اتاق هست که بسته های پستی که داخل مراحل ارسال میکردی اونجا رسیده اگر همه بسته های پستی را ارسال کرده باشی کافیه بری داخل این اتاق و همه انها را بخری تا اچیومنت باز بشه.
من فکر اینجاشو نکرده بودم چون هرچی سکه جمع کرده بودم همه رو خرج کردم الانم 10 ملیون کم دارم تا 6 تا بسته پستی رو بخرم...به نظرت راهی نیست این پولو راحت جمع کرد چون اگه بخوام بازی کنم جمع کنم خیلی طول می کشه...

Konami
03-07-2009, 12:47 AM
من فکر اینجاشو نکرده بودم چون هرچی سکه جمع کرده بودم همه رو خرج کردم الانم 10 ملیون کم دارم تا 6 تا بسته پستی رو بخرم...به نظرت راهی نیست این پولو راحت جمع کرد چون اگه بخوام بازی کنم جمع کنم خیلی طول می کشه...میتونی با استفاده از کد: VI3PS8 که داخل کلاس درس وارد میکنی پول را 10x کنی و با کد: H86LA2 قدرت جذب پول را بیشتر کنی با اینکار سریعتر و بیشتر پول جمع میکنی.

highergraphic
03-07-2009, 07:15 PM
سلام دوستان.
من توی دو تا از اچیومنت های بازی crackdown مشکل دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
یکی هم گفته:
ممنون.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه راهنمایی هم برای اون بکنید که گفته باید 115 فوت بپریم هوا(با ماشین).

Death Proxy
07-07-2009, 01:40 AM
برو به رسد خونه Northernmost توی Volk Den، یه کره توی محوطه هست اون رو منفجر کن. بعدش کره رو به 15 تا دشمن بزن. سعی کره رو توی اب نندازی اگر افتاد تو اب ریست کن بازی رو
برای گرفتن این اچیومنت باید 6 تا کار رو انجام بدی:
1.25 تا ماشین کنترل Gang رو توی 60 ثانیه منفجر کن
2. با bare handــت 15 تا از اعضای گنگ رو توی 60 ثانیه بکش. میتونی این کار رو تو منطقه باس Los Muertos انجام بدی.
3.15 تا از اعضای گنگ رو توی 60 ثانیه با تیر بکش
4. با استفاده از انفجار 25 تا گنگ ها رو توی 60 ثانیه بکش
5. با ماشین از روی 10 تا از گنگ ها توی 60 ثانیه رد بشو
6. بیست تا از چرخ های ماشین گنگ هارو توی 60 ثانیه هدف قرار بده
راستی یه راهنمایی هم برای اون بکنید که گفته باید 115 فوت بپریم هوا(با ماشین).
برو به ساختمان Cowell توی Shai-Gen بعد ماشین رو ببر توی اسانسور و برو بالا. اگر توی ماشین باشی وقتی برسی بالا اچیومنت ازاد میشه:دی

Captain Bl4ck3
16-07-2009, 12:25 PM
سلام ...
سلام من تو گرفتن چند تا اچیومنت lego batman به مشکل بر خوردم راهنماییم می کنی لیستش رو بزارم؟؟

Konami
17-07-2009, 07:19 PM
سلام ...
بنویس همینجا راهنمایی کنم.

Captain Bl4ck3
18-07-2009, 11:22 AM
سلام ...
بنویس همینجا راهنمایی کنم.
من تو گرفتن11 تاش مشکل دارم:smile:

Vigilante.http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UP1uw1s=.jpg
Rescue 25 civilians.
.....................................
Natural Habitat.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UP9Pyu4=.jpg
Smash all street lights in Episode 1 Chapter 1.
There and back.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPvSAwU=.jpg
Destroy 10 objects in one Batarang throw.
...................................
The Most Dangerous Man on Earth.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPgqzYo=.jpg
Defeat Joker, Two-Face, Riddler and Catwoman as Batman.
.................................
Memorabilia.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/--wUnA==.jpg
Collect all Memorabilia.
..................................
League of Assassins.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/s99.jpg
Unlock all the Villain characters.
Sidekick.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/-NsAkg==.jpg
Complete a level in co-op.
...................................
Unbreakable.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/+8EbEQ==.jpg
Finish a level without dying (Character) with no extras.
..................................
The city is safe... for now.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UP6vMn0=.jpg
100% game completion.
.............................
Dressed to Impress.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPrtIRc=.jpg
Get all suit upgrades.
...............................
The Richest Man in Gotham.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPnKNRk=.jpg
Max out the stud counter.

Death Proxy
18-07-2009, 12:38 PM
Vigilante.http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UP1uw1s=.jpg
Rescue 25 civilians.
اینجا (http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=94944) میتونی جای این گروگان ها و اشخاص غیر نظامی رو ببینی
Natural Habitat.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UP9Pyu4=.jpg
Smash all street lights in Episode 1 Chapter 1.
توی اپیزود 1 چپتر اول باید تمامی چراغ های خیابون رو از بین ببری. البته یه مقدار مشکل داره این اچیومنت اگر نتونستی بگیری دوباره از اول برو
There and back.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPvSAwU=.jpg
Destroy 10 objects in one Batarang throw.
این رو میتونی توی مرحله Little Fun at the Big Top یا همون اپیزود 3 چپتر دوم بگیری. یه جایی هست که چند تا مغازه میبینی بعد اونجا 10 تا پرچم هست باید این 10 تا رو با Batrang نشونه بگیری و بزنی
The Most Dangerous Man on Earth.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPgqzYo=.jpg
Defeat Joker, Two-Face, Riddler and Catwoman as Batman.
باید تمام این دشمن هایی که نوشته رو با بتمن از پای در بیاری اگر با رابین این کارو کردی باید دوباره اون مرحله بری و دشمن مورد نظر رو با بتمن از پای در بیاری
Memorabilia.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/--wUnA==.jpg
Collect all Memorabilia.
توی هر مرحله 10 تا Memorabilia هست که در کل با خط داستانی Hero و Villain میشه 300 تا اینجا (http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/943952/54291) میتونی جای همه این قسمت ها رو ببینی. البته تو YouTube (http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=95913) هم یه فیلمی هست که برای خود من فعلا فیلی شده
League of Assassins.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/s99.jpg
Unlock all the Villain characters.
وقتی خط داستانی ادم بد(Villain) ها رو بری همه کرکتر ها باز میشن جز hush برای باز کرن این شخصیت باید 25 تا گروگان رو نجات بدی لیستش رو برات بالا گذاشتم.
Sidekick.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/-NsAkg==.jpg
Complete a level in co-op.
یک مرحله را به صورت دو نفره تموم کن کار خیلی ساده ای هست.
Unbreakable.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/+8EbEQ==.jpg
Finish a level without dying (Character) with no extras.
یه مرحله رو بدون مردن تموم کن. مرحله اول بهتر هست برای گرفتن این اچیومنت
The city is safe... for now.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UP6vMn0=.jpg
100% game completion.
کار های زیر رو باید انجام بدی:
1.تمام خط داستانی ها رو تموم کن
2. تعداد 300 تا collectible رو پیدا کن
3. تمامی 25 گروگان رو پیدا کن
4.تمامی 25 اجر قرمز رو پیدا کن
5.تمامی شخصیت ها و وسایل نقلیه رو بخر
6.تمامی اپگیرد های لباس و اضافاتش رو بخر
5.تمام خرده ریز های داخل Data Section رو بخر

اگر تمام این کار هارو کردی و باز نشده اچیومنت یه مرحله رو تموم کن حتما باز میشه
Dressed to Impress.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPrtIRc=.jpg
Get all suit upgrades.
تمامی 15 تا اجر قرمز رو پیدا کن بعد میتونی اپگرید های لباس رو بخری
The Richest Man in Gotham.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/499/UPnKNRk=.jpg
Max out the stud counter
چیت این اچیومنت رو غیر فعال نمیکنه 18HW07 رو اینقدر بزن تا پولت به 4 میلیارد برسه

Captain Bl4ck3
18-07-2009, 12:55 PM
یک مرحله را به صورت دو نفره تموم کن کار خیلی ساده ای هست.

چه جوری باید اینکارو انجام بدم من که دو تا دسته ندارم میشه یه کم توضییح بدی...؟

majidpotter616
18-07-2009, 01:06 PM
چه جوری باید اینکارو انجام بدم من که دو تا دسته ندارم میشه یه کم توضییح بدی...؟

خوب مگه اینم توضیح داره دیگه باید حتما co-op بری با نفر دوم همین:eek:

Captain Bl4ck3
18-07-2009, 02:35 PM
این رو میتونی توی مرحله Little Fun at the Big Top یا همون اپیزود 3 چپتر دوم بگیری. یه جایی هست که چند تا مغازه میبینی بعد اونجا 10 تا پرچم هست باید این 10 تا رو با Batrang نشونه بگیری و بزنی

من وقتی تو مرحله Little Fun at the Big Top میرم اونجا سه تا مکان از اون پرچمها هست 2 تا 11 تا پرچمه یه جا 10 تا من این پرچمها رو نمیتونم تمامشون رو به صورت 10 تایی بزنم فقط میتونم 5 تاشون رو بزنم بعد 5 تایه دیگه رو بعد بزنم.من اینکارو انجام میدم ولی اچیومنت نمیده.

یه مرحله رو بدون مردن تموم کن. مرحله اول بهتر هست برای گرفتن این اچیومنت
یه مرحله رو تموم کردم بدون اینکه بمیرم ولی بازم اچیومنت نمیده...

Death Proxy
18-07-2009, 11:29 PM
من وقتی تو مرحله Little Fun at the Big Top میرم اونجا سه تا مکان از اون پرچمها هست 2 تا 11 تا پرچمه یه جا 10 تا من این پرچمها رو نمیتونم تمامشون رو به صورت 10 تایی بزنم فقط میتونم 5 تاشون رو بزنم بعد 5 تایه دیگه رو بعد بزنم.من اینکارو انجام میدم ولی اچیومنت نمیده.
5 تا 5 تا که نمیشه اصولا باید بشه هر 10 تا رو با هم بزنی. یه جعبه های زردی هم هست ببین با اون میشه
یه مرحله رو تموم کردم بدون اینکه بمیرم ولی بازم اچیومنت نمیده...
یه سری Extra برای سلامتی وجود داره فکر کنم الان یادم نیست. باید بدون این Extra ها بری یه مرحله رو فکر کنم منظورش اینه که اون تعداد قلب هایی که داری اضافه نشده باشه